ah kuzum bu alınganlık ne acaba bişilermi var sendesohbetinz bol olsun nasilsiniz???
bu bi kac gündür giremedim cok yogundum gerci önemlide degil
kimsede merak etmemis zaten beni
dualarım seninle canım inan hep aklımdasın ama hayırlısını versin rabb im..ay kizlar pcde sorun var giremiyorumm..telden yazom.dilberim adet olmusssn..gizun aydin kuzum.insallh bu ay senn olur kuzum.bu ay hemencik hamis kalirsinn kusum.ay icimde dw bi umut var hadi bakalumm...
ayy kizlar benim yarin doktrda randevum var yalvaririm bana bu gece dua edin kizlar buna cok ihtiyacim va canlarimm
herkese hayırlı gecelerr kıslar ay kimsee yamıyor bişiyy ben de yatım barii
kadercin canım hg nasılsın?
hoşbulduk cnm bakıyordum gecmışe hamış varmı dıye ama yok
kızlar bende bugün kvdeydim eşimin kuzenleryle oraya toplandık
ama daha eve gelmeden kötü bi haber aldım en yakın arkadasım babasını kaybetmiş
saat 10u gecıordu aksam binip gdemedimde aklım onda kaldı
hemen banyoya girdim dünkü saçlarımı yıkamak için canta hazırladım ütüleri hallettim
bu saat yaptım yarın sabahtan yola cıkarım öle üzgünümki
ögrendigimde abartısız 1 saat agladım
hiç biseyi olmayan adam gece yatıor uykusunda kalp krizi
ah ne olacagımız belli degil hayatta
biz burda evlatlarımız için üzülür aglarken ömür gidiyor ömür
hepinizi öpüyorum bu haftasonu arkadasımın yanında olurum sonra görüşürüz insallah
yok canım hamiş haberlerimiz durdu..insallah 2013 girmesiyle birlikte senden alırız müjdeyi..
Nasıl gidiyor,bebek için bişeler yapıomusun
yok cnm karar verdım rabbıme kalmı cunku cnm kafaya taktıkca sıtres oluyo ve su aralar maddı acıdan zor durumdayım malum bılıyosun ben yenı ev tasındım ve kımse yardım etmedı annem harıc borcum var ve esım askere gdecek yanı benım durum vahım esım cok ıstıyo bende ama dusundukce zamanı var dıyorum cunku suan zor durumum bıraz
teşekkr ederim canım sen saol..basın saolsun ewt omur gıdıyo ama bız bısey yapamıyoruz ne olacagımız bellı deıl ve ona gre yasamalıyız cnm hayırlı yolculuklar ALLAHIMA EMANET
OL...
yok cnm karar verdım rabbıme kalmı cunku cnm kafaya taktıkca sıtres oluyo ve su aralar maddı acıdan zor durumdayım malum bılıyosun ben yenı ev tasındım ve kımse yardım etmedı annem harıc borcum var ve esım askere gdecek yanı benım durum vahım esım cok ıstıyo bende ama dusundukce zamanı var dıyorum cunku suan zor durumum bıraz
rabbım herseyın zamanını vaktını bılır artık ınan bebek dusunemıyorum cunku olsa esım seneye asker hadı ben kendımı bakarımda bebege kım bakacak annemler ıst.da ben ızmır byle ıste cnm
Senınde kafanı sısırdım bır soru sordun bın ah ışıtmış gbı oldun kusura bakma cnm belkıde acılmak ıstedım ee benım burda kımsem yok komsum yok akrabam yok tekım belkıde ondan ıcımı dokmek ıstedım hakkını helala et cnm
olur mu öle sey canım..seni tabiki ben gibiler anlar bende öle burda dogru düzgün kimsem yok ha eşimin ailesi var saolsunlar aramda iyi ama kendi annen baban akrabaların gibi bi yere kadar işte..
öle olamazlar bunu bilirim...eşin askere gidince sende git baya bi süre annenlerin yanında kal bari yalnz kalma
kv bırdım ben 3 ay oluyo yenı yanı onlar 3.kat ben alt katayım zaten gdecem aılemın yanına esım gdınce 2 gorumcem var onlarlada anlasamıyorum fazla ışte oyle byle gecıyo hayat
kv bırdım ben 3 ay oluyo yenı yanı onlar 3.kat ben alt katayım zaten gdecem aılemın yanına esım gdınce 2 gorumcem var onlarlada anlasamıyorum fazla ışte oyle byle gecıyo hayat
kızlar bende bugün kvdeydim eşimin kuzenleryle oraya toplandık
hemen banyoya girdim dünkü saçlarımı yıkamak için canta hazırladım ütüleri hallettim
hepinizi öpüyorum bu haftasonu arkadasımın yanında olurum sonra görüşürüz insallah
DİLBERCİM sende kırmızıları görmüşsün yani tedaviye baslanıyor
hayırlısı olsun insallah Allah ım senin yüzünü güldürür bize müjdeli haberler vermen nasip olur
Yaa bu doktoru anlamak zor zaten hele de devlettekılerı. Ozeller yıne test vs bışeyler yapmak için ıdını gıdını ıncelıyo ıyıde yapıyo. Bana fıtılle geçmeyecegını ama benı rahatlatacagını soylemıştı. Evet cıdden de oyle oldu fıtıl kullandığım zamanlarda rahatlamıştım sonradan yıne başladı acılar evet canım cıdden haklsın okadar bkledın bıraz daha bekleanlamıyorum bu kadar önemli olan bişiyi bebek için gittigim bütün doktorlar neden önsemedii
bi ilaç vermedii gebeyken neden zorlanayım bi tedavisi varsa sadece bi tane doktora gitmiştim
asılamadan önce özele o dedi bana bi fitil verdi ilk bunu kullan yarayı gecirsin dedii
bende kendi doktoruma gittim asılama oldum ilaçı kullnmadım tabii
bende yaktırmak istemiyorum inş bi ilaçla gecer benim de temennim o bu kadar bekledim bi kaç
ay daha bekleyim die düşünüyorum
Canım başın sagolsun senınde artık pazartesıden sonra gorusuruz tabı ben burda olursamkızlar bende bugün kvdeydim eşimin kuzenleryle oraya toplandık
Ayy ben hemen anneme gıderdım boyle bı durumda zaten ne zman elimin dışarda işi olsa o evden çıkar ardından ben nneme :) oda fena alıştı arada dıyo keske şoyle bı kaç sehır dışında işi olsa dıye :) halbukı annem yuruyerek 20 dk mesafede bıde sızın gıbı uzk olsa ne yapacak bılmem :)Senınde kafanı sısırdım bır soru sordun bın ah ışıtmış gbı oldun kusura bakma cnm belkıde acılmak ıstedım ee benım burda kımsem yok komsum yok akrabam yok tekım belkıde ondan ıcımı dokmek ıstedım hakkını helala et cnm
Yaa bu doktoru anlamak zor zaten hele de devlettekılerı. Ozeller yıne test vs bışeyler yapmak için ıdını gıdını ıncelıyo ıyıde yapıyo. Bana fıtılle geçmeyecegını ama benı rahatlatacagını soylemıştı. Evet cıdden de oyle oldu fıtıl kullandığım zamanlarda rahatlamıştım sonradan yıne başladı acılar evet canım cıdden haklsın okadar bkledın bıraz daha bekle
Canım başın sagolsun senınde artık pazartesıden sonra gorusuruz tabı ben burda olursam
Ayy ben hemen anneme gıderdım boyle bı durumda zaten ne zman elimin dışarda işi olsa o evden çıkar ardından ben nneme :) oda fena alıştı arada dıyo keske şoyle bı kaç sehır dışında işi olsa dıye :) halbukı annem yuruyerek 20 dk mesafede bıde sızın gıbı uzk olsa ne yapacak bılmem :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?