• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243
sohbetinz bol olsun nasilsiniz???

bu bi kac gündür giremedim cok yogundum gerci önemlide degil
kimsede merak etmemis zaten beni
ah kuzum bu alınganlık ne acaba bişilermi var sende:27::27:

gecen de göründün sen seslendik ama yazmadan gittin anlamadık canm:16:
ay kizlar pcde sorun var giremiyorumm..telden yazom.dilberim adet olmusssn..gizun aydin kuzum.insallh bu ay senn olur kuzum.bu ay hemencik hamis kalirsinn kusum.ay icimde dw bi umut var hadi bakalumm...
ayy kizlar benim yarin doktrda randevum var yalvaririm bana bu gece dua edin kizlar buna cok ihtiyacim va canlarimm
dualarım seninle canım inan hep aklımdasın ama hayırlısını versin rabb im..
kucagına aldıracagı versin insallah
herkese hayırlı gecelerr kıslar ay kimsee yamıyor bişiyy ben de yatım barii

ii geceler canım.
ben okudum sorunu ama yakmanın hamilelige engel olp olmadıgını bilmiordum baksana elifin yarası yakılmasın demiş dr.
sende dr.una sor öle bi durum olursa kalsın hamileligide engellemedkten sonra neyapacan ilaçla bi caresi bulunur insallah
hakkında hayırlısı olsun kuzum

DİLBERCİM sende kırmızıları görmüşsün yani tedaviye baslanıyor
hayırlısı olsun insallah Allah ım senin yüzünü güldürür bize müjdeli haberler vermen nasip olur:16:

kızlar bende bugün kvdeydim eşimin kuzenleryle oraya toplandık
ama daha eve gelmeden kötü bi haber aldım en yakın arkadasım babasını kaybetmiş
saat 10u gecıordu aksam binip gdemedimde aklım onda kaldı:50:

hemen banyoya girdim dünkü saçlarımı yıkamak için canta hazırladım ütüleri hallettim
bu saat yaptım yarın sabahtan yola cıkarım öle üzgünümki
ögrendigimde abartısız 1 saat agladım:14::14::14:
hiç biseyi olmayan adam gece yatıor uykusunda kalp krizi

ah ne olacagımız belli degil hayatta
biz burda evlatlarımız için üzülür aglarken ömür gidiyor ömür:14:

hepinizi öpüyorum bu haftasonu arkadasımın yanında olurum sonra görüşürüz insallah

hemen banyoya girdim dünkü saçlarımı yıkamak için canta hazırladım ütüleri hallettim

hepinizi öpüyorum bu haftasonu arkadasımın yanında olurum sonra görüşürüz insallah

basın saolsun ewt omur gıdıyo ama bız bısey yapamıyoruz ne olacagımız bellı deıl ve ona gre yasamalıyız cnm hayırlı yolculuklar ALLAHIMA EMANET
OL...:16::16:

yok canım hamiş haberlerimiz durdu..insallah 2013 girmesiyle birlikte senden alırız müjdeyi..
Nasıl gidiyor,bebek için bişeler yapıomusun

yok cnm karar verdım rabbıme kalmı cunku cnm kafaya taktıkca sıtres oluyo ve su aralar maddı acıdan zor durumdayım malum bılıyosun ben yenı ev tasındım ve kımse yardım etmedı annem harıc borcum var ve esım askere gdecek yanı benım durum vahım esım cok ıstıyo bende ama dusundukce zamanı var dıyorum cunku suan zor durumum bıraz

yok cnm karar verdım rabbıme kalmı cunku cnm kafaya taktıkca sıtres oluyo ve su aralar maddı acıdan zor durumdayım malum bılıyosun ben yenı ev tasındım ve kımse yardım etmedı annem harıc borcum var ve esım askere gdecek yanı benım durum vahım esım cok ıstıyo bende ama dusundukce zamanı var dıyorum cunku suan zor durumum bıraz

rabbım herseyın zamanını vaktını bılır artık ınan bebek dusunemıyorum cunku olsa esım seneye asker hadı ben kendımı bakarımda bebege kım bakacak annemler ıst.da ben ızmır byle ıste cnm

Senınde kafanı sısırdım bır soru sordun bın ah ışıtmış gbı oldun kusura bakma cnm belkıde acılmak ıstedım ee benım burda kımsem yok komsum yok akrabam yok tekım belkıde ondan ıcımı dokmek ıstedım hakkını helala et cnm

basın saolsun ewt omur gıdıyo ama bız bısey yapamıyoruz ne olacagımız bellı deıl ve ona gre yasamalıyız cnm hayırlı yolculuklar ALLAHIMA EMANET
OL...:16::16:
teşekkr ederim canım sen saol..

rabbım herseyın zamanını vaktını bılır artık ınan bebek dusunemıyorum cunku olsa esım seneye asker hadı ben kendımı bakarımda bebege kım bakacak annemler ıst.da ben ızmır byle ıste cnm

ohh ohhh hadi insallah yeni eve yeni bebek ama haklısın kafaya takmamak gerek
anladm canım eşinin askerlk işi olması zor olur..ama ben senin yeni eve cıktıgını bılmıodum
kv ile evlerimi ayırdınız,yoksa beraber mi tasındınız?

