• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243
heyy kankim bende burdayım:3::3: niye hiç bana yazmıyon:19:
ahhahaha yesin seni kankinnn:9::9::9:
sana yazmadan durabilirmiyim kankitoşum..
:) ben de uygulamalara baslayım bari.. bal çörek otu tarcın demişlerdi bu ay onu yaptım bakalım daha nelerden yarrdım alıcaz.. Allahım en hayırlı zamanda hayırlısını
versin inşallah

Aminnnn.. Allahhh hayırlı zamanda hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin bize...
gerçi 1 tane de olsa yeter bana:25::25::25::25:

kuzum bu mesajım sana ve pek kıymetli merime gun aşırı yap tatlım 48 saate bir ilişki sonrsı ve öncesi banyo yok kalkmakta yok bide rabbime bol bol dua

ama çalışıyorum ben duşsuz nasıl giderim :) ben her gün duş alıyorum ondan mı tutmuyokiiiiiii :) bunu da deniycem önümüzdeki ay,başka varmı önerileriniz ortaya bi karışık yapayımm :))

kuzu naptın yaptın mı şemayı nasıl gidiyor.hem sende bana hiç yazmıyon niye:19::19:

bi yandan onunla uğraşıyordum sana msj attım ama görmedin sanırım. terimler ingilizce olunca biraz zor oluyo biliyonmu:1: naparsın cahillik başa bela:1: valla bütün yardımların için çok teşekkür ederim ama ben yinede bu gün hakkında kararsız kaldım şimdi. 3 saat kurtarmıyo mu diyosun şimdi:50: üzüldüm valla. sen nasılsın heyecan vardır şimdi sende yarın işallah sorunsuz geçer. sonrada gelir elini başımıza sürersin:1:

ay benim babam şeker fabrikasında çalışıyodu önceden eşimde o yüzden bana hep şekercininkızı diyooo...hatta bi şarkı varya

çok tatlısın güzelsin şekercimi baban senin...:21::21:onu söylüyo evde aklına esince:9::9::9:

aslında hep sormak istedim nasip olmadı şel-kercinin torunu geliyo ha super kuşum dr bi hafta sonra cağırıcak yeniden

harika yaa... sen ne zamandır istiyordun özel bişey uyguladınmı bu ay...

kuzu korunmayı bıraktığımız 3. ayımdı benim özel bişey uygulamadım ben sadece bu ay dr a gittim yumurtlama takibi istedim önceden gün aşırı modundaydım ben de dr da zaten öyle dedi ama yumurtlama haftasını söyleyince her gün moduna geçtim ve çift çizgiyi gördüm allahın izni ilee...şimdide yarın işte kan verecem bakalım hayırlısıı inşallah tutunmuştur meleğim...

kuzu korunmayı bıraktığımız 3. ayımdı benim özel bişey uygulamadım ben sadece bu ay dr a gittim yumurtlama takibi istedim önceden gün aşırı modundaydım ben de dr da zaten öyle dedi ama yumurtlama haftasını söyleyince her gün moduna geçtim ve çift çizgiyi gördüm allahın izni ilee...şimdide yarın işte kan verecem bakalım hayırlısıı inşallah tutunmuştur meleğim...

ne güzel.. çok sevindim senin adına... darısı bizlerree sen de meleğini sağlıkla kucağına alırsın inşallah...

ama çalışıyorum ben duşsuz nasıl giderim :) ben her gün duş alıyorum ondan mı tutmuyokiiiiiii :) bunu da deniycem önümüzdeki ay,başka varmı önerileriniz ortaya bi karışık yapayımm :))

kız öle değil gunah zaten hemen yapmıcan ya sabah ya bi kaç saat sonra ay ne guldum

bi yandan onunla uğraşıyordum sana msj attım ama görmedin sanırım. terimler ingilizce olunca biraz zor oluyo biliyonmu:1: naparsın cahillik başa bela:1: valla bütün yardımların için çok teşekkür ederim ama ben yinede bu gün hakkında kararsız kaldım şimdi. 3 saat kurtarmıyo mu diyosun şimdi:50: üzüldüm valla. sen nasılsın heyecan vardır şimdi sende yarın işallah sorunsuz geçer. sonrada gelir elini başımıza sürersin:1:

tşkküre değmez tatlım ne yaptım ki senin işin görülsün yeter ki sen 36,2 yaz sana şunuda sölim her gün hemen hemen aynı saatte ölçmeye dikkat et ben mesela her sabah genelde 07:10 da ölçerim eşimin işe gidiş saati ama gitmediği günlerde de saatimi kurarım ölçerim sonra tekrar uyurum geç saatte ölçülen zaten sabahkinden fazla çıkıyo oda yanıltıcı oluyo sen en az 3-4 saat deliksiz uyu ölç sonra tekrar yat dil altından ölçüyosun dimi???

