Arkadaslar ben dra gittim geldim 3 gunluk menogon iyne yazdi pazartesi gel bakalim olmazsa 2 tane daha menogon iyne yapariz dedi hadi hayirlisi INSALLAH. Seydacim senden hayirli haberler bekliyorum INSALLAH
amin canım gördük bugün ALLAH DAN baska kim bilebilirkiiAyNn ya bende cok merak ediyorum helede bu lafsatalara inanları Rabbim peygamber Efendimize dahi bildirmemiş saçma saçma seyler Rabbim ıslah etsin boylelerini
bende bilmiyorum yakmak konusunda bi bilgii pazartesi arıcam bakalım sorup bilgileneyim biii geceler canım.
ben okudum sorunu ama yakmanın hamilelige engel olp olmadıgını bilmiordum baksana elifin yarası yakılmasın demiş dr.
sende dr.una sor öle bi durum olursa kalsın hamileligide engellemedkten sonra neyapacan ilaçla bi caresi bulunur insallah
hakkında hayırlısı olsun kuzum
canım nasılsın nerelerdesinn görüşemioz kayın v yanından tasındın mı artıkyok cnm karar verdım rabbıme kalmı cunku cnm kafaya taktıkca sıtres oluyo ve su aralar maddı acıdan zor durumdayım malum bılıyosun ben yenı ev tasındım ve kımse yardım etmedı annem harıc borcum var ve esım askere gdecek yanı benım durum vahım esım cok ıstıyo bende ama dusundukce zamanı var dıyorum cunku suan zor durumum bıraz
Yaa bu doktoru anlamak zor zaten hele de devlettekılerı. Ozeller yıne test vs bışeyler yapmak için ıdını gıdını ıncelıyo ıyıde yapıyo. Bana fıtılle geçmeyecegını ama benı rahatlatacagını soylemıştı. Evet cıdden de oyle oldu fıtıl kullandığım zamanlarda rahatlamıştım sonradan yıne başladı acılar evet canım cıdden haklsın okadar bkledın bıraz daha bekle
kıslar şeydadan bi haberiniz var mı bugün tahlil yaptırcaktı merak ettim..inşallah güzel haberlerle gelir...
elifim sen nasılsın...doğumuna az kaldı..rabbim bi avazda kurtarsın..sağlıcakla al bebeğini kucağına....
sabahdan beri ara ara bakıyorum ama yazmadı bişiy daha inşş canımm güsel haberi olur
sen bu saat dee netin basında sasırdımbebekim
ne oldiii rengin mii soldiii......:)) ne edim cnm yaaa eşim mesaide birazdan gelir dedim iki dk giriyım..nasılsın ne var ne yok bakalım....
iyiim canım seni gördüm daha iyi oldumeşin gelecek he azcık konusalım o zaman
sen neler yapıon görüşmeyeli hayırsız
ii kuzum ya ne yapalım..oturuyom...adet olucam heral kasıklarım agrıyor...bugün gün vardı ordaydım...muhabbet ettik geldik...sen neler edıon..hayırsız diyene bak...face yazıom sen cevap bilem yazmıon hıh
kı yazdım ya aaaaa hem iftira atıon bak
ay inş olmassın adet ne kadar kaldı kii sonuç da her an hersey olabilir
napım cok soguk üşümekle mesgülüm
Iyıyım canım. Allaha sukur dedığın gıbı doğuma az kaldı belkı yarın belkı yarından da yakınkıslar şeydadan bi haberiniz var mı bugün tahlil yaptırcaktı merak ettim..inşallah güzel haberlerle gelir...
elifim sen nasılsın...doğumuna az kaldı..rabbim bi avazda kurtarsın..sağlıcakla al bebeğini kucağına....
ay bilemiyorum işde bakalım nedicek ben tahmin ediyorum tedaviye gerk duymıcak sanırım
ben gidim dee bi sorayım inş fitil işe yarar
canım senin yara neden dikilmedi ki benim ki merinin ki senin kii cesit cesit yaa
allahıma şükür dermansız tert vermesin
Magalesefkı seydadan haberler kotu detayları gelınce kendısı versın
Dediğin gibi yaranın cınsınden yerınden kaynaklanıyo sanırım benımkının hamıle kaldıktan sonra bı zararı yokmuş sadece hamıle kalmayı engellıyormuş yanı spermlerı olduruyormuş bıde beraberlık yaşarken acıyordu. Yanı bebeğın buyudugu yerle alakası yok. Sızınkısı orda sanırım belkıde ondan
SELam kizlar nasilsiniz bakalım haberler kötu ise seyrandan bugün gelmeye bilir Allah yardımcısı olsun hakkında hayırlar versin Ranbim
amin canım selam hoş geldin nasılsınn
İyi diyelim iyi olalım ama Peker iyi sayılmam sagol canim hosbulduk sen nasilsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?