Senınde kafanı sısırdım bır soru sordun bın ah ışıtmış gbı oldun kusura bakma cnm belkıde acılmak ıstedım ee benım burda kımsem yok komsum yok akrabam yok tekım belkıde ondan ıcımı dokmek ıstedım hakkını helala et cnm

olur mu öle sey canım..seni tabiki ben gibiler anlar bende öle burda dogru düzgün kimsem yok ha eşimin ailesi var saolsunlar aramda iyi ama kendi annen baban akrabaların gibi bi yere kadar işte..
öle olamazlar bunu bilirim...eşin askere gidince sende git baya bi süre annenlerin yanında kal bari yalnz kalma

olur mu öle sey canım..seni tabiki ben gibiler anlar bende öle burda dogru düzgün kimsem yok ha eşimin ailesi var saolsunlar aramda iyi ama kendi annen baban akrabaların gibi bi yere kadar işte..
öle olamazlar bunu bilirim...eşin askere gidince sende git baya bi süre annenlerin yanında kal bari yalnz kalma

kv bırdım ben 3 ay oluyo yenı yanı onlar 3.kat ben alt katayım zaten gdecem aılemın yanına esım gdınce 2 gorumcem var onlarlada anlasamıyorum fazla ışte oyle byle gecıyo hayat

kv bırdım ben 3 ay oluyo yenı yanı onlar 3.kat ben alt katayım zaten gdecem aılemın yanına esım gdınce 2 gorumcem var onlarlada anlasamıyorum fazla ışte oyle byle gecıyo hayat

iyi eşin karısmamıs gitmene sevindim vallahi sende anacıgınla hasret gider..
ah bu görümcelerle anlasmak zor sanırım cok kişi dertli..bende yok neyseki çok tatlı eltim var:27:

aman hiçbişeyi kafaya takmamak gerek dogru sölüosun canım öle böle gecıo hayat

Canım benim başın saolsun.Rabbim arkadaşına ve ailesine sabır versin:43:
Allah'ım sevdiklerimizin acısını göstermesin bize çok zor çoook:43::43::43:

DİLBERCİM sende kırmızıları görmüşsün yani tedaviye baslanıyor
hayırlısı olsun insallah Allah ım senin yüzünü güldürür bize müjdeli haberler vermen nasip olur:16:

canim tesekkur ederim iyi dileklerin icin INSALLAH oyle olur canim tatlim:16::16::16:
canim arkadasin icin cok uzuldum RABBIM geride kalanlara uzun omurler versin basiniz sag olsun baba kaybi cok uzucu cok kotu yine neyseki arkadasin cocuk degil ben babami kayb ettigimde 3 yasim vardi:14::14::14:
RABBIM INSALLAH cocuklarimizi anali babali buyutsun AMINNN....

Son düzenleme:
Arkadaslar ben dra gittim geldim 3 gunluk menogon iyne yazdi pazartesi gel bakalim olmazsa 2 tane daha menogon iyne yapariz dedi hadi hayirlisi INSALLAH. Seydacim senden hayirli haberler bekliyorum INSALLAH

anlamıyorum bu kadar önemli olan bişiyi bebek için gittigim bütün doktorlar neden önsemedii
bi ilaç vermedii gebeyken neden zorlanayım bi tedavisi varsa sadece bi tane doktora gitmiştim
asılamadan önce özele o dedi bana bi fitil verdi ilk bunu kullan yarayı gecirsin dedii
bende kendi doktoruma gittim asılama oldum ilaçı kullnmadım tabii
bende yaktırmak istemiyorum inş bi ilaçla gecer benim de temennim o bu kadar bekledim bi kaç
ay daha bekleyim die düşünüyorum
Yaa bu doktoru anlamak zor zaten hele de devlettekılerı. Ozeller yıne test vs bışeyler yapmak için ıdını gıdını ıncelıyo ıyıde yapıyo. Bana fıtılle geçmeyecegını ama benı rahatlatacagını soylemıştı. Evet cıdden de oyle oldu fıtıl kullandığım zamanlarda rahatlamıştım sonradan yıne başladı acılar evet canım cıdden haklsın okadar bkledın bıraz daha bekle

Canım başın sagolsun senınde artık pazartesıden sonra gorusuruz tabı ben burda olursam:52:

Ayy ben hemen anneme gıderdım boyle bı durumda zaten ne zman elimin dışarda işi olsa o evden çıkar ardından ben nneme :) oda fena alıştı arada dıyo keske şoyle bı kaç sehır dışında işi olsa dıye :) halbukı annem yuruyerek 20 dk mesafede bıde sızın gıbı uzk olsa ne yapacak bılmem :)

Yaa bu doktoru anlamak zor zaten hele de devlettekılerı. Ozeller yıne test vs bışeyler yapmak için ıdını gıdını ıncelıyo ıyıde yapıyo. Bana fıtılle geçmeyecegını ama benı rahatlatacagını soylemıştı. Evet cıdden de oyle oldu fıtıl kullandığım zamanlarda rahatlamıştım sonradan yıne başladı acılar evet canım cıdden haklsın okadar bkledın bıraz daha bekle

Canım başın sagolsun senınde artık pazartesıden sonra gorusuruz tabı ben burda olursam:52:

Ayy ben hemen anneme gıderdım boyle bı durumda zaten ne zman elimin dışarda işi olsa o evden çıkar ardından ben nneme :) oda fena alıştı arada dıyo keske şoyle bı kaç sehır dışında işi olsa dıye :) halbukı annem yuruyerek 20 dk mesafede bıde sızın gıbı uzk olsa ne yapacak bılmem :)

Hayırlı cumalar canim hosgeldin nasılsın

Back