• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243
hoş bulduk canım dün yoktun. aldık haberlerini güne gitmişsin. tabi yedin pastaları börekleri( hamişlerim canınız çekerse gelin ben yaparım size) bizi unuttun tabii:1:
:1::1:

tatlım gune gittim ama erken den kalktım dayımın eşinin kananması oldu 7 had-ftalıktı gec 1 de kürtaj oldu bebek canlı değildi sabaha karşı çıktık hastaneden ama bugun yine gittim ama eşim dioki gun hastane yine gun nasıl bi tempo şaştı bi an

canım ben perşembe günü gidicem,ailelere de o zaman söylerim heralde zaten annem biliyo:1: beni öyle bi korkuttular ki,iğne de iğne,yok pozitifse iğnedendir.ne kadar geç olursa o kadar iyi.ama ben klomenle birlikte,düzenleyici başka bir hapta kullanmıştım o yüzden gecikme ihtimali yok gibi.o hap biteli de bir hafta oldu.öyle şekerim ya inşallah yarın güzel haberlerle gelirsin,kesen görünüverir hatta kalp atışını da duyarsın inşalllahh:nazar::nazar:

ayy inşallah canım yaa ben daha annemlere söylemedim bi dr gidimde keseyi görim ondan sonra söylicem.ben yarın sen perşembe hadi bakalım hayırlısı...

tatlım gune gittim ama erken den kalktım dayımın eşinin kananması oldu 7 had-ftalıktı gec 1 de kürtaj oldu bebek canlı değildi sabaha karşı çıktık hastaneden ama bugun yine gittim ama eşim dioki gun hastane yine gun nasıl bi tempo şaştı bi an
çok geçmiş olsun canım. günahına girdim sanırım:17:valla benimki olsa bu güne göndermezdi. daha biraz önce diyordu hamile kalınca 12 haftalık olana kadar evden çıkmıcan diye. gözü fazla korktu sanırım.

bacım eklencek kişi sen olunca eklemezmiyim hiççç:54: şimdide fotolarına bakıyorum. yanlış anlama eltin hangisi onu çıkarmaya çalışıyorum. ama sanırım buldum.kınandaki mavi elbilesi esmer olan hatun mu yoksa
:1::1::1:

ne yalnış anlıcam seni kız ben öle yalnış malnış anlamam rahat ol :54:aynen oooooo

kız söyle bari yerine yatsın bitarafı tutulcak sonra. bak senin kırmızır bitcek yakında adama iyi bak o sana lazım:17:
hoşgeldin canımmm... nasılsın bakalım dün sabahtan beri:1::1::1:
bacım eklencek kişi sen olunca eklemezmiyim hiççç:54: şimdide fotolarına bakıyorum. yanlış anlama eltin hangisi onu çıkarmaya çalışıyorum. ama sanırım buldum.kınandaki mavi elbilesi esmer olan hatun mu yoksa

amann amnnn saremnazın eltisine hatun dedi:1::1::1:
kovalamasın seni şimdik:1:

çok geçmiş olsun canım. günahına girdim sanırım:17:valla benimki olsa bu güne göndermezdi. daha biraz önce diyordu hamile kalınca 12 haftalık olana kadar evden çıkmıcan diye. gözü fazla korktu sanırım.

haha işte gidesi varsa gidiyo tatlım ama olsunda gerekirse çıkmayızda dimi ama eee nekadar kaldı bakım başladınmı tarcına

Back