Amin canim cok sagol Rabbim sizlerinde yuvasından bebek seslerini eksik etmesin inşallah 25 yaşındayım canim
bende 25 yasindayim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin canim cok sagol Rabbim sizlerinde yuvasından bebek seslerini eksik etmesin inşallah 25 yaşındayım canim
))))))) canim seni cokk seviyorumm
İyi akşamlar kızlar ben geldim nasılsınız görüşmeyeli
ssiitt ufaklik sana diyorum seviyorum len seni var mi diyecegin)))))))Ayy bu bir itirafmıydı ne:44:ÇOk utandım yaa Şimdi benim buna cevap vermem gerekiyor sanırım Cevabım = BENDEEEEESENİ ÇOK SEVİYORUM
Ayy tırstım şimdi bu bir tuzak olabilir ama Nede olsa sen yılların uzaylısısın HOOOPP diye yutuverirsin beni
ay kizlar pcde sorun var giremiyorumm..telden yazom.dilberim adet olmusssn..gizun aydin kuzum.insallh bu ay senn olur kuzum.bu ay hemencik hamis kalirsinn kusum.ay icimde dw bi umut var hadi bakalumm...
ayy kizlar benim yarin doktrda randevum var yalvaririm bana bu gece dua edin kizlar buna cok ihtiyacim va canlarimm
ay kizlar pcde sorun var giremiyorumm..telden yazom.dilberim adet olmusssn..gizun aydin kuzum.insallh bu ay senn olur kuzum.bu ay hemencik hamis kalirsinn kusum.ay icimde dw bi umut var hadi bakalumm...
ayy kizlar benim yarin doktrda randevum var yalvaririm bana bu gece dua edin kizlar buna cok ihtiyacim va canlarimm
hoşgeldiiiiiin
ssiitt ufaklik sana diyorum seviyorum len seni var mi diyecegin)))))))
INSALLAH canim RABBIM yuzumuzu guldurur INSALLAH, tatlim zaten her gun sana du ediyorum INSALLAH hayirli haberlerle gel diye INSALLAH ben inaniyorum yarin guzel olacak her sey dualarimiz seninle bitanem
bende 25 yasindayim
Canım benım dualaım senınle yarın mutlaka haberlerını beklıyorum bizi habersiz bırakma
Hoş bulduk canım. Senı yenı göruyorum burada ( daha once karşılaştıysak ne olur kusura bakma) ee bıraz anlatsana kendını
Evet canım eğer beklerse beyimiz 14 gun var tbı heran hersey olabılır. Evet cidden zaman geçiyo. Ateş ölçtüğüm günler kurler yaptığım günler çok çabuk geçti. Rabbım sızlerede nasip etsin işallahmaşallah kız doğuma 14 gün mü kaldı anam zaman geciyo işte ya
hos geldin canim ben iyiyim kendi adima sen nasilsin? eymen nasil?
ben.. evliyim hamişim azeriyim kocişim türk burda zaman geciyorum öyle
Evet canım eğer beklerse beyimiz 14 gun var tbı heran hersey olabılır. Evet cidden zaman geçiyo. Ateş ölçtüğüm günler kurler yaptığım günler çok çabuk geçti. Rabbım sızlerede nasip etsin işallah
Mide yanmasını saymazsak ıyıyım eymen beyde bıldığım kadarıyla ıyı . Aman ıyı olsunda bıraz daha beklesin içerde
Hoş geldin aramızaben.. evliyim hamişim azeriyim kocişim türk burda zaman geciyorum öyle
kizlar benden bu gecelik bu kadar burda saat 01:06 yatma vakti optum hepinizi ALLAHA emanet olun saat farki iste doyamiyorum sohbetinize
Allah razı olsun aranıza katılmamız uzun sürmez inş.
hoşgeldin bebek var mı ne kadarlık evlisin