• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243
ayyyyyy benmki gibi...bizimkide pek meraklı...
bebek için ölecek nerdeyse kadın:(

amin canımmmm :16:darısı başımızaaaa

aminnnn özlemcimm..iyiyizz valla seni gördük daha ii oldum:)

hoşgeldinnn hamiş kankim:1::1::1::1:
valla sende bugün hiç görünmednnn

valla bugün temizlik yaptım canım yaa yarın kardeşim geliyo memleketten kalacak bir hafta ay ilk o duyacak yarın dr a gidecem sonra onu almaya:21::21:

kızlaaar tebrik ederim ne güzel.. darısı bizlere inşallah.. ben de sürekli hamile olma ihtimalimi arastırır oldum bedenimi dinliyorum durmadan.. en ufak seyleri bile hisseder oldum... umarım cok sürmez bu durum sağlıkla hamile kalırız bizde.. dualarınızı bekliyoruz..

ıns sende kavusursun cok sıkıldım evde otur otur bıraz sohbet edım dedım vakıt gecer bende asılama yaptırdım sonuc beklıyorum sen yenı mı basladın

iyimiyim değilmiyim bilmiyorum kızlarrr
psikolojim bozuldu sanırım bebekten başka birşey düşünemiyorum
sinirlerim bozuk herkes batıyor bu aralar bana ya hemen alınıyorum yada ben insanların kalbini kırıyorum

merhaba şekerim bu halin bana hiç yabancı gelmedi biliyonmu tek fark banna batan kaynana ve elti ha bide mutfakçı :1::1::1:

yaren kız sen gez gün gün ohhh valla napıyon bacım

haha kuzum nerden aldın haberleri ama akşam hastendeydim sabaha kadar kürtaj oldu bebek canlı değildi ay odamızda bi kız vardı aynı sen hep onla sen die konuştum tipine yuzune kadar bu kadar mı olur

kızlaaar tebrik ederim ne güzel.. darısı bizlere inşallah.. ben de sürekli hamile olma ihtimalimi arastırır oldum bedenimi dinliyorum durmadan.. en ufak seyleri bile hisseder oldum... umarım cok sürmez bu durum sağlıkla hamile kalırız bizde.. dualarınızı bekliyoruz..

kuzum dualarım hep bizimle inan bana...inşallah o liste hamiş dolarrr...ayy ne güzel o zaman hepimiz birbirimize kocalarımıza nasıl naz yapacaz onları knuşuruz:9::9::9::9:

ıns sende kavusursun cok sıkıldım evde otur otur bıraz sohbet edım dedım vakıt gecer bende asılama yaptırdım sonuc beklıyorum sen yenı mı basladın

3 ay olacak bu ay... ilk ay pek dikkat etmedik yumurtlama günlerine falan.. 2 aydır desem daha iyi olur aslında.. pcoluyum ben.. ama doktor tedavi vermedi 6 ay denememi istedi.. ama ben bu ayki reglimden sonra tekrar gidip tedavi istiycem beklemek cok zormuş ya..

asılama nasıl oluyo ne kadar süre gecince yapılıyo rahim filminden soonraki asamamı...

3 ay olacak bu ay... ilk ay pek dikkat etmedik yumurtlama günlerine falan.. 2 aydır desem daha iyi olur aslında.. pcoluyum ben.. ama doktor tedavi vermedi 6 ay denememi istedi.. ama ben bu ayki reglimden sonra tekrar gidip tedavi istiycem beklemek cok zormuş ya..

asılama nasıl oluyo ne kadar süre gecince yapılıyo rahim filminden soonraki asamamı...

ben uc yıldır evlıyım evet rahım fılmı falan da cektırdım bıse cıkmadı sonra sız deneyın falan dedı eeee denedık tabı ama sonuc olumsuz sonra da asılama yapalım dedı yaptım ama umudum yok gıbı p tesı gıtcem doktora

kuzum dualarım hep bizimle inan bana...inşallah o liste hamiş dolarrr...ayy ne güzel o zaman hepimiz birbirimize kocalarımıza nasıl naz yapacaz onları knuşuruz:9::9::9::9:

ohh valla ne güzel olur.. ben en cok eşime bu güzel haberi verecek olmanın hayalini kuruyorum.. inşallah o günler gelir hayırlısıyla...

ama senın daha erken yanı asılam falan yapma yanı daha erken uc ay ne kı senın de olur ıns

Back