Iyı akşamalar kızlar ben geldımmmmmm nasılsınız gorusmeyelı
kız doğurmadınmı sen daha
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Iyı akşamalar kızlar ben geldımmmmmm nasılsınız gorusmeyelı
ah reklam cıktı bende kendimi attım hemen topice...
eşimle 1453ü izliorus ay pek ciddiye aldık sanırım biz buişi..
telleri falan kıstıık ısıgı kapattık mısır patlattık ahhaa
bu kociş ya cok duygusal ya da pinti bir adam ki sinema özlemimi böle gideriyor
seydam songülüm zeynebim elifcim sizler neler yapıosunuz acaba
ah reklam cıktı bende kendimi attım hemen topice...
ben iyiyim canm seni gördüm daha ii oldumIyı akşamalar kızlar ben geldımmmmmm nasılsınız gorusmeyelı
ay öksurmezmı cnm ya dun gece yıne öksurdu babası gece acıle götuurdu nasıl bı cocuk saatlerce durmadan öksurur ya artık karnı acıdı öksurmekten
sonuc genızlerınde balgam bırıkmış atamayıncada öksuruk yapmış
antıbıyotık artı soğukalgınık ılac
ayy ben kaçırdım onu bende diyodum bugn ne vrdı ne vrdıı..offf unutmuşum bak bende atvde bi kaldım reklmda bile çevrmyom he :))))ah reklam cıktı bende kendimi attım hemen topice...
ay öksurmezmı cnm ya dun gece yıne öksurdu babası gece acıle götuurdu nasıl bı cocuk saatlerce durmadan öksurur ya artık karnı acıdı öksurmekten
Iyıyım canım allaha sukur sen nasılsın sınama keyfı yapıyonuz ne guzelah reklam cıktı bende kendimi attım hemen topice...
Çok çok gecmış olsun canım yaa işallah işe yarar antıbıyotıkler yavrum benım nasılda canı acımıştır oksurmektenay öksurmezmı cnm ya dun gece yıne öksurdu babası gece acıle götuurdu nasıl bı cocuk saatlerce durmadan öksurur ya artık karnı acıdı öksurmekten
ödüm koptu doğurdun sandım kuzmmm
Ahaha yok anam daha doğurmuyom en azından şimdilik merak etmeyın haberınız olur ben hastaneden canlı yayın yapıcam. Şimdi osmanda onu dıyodu sen nette chat yaparken doğuracan dıyekız doğurmadınmı sen daha
Iyıyım canım sen nasılsınSelamun aleykum hayırlı geceler nasilsiniz canlar songulum cok gecmis olsun Rabbim şifa versin yarenine
he farkettimmmmıyı cnm benım dışıme göre bı arkadaş buldum da ezıp duruyom ışte
ayyy o kv yi görünce uyus oluyorumBen şahsen iyiyim canım..Atv de Benim için üzülmeyi izliyorum.
ayy ben kaçırdım onu bende diyodum bugn ne vrdı ne vrdıı..offf unutmuşum bak bende atvde bi kaldım reklmda bile çevrmyom he :))))
Iyıyım canım allaha sukur sen nasılsın sınama keyfı yapıyonuz ne guzel
Çok çok gecmış olsun canım yaa işallah işe yarar antıbıyotıkler yavrum benım nasılda canı acımıştır oksurmekten
Ahaha yok anam daha doğurmuyom en azından şimdilik merak etmeyın haberınız olur ben hastaneden canlı yayın yapıcam. Şimdi osmanda onu dıyodu sen nette chat yaparken doğuracan dıye
Iyıyım canım sen nasılsın
he farkettimmmm
ayyy o kv yi görünce uyus oluyorum
ay cok sey kaçırmadın kzum zaten 2ye bölmüşler ikinci bölümünü haftaya verecekelrmiş allaallaa kızdım bak
herkese hayırlı aksamlar nasılsınızz kıslarr
ii aksamlar canm ben iim sen nasılsın pekiherkese hayırlı aksamlar nasılsınızz kıslarr
Iyıyım canım allaha sukur sen nasılsın sınama keyfı yapıyonuz ne guzel
kızlar gecmış olsun dıleklerınız ıcın hepınıze tek tek teşekkur ederım
ınanın 2 gecedır eşimle hıc uyumadık ıcıız parçalandı o her öksurdugunde
sonunda eşim dayanamadı sabah 5 te sırtladı göturdu yarenı
ayyy ii bare bizi habersiz koyma kuzum benm...valla bak kaldıramm heee..Iyıyım canım allaha sukur sen nasılsın sınama keyfı yapıyonuz ne guzel
Çok çok gecmış olsun canım yaa işallah işe yarar antıbıyotıkler yavrum benım nasılda canı acımıştır oksurmekten
Ahaha yok anam daha doğurmuyom en azından şimdilik merak etmeyın haberınız olur ben hastaneden canlı yayın yapıcam. Şimdi osmanda onu dıyodu sen nette chat yaparken doğuracan dıye
Iyıyım canım sen nasılsın
sevmm öle şeyleri kuzum 2 ye böle 3 e böl.alacakanlıktada yaptılr.kitbını okudum son bölmü merk ettm 2 ye böldüler 1 sene bekldik..pekte beğenmmştimkitabı okuyunca hiç biri sarmmıştı banahe farkettimmmm
ayyy o kv yi görünce uyus oluyorum
ay cok sey kaçırmadın kzum zaten 2ye bölmüşler ikinci bölümünü haftaya verecekelrmiş allaallaa kızdım bak
senn varmı kuzum biz ezikizzz.ay yazık ya ınsanların tıvıbusu olmynca nasılda ezıyolar
Iyı akşamlar canım hoş geldınherkese hayırlı aksamlar nasılsınızz kıslarr
Anaaa bu gecede senı çok şairane gordum hadı hayırlısıÇok Şükür halimize. . .
Kötu demek ne haddimize. . .
ii aksamlar canm ben iim sen nasılsın peki
bende iyiyim kuzum he sinema keyfi yapıoduk ama sabrımızı sınadılar...
ikiye ayırmıslar 2.bölüm haftaya dior yaa
hee hiç deme hem de 2ye bölmüşler filmi dizi gibi ahahaay yazık ya ınsanların tıvıbusu olmynca nasılda ezıyolar
cok gecmiş olsun canımm allahım sifa versinay öksurmezmı cnm ya dun gece yıne öksurdu babası gece acıle götuurdu nasıl bı cocuk saatlerce durmadan öksurur ya artık karnı acıdı öksurmekten
saol canım bende iiyiim evet herkesler burdaymıs hemen hemenHosgeldin canim sanada hayırlı aksamlar ekip tamamlanmak üzere sen nasilsin
bende iiyim annemden geldim yatmadan bakım dedimm tatlımii aksamlar canm ben iim sen nasılsın peki
Iyı akşamlar canım hoş geldın
Iyı akşamlar canım hoş geldın
Anaaa bu gecede senı çok şairane gordum hadı hayırlısı
Aa bız netten acmıştık o fılmı ama pek sarmadı kapattık sonuna kadar ızlemedık