Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
eve yeni geldik canım..ah sana şimdi telin sarjı yoktu gelir gelmez taktım dah elime almadım dicem
hhha nası açıklama yapıor bak diceksin
sen burda olmasan cagırcaktım ama hacet kalmadı:)
hg mutluluk..normalde nasıldır reg düzenin bilmiorum am 4 gün azımsanacak bir gün deil..
umarım mutluluğun göbüşündedir
evet gunler de oyle cabuk gelip geciyor ki zamanin nasil gectigini bile anlamiyorsun, bende iste basladim asilama icin tedaviye 3 gundur menogon iyneye basladim yarin yine dra gidicem bakalim yumisler nasil? sanirim asilama bu hafta yapilacak :18::18:
İNŞALLAH canım..ederim tabi canım hepimizz için ediyorum zaten ama ayrıda ediyorum diğer topigede eklet istersen tatlım ayrı da ederiz yasemine söylehos geldin berrinim nasilsin tatlim?
INSALLAH hic bir sorununuz olmaz tatlim AMINN , bana asilama icin dua edersen cok sevinirim hamislerin duasi kabul olurmus ya
evet canim bencede 1 ocakta olsa daha iyi olacak yeni yilin ilk bebisi, benim bir arkadasim 31 aralikta dogum yapti
İşallah canım yaa ama cıdden bu saatten sonra beklemek zor hemen yarın test al yap bence sonrada bıze haber ver. Tabı doktor teyzmız bızı eve gonderırse okurum artıkyapmadım canım yaa biraz daha beklemeyi üşünüyorum tabi dayanabilirsem( inşallah bunlar da benim bebişimin sinyalleridir)
Yanı 1 ocak ta olsa ıyı olur tabı ama ben 2 yada 3 e de razıyım yıl atlamış olsun barıhos geldin berrinim nasilsin tatlim?
INSALLAH hic bir sorununuz olmaz tatlim AMINN , bana asilama icin dua edersen cok sevinirim hamislerin duasi kabul olurmus ya
evet canim bencede 1 ocakta olsa daha iyi olacak yeni yilin ilk bebisi, benim bir arkadasim 31 aralikta dogum yapti
bende iyim canım cok saol kızın oluyormus yanlış hatırlıosam kusura bakmaa allahım hyaırlı evlat eylesinhayırlı akşamlar canım hoşgeldinn cok şükür sen nasılsın
hos geldin berrinim nasilsin tatlim?
iyiim dilberim sen nasısın asılama olacakmısın durumlar nee
evet ölüm cok zor anannem öldügünde annemin hali hiç aklımdan çıkmas sanırım o daha genc tirhayırlı aksamlar cnım ben yorgunum ve üzgün arkadasımı cok kötü yıkık gördüm
Ölüm zor...
sende durumlar nasıl bklım?
Iyıyım canım hoş geldın sen nasılsın
Aa selam vermışsın sonra çıkmışsınnbr kısslar
Iyi geceler kızlar ben çıkıyorum allah a emanet olun..
INSALLAH canim ya cok istiyorumaa cıddımısın ay hadı bakalım cnm ya ınşalla guzel hbrler gelır
İNŞALLAH canım..ederim tabi canım hepimizz için ediyorum zaten ama ayrıda ediyorum diğer topigede eklet istersen tatlım ayrı da ederiz yasemine söyle
soyledim zaten asilama gunu belli olsun ilk sayfaya yazacak, ALLAHA emanet ol canimIyi geceler kızlar ben çıkıyorum allah a emanet olun..
INSALLAH canim istedigin gibi olurİşallah canım yaa ama cıdden bu saatten sonra beklemek zor hemen yarın test al yap bence sonrada bıze haber ver. Tabı doktor teyzmız bızı eve gonderırse okurum artık
Yanı 1 ocak ta olsa ıyı olur tabı ama ben 2 yada 3 e de razıyım yıl atlamış olsun barı
SELam kizlar ben geldim nasilsiniz bakalım
SELam kizlar ben geldim nasilsiniz bakalım
nbr kısslar
iyiim dilberim sen nasısın asılama olacakmısın durumlar nee
iyiyim tatlim iste 3 gundur menogona basladim sanirim bu hafta asilama yapilacak :18::18:
Burdayım canım kımse kalmayıp çıkarsam da gelınce bı msj yollayıverırsınkızlar kacmayın yarısaate gelcem
İşallah canım dediğin gibi bi kaç gun için yıl kaybetmezbende iyim canım cok saol kızın oluyormus yanlış hatırlıosam kusura bakmaa allahım hyaırlı evlat eylesin
evet ölüm cok zor anannem öldügünde annemin hali hiç aklımdan çıkmas sanırım o daha genc tir
allahım sabır versinn canım basınız sag olsun bende iiyim sükürr yarın doktorumu arayacam heyecan var:)
iyiim canım bende saol ama arkadasımı bulamadım çok üzüldüm
çok samimi bi arkadasım dı yıllar sı-onra ilk defa karsılas ve tekrar kaybett
sende sancılar baslamıss ay eymen azcık da sabreder inşş yeni yıl bebişi olsun
bi kaç gün için yıl kaybetmes inş hayırlısıyla tabii
evet şimdi okudum direk igneylemi baslandı yumişler büyütülmeye
hadii canım yeni yıla hamiş girersin inşş hakkında hayırlısı