hahahah senden cok yasıcam ozaman hahah..
bu arada ben 26yasındayım peki ya sen??
heee boyna tıkınıyoo sahibesi gibinnn:52::52::52::52:

hahahhahah meymenetsizzzz demek... ne çok sevıoz su eltileri bi bilseler..:51::51::51:

ben de 26 yaşındayım kuzuu aslında 86 lıyım siz yarenle 85 iseniz artık 27 sayılırsınız..:9::9:

hem ben senin daha resmini bilem görmedim hani gösterecektin:19::19:

tşkküre değmez tatlım ne yaptım ki senin işin görülsün yeter ki sen 36,2 yaz sana şunuda sölim her gün hemen hemen aynı saatte ölçmeye dikkat et ben mesela her sabah genelde 07:10 da ölçerim eşimin işe gidiş saati ama gitmediği günlerde de saatimi kurarım ölçerim sonra tekrar uyurum geç saatte ölçülen zaten sabahkinden fazla çıkıyo oda yanıltıcı oluyo sen en az 3-4 saat deliksiz uyu ölç sonra tekrar yat dil altından ölçüyosun dimi???

evet canım dil altından ölçüyorum. saat konusunda sorun yaşamam. her sabah 6:45 de namaza kalkıyom.hem eşimin de uyanma vakti. bu gün benim teli şarjı bittiği için uyuya kamışız. 7:30 da kalkışım ama bu durum çok nadir oluyo hatta ayda bir.

ne güzel.. çok sevindim senin adına... darısı bizlerree sen de meleğini sağlıkla kucağına alırsın inşallah...

amin canım benim..sabah ki ilişki her zaman daha ii diyolar ama bende hiç sabah ilişki olmadı sende zaten çalışıyomuşsun akşam birliktelik olsun ve birliktelikten sonra belinin altına yastık koy ayaklarını havada tut bi yarım saat bir saat yat kalkma sonra yap duşunu allahın izni ile inşallah tutunur meleğin sana sıkı sıkı...

beni yanlış anlama tatlım umarım seni kıracak bi kelime yazmamışımdır...

ayyy sevcannn hala gülüyorum ortaya karışık yazmıssın yaa:9::9::9::9:
allahta seni güldürsün canm:9::9:
ben de 26 yaşındayım kuzuu aslında 86 lıyım siz yarenle 85 iseniz artık 27 sayılırsınız..:9::9:
hem ben senin daha resmini bilem görmedim hani gösterecektin:19::19:
yavru kusum ben 85liyim ama 24 aralık hahhahha
yaniii 1 hafta için 27 sayılmam:9::9::9:
biz yaşıtıkkk:3::3::3: ama yaren bizden büyük ablamız sayılırrr:7::7::7:
kusum resmimi görme serefine saremnaz ulaştı:1::1::1: eşimden pc sini aldıgı bir aksam
bakalım sıra sizde napayım sende erkenden yatıon...benm koca bile yatmıor o saatte:9:
kendiminkinde yokkkda..dgerinden göstercem yavrum bi ara:27::27::27:
aa lütfen 26 yaş 4 aylığın buçuk bile değil tesuf ederim

hahahha sen yaslıymıssın ayy kankiii...ıykkk:9::9::9:

ayyy sevcannn hala gülüyorum ortaya karışık yazmıssın yaa:9::9::9::9:
allahta seni güldürsün canm:9::9:

yavru kusum ben 85liyim ama 24 aralık hahhahha
yaniii 1 hafta için 27 sayılmam:9::9::9:
biz yaşıtıkkk:3::3::3: ama yaren bizden büyük ablamız sayılırrr:7::7::7:
kusum resmimi görme serefine saremnaz ulaştı:1::1::1: eşimden pc sini aldıgı bir aksam
bakalım sıra sizde napayım sende erkenden yatıon...benm koca bile yatmıor o saatte:9:
kendiminkinde yokkkda..dgerinden göstercem yavrum bi ara:27::27::27:

hahahha sen yaslıymıssın ayy kankiii...ıykkk:9::9::9:

bak en başta nikah buyuyyu 19 dum cnm

Back