• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243
merhaba arkadaşlar. 2013 yılı hepimize hayırlı gelir umarım.... benim günüm geçti 4 gündür gelen giden yok gerçi geçen aylarda da gecikmişti ama göğüslerim fena halde sızlıyo,3 gündürde kasıklarım ağrıyo bunlar neyin habercisi bilmem amaaaa inşallah Rabbim dualarımızı kabul eder...........

merhaba arkadaşlar. 2013 yılı hepimize hayırlı gelir umarım.... benim günüm geçti 4 gündür gelen giden yok gerçi geçen aylarda da gecikmişti ama göğüslerim fena halde sızlıyo,3 gündürde kasıklarım ağrıyo bunlar neyin habercisi bilmem amaaaa inşallah Rabbim dualarımızı kabul eder...........

cnm merhaba tst yapmadınmı benım gögus ve kasıklarım fena sızlamıştı
oğlum ben gelıyorumum sınyallerını öle vermıştı

Cnım bahsettığın durum hamılelık belırtısıde oluyo adet tee..... Zaten ıkısının belırtılerıde hemen hemen aynı oluyo rabbım hakkında hayırlısını versın kucagını en kısa zamanda doldursun
...........................

Kız okadar konuşuyom yaa daha ne yapayım :)

ıyı tatlım ya guzel gectı ablamı yegenlerıı gördum doyamadım hatta
ama ne demışler evlı evıne köylu köyune
sen nasılsın cnm

evet gunler de oyle cabuk gelip geciyor ki zamanin nasil gectigini bile anlamiyorsun, bende iste basladim asilama icin tedaviye 3 gundur menogon iyneye basladim yarin yine dra gidicem bakalim yumisler nasil? sanirim asilama bu hafta yapilacak :18::18:

meryem şeyda elif burdalar ama bana sms atan yok oda guzel
eve yeni geldik canım..ah sana şimdi telin sarjı yoktu gelir gelmez taktım dah elime almadım dicem
hhha nası açıklama yapıor bak diceksin:33:

sen burda olmasan cagırcaktım ama hacet kalmadı:)

hg mutluluk..normalde nasıldır reg düzenin bilmiorum am 4 gün azımsanacak bir gün deil..

umarım mutluluğun göbüşündedir:1:

delyam selamm... çok şükür sen nasılsın..

çok şükür canım bende iyim az kalmış meleğine kavuşmana heyecan var mı :))
selam tatlim iyiyim sag ol sen nasilsin bebek nasil?
Cnım bahsettığın durum hamılelık belırtısıde oluyo adet tee..... Zaten ıkısının belırtılerıde hemen hemen aynı oluyo rabbım hakkında hayırlısını versın kucagını en kısa zamanda doldursun

Kız okadar konuşuyom yaa daha ne yapayım :)
)))) ayni anda yazmisiz

iyiyim Elifcim sen nasilsin? eymen bey napiyor var mi sanci falan?
Iyıyım canım allaha şukur eymende ıyı şimdilik çıkmak için provalara başladı artık dunden bu yana var sancılarım artık başladı tavastan yavastan ama şimdi tek temennım 1 hafta daha beklemesı bakalım işallah yenı yılda doğar
delyam selamm... çok şükür sen nasılsın..

çok şükür canım bende iyim az kalmış meleğine kavuşmana heyecan var mı :))

Yanı heyecan var ma oyle abartılacak kadar degıl. Aslında çok relaxım dıyebılırım kendıme sasırıyom bazen ne korku ne heyecan oyleee yasıyom işte :1:

cnm merhaba tst yapmadınmı benım gögus ve kasıklarım fena sızlamıştı
oğlum ben gelıyorumum sınyallerını öle vermıştı

yapmadım canım yaa biraz daha beklemeyi üşünüyorum tabi dayanabilirsem( inşallah bunlar da benim bebişimin sinyalleridir):16:

herkese hayırlı aksamlar kıslar nasılsınızz:16::16:
hos geldin berrinim nasilsin tatlim?
çok şükür tatlım bende iyim bebekte iyi..hafif karın ve bel ağrılarım oluyor ama rahim genişlediği için sanırım başka sorunumuz yok çok şükür..:16:
INSALLAH hic bir sorununuz olmaz tatlim AMINN , bana asilama icin dua edersen cok sevinirim hamislerin duasi kabul olurmus ya:17::17:
Iyıyım canım allaha şukur eymende ıyı şimdilik çıkmak için provalara başladı artık dunden bu yana var sancılarım artık başladı tavastan yavastan ama şimdi tek temennım 1 hafta daha beklemesı bakalım işallah yenı yılda doğar

Yanı heyecan var ma oyle abartılacak kadar degıl. Aslında çok relaxım dıyebılırım kendıme sasırıyom bazen ne korku ne heyecan oyleee yasıyom işte :1:

evet canim bencede 1 ocakta olsa daha iyi olacak yeni yilin ilk bebisi, benim bir arkadasim 31 aralikta dogum yapti

Back