Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Iyılık şeker sen nasılsınselam şekerler nasılsınız..
kizlar selam nasilsiniz? songul misafirligin nasil gecti?
kizlar selam nasilsiniz? songul misafirligin nasil gecti?
merhaba arkadaşlar. 2013 yılı hepimize hayırlı gelir umarım.... benim günüm geçti 4 gündür gelen giden yok gerçi geçen aylarda da gecikmişti ama göğüslerim fena halde sızlıyo,3 gündürde kasıklarım ağrıyo bunlar neyin habercisi bilmem amaaaa inşallah Rabbim dualarımızı kabul eder...........
delyam selamm... çok şükür sen nasılsın..kizlar selam nasilsiniz? songul misafirligin nasil gecti?
çok şükür canım bende iyim az kalmış meleğine kavuşmana heyecan var mı :))Iyılık şeker sen nasılsın
Iyıyım canım sen nasılın
Cnım bahsettığın durum hamılelık belırtısıde oluyo adet tee..... Zaten ıkısının belırtılerıde hemen hemen aynı oluyo rabbım hakkında hayırlısını versın kucagını en kısa zamanda doldursunmerhaba arkadaşlar. 2013 yılı hepimize hayırlı gelir umarım.... benim günüm geçti 4 gündür gelen giden yok gerçi geçen aylarda da gecikmişti ama göğüslerim fena halde sızlıyo,3 gündürde kasıklarım ağrıyo bunlar neyin habercisi bilmem amaaaa inşallah Rabbim dualarımızı kabul eder...........
...........................
ıyı tatlım ya guzel gectı ablamı yegenlerıı gördum doyamadım hatta
ama ne demışler evlı evıne köylu köyune
sen nasılsın cnm
eve yeni geldik canım..ah sana şimdi telin sarjı yoktu gelir gelmez taktım dah elime almadım dicemmeryem şeyda elif burdalar ama bana sms atan yok oda guzel
merhaba arkadaşlar. 2013 yılı hepimize hayırlı gelir umarım.... benim günüm geçti 4 gündür gelen giden yok gerçi geçen aylarda da gecikmişti ama göğüslerim fena halde sızlıyo,3 gündürde kasıklarım ağrıyo bunlar neyin habercisi bilmem amaaaa inşallah Rabbim dualarımızı kabul eder...........
selam tatlim iyiyim sag ol sen nasilsin bebek nasil?delyam selamm... çok şükür sen nasılsın..
çok şükür canım bende iyim az kalmış meleğine kavuşmana heyecan var mı :))
)))) ayni anda yazmisizCnım bahsettığın durum hamılelık belırtısıde oluyo adet tee..... Zaten ıkısının belırtılerıde hemen hemen aynı oluyo rabbım hakkında hayırlısını versın kucagını en kısa zamanda doldursun
Kız okadar konuşuyom yaa daha ne yapayım :)
çok şükür tatlım bende iyim bebekte iyi..hafif karın ve bel ağrılarım oluyor ama rahim genişlediği için sanırım başka sorunumuz yok çok şükür..selam tatlim iyiyim sag ol sen nasilsin bebek nasil?
)))) ayni anda yazmisiz
Iyıyım canım allaha şukur eymende ıyı şimdilik çıkmak için provalara başladı artık dunden bu yana var sancılarım artık başladı tavastan yavastan ama şimdi tek temennım 1 hafta daha beklemesı bakalım işallah yenı yılda doğariyiyim Elifcim sen nasilsin? eymen bey napiyor var mi sanci falan?
delyam selamm... çok şükür sen nasılsın..
çok şükür canım bende iyim az kalmış meleğine kavuşmana heyecan var mı :))
cnm merhaba tst yapmadınmı benım gögus ve kasıklarım fena sızlamıştı
oğlum ben gelıyorumum sınyallerını öle vermıştı
hayırlı akşamlar canım hoşgeldinn cok şükür sen nasılsınherkese hayırlı aksamlar kıslar nasılsınızz
hos geldin berrinim nasilsin tatlim?herkese hayırlı aksamlar kıslar nasılsınızz
INSALLAH hic bir sorununuz olmaz tatlim AMINN , bana asilama icin dua edersen cok sevinirim hamislerin duasi kabul olurmus yaçok şükür tatlım bende iyim bebekte iyi..hafif karın ve bel ağrılarım oluyor ama rahim genişlediği için sanırım başka sorunumuz yok çok şükür..
Iyıyım canım allaha şukur eymende ıyı şimdilik çıkmak için provalara başladı artık dunden bu yana var sancılarım artık başladı tavastan yavastan ama şimdi tek temennım 1 hafta daha beklemesı bakalım işallah yenı yılda doğar
Yanı heyecan var ma oyle abartılacak kadar degıl. Aslında çok relaxım dıyebılırım kendıme sasırıyom bazen ne korku ne heyecan oyleee yasıyom işte
herkese hayırlı aksamlar kıslar nasılsınızz
Yok oflu 2 geldı daha doğurmuyom bakalım yarında bı gıdeyım ne cıdecek doktor hanım bakalımelıfffffffffffffff sen doğurmadınmıııııııııııı
herkese hayırlı aksamlar kıslar nasılsınızz