Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243
seydaaamm sen sımartılmak mı istiyon kuzum..
ahh kıyamam yavrum benim kadınız işte ne de olsa istiyor insan bazen..

ah kocişim güzel güzel sözler söler diliyle şımartır ama bir cicek almak için özel gün bekler..
hatta bazen ben arsız olurum koçtaşa falan gidince bir orkide bir menekşe kaptırırım hemen

ayh sen cok bekleme ama ben verem kuzum:131:

Uykusuzlukta cok kötu birşey ama dün gece uyku tutmadı saat 1 e kadar yattım şimdide basım çatlıyor düzen ol
Olmayacak valla Allah yardımcımız olsun tatlım hakkında hayırlısı Rabbim ne zamana kadar izin verdi ise o kadar kalir

ay ınşalllah cnm o gunleırde görelım

ay kız dur hesap yapalım 5 gn diye :)))
sen relax ol cnm..bekel kuzum..bebk en erken 26 arlıkta gelcek oğlk burcu olcak:)))
bakalım çok inat olcak çokkkk
Tabııı senınle aynı gun olsun istıyon ayy gırumcemde çok umıtlenmıştı ama olmadıoda ayın 15. De doğdu şimdi 15 ı gectıya bu seferde kızıyo yılbasını gecsın dıye. Senınkıde o hesap 5 gun sonrası pazar gunu oluyo bakalım ne olacak bana sankı daha beklıcek gıbı gelıyo ama bu işler bellıde olmaz
benim hala bogazım agrıyor yutkunurken hiç sevmedim bu durumuuu

Neden acaba kız alemsın sankı sevılecek bı durum. Tabıı evde oyle cıbıl cıbıl gezersen olacağı buydu işte. Bol bol sıcak bışeyler iç barı yavrum yaaa dıkkat et bıraz kendıne

ranana bende de kan pıhtılaşması cıktı.heterezigotların asprin alması yeterliymiş,homozigotlara igneymiş..
bende heterezigotum ama dr bana igne dedi.

sen ignemi oluyorsun corasprasprinmi içiosun???

Evet yaa cıdden çok korkuyorum o durumdan bakalım ne yapacamben rahata çok alıştım yaaa. Benı gece uyku tuttugu halde 12 de tele uyandım. Anlıcagın çok sevıyom uykuyu butun gun baş ağrısıyla dolaşacam sanırım uykusuzluktan. Ama belkı aras abısı uykucu olur uzmez annesını o uyur ben uyurum

ay ınşalllah cnm o gunleırde görelım

Ayy işallah canım yaaa

ayy çok sağol kuzum benmm...
ben eşimle konuşmuyorum..daha doğrusu karşılaşmak bile istemyorum..sinrlerimi daha çok bozuyor
o yzden keni kendşmşi şımrtıyorum işte elmden geldi kadr
evet cnm innki o hesapp..
hayırlısyla gelsin oğluşummm...
cnm benm bereketli gelsinn..ışık gbi doğsun hanennizee

ayy songül aklıma geldi bakkk..senn falcı :)))
ilk önce kalp kırıklığı fln ben yaşadım sonra bu..sonçta buda hasalık syaılır da dimi

Neden acaba kız alemsın sankı sevılecek bı durum. Tabıı evde oyle cıbıl cıbıl gezersen olacağı buydu işte. Bol bol sıcak bışeyler iç barı yavrum yaaa dıkkat et bıraz kendıne

ahahahhah..vallahi öle cıbıl cıbıl gezdim şimdi giyindim ama geçmiyorrrrr
sıcak su içiorum bogazım inior 2 saat sonra geri sertleşior
sanırım bademcigimle uffak bir sorunum var

Kız bu fal olayı ne ben kacırmışım merak ettım şimdi

Aaaaa biz ne işe yariyoruz kuzum biz seni simartiriz ask sözleri kapında nakarat bile yaparız ya

ayy çok sağol kuzum benmm...
ben eşimle konuşmuyorum..daha doğrusu karşılaşmak bile istemyorum..sinrlerimi daha çok bozuyor
o yzden keni kendşmşi şımrtıyorum işte elmden geldi kadr

seydam neden konusmuyorsun
sana bişe diyimi kötü günlerde insanın yanında bi tek eşi oluyor
anlıyorum seni büyük hayal kırıklıgı...ama kimseye söleyemıorsun kimseye aglayamıorsun kapını örtüp yataga girince bi eşin oluyor ben bunu artık daha iyi biliorum..seni sinirlendirior kırıyorsa otur konus canım..anlasın seni

Ayyy sıcak su içmeyıde hıç sevmem barı kuşburnu fılan içseydı yada ıhlamur tarzı bışeyler daha faydalı olurdu

Kizlar size bir şey itiraf etmek istiyorum

Ne o kız ne ıtıraf etcen yoksa erkekmısın

İnşallah canim artık ikinizde uyuya uyuya buyursunuz valla ne güzel bebek uykucu annesi ondanda uykucu

Son düzenleme:

seniin bademcin olam ben kuzum..hem şişem hem inem..o kişi ben olammm...
sen cıbıl cıbıl gez kuzum bakdaha çok hasta olursun..gez dedime bakma gezem yanii :)))
tuzlu ilık su ya da elma sirkesiyel gargra yap kuzum mikrobu ölsünn

he be yavrum sende uzuntu ve hastane görmuştu
yemgemede hamılesın ama kese arkada bışey daha var demıştı ıkızmı ala olduk
bugun dr a gıttı kese arkasında kıst varmış
ay bana da gebesın hemıde erkek demıştı

Ayyy sıcak su içmeyıde hıç sevmem barı kuşburnu fılan içseydı yada ıhlamur tarzı bışeyler daha faydalı olurdu

Ne o kız ne ıtıraf etcen yoksa erkekmısın

AnA bunu hiç düşünmemiştim iyi fikirmis ha ama değil canim bu başka birşey duygusal birşey yani

RANANAA SENDE Mİ KAN PIHTILASMASI VAR?
bende de kan pıhtılaşması cıktı.heterezigotların asprin alması yeterliymiş,homozigotlara igneymiş..
bende heterezigotum ama dr bana igne dedi.

sen ignemi oluyorsun corasprasprinmi içiosun???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…