• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243
Arkadaslar ben dra gittim geldim 3 gunluk menogon iyne yazdi pazartesi gel bakalim olmazsa 2 tane daha menogon iyne yapariz dedi hadi hayirlisi INSALLAH. Seydacim senden hayirli haberler bekliyorum INSALLAH

Dilbercim hakkında hayırlısı olsun inşallah guzel seyler olur...

AyNn ya bende cok merak ediyorum helede bu lafsatalara inanları Rabbim peygamber Efendimize dahi bildirmemiş saçma saçma seyler Rabbim ıslah etsin boylelerini
amin canım gördük bugün ALLAH DAN baska kim bilebilirkii
insanlar kendilerine maceramı ne arıyolarsaa
ii geceler canım.
ben okudum sorunu ama yakmanın hamilelige engel olp olmadıgını bilmiordum baksana elifin yarası yakılmasın demiş dr.
sende dr.una sor öle bi durum olursa kalsın hamileligide engellemedkten sonra neyapacan ilaçla bi caresi bulunur insallah
hakkında hayırlısı olsun kuzum
bende bilmiyorum yakmak konusunda bi bilgii pazartesi arıcam bakalım sorup bilgileneyim bi
inş vardır canım bi fitil felan işe yarar saa kullanırım amin canım hakkımızda hayırlısı olsun
bu arada senin de basın saolsun canım

yok cnm karar verdım rabbıme kalmı cunku cnm kafaya taktıkca sıtres oluyo ve su aralar maddı acıdan zor durumdayım malum bılıyosun ben yenı ev tasındım ve kımse yardım etmedı annem harıc borcum var ve esım askere gdecek yanı benım durum vahım esım cok ıstıyo bende ama dusundukce zamanı var dıyorum cunku suan zor durumum bıraz
canım nasılsın nerelerdesinn görüşemioz kayın v yanından tasındın mı artık
hayırlısı olsunn canım ne zaman gidecek askere esin kı eşin kaç yasında kii:26::26:

kıslar şeydadan bi haberiniz var mı bugün tahlil yaptırcaktı merak ettim..inşallah güzel haberlerle gelir...

elifim sen nasılsın...doğumuna az kaldı..rabbim bi avazda kurtarsın..sağlıcakla al bebeğini kucağına....

Yaa bu doktoru anlamak zor zaten hele de devlettekılerı. Ozeller yıne test vs bışeyler yapmak için ıdını gıdını ıncelıyo ıyıde yapıyo. Bana fıtılle geçmeyecegını ama benı rahatlatacagını soylemıştı. Evet cıdden de oyle oldu fıtıl kullandığım zamanlarda rahatlamıştım sonradan yıne başladı acılar evet canım cıdden haklsın okadar bkledın bıraz daha bekle

ay bilemiyorum işde bakalım nedicek ben tahmin ediyorum tedaviye gerk duymıcak sanırım
ben gidim dee bi sorayım inş fitil işe yarar
canım senin yara neden dikilmedi ki benim ki merinin ki senin kii cesit cesit yaa
allahıma şükür dermansız tert vermesin

kıslar şeydadan bi haberiniz var mı bugün tahlil yaptırcaktı merak ettim..inşallah güzel haberlerle gelir...

elifim sen nasılsın...doğumuna az kaldı..rabbim bi avazda kurtarsın..sağlıcakla al bebeğini kucağına....

sabahdan beri ara ara bakıyorum ama yazmadı bişiy daha inşş canımm güsel haberi olur
sen bu saat dee netin basında sasırdım:52::52::52::52: bebekim:34::34:

ne oldiii rengin mii soldiii......:)) ne edim cnm yaaa eşim mesaide birazdan gelir dedim iki dk giriyım..nasılsın ne var ne yok bakalım....

iyiim canım seni gördüm daha iyi oldum:30::30: eşin gelecek he azcık konusalım o zaman
sen neler yapıon görüşmeyeli hayırsız :27::27:

iyiim canım seni gördüm daha iyi oldum:30::30: eşin gelecek he azcık konusalım o zaman
sen neler yapıon görüşmeyeli hayırsız :27::27:

ii kuzum ya ne yapalım..oturuyom...adet olucam heral kasıklarım agrıyor...bugün gün vardı ordaydım...muhabbet ettik geldik...sen neler edıon..hayırsız diyene bak...face yazıom sen cevap bilem yazmıon hıh:34:

ii kuzum ya ne yapalım..oturuyom...adet olucam heral kasıklarım agrıyor...bugün gün vardı ordaydım...muhabbet ettik geldik...sen neler edıon..hayırsız diyene bak...face yazıom sen cevap bilem yazmıon hıh:34:

kı yazdım ya aaaaa hem iftira atıon bak
ay inş olmassın adet ne kadar kaldı kii sonuç da her an hersey olabilir
napım cok soguk üşümekle mesgülüm:52::52:

Iyıyım canım. Allaha sukur dedığın gıbı doğuma az kaldı belkı yarın belkı yarından da yakın :1: bakalım beklemedeyım işte. Ocakta doğmasını temennı ederek
Magalesefkı seydadan haberler kotu detayları gelınce kendısı versın :50:
ay bilemiyorum işde bakalım nedicek ben tahmin ediyorum tedaviye gerk duymıcak sanırım
ben gidim dee bi sorayım inş fitil işe yarar
canım senin yara neden dikilmedi ki benim ki merinin ki senin kii cesit cesit yaa
allahıma şükür dermansız tert vermesin

