• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243
İşallah canım yaa. Sızın kadar bende ıstıyorum rabbım tum isteyenleın kucaklarını boş bırakmasın işallah
Sağolasın canım Artık Allah kucağını doldursun senin hetcan var mı anlatsana
9aylık evliyim 8aylık hamileyim :1:

maşallah maşallah ne güzel hayırlı olsun canım Allah hayırlı kılsın bizlerede dua et:)

Evet canım eğer beklerse beyimiz 14 gun var tbı heran hersey olabılır. Evet cidden zaman geçiyo. Ateş ölçtüğüm günler kurler yaptığım günler çok çabuk geçti. Rabbım sızlerede nasip etsin işallah

Mide yanmasını saymazsak ıyıyım :1: eymen beyde bıldığım kadarıyla ıyı . Aman ıyı olsunda bıraz daha beklesin içerde :1:

Elifim hosgeldin nasılsın beni soracak olursan cok şükür mucizem nereye kayboldu ya dualardasin canim bugün sabah namazımdan sonra sana bol bol dua ettim hayırlısı ile git hayırlı guzel haberlerle gel inşallah bu arada Meryem nerelerde songul zaten yok

9aylık evliyim 8aylık hamileyim :1:
Oyyy maşallah canım yaaa sen benım gıbı uyuşuk değilmişsin :) Ben 4,5 yıllık evlıyım 9 aylık hamıleyım anca yanı bızım bebışın acelesi yoktu o yuzden gec geldı
Sağolasın canım Artık Allah kucağını doldursun senin hetcan var mı anlatsana

maşallah maşallah ne güzel hayırlı olsun canım Allah hayırlı kılsın bizlerede dua et:)

Heyecan alında okadar yok. Gayet rahatım ama suan tek istegım 10 gun dha beklemsı barı yıl atlamasın. Ama sankı hiç çıkmıcakmış gıbı hıssedıyom. Blkıde o yuzden bukadar rahatım bazen kendıme bıle şaşırıyom halbukı doktor pazartesı gunu heran olabılır doğum bekle dedi.

hayırlı aksamlar kıslar nasılsınız dün baktım kimse yokduu
simdi de bakım dedimm masallahh bol sohbett ama ben fazla duramıcamm

Oyyy maşallah canım yaaa sen benım gıbı uyuşuk değilmişsin :) Ben 4,5 yıllık evlıyım 9 aylık hamıleyım anca yanı bızım bebışın acelesi yoktu o yuzden gec geldı

Heyecan alında okadar yok. Gayet rahatım ama suan tek istegım 10 gun dha beklemsı barı yıl atlamasın. Ama sankı hiç çıkmıcakmış gıbı hıssedıyom. Blkıde o yuzden bukadar rahatım bazen kendıme bıle şaşırıyom halbukı doktor pazartesı gunu heran olabılır doğum bekle dedi.

ya evet o çok kötü bişiy yilın son ayında dogmak ben hep sikeyet ediyom az daha
duramamısım diee zatii erken dogmusumm daa 25 gün daha beklesem olacakmıss
yeni yıl bebeşii olur inş senin olusunn

Arkadaşlar merhaba 6 aylık evliyim. Fakat şu aralar maddi durumlardan dolayı asla hamile kalmak istemiyorum. Eşimle geri çekme yöntemiyle korunuyoruz. Fakat 2 aydır adet olmadım. En son 1 aralıkta 1 gün adet oldum. Kahverengi kan karışıktı sonra kesildi. Aradan 2 ay sonra idrar testi yaptım ve negatif çıktı. Bende hiç hamilelik belirtileri yok. Hatta regl öncesi iştahım kapalı olurdu. Regl öncesi belirtileri var biraz. Ama hamilelik belirtileri hiç yok. Idrar testi de negatif çıktı . Ama korkuyorum yine de. 3 eylül ayında tatile çıkmıştık. Çok geciktiri ictim ama eylülden sonra 2 kez adet oldum. Onun etkileri olabilir mi diyorum. Birde son 1 haftadır idraririmi yaparken pembe kan geliyordu. Ama son 2 gündür ayaklarıma sıcak su kokuyorum ve daha yoğun parça parça kan geliyor sökülüyor gibi. Malesef şu an kan testi yaptırmam mümkün değil. Ssk yok ve maaşımizi almadık. Dediğim gibi hiç hamilelik belirtisi yok. Biri yardım eder mi lütfen çok stres yaptım

Elifim hosgeldin nasılsın beni soracak olursan cok şükür mucizem nereye kayboldu ya dualardasin canim bugün sabah namazımdan sonra sana bol bol dua ettim hayırlısı ile git hayırlı guzel haberlerle gel inşallah bu arada Meryem nerelerde songul zaten yok

Allah razı olsun canım mucızem telden gırdığı için geri çıkmıştır bazen telden zor oluyo. Meryemden haberım yok magalesef. Iyı olmana sevındım canım yaaa

valla uyuşuk degilmiyim bilemiycem :1: benim planda yoktu koçişin olanda varmış neye ugradıgımı şaşırdım bi baktm gebeyim :16: allahım hayırlısını nasip etsin inşaallah .9aymi dogurdu doguracaksın yani :34: ne güzel heycanlımısın :1: :1:

Son düzenleme:
ay kizlar pcde sorun var giremiyorumm..telden yazom.dilberim adet olmusssn..gizun aydin kuzum.insallh bu ay senn olur kuzum.bu ay hemencik hamis kalirsinn kusum.ay icimde dw bi umut var hadi bakalumm...
ayy kizlar benim yarin doktrda randevum var yalvaririm bana bu gece dua edin kizlar buna cok ihtiyacim va canlarimm

canım benimm yarın bebesini görürsün inş dualarım seninlee tatlım
allahım yüzünü güldürsün hayırlı haberlerle gel inşAALLAH

rabbim herkese evlat nasip etsin :34: dualarım sizlerle canımm :16:
inşallah canım çok sağol:)

bi sancı tutsunda ben görürüm heycanı:1:hayırlısı olsun tabi Tekmeler sert geliyodur artık hareketleri nasıl

hoşgeldin canım nereye gidiyon diycem bende cıkıcam şimdi:1:

Arkadaşlar merhaba 6 aylık evliyim. Fakat şu aralar maddi durumlardan dolayı asla hamile kalmak istemiyorum. Eşimle geri çekme yöntemiyle korunuyoruz. Fakat 2 aydır adet olmadım. En son 1 aralıkta 1 gün adet oldum. Kahverengi kan karışıktı sonra kesildi. Aradan 2 ay sonra idrar testi yaptım ve negatif çıktı. Bende hiç hamilelik belirtileri yok. Hatta regl öncesi iştahım kapalı olurdu. Regl öncesi belirtileri var biraz. Ama hamilelik belirtileri hiç yok. Idrar testi de negatif çıktı . Ama korkuyorum yine de. 3 eylül ayında tatile çıkmıştık. Çok geciktiri ictim ama eylülden sonra 2 kez adet oldum. Onun etkileri olabilir mi diyorum. Birde son 1 haftadır idraririmi yaparken pembe kan geliyordu. Ama son 2 gündür ayaklarıma sıcak su kokuyorum ve daha yoğun parça parça kan geliyor sökülüyor gibi. Malesef şu an kan testi yaptırmam mümkün değil. Ssk yok ve maaşımizi almadık. Dediğim gibi hiç hamilelik belirtisi yok. Biri yardım eder mi lütfen çok stres yaptım

Cok gecmis olsun bence bı doktora git derim önemli olabilir bu arada Allah yardimcin olsun Rabbim sıkıntılarınızı gidersin

Ayy keske daha eken gelseydın daha çok muhabbet ederdık.
ya evet o çok kötü bişiy yilın son ayında dogmak ben hep sikeyet ediyom az daha
duramamısım diee zatii erken dogmusumm daa 25 gün daha beklesem olacakmıss
yeni yıl bebeşii olur inş senin olusunn
Bende oyuzden ıstemıyorum ama dınlıcekmı sozumu orası muchul :1:
Arkadaşlar merhaba 6 aylık evliyim. Fakat şu aralar maddi durumlardan dolayı asla hamile kalmak istemiyorum. Eşimle geri çekme yöntemiyle korunuyoruz. Fakat 2 aydır adet olmadım. En son 1 aralıkta 1 gün adet oldum. Kahverengi kan karışıktı sonra kesildi. Aradan 2 ay sonra idrar testi yaptım ve negatif çıktı. Bende hiç hamilelik belirtileri yok. Hatta regl öncesi iştahım kapalı olurdu. Regl öncesi belirtileri var biraz. Ama hamilelik belirtileri hiç yok. Idrar testi de negatif çıktı . Ama korkuyorum yine de. 3 eylül ayında tatile çıkmıştık. Çok geciktiri ictim ama eylülden sonra 2 kez adet oldum. Onun etkileri olabilir mi diyorum. Birde son 1 haftadır idraririmi yaparken pembe kan geliyordu. Ama son 2 gündür ayaklarıma sıcak su kokuyorum ve daha yoğun parça parça kan geliyor sökülüyor gibi. Malesef şu an kan testi yaptırmam mümkün değil. Ssk yok ve maaşımizi almadık. Dediğim gibi hiç belirtisi yok. Biri yardım eder mi lütfen çok stres yaptım
canım anlattıklarına gore buyuk ıhtımal hamıle dgılsın ama yınede bellı olmaz bu işler

Allah razı olsun canım mucızem telden gırdığı için geri çıkmıştır bazen telden zor oluyo. Meryemden haberım yok magalesef. Iyı olmana sevındım canım yaaa

Amin sendende olsun canim ben her zaman telden giriyorum bak hiç zorlanıyor muyun :1::1::8::8:

erken yatıcam canım onun için uykum var yanii

al tatlım senin olsun faceden bulmustum bendee
güzel olmuş tatlım..Zenci bebişler uğur getirir sana inşallah :49::26:
Sende hosgeldin gecee bende senin kırmızı rujlu kızına bayılıyorum :1::1::1:

hoşbuldum canım..
Teşekkürler:16::16::16:
Bu arada ben zeynep memnun oldum mesude :1:

Back