• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243
eve yeni geldik canım..ah sana şimdi telin sarjı yoktu gelir gelmez taktım dah elime almadım dicem
hhha nası açıklama yapıor bak diceksin:33:

sen burda olmasan cagırcaktım ama hacet kalmadı:)

hg mutluluk..normalde nasıldır reg düzenin bilmiorum am 4 gün azımsanacak bir gün deil..

umarım mutluluğun göbüşündedir:1:

hb..umarım göbüştedir meleğimmm. adetim gecikiyo son aylarda o yüzden daha beklemedeyim. beni düşündüren aşırı göğüs ve kasık ağrısı işte.....

Son düzenleme:
evet gunler de oyle cabuk gelip geciyor ki zamanin nasil gectigini bile anlamiyorsun, bende iste basladim asilama icin tedaviye 3 gundur menogon iyneye basladim yarin yine dra gidicem bakalim yumisler nasil? sanirim asilama bu hafta yapilacak :18::18:

aa cıddımısın ay hadı bakalım cnm ya ınşalla guzel hbrler gelır

hos geldin berrinim nasilsin tatlim?

INSALLAH hic bir sorununuz olmaz tatlim AMINN , bana asilama icin dua edersen cok sevinirim hamislerin duasi kabul olurmus ya:17::17:

evet canim bencede 1 ocakta olsa daha iyi olacak yeni yilin ilk bebisi, benim bir arkadasim 31 aralikta dogum yapti
İNŞALLAH canım..ederim tabi canım hepimizz için ediyorum zaten ama ayrıda ediyorum diğer topigede eklet istersen tatlım ayrı da ederiz yasemine söyle ;)

Son düzenleme:
yapmadım canım yaa biraz daha beklemeyi üşünüyorum tabi dayanabilirsem( inşallah bunlar da benim bebişimin sinyalleridir):16:
İşallah canım yaa ama cıdden bu saatten sonra beklemek zor hemen yarın test al yap bence :52: sonrada bıze haber ver. Tabı doktor teyzmız bızı eve gonderırse okurum artık

INSALLAH hic bir sorununuz olmaz tatlim AMINN , bana asilama icin dua edersen cok sevinirim hamislerin duasi kabul olurmus ya:17::17:

evet canim bencede 1 ocakta olsa daha iyi olacak yeni yilin ilk bebisi, benim bir arkadasim 31 aralikta dogum yapti
Yanı 1 ocak ta olsa ıyı olur tabı ama ben 2 yada 3 e de razıyım yıl atlamış olsun barı

hayırlı akşamlar canım hoşgeldinn cok şükür sen nasılsın
bende iyim canım cok saol kızın oluyormus yanlış hatırlıosam kusura bakmaa allahım hyaırlı evlat eylesin
iyiim dilberim sen nasısın asılama olacakmısın durumlar nee

hayırlı aksamlar cnım ben yorgunum ve üzgün arkadasımı cok kötü yıkık gördüm
Ölüm zor...

sende durumlar nasıl bklım?
evet ölüm cok zor anannem öldügünde annemin hali hiç aklımdan çıkmas sanırım o daha genc tir
allahım sabır versinn canım basınız sag olsun bende iiyim sükürr yarın doktorumu arayacam heyecan var:)
Iyıyım canım hoş geldın sen nasılsın

iyiim canım bende saol ama arkadasımı bulamadım çok üzüldüm
çok samimi bi arkadasım dı yıllar sı-onra ilk defa karsılas ve tekrar kaybett
sende sancılar baslamıss ay eymen azcık da sabreder inşş yeni yıl bebişi olsun
bi kaç gün için yıl kaybetmes inş hayırlısıyla tabii

aa cıddımısın ay hadı bakalım cnm ya ınşalla guzel hbrler gelır
INSALLAH canim ya cok istiyorum
İNŞALLAH canım..ederim tabi canım hepimizz için ediyorum zaten ama ayrıda ediyorum diğer topigede eklet istersen tatlım ayrı da ederiz yasemine söyle ;)

Iyi geceler kızlar ben çıkıyorum allah a emanet olun..
soyledim zaten asilama gunu belli olsun ilk sayfaya yazacak, ALLAHA emanet ol canim
İşallah canım yaa ama cıdden bu saatten sonra beklemek zor hemen yarın test al yap bence :52: sonrada bıze haber ver. Tabı doktor teyzmız bızı eve gonderırse okurum artık

Yanı 1 ocak ta olsa ıyı olur tabı ama ben 2 yada 3 e de razıyım yıl atlamış olsun barı
INSALLAH canim istedigin gibi olur:nazar:

kızlar kacmayın yarısaate gelcem
Burdayım canım kımse kalmayıp çıkarsam da gelınce bı msj yollayıverırsın

bende iyim canım cok saol kızın oluyormus yanlış hatırlıosam kusura bakmaa allahım hyaırlı evlat eylesin

evet ölüm cok zor anannem öldügünde annemin hali hiç aklımdan çıkmas sanırım o daha genc tir
allahım sabır versinn canım basınız sag olsun bende iiyim sükürr yarın doktorumu arayacam heyecan var:)

iyiim canım bende saol ama arkadasımı bulamadım çok üzüldüm
çok samimi bi arkadasım dı yıllar sı-onra ilk defa karsılas ve tekrar kaybett
sende sancılar baslamıss ay eymen azcık da sabreder inşş yeni yıl bebişi olsun
bi kaç gün için yıl kaybetmes inş hayırlısıyla tabii
İşallah canım dediğin gibi bi kaç gun için yıl kaybetmez
Aaa çok uzuldum kabul etmedımı msnden istegını

Back