Dediğin gibi yaranın cınsınden yerınden kaynaklanıyo sanırım benımkının hamıle kaldıktan sonra bı zararı yokmuş sadece hamıle kalmayı engellıyormuş yanı spermlerı olduruyormuş bıde beraberlık yaşarken acıyordu. Yanı bebeğın buyudugu yerle alakası yok. Sızınkısı orda sanırım belkıde ondan

Magalesefkı seydadan haberler kotu detayları gelınce kendısı versın :50:

Dediğin gibi yaranın cınsınden yerınden kaynaklanıyo sanırım benımkının hamıle kaldıktan sonra bı zararı yokmuş sadece hamıle kalmayı engellıyormuş yanı spermlerı olduruyormuş bıde beraberlık yaşarken acıyordu. Yanı bebeğın buyudugu yerle alakası yok. Sızınkısı orda sanırım belkıde ondan

yazcak bişiy bulamadımm seydacım gelde konusalım

SELam kizlar nasilsiniz bakalım haberler kötu ise seyrandan bugün gelmeye bilir Allah yardımcısı olsun hakkında hayırlar versin Ranbim

Şeydam senin icin
Allah c.c. Terk Etmiyor!..

Bismillah : Diyelim başınıza istemediğiniz bir olay geldi.
Yıkık, perişansınız. Kimse ile görüşmek istemiyorsunuz. Çoğunluk size küsmüş gibi. Yalnızsınız.

Herkes benden uzak, herkes bana kırgın düşüncesi içinde çöküntü yaşıyorsunuz.
Yalnızlığınızın karanlık mağarasına şu ayet bir güneş gibi doğuyor:
"Rabbin sana ne darıldı, ne de seni bıraktı"(Duha-3)
Kim kırılırsa kırılsın, kim darılırsa darılsın, kim terk ederse etsin.
Rabbim terk etmiyor, kırılmıyor ya, ne gam! .. Bu ne büyük ferahlık değil
mi? ..

Başınızda ağır bir dert var. Sanki hiç bitmeyecek gibi geliyor. Sanki bu sorun hayatınızın sonunu hazırlıyor gibi. İşte o an ayet yetişiyor
imdada:
"Demek ki, zorluğun yanında bir kolaylık mutlaka var! Zorluğun yanında bir kolaylık muhakkak var! " (İnşirah-5/6)
Garantiyi veren ! .. Hem de ne garanti, her zorlukla beraber bir de kolaylık geleceği "mutlaka" ifadesi ile pekiştirilip ikna olalım diye iki kere tekrarlanıyor.
Ayet; kolaylığın zorluk içinde saklı olduğunu, çözümün sorunda gizli
olduğunu da fısıldıyor. Bu manayı duymuş olan Niyazi Mısri(k.s) şöyle demiş:
"Derman aradım derdime, derdim bana derman imiş

Maddi sıkıntınız hat safhada. Yoksul düştüğünüzü hissediyorsunuz. İflas
ettiniz..
Sıfırı tükettiniz yani. Nasıl ayağa kalkarım düşüncesi içinde boğulurken
ayet size yeni bir ümit veriyor: "Eğer yoksulluktan korkarsanız, dilerse lütfuyla sizi zengin kılar. Şüphesiz hakkıyla bilendir, hüküm
ve hikmet sahibidir." (Tevbe-28 )

Bir yakınınız ölümcül hastalıkla yatağa düştü. Doktorlar fazlaca ümit vermiyorlar.
Çoğu kere Onu nasıl teselli edeceğinizi dahi bilemiyorsunuz. Gerçek ortada iken moral vermeye çalışmak sanki sahte davranmak gibi geliyor size. Ciddi bir delil olmalı ki hastanıza siz de inanarak moral verebilesiniz. Eyyub Nebi var Kur'an'da... Hastalıkların, dertlerin en ağırına müptela olmuş ama sıhhate kavuşmuş. Onun hali size dayanak oluyor: Kulumuz Eyyub u da an, o zaman Rabbine şöyle nida etmişti: "Bak bana, meşekkat ve acı ile şeytan dokundu! Ve ona, bütün ailesini ve beraberlerinde bir misli daha tarafımızdan bir rahmet olarak bahşettik ki, temiz akıllılar için bir ibret olsun. (Sa'd-41/43)

Ama yine de bazı şeyleri yediremiyorsunuz kendinize. Bir tutamak arıyorsunuz. Ayet el veriyor size: "Olur ki, siz bir şeyden hoşlanmazsınız; oysa o, hakkınızda hayırlıdır. Olur ki, siz bir şeyi seversiniz; ama o, sizin hakkınızda bir fenalıktır. bilir, siz bilmezsiniz. (Bakara-216)
......... Rabbimiz , Rasülümüz Muhammed(s.a.v) ,
Kitabımız Kur'an, Yolumuz Sırat-ı Müstakim! .. Bizden bahtiyarı yok dünyada! .. Her ne olursa olsun, ne yaşanırsa yaşansın zafer ve başarı bizim. Bunu da kafadan söylemiyoruz, Kur'an konuşuyor:Vel Akıbetü lil Müttakin(Kasas-83):Akıbet(hayırlı son, güzel sonuç) Müttakiler (takvayı kuşananlar, korunanlar, inanca sarılanlar) içindir! ..
rabbime güven dualarımızdasın,güçlü ol kardeşim ,allaha emanet ol

Son düzenleme:
Back