Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243

evet cnm büyk olasılık kimyasal cnm..
biilmiyorum nasıl yol izlicem herşeyn hayırlısnı versin rabbm
senn konuna gelincede 7 aralıkta yumurtlama dönemi diyosun çatlamamı acepp..eğer yumurtlam o ara başldıysa 12 aralık gibi çtlsa en geç 28 arlıkı bekle cnm o zmn çıkr idrrda...
tam emin değilim ama songül bebe tim diye mrkyı pek ii bulmuyodu sanırım

evet cnm eczande bı tek o vardı bakalım pazartesıye kadar adet olmazsam kan aldırmaya gıdeyım dıyorum :) sen de uzulme ama bu kımyasal gebelık kanda pıhtılasmadan da olabılıyormus mutlaka baktırt

dış gebelikte değerin okadar yükseldiğini sanmıyorum canım benim 113 tü dr hamilesin dedi direk progestan verdi 4gün sonra adet günümde lekelenmem oldu dr hemen iğnesinide yazdı düşük olmasın die bence bu doktorda iş yok..sen hemen yarın başka bir dr git cnm tahlillerinle beraber dahada gecikmeden belki ilaca başlatır..

evet cnm eczande bı tek o vardı bakalım pazartesıye kadar adet olmazsam kan aldırmaya gıdeyım dıyorum :) sen de uzulme ama bu kımyasal gebelık kanda pıhtılasmadan da olabılıyormus mutlaka baktırt
15 gn sonra konuşcm cnm işteee dfoktrla ya atarı ben yapacam yada ne bilim öle işteee ..
hadi inşllh hayırlı haberlerle gelll cnm bak biz burdayız gtme özletme kendiniiii

cnm dış gebelikte değer yavaş yavş artrmışşş.1000 degere ulştığı zmn vajinal ultrosnla kese görülmezse takibe alınırmış cnm ayrıntılı ultrasonla tüplere bakılırmış cnm vss
valla cnm yola girmiş bebeği geri çevirmek olanksız gbi gelo bana
oda 743 diynce verdkti ama az artmış dye baknca vermedi..fln fln..15 gn sonra artık 3. şansa bırkmıcamm

valla ne diyim canım ALLAH sabır versin..kesinlikle akıl vermek gibi olmasın ama RABBBİM tez zaamnda nasib eder inşallah..ama bu sefer değerin belli bi seviyedeyken sen diret dr ilaç yazsın yada ilaç yazmıycakmısınız de canım....çünkü çoğu arkadaşım hamile olduğunu öğrenir öğrenmez dr ilaç vermiş..inşallah MELEĞİN fazla bekletmez seni..

hayırlı akşamlar kıslar nasılsınız misafirim vardıı
ugurladım geldim hemenn

canım nerdesın bılmıyorum ama dıs gebelıkte rakamlar hızlı yukarı katlama yapar dıye bılıyorum ayırca nerde oturuyorsun yıne bılmem ama beylikdüzünün en iyi doktoru Doç. dr. Selman Laçin mutlaka git olur mu?doktorunu degıstır

bakalım cnm her şeyn hayırlsı artık cnmm
rabbm sizin bebkleriizi kucanda göstersinn
çok çok bekliyenler vr rabbm onarıda unutmasın
hayırlı akşamlar kıslar nasılsınız misafirim vardıı
ugurladım geldim hemenn

iii etnn cnm kim vrdı kimdi msifirin

hoşgeldin canımm..iyidir sende iyisindir umarım?
bana ii gecelr yok muu gecemmmmmmmmmmm

cnm izmitte otyorum benn dedn yeri bilmyom bilemmm...
yok cnm dış gebeliği ben çok arştrdım...her neyseki ztn değilmş

Herkese selam arkadaşlar, sebepsiz infertiliteyim, 6 yıldır bebek için bekliyorum bende, yumurta takipleri klomenler, aşılamalar ve tüp bebek, ayrıca sayısını hatırlamadığım kürler denedim, hala bekliyorum, işin zor kısmı olmaması için bir sebep yok, eşimde de bende desorun yok, zamanı gelmedi demekki diyoruz, çok acı çektiğim çok üzüldüğüm zamanlar oldu ama artık daha sabırlıyım Allahtan ümidimi hiç kesmedim en hayırlı zamanda verecektir mutlaka diye düşünüyorum, şimdi meryem suresi okuyorum, bakalım 2013 yılında bebekten nasibiz varmıymış görelim, Rabbim isteyen herkese sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah

allh tez zamnda acını sonlandırsın cnm..hemencik versin...sebepsiz olmasıda gerçkten çok zor..
bilmm bilirmisin ama süt buharı ve çömlek olayını bi dene belki bel soğukluğun vardır ondan olmuyodur..
bazen koca karı ilaçları işe yarıyor cnmm

Teşekkür ederim canım, Allah razı olsun, kocakarı ilaçlarını önemserim kesinlikle ama bir süre böyle beklemek ve dinlenmek istiyorum bakalım Allah büyük hayırlısıyla olcak inşallah ben inanıyorum

A.S cnm..rabbim ne zaman verceğini çok ii biliyor...hiç ummadıgın anda hamile kalırsın inşallah ....ben de senin gibi hiç bir sorunum olmadıgı halde bebişim gelmiyor...ama ben aşılma ve tüp bebege gecmedım...sebepsiz olması insanı bazen daha çok strese sokuyo...biz ne yaparsak yapalım ALLAH izin vermedıgı sürece olmuyo ...inşallah `"ol" dediği kullarından eylesin...

dün haberlerde izledim kadının teki doğurmus ıkı üç saatlik bebeği çöpe atmış bu soğukta..donmak üzereyken bulmuşlar..dicek hiç bişey bulamıyorum ben bu durumaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…