• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243
ayyy ii bare bizi habersiz koyma kuzum benm...valla bak kaldıramm heee..
ay ne bilim dün sancın çıkınca bende belkim bişe vrdır dedm kuzummm

sevmm öle şeyleri kuzum 2 ye böle 3 e böl.alacakanlıktada yaptılr.kitbını okudum son bölmü merk ettm 2 ye böldüler 1 sene bekldik..pekte beğenmmştimkitabı okuyunca hiç biri sarmmıştı bana

senn varmı kuzum biz ezikizzz.

Songule bı msja bakar :1: o herkeze haber zaten. Yaa ben bu işten bışey anlamadım dun agrım yoktu ama sancı çıktı bu gun agrım var. Ama hala bışey yok bakalım barı şu hafta geçsın hatta mumkunse 2013 u goreyım :31: bakalım ara ara agrım oluyo ama işallah hemen gelmez bebış

ben iyiyim canım..sen nasılsın?hastaydın nasıl oldun..bugünden beri aklım sende berrin nasıl acaba diye:2:

gece yatarken gözlerim burnum akıyorduu sabah kalktıgımdaa hiç bişiy yoktu
bende anlamadım canım ama suan iyiim sadece moralim bozukk ame nese

ayyy ii bare bizi habersiz koyma kuzum benm...valla bak kaldıramm heee..
ay ne bilim dün sancın çıkınca bende belkim bişe vrdır dedm kuzummm

sevmm öle şeyleri kuzum 2 ye böle 3 e böl.alacakanlıktada yaptılr.kitbını okudum son bölmü merk ettm 2 ye böldüler 1 sene bekldik..pekte beğenmmştimkitabı okuyunca hiç biri sarmmıştı bana

senn varmı kuzum biz ezikizzz.

var cnm ya super bışey 9 tl ye bu hızmet fazla hatta

Aman aman dur kızzz hemen çıkmasın :1: ne kadar durursa kardır. Ben dua edıyorum daha dursun dıye ama yınede hayırlısı tabı

Allah iyiliğini versin e mı kiz durunca sana faydası ne çıksın biran önce topik neselensin anladım ben seni doğarsa uykusuz kalırsın topige giremezsin di mı torosunu yesinler annesi bak sözünü nasılda dinliyor gelmiyor sen gel demeden :64::56:

bız wc ye gderken durduruyoz aman uykumuz geldı dıyoz devamı yarın ızlerız falan dıyoz
öle şımarık şımarık haller yapıyoz haha
Anam anladık var tamm bu sefer bız ezığız :37: bızım uydumuz bılr yok bıldığın antenle ızlıyoz yanı tam ezığız
yeni yıl bebegiolur belki de 2013 un ilk bebegii

Ayy işallah yaa çok isterım ama işallah bekler

Meryemim diziyi Burak'ta topige don ya hu nasılsın duymuyor musun kiz
ay kuzum bitti zaten döndüm size:1::1::1:
ben iyiyim şükür seni de iyi gördüm:38:
bız wc ye gderken durduruyoz aman uykumuz geldı dıyoz devamı yarın ızlerız falan dıyoz
öle şımarık şımarık haller yapıyoz haha

ahahaha harbiden ayda 9tl ye olmucak kadar şımarıkladın..beni ezikledin:50::52::52::52:

Songule bı msja bakar :1: o herkeze haber zaten. Yaa ben bu işten bışey anlamadım dun agrım yoktu ama sancı çıktı bu gun agrım var. Ama hala bışey yok bakalım barı şu hafta geçsın hatta mumkunse 2013 u goreyım :31: bakalım ara ara agrım oluyo ama işallah hemen gelmez bebış
hahah sen songüle songül bize ne güzelll yaaa..ay ben heycnlandım şimdii heeee
var cnm ya super bışey 9 tl ye bu hızmet fazla hatta

ayyy sen o yzden bizi ezon heeeee..ezikk bizzz..
ay canım yaa bende şımarmak istyorum bu ara..brileri beni çok çok şımrtsın istyorum..
eşimden bu anlayışı ne yazıkkki bekliyemiyoırum

Allah iyiliğini versin e mı kiz durunca sana faydası ne çıksın biran önce topik neselensin anladım ben seni doğarsa uykusuz kalırsın topige giremezsin di mı torosunu yesinler annesi bak sözünü nasılda dinliyor gelmiyor sen gel demeden :64::56:
Olurmu yavrum anne karnında ne kadar durursa okadar ıyıdır. O yuzden dıyorum ee tabı bu işin uykusuzluk bolumude var:1: annem aradı 12 de daha uyuyordum dedı uyu uyu 5 gun sonra uyuyamıcan.:1: ana telı kapatınca bana geldıler acaba malum mu oldu kadına neden 5 gun dedı. Şimdi ona bakıcam bakalım 5 gun sonra doğuruyomuyum :1:

hahah sen songüle songül bize ne güzelll yaaa..ay ben heycnlandım şimdii heeee

ayyy sen o yzden bizi ezon heeeee..ezikk bizzz..
ay canım yaa bende şımarmak istyorum bu ara..brileri beni çok çok şımrtsın istyorum..
eşimden bu anlayışı ne yazıkkki bekