ayyyyyy benmki gibi...bizimkide pek meraklı...
bebek için ölecek nerdeyse kadın
amin canımmmmdarısı başımızaaaa
aminnnn özlemcimm..iyiyizz valla seni gördük daha ii oldum:)
hoşgeldinnn hamiş kankim
valla sende bugün hiç görünmednnn
kızlaaar tebrik ederim ne güzel.. darısı bizlere inşallah.. ben de sürekli hamile olma ihtimalimi arastırır oldum bedenimi dinliyorum durmadan.. en ufak seyleri bile hisseder oldum... umarım cok sürmez bu durum sağlıkla hamile kalırız bizde.. dualarınızı bekliyoruz..
ah tatlım zamamn zaman hepimiz gerilebiliyoruz bende bi dönem öleydim ama şukur iyiyim artık düşünmeden olmuyo imkansız desem yeri
yarin bir resim bekliyoruz senden haberin ola.. söyle bebise güzel poz versin teyzeleri icin
iyimiyim değilmiyim bilmiyorum kızlarrr
psikolojim bozuldu sanırım bebekten başka birşey düşünemiyorum
sinirlerim bozuk herkes batıyor bu aralar bana ya hemen alınıyorum yada ben insanların kalbini kırıyorum
yaren kız sen gez gün gün ohhh valla napıyon bacım
kızlaaar tebrik ederim ne güzel.. darısı bizlere inşallah.. ben de sürekli hamile olma ihtimalimi arastırır oldum bedenimi dinliyorum durmadan.. en ufak seyleri bile hisseder oldum... umarım cok sürmez bu durum sağlıkla hamile kalırız bizde.. dualarınızı bekliyoruz..
merhaba şekerim bu halin bana hiç yabancı gelmedi biliyonmu tek fark banna batan kaynana ve elti ha bide mutfakçı
ıns sende kavusursun cok sıkıldım evde otur otur bıraz sohbet edım dedım vakıt gecer bende asılama yaptırdım sonuc beklıyorum sen yenı mı basladın
haha kuzum nerden aldın haberleri ama akşam hastendeydim sabaha kadar kürtaj oldu bebek canlı değildi ay odamızda bi kız vardı aynı sen hep onla sen die konuştum tipine yuzune kadar bu kadar mı olur
3 ay olacak bu ay... ilk ay pek dikkat etmedik yumurtlama günlerine falan.. 2 aydır desem daha iyi olur aslında.. pcoluyum ben.. ama doktor tedavi vermedi 6 ay denememi istedi.. ama ben bu ayki reglimden sonra tekrar gidip tedavi istiycem beklemek cok zormuş ya..
asılama nasıl oluyo ne kadar süre gecince yapılıyo rahim filminden soonraki asamamı...
off offff içim sıkılıyor resmenn
kuzum dualarım hep bizimle inan bana...inşallah o liste hamiş dolarrr...ayy ne güzel o zaman hepimiz birbirimize kocalarımıza nasıl naz yapacaz onları knuşuruz
3 ay olacak bu ay... ilk ay pek dikkat etmedik yumurtlama günlerine falan.. 2 aydır desem daha iyi olur aslında.. pcoluyum ben.. ama doktor tedavi vermedi 6 ay denememi istedi.. ama ben bu ayki reglimden sonra tekrar gidip tedavi istiycem beklemek cok zormuş ya..
asılama nasıl oluyo ne kadar süre gecince yapılıyo rahim filminden soonraki asamamı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?