Olurmu yavrum anne karnında ne kadar durursa okadar ıyıdır. O yuzden dıyorum ee tabı bu işin uykusuzluk bolumude varannem aradı 12 de daha uyuyordum dedı uyu uyu 5 gun sonra uyuyamıcan. ana telı kapatınca bana geldıler acaba malum mu oldu kadına neden 5 gun dedı. Şimdi ona bakıcam bakalım 5 gun sonra doğuruyomuyum
Yaww heyecanlanıpta benıde heyecanlandırmayındurun bu aralar çokkkkkkkkk. Relax olmam lazım ama sızlere haber vermeden olurmu hiç
Yaaa sorma bı ovdu bı ovdu kendımı antenle ızlıyom dıyo kotu hissettım valla
Songule bı msja bakaro herkeze haber zaten. Yaa ben bu işten bışey anlamadım dun agrım yoktu ama sancı çıktı bu gun agrım var. Ama hala bışey yok bakalım barı şu hafta geçsın hatta mumkunse 2013 u goreyım bakalım ara ara agrım oluyo ama işallah hemen gelmez bebış
Tabııı senınle aynı gun olsun istıyon ayy gırumcemde çok umıtlenmıştı ama olmadıoda ayın 15. De doğdu şimdi 15 ı gectıya bu seferde kızıyo yılbasını gecsın dıye. Senınkıde o hesapay kız dur hesap yapalım 5 gn diye :)))
sen relax ol cnm..bekel kuzum..bebk en erken 26 arlıkta gelcek oğlk burcu olcak:)))
bakalım çok inat olcak çokkkk
benim hala bogazım agrıyor yutkunurken hiç sevmedim bu durumuuu
Evet yaa cıdden çok korkuyorum o durumdan bakalım ne yapacamben rahata çok alıştım yaaa. Benı gece uyku tuttugu halde 12 de tele uyandım. Anlıcagın çok sevıyom uykuyu butun gun baş ağrısıyla dolaşacam sanırım uykusuzluktan. Ama belkı aras abısı uykucu olur uzmez annesını o uyur ben uyurumUykusuzlukta cok kötu birşey ama dün gece uyku tutmadı saat 1 e kadar yattım şimdide basım çatlıyor düzen ol
Olmayacak valla Allah yardımcımız olsun tatlım hakkında hayırlısı Rabbim ne zamana kadar izin verdi ise o kadar kalir
ay ınşalllah cnm o gunleırde görelım
ayy çok sağol kuzum benmm...seydaaamm sen sımartılmak mı istiyon kuzum..
ahh kıyamam yavrum benim kadınız işte ne de olsa istiyor insan bazen..
ah kocişim güzel güzel sözler söler diliyle şımartır ama bir cicek almak için özel gün bekler..
hatta bazen ben arsız olurum koçtaşa falan gidince bir orkide bir menekşe kaptırırım hemen
ayh sen cok bekleme ama ben verem kuzum:131:
evet cnm innki o hesapp..Tabııı senınle aynı gun olsun istıyon ayy gırumcemde çok umıtlenmıştı ama olmadıoda ayın 15. De doğdu şimdi 15 ı gectıya bu seferde kızıyo yılbasını gecsın dıye. Senınkıde o hesap5 gun sonrası pazar gunu oluyo bakalım ne olacak bana sankı daha beklıcek gıbı gelıyo ama bu işler bellıde olmaz
Neden acabakız alemsın sankı sevılecek bı durum. Tabıı evde oyle cıbıl cıbıl gezersen olacağı buydu işte. Bol bol sıcak bışeyler iç barı yavrum yaaa dıkkat et bıraz kendıne
Neden acabakız alemsın sankı sevılecek bı durum. Tabıı evde oyle cıbıl cıbıl gezersen olacağı buydu işte. Bol bol sıcak bışeyler iç barı yavrum yaaa dıkkat et bıraz kendıne
ayy çok sağol kuzum benmm...
ben eşimle konuşmuyorum..daha doğrusu karşılaşmak bile istemyorum..sinrlerimi daha çok bozuyor
o yzden keni kendşmşi şımrtıyorum işte elmden geldi kadr
evet cnm innki o hesapp..
hayırlısyla gelsin oğluşummm...
cnm benm bereketli gelsinn..ışık gbi doğsun hanennizee
ayy songül aklıma geldi bakkk..senn falcı :)))
ilk önce kalp kırıklığı fln ben yaşadım sonra bu..sonçta buda hasalık syaılır da dimi
ben eşimle konuşmuyorum..daha doğrusu karşılaşmak bile istemyorum..sinrlerimi daha çok bozuyor
ilk önce kalp kırıklığı fln ben yaşadım sonra bu..sonçta buda hasalık syaılır da dimi
Ayyy sıcak su içmeyıde hıç sevmemahahahhah..vallahi öle cıbıl cıbıl gezdim şimdi giyindim ama geçmiyorrrrr
sıcak su içiorum bogazım inior 2 saat sonra geri sertleşior
sanırım bademcigimle uffak bir sorunum var
Kizlar size bir şey itiraf etmek istiyorum
Evet yaa cıdden çok korkuyorum o durumdan bakalım ne yapacamben rahata çok alıştım yaaa. Benı gece uyku tuttugu halde 12 de tele uyandım. Anlıcagın çok sevıyom uykuyu butun gun baş ağrısıyla dolaşacam sanırım uykusuzluktan. Ama belkı aras abısı uykucu olur uzmez annesını o uyur ben uyurum
Ayy işallah canım yaaa
ahahahhah..vallahi öle cıbıl cıbıl gezdim şimdi giyindim ama geçmiyorrrrr
sıcak su içiorum bogazım inior 2 saat sonra geri sertleşior
sanırım bademcigimle uffak bir sorunum var
aynen bende bilmiomKız bu fal olayı ne ben kacırmışım merak ettım şimdi
Kizlar size bir şey itiraf etmek istiyorum
Ayyy sıcak su içmeyıde hıç sevmembarı kuşburnu fılan içseydı yada ıhlamur tarzı bışeyler daha faydalı olurdu
Ne o kız ne ıtıraf etcen yoksa erkekmısın
AnA bunu hiç düşünmemiştim iyi fikirmis ha ama değil canim bu başka birşey duygusal birşey yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?