Burdayım canım kımse kalmayıp çıkarsam da gelınce bı msj yollayıverırsın
İşallah canım dediğin gibi bi kaç gun için yıl kaybetmez
Aaa çok uzuldum kabul etmedımı msnden istegını
Hoş geldın canım ıyılık sen naılsınnSELam kizlar ben geldim nasilsiniz bakalım
elifffcimm
evet sanirim bayramdan dolayi boyle yapti yumisler erken buyusunde asilama bayram gunlerine denk gelmesin diye
slm hanimlar nasilsiniz? vallah ben pek iyi degilim. sinirler bozuk. bi sürü agladim. karnimda agrimaya basladi...
Allah hayir etsin..
Hoş geldın canım ıyılık sen naılsınn
Efendım Canımmmmmmmm
canim 29 aralik ve 3 ocak arasi burda bayram gunleri drlar calismiyolar o yuzden erken basladi iynelere dr bugun benim adetin 4. gunu, canim sen asilamani adetin kacinci gununde olmustun ? bide kac tane yumisin vardi?ne bayramı dilberimm
inş büyümüştür yumişler catmak ignesii yapıp
asılama yaparlar hemen o zamna bi iki güne kadar olursun
asılamanı yumşler büyüdü isee
slm hanimlar nasilsiniz? vallah ben pek iyi degilim. sinirler bozuk. bi sürü agladim. karnimda agrimaya basladi...
Allah hayir etsin..
selam canım hoş geldinn neden agladın kii bebeişini düşün üzme kendinii
aslinda takmamam lazim bebegim icin. amca kizlariyla tartistim bi sürü.. bos isler yani..
Allah hayir etsin..
canim 29 aralik ve 3 ocak arasi burda bayram gunleri drlar calismiyolar o yuzden erken basladi iynelere dr bugun benim adetin 4. gunu, canim sen asilamani adetin kacinci gununde olmustun ? bide kac tane yumisin vardi?
canim 29 aralik ve 3 ocak arasi burda bayram gunleri drlar calismiyolar o yuzden erken basladi iynelere dr bugun benim adetin 4. gunu, canim sen asilamani adetin kacinci gununde olmustun ? bide kac tane yumisin vardi?
noldu ki canim?
Daha gormemıştır canım yaa bıde anlamadıgım neden tel nonuzu almadınızbende bilemedim ya açmadı msn yii kullanmıyorr yada daha görmedii nasip
artık inşş acarr
canım hoş geldın.slm hanimlar nasilsiniz? vallah ben pek iyi degilim. sinirler bozuk. bi sürü agladim. karnimda agrimaya basladi...
Allah hayir etsin..
Eee doktor ne dedıCok şükür elifim bugün daha iyiyim dün doktora gidip geldik dün giremedim yorgundum uyumuşum
aslinda takmamam lazim bebegim icin. amca kizlariyla tartistim bi sürü.. bos isler yani..
hımm anladım canımm benim adetin 14 günü asıla olduu canım
adetin 10. gününden önce asılama yapılmas sanmıyorum senin asılama
yıl basından sonra olur bence tatlımm
aaa canim senin hamile oldugunu bilmiyolar mi? neden uzuyolar ki seni??
hımm başkaları için üzme sen kendii canım inş sorununuz halledersinizaslinda takmamam lazim bebegim icin. amca kizlariyla tartistim bi sürü.. bos isler yani..
Daha gormemıştır canım yaa bıde anlamadıgım neden tel nonuzu almadınız
cnımmm inan farkında degilim kafam bi dünya zaten...ask olsun her kesle selamlasiyon benim selamimi almadin bile
Allah hayir etsin..
Sen Nasılsın canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?