ayyy ii bare bizi habersiz koyma kuzum benm...valla bak kaldıramm heee..
ay ne bilim dün sancın çıkınca bende belkim bişe vrdır dedm kuzummm
sevmm öle şeyleri kuzum 2 ye böle 3 e böl.alacakanlıktada yaptılr.kitbını okudum son bölmü merk ettm 2 ye böldüler 1 sene bekldik..pekte beğenmmştimkitabı okuyunca hiç biri sarmmıştı bana
senn varmı kuzum biz ezikizzz.
Cok kötu olmuş canim ya Allah yardımcınız olsun acil şifalar versin insallah
herkese hayırlı aksamlar nasılsınızz kıslarr
hee hiç deme hem de 2ye bölmüşler filmi dizi gibi ahaha
ben iyiyim canım..sen nasılsın?hastaydın nasıl oldun..bugünden beri aklım sende berrin nasıl acaba diye:2:
ayyy ii bare bizi habersiz koyma kuzum benm...valla bak kaldıramm heee..
ay ne bilim dün sancın çıkınca bende belkim bişe vrdır dedm kuzummm
sevmm öle şeyleri kuzum 2 ye böle 3 e böl.alacakanlıktada yaptılr.kitbını okudum son bölmü merk ettm 2 ye böldüler 1 sene bekldik..pekte beğenmmştimkitabı okuyunca hiç biri sarmmıştı bana
senn varmı kuzum biz ezikizzz.
Evet bı ara yazıyordum ama gecti o isler bizden elifim iyiyim sorun yok yani bebişin nasıl yeri rahat çıkası yok sanirim
hee hiç deme hem de 2ye bölmüşler filmi dizi gibi ahaha
Aman aman dur kızzz hemen çıkmasınne kadar durursa kardır. Ben dua edıyorum daha dursun dıye ama yınede hayırlısı tabı
Aman aman dur kızzz hemen çıkmasınne kadar durursa kardır. Ben dua edıyorum daha dursun dıye ama yınede hayırlısı tabı
Anam anladık var tamm bu sefer bız ezığızbız wc ye gderken durduruyoz aman uykumuz geldı dıyoz devamı yarın ızlerız falan dıyoz
öle şımarık şımarık haller yapıyoz haha
yeni yıl bebegiolur belki de 2013 un ilk bebegii
sagol cnm ya cocuklar hasta olunca ben cok uzuluyorum ya
ay kuzum bitti zaten döndüm sizeMeryemim diziyi Burak'ta topige don ya hu nasılsın duymuyor musun kiz
bız wc ye gderken durduruyoz aman uykumuz geldı dıyoz devamı yarın ızlerız falan dıyoz
öle şımarık şımarık haller yapıyoz haha
hahah sen songüle songül bize ne güzelll yaaa..ay ben heycnlandım şimdii heeeeSongule bı msja bakaro herkeze haber zaten. Yaa ben bu işten bışey anlamadım dun agrım yoktu ama sancı çıktı bu gun agrım var. Ama hala bışey yok bakalım barı şu hafta geçsın hatta mumkunse 2013 u goreyım bakalım ara ara agrım oluyo ama işallah hemen gelmez bebış
var cnm ya super bışey 9 tl ye bu hızmet fazla hatta
Anam anladık var tamm bu sefer bız ezığızbızım uydumuz bılr yok bıldığın antenle ızlıyoz yanı tam ezığız
Olurmu yavrum anne karnında ne kadar durursa okadar ıyıdır. O yuzden dıyorum ee tabı bu işin uykusuzluk bolumude varAllah iyiliğini versin e mı kiz durunca sana faydası ne çıksın biran önce topik neselensin anladım ben seni doğarsa uykusuz kalırsın topige giremezsin di mı torosunu yesinler annesi bak sözünü nasılda dinliyor gelmiyor sen gel demeden
Yaww heyecanlanıpta benıde heyecanlandırmayınhahah sen songüle songül bize ne güzelll yaaa..ay ben heycnlandım şimdii heeee
ayyy sen o yzden bizi ezon heeeee..ezikk bizzz..
ay canım yaa bende şımarmak istyorum bu ara..brileri beni çok çok şımrtsın istyorum..
eşimden bu anlayışı ne yazıkkki bekliyemiyoırum
ayyy elifim tüm gece beni ezikledi bu kadınyaaaa
hemde burda yazıkları neki öle msjlar attı ki..artık adımı sorsalar ezik meri derim o derece
Olurmu yavrum anne karnında ne kadar durursa okadar ıyıdır. O yuzden dıyorum ee tabı bu işin uykusuzluk bolumude varannem aradı 12 de daha uyuyordum dedı uyu uyu 5 gun sonra uyuyamıcan. ana telı kapatınca bana geldıler acaba malum mu oldu kadına neden 5 gun dedı. Şimdi ona bakıcam bakalım 5 gun sonra doğuruyomuyum
Yaww heyecanlanıpta benıde heyecanlandırmayındurun bu aralar çokkkkkkkkk. Relax olmam lazım ama sızlere haber vermeden olurmu hiç
Yaaa sorma bı ovdu bı ovdu kendımı antenle ızlıyom dıyo kotu hissettım valla
ay kuzum bitti zaten döndüm size
ben iyiyim şükür seni de iyi gördüm
ahahaha harbiden ayda 9tl ye olmucak kadar şımarıkladın..beni ezikledin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?