Arkadaşlar merhaba 6 aylık evliyim. Fakat şu aralar maddi durumlardan dolayı asla hamile kalmak istemiyorum. Eşimle geri çekme yöntemiyle korunuyoruz. Fakat 2 aydır adet olmadım. En son 1 aralıkta 1 gün adet oldum. Kahverengi kan karışıktı sonra kesildi. Aradan 2 ay sonra idrar testi yaptım ve negatif çıktı. Bende hiç hamilelik belirtileri yok. Hatta regl öncesi iştahım kapalı olurdu. Regl öncesi belirtileri var biraz. Ama hamilelik belirtileri hiç yok. Idrar testi de negatif çıktı . Ama korkuyorum yine de. 3 eylül ayında tatile çıkmıştık. Çok geciktiri ictim ama eylülden sonra 2 kez adet oldum. Onun etkileri olabilir mi diyorum. Birde son 1 haftadır idraririmi yaparken pembe kan geliyordu. Ama son 2 gündür ayaklarıma sıcak su kokuyorum ve daha yoğun parça parça kan geliyor sökülüyor gibi. Malesef şu an kan testi yaptırmam mümkün değil. Ssk yok ve maaşımizi almadık. Dediğim gibi hiç hamilelik belirtisi yok. Biri yardım eder mi lütfen çok stres yaptım
ayy keske daha eken gelseydın daha çok muhabbet ederdık.
Bende oyuzden ıstemıyorum ama dınlıcekmı sozumu orası muchul
Canım anlattıklarına gore buyuk ıhtımal hamıle dgılsın ama yınede bellı olmaz bu işler
sen seviodun zenci bebişleri demii bende görünce hosuma gittiigüzel olmuş tatlım..zenci bebişler uğur getirir sana inşallah:26:
sen seviodun zenci bebişleri demii bende görünce hosuma gittii
ah canım bende bi süre bebeş olmıcak nasipsee doktorumla konusucam
da birascık tedavi görmem gerek sanırım
Hee gunlerım artık şimdilik oyle çok heyecan yok. Gerçi benımle hamıle kalanların çoğu doğurdu bıle ama bende heyecan yok naıl bışey bu anlamaım vallaOyyy maşallah canım yaaa sen benım gıbı uyuşuk değilmişsin :) Ben 4,5 yıllık evlıyım 9 aylık hamıleyım anca yanı bızım bebışın acelesi yoktu o yuzden gec geldı
valla uyuşuk degilmiyim bilemiycembenim planda yoktu koçişin olanda varmış neye ugradıgımı şaşırdım bi baktm gebeyim allahım hayırlısını nasip etsin inşaallah .9aymi dogurdu doguracaksın yani ne güzel heycanlımısın
inşallah canım çok sağol:)
bi sancı tutsunda ben görürüm heycanıhayırlısı olsun tabi Tekmeler sert geliyodur artık hareketleri nasıl
hoşgeldin canım nereye gidiyon diycem bende cıkıcam şimdi
Şu bı kaç gundur bıraz azaldı yanı doktorda demışı 38 de azalır dıye ama tekmelerı çok tuhaf karnım resmen dalgalanıyo
hakkında hayırlısı olsun canımm..
Amın canım işallah saglıklı olsunda oncelık o tabıannemdeydik canım yeni geldik sabah erken kalkmıstımm uykum var az da olsa bakım dedim
nasip belki dee bekler bebeişin belki de acele eder allahhım saglıkla gelmeyi nasip eder inşallah
songül neden yok sanki gecmiş de pzara kadar yokum mu ne yazmıstı
ben bişey soracaktım ona ebemiz olarakdann
yazımda görürse cevap verir inşallah
ben rahimdeki yarayı tedavi olmaya karar verdim nedense bi anda asılamayı durmak istiyorum
doktorumlakonusucam o da kabul ederse tabii zati suan asılama yapmas sanırım gecen
hafta bahsetmiştim göbegimin altında agrı ve akıntım var sanırım bayagı biüşütmüşüm
ben intihapdan dolayı bunlar die tahmin ediyorum onu için pazartesi doktorumu arıcam
konusmaya gittigimde sölicem rahimdeki yarayı ilaç tedavisi ile gecirebilirmiii yaktırmak ii bişiy diilsee
herkese hayırlı gecelerr kıslar ay kimsee yamıyor bişiyy ben de yatım barii
Amın canım işallah saglıklı olsunda oncelık o tabı
Benım eskı doktorum yarayı yaktırmanın hamılelığe engel oldugunu dmıştı. Bı tane doğur ondan sonra demıştı ama benım yara rahım agzında belkı ondan da demış olabılır bılemıyorum. Bı konuş doktorla bakalım sana ne dıcek
Ayyy canım benim aminn inşallah..ne güzel dileklerde bulunuyon sen öyleaminn canımm saol bak sen hamiş kal bu arada boş bırakmaa ben yetişirim belki sana bebekim
herkese hayırlı gecelerr kıslar ay kimsee yamıyor bişiyy ben de yatım barii
Hayırlı geceler canim ben yazıyorum ya ama derden ki uyuyayım Allah rahatlıklar versin tatlim
Ayyy canım benim aminn inşallah..ne güzel dileklerde bulunuyon sen öyle
kıs yazıyoz ya işte..sen uyu canım çok tutmayalım seni
Yarın saba tümer şirinceden yayın yapcak21 aralık da olmus bulunmak da uyuyalım da sabah olunca sirincedekilerin yüxünü
görelim ay inş tv açmayı unutmamm zeynep sabah bana hatırlat olurmuu
tutmayın benii hadi bakalıımmah sen yazacan die kaldıysam hepden yandık demekdir bebemm
21 aralık da olmus bulunmak da uyuyalım da sabah olunca sirincedekilerin yüxünü
görelim ay inş tv açmayı unutmamm zeynep sabah bana hatırlat olurmuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?