• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243
biz ocakta planladık hemen de işe koyulduk...:D:D bakalım nolacak cnm yaaa..bat 2 şubat ...o zamana kadar nasıl bekleyeceğiz bakalım...ama güzel haberler de var burada, çok sevindim onların adına.. sen ne durumdasın peki cnm*

mrb canım öncelikle aramıza hoşgeldinn:71::71::71::71::71:çok sağol canım inşallahh bizde en kısa zamanda sizler adına sevinecezz allahın izniyle...

ben uc yıldır evlıyım evet rahım fılmı falan da cektırdım bıse cıkmadı sonra sız deneyın falan dedı eeee denedık tabı ama sonuc olumsuz sonra da asılama yapalım dedı yaptım ama umudum yok gıbı p tesı gıtcem doktora

hayırlısı olsun umudunu yitirme ama ve tedavine de devam et... moralin iyi olsun hep... en kısa zamanda alırsın inşallah o güzel haberi sen de...

kuzu ben yarın dr a gidiyorum:18::18:

ay sen ne zaman gidiyodun ailelere ne zaman söyleyeceksin...

canım ben perşembe günü gidicem,ailelere de o zaman söylerim heralde zaten annem biliyo:1: beni öyle bi korkuttular ki,iğne de iğne,yok pozitifse iğnedendir.ne kadar geç olursa o kadar iyi.ama ben klomenle birlikte,düzenleyici başka bir hapta kullanmıştım o yüzden gecikme ihtimali yok gibi.o hap biteli de bir hafta oldu.öyle şekerim ya inşallah yarın güzel haberlerle gelirsin,kesen görünüverir hatta kalp atışını da duyarsın inşalllahh:nazar::nazar:

kız lar bı haftalık gebelıkte belırtı falan olur mu hamıs varsa bana soylesın

mrb canım hoşgeldin yumurtlamadan sonraki ilk haftayı soruyosan benim kasıklarım ağrıdı hemde çok batmam vardı biliyosun bize göre bir hafta ama dr lara göre satın ilk gününden itibaren 3 haftalık oluyo....

kuzu nasılsın nasıl oldun ağrın geçtimi??gerçi dün kaynana na basınca kalayı bişeyin kalmamıştı ama yine bi sorim dedim:9::9::9:

sorma yavrum valla kaynanayla konuşup üstünede banyo yapıp uyudum bugün öğlen uyandım şuan iyiyim maşallah.sen nasılsın melekimizde iyidir inşallah

canım ben perşembe günü gidicem,ailelere de o zaman söylerim heralde zaten annem biliyo:1: beni öyle bi korkuttular ki,iğne de iğne,yok pozitifse iğnedendir.ne kadar geç olursa o kadar iyi.ama ben klomenle birlikte,düzenleyici başka bir hapta kullanmıştım o yüzden gecikme ihtimali yok gibi.o hap biteli de bir hafta oldu.öyle şekerim ya inşallah yarın güzel haberlerle gelirsin,kesen görünüverir hatta kalp atışını da duyarsın inşalllahh:nazar::nazar:

kızlar benden tavsiye kese ve kalp atışı görmeden kiömseye demeyin ben dedim çok pişman oldum

ama senın daha erken yanı asılam falan yapma yanı daha erken uc ay ne kı senın de olur ıns

ahh.. inşallah... sömestrdan dolayı evdeyim ve aklım hep gebelikle meşgul okadar yoğunlaştımki mutsuz ediyo şimdiden... asıla değil ama yumurta takibi falan yaptırıym diyorum kızlar akıl verin bana.. nasıl bir tedavi isteyim doktordan onlara kalsa bekle diyolar...

biz ocakta planladık hemen de işe koyulduk...:D:D bakalım nolacak cnm yaaa..bat 2 şubat ...o zamana kadar nasıl bekleyeceğiz bakalım...ama güzel haberler de var burada, çok sevindim onların adına.. sen ne durumdasın peki cnm*
valla canm ben 1.5 yıllık evlıyım ve hç korunmadm ama olmadı.
pkos um var benm...
meriiiii hıh anladın sen onu
anladım kusummm anladım:9::9::9:
kızlar ben geldim ayol bugün keyfim yerinde napıyonuz
hoşgeldn canım...ayy uzun zaman oldu keyfn yernde olalı..sevindm valla.
kız lar bı haftalık gebelıkte belırtı falan olur mu hamıs varsa bana soylesın

valla olmas sanırım canm..olanlarada psıkolojk diorlar... ama ben hamiş olmadan söledim:14::14:

sorma yavrum valla kaynanayla konuşup üstünede banyo yapıp uyudum bugün öğlen uyandım şuan iyiyim maşallah.sen nasılsın melekimizde iyidir inşallah

ben iyi napim sizle yazışıyom ay benim kocişte çekmeceleri düzeltiyo :9::9:

meleğim inşallah iyidirrr yarın bakalım ne olacak:44::44:

Back