biz ocakta planladık hemen de işe koyulduk...bakalım nolacak cnm yaaa..bat 2 şubat ...o zamana kadar nasıl bekleyeceğiz bakalım...ama güzel haberler de var burada, çok sevindim onların adına.. sen ne durumdasın peki cnm*
kızlarrrr ben geldimherkeze iyi akşamlar
kızlarrrr ben geldimherkeze iyi akşamlar
kime sıkılıyosa dök içini bacım böle yağların eriyo bildiğin eriyo valla
hoşgeldin bacımmmm
daha bu ay bitmedi kizlar ha gayret bi hamile daha cikabilir aramizdan)) bidahaki aya da sira bizde yaren..
hosgeldin.. ne var ne yok????
hoşgeldin bacımmmm
ben uc yıldır evlıyım evet rahım fılmı falan da cektırdım bıse cıkmadı sonra sız deneyın falan dedı eeee denedık tabı ama sonuc olumsuz sonra da asılama yapalım dedı yaptım ama umudum yok gıbı p tesı gıtcem doktora
kuzu ben yarın dr a gidiyorum:18::18:
ay sen ne zaman gidiyodun ailelere ne zaman söyleyeceksin...
ayyy kötü lmuş ...İnsan insana benzer yavrum
kız lar bı haftalık gebelıkte belırtı falan olur mu hamıs varsa bana soylesın
iyiyim canım allaha şükür. benim kociş yattıbende direk netin başına. sizler nasılsınız bakalım
kuzu nasılsın nasıl oldun ağrın geçtimi??gerçi dün kaynana na basınca kalayı bişeyin kalmamıştı ama yine bi sorim dedim
canım ben perşembe günü gidicem,ailelere de o zaman söylerim heralde zaten annem biliyobeni öyle bi korkuttular ki,iğne de iğne,yok pozitifse iğnedendir.ne kadar geç olursa o kadar iyi.ama ben klomenle birlikte,düzenleyici başka bir hapta kullanmıştım o yüzden gecikme ihtimali yok gibi.o hap biteli de bir hafta oldu.öyle şekerim ya inşallah yarın güzel haberlerle gelirsin,kesen görünüverir hatta kalp atışını da duyarsın inşalllahh
ama senın daha erken yanı asılam falan yapma yanı daha erken uc ay ne kı senın de olur ıns
iyiyim canım allaha şükür. benim kociş yattıbende direk netin başına. sizler nasılsınız bakalım
yarin bir resim bekliyoruz senden haberin ola.. söyle bebise güzel poz versin teyzeleri icin
valla canm ben 1.5 yıllık evlıyım ve hç korunmadm ama olmadı.biz ocakta planladık hemen de işe koyulduk...bakalım nolacak cnm yaaa..bat 2 şubat ...o zamana kadar nasıl bekleyeceğiz bakalım...ama güzel haberler de var burada, çok sevindim onların adına.. sen ne durumdasın peki cnm*
anladım kusummm anladımmeriiiii hıh anladın sen onu
hoşgeldn canım...ayy uzun zaman oldu keyfn yernde olalı..sevindm valla.kızlar ben geldim ayol bugün keyfim yerinde napıyonuz
kız lar bı haftalık gebelıkte belırtı falan olur mu hamıs varsa bana soylesın
sorma yavrum valla kaynanayla konuşup üstünede banyo yapıp uyudum bugün öğlen uyandım şuan iyiyim maşallah.sen nasılsın melekimizde iyidir inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?