Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243
merhaba kızlar nasılsınız umarım iyisinizdir netimde sorun var.
anca girdim...
evet bugn kan tahlili yaptım gene veee kan degerim 357 olmuşş...düşük artık..kanamm daha gelmedi ama bugn yarın gelir..ne yapıcm bilmiyorum kızlar.dokotrda pek uyuz 15 gn sonra gel temilndimi diye bakıck..baktıktan sonra konuşcam..gene böyle yaprsa değiştrcem dokotru..hakımmda her şeyn hayırlısı yani kızlar..sizleri bilgilendirim dedimm

kızlar hepinize çok teşşkr edrim hepiniz yanımda oldunuzz..
çok teşşkr edrim hepinize.olmadı.neden niçin diye sorma bile istemiyorum canım sıkılıyo çünküü...
ben gülebiliyourm unuttum bile..çünkikendimi hiç hamile gbi hsetmedim..zamnı vardemmki ne edelim artık rabbmden hep hayırlısını diledim ancak bu kdrı oldu..

Canımın içii.senin kimsenin tesellisine ihtiyacın yok afferin sana sağlam kız:)neyseki sen hamile kalabiliyosun.eminim bebeğinin sana tutunması içinde bişeyler yapılabilir.doktorunu değiştirmelisin bence canım.hakkımızda hayırlısı olsun

sağol cnaım benm.güçlü olmak zorundayım çnkü hep dua ederken rabbm senden gelene her şekilde kabulüm dedim cnm..
bu arada sen sanırım tahlilllerin olmuş ...
unuutum uzun süredir tahll yapılmadığı için ama hatrldım kadarıyla..
----tsh yüksek çıkmış cnm en üst sınır 4.2 diye hatrlıyorum ben..sennki 4.53 çıkmış
----prlokatin dedimiz şeyde süt hormonu demek oda sende 29.47 çıkmış ve bu test sabah 9 ile 10 arası yapılmaı bende öle yappıydou eski dokotrum..24 saat önce ilşki olmamalı..aç olunmalı..birda dar sütyen giylmmli diye hatrlıyorum..ne alak bende bilmiyorum cnm
10 25 arası norml..sennki yüksek değil cnm..benmki 40 ve üzeri çıktınıda bilirim..kötü değil bu..ve bu hormn bozuk olursa adet düzensiliği yapo
----diğeride progestan buda yada yumurtlama oldumu demek senki 9.68 çıkmış..bu test adetn 21 gnü fln yapılıyor kuzum..tam htrılamıyorum ama 10 15 üzeri yumurtlama oldu demek.

canımm dr progeestan ve iğnesini vermedimi sana hamilelik başladığında veya düşük riski olduğunda veriyorlar..bebğin tutunmasına yardımcı oluyor..

“Allahım; sen kabul etmiyeceğin duayı ettirmezsin!
Allahım sen sevmediğin kulunu bu dehşetlere düşürmez, bu türlü ağlatmazsın!
Allahım Kelamın üstündeyim ve onu aramızda yabancı bir perde gibi görüyorum!
Allahım; boğulmak, yıkılmak, berhava olmak üzereyim!..
Allahım, güzel Allahım!..
Sen hiçbir nefse takatından fazla yük yüklemezsin!..
Beni ensemden bir kedi yavrusu gibi tut ve kaldır!
Beni bu imtihandan muzaffer çıkar!
Ey güzelliğin, iyiliğin, merhametin, kudretin yaratıcısı Allahım!..
Bilen sensin, sen bilirsin Allahım…”
Hakkında hayiisi olsun canim benim sen cok güçlü birisin ve burgun bebegin annesine siki siki sarılacak Rabbim guzel yüreğine göre versin Rabb'ime emanetsin kendine cici bak

Bizde sana teşekkür ederiz canim sende iyi ki varsın iyi ki tanımızın teyzesi bak bizden haber var hani oylamayız cinsiyet değişti doktor kukusu var kiz dedi bu Rabbim gönlüme göre verdi ama esım adına biraz üzüldüm oğlana kendini cok kaptırmıştı hayırlısı buymuş demek artık isim düşünmeye başlayabilirim

Ewet tatlım ac karnına saat 9 gibi yaptırdım..hayıt suyu hormonları düzenliyomuş onu içiyim diyorum..off bu hormonlar..bakalım doktorum ne diycek canım.adetimin üçüncü günü gitcem..26 gibi adet olurum

Dilbercim hakkında hayırlısı olsun inşallah guzel seyler olur...
canim benim INSALLAH guzel seyler olur aksi halde coookkk uzulurum INSALLAH ALLAHIM yuzumu guldurur

canim ne desem bilemiyorum RABBIM hakkinda hayirlisi ne ise onu nasip etsin INSALLAH

canımm dr progeestan ve iğnesini vermedimi sana hamilelik başladığında veya düşük riski olduğunda veriyorlar..bebğin tutunmasına yardımcı oluyor..
yok kuzum hiç bişe vermedi...progestan hapı yazıyodu bende dedim benm değerim buydu şimdi bu dış gebelik şüphesi vr diye yazmadı cnm..ne bilim yaa 2 hafta sonra gidicem bakalım ne olck..eşimi içeri sokmıcam..onn yannda atar yapamıyom adama..sustuyo benii...
ya beni rahtlatıcak her sorumun cevabını vericek ya da adamla kavga edicem kopsun kıyamet dicem çıkıcm..yatağa yattımda yemin ederim 1 saat bunları düşünyorum yaaa..
amin canım benmmmm..sağolsun cnm
hayırlsı olsun cnm yaaa..ay ilk çocukta böle cinsiyet ayrımı yapmak bana çok saçma geliyor...hadi ilki kız ya da erkekktir onun tersini istersin cnmm..neyse hakkınızda hayırlısı olsun..hahah zeynep var bizim oda uzun bi süre kız bilodu erkk oldu sonra
ayy cnm hormonlarınbda sorun yokkki senn..
sadece tsh biraz yksek çıkmış oda öle çok değil cnmm
canim benim INSALLAH guzel seyler olur aksi halde coookkk uzulurum INSALLAH ALLAHIM yuzumu guldurur

canim ne desem bilemiyorum RABBIM hakkinda hayirlisi ne ise onu nasip etsin INSALLAH

ne deee bşlonmuu buuu ay yumşlerim büyüdü şeyda deee..bu ay hamile kaldım şeyda dee öle mesut edersinki beni ve o kdr mutlu olurmki anlatamm cnmyaa

ne deee bşlonmuu buuu ay yumşlerim büyüdü şeyda deee..bu ay hamile kaldım şeyda dee öle mesut edersinki beni ve o kdr mutlu olurmki anlatamm cnmyaa

canim cook tesekkur ederim INSALLAH dedigin gibi olur, RABBIM bize ve bebek ozlemi ceken butun arkadaslarimi yeni yilda bebekle mujdelesin INSALLAH, ALLAH sabr edenlerle beraber ve sabr edenleri en iyisiyle mukafatlandirir INSALLAH 2013de mukafatlarimizi verir hayirlisi ile AMIN AMIN AMIN....

canim tarifin icin tesekkur ederim benimde saclarim cok fena dokuluyor taramaya korkar oldum bende deneyim bari INSALLAH bende de ise yarar

yeni arkadaşlar gelsin istiyorum yenei yeni kişiler.ne yapmak gerekir hiç bilmiyorumm...acey yeni topikmi açakkk...
herkes bi ara toplansında oylama yapalım yaaa...
yeni kişilere yeni şeyler öğretmek...yeni hikayeler yeni haytlar..
gerçi biz bizdede yetiyoruz ama ne bilim ??

canim aslinda cok iyi fikir ben kendi adima isterim yeni arkadaslar yeni umutlar yeni hikayeler, canim anketi degistirme sansi varmi ?? varsa direk ordan sor daha kolay olur

Kızlar uzun bir aradan sonra merhaba her düşük yaptığımda ya da umudum suya dustugunde uzaklasıyorum forumdan ama sorun olacak sizlere 16 kasımda en son adet tarihim ve bugun dahıl hala adet olmadım ama kasıklarımda sancı var bırde mıde yanmam sizce hamile olma olasılığım nedir? bu ay doktora yumurtlama takıbı yaptırdım geç yumurtladım sanırım tam doktora gıtmedıgım zaman catlamıs yumurtam :) şans ama o gunlerde 1 kez ılıskıye gırdık ben neyım kızlarr:))))) ıdrar testı demeyın bebe tıme dıye bır test aldım onda cıkmadı zaten gec yumurtladım:)

valla cnmne zamn çatlamış ??
öenmli olan bu ..
hani ne zmn çatladını bilsek yorum yapalım kuzum ama bilmiyorum..adetn düzenlimiydi senn..
inşllh hamilesindir cnm belirtilere takılma sabret tatlım...
ben hep diyorum derdiniz oldunuzda uzaklaşmayın gelin dertlesşelim derdin azalır..unutulmaz ama burası umutlandırr..
bende 2 düşük yaptım..hatta 2.sini daha yapmak üzereyimm..değrim düşüyor kanamm gelemdi bekliyorum..herşeyin hayırlısnı dilemek lazım..
inaşşlh rabbm bir daha yaşatmaz cnm sana...bu son olur ve bu ay hamile haberlerini alırsınn

ah canım geçmiş olsun vallahi gittiğim oktorlar hıcbır sorunun yok dıyor ancak bır kez daha dusuk yaparsan genetık bılımlerınde arastırcaz dedıler kımyasal gebelık sanırım senın de benımde hıc kurtajsız dustu bu arada sanırım ben 7 aralıkta falan yumurtladım adtlerım 4 gun ılerı yada gerı atardı cokta duzenlı degıl dusukten sonra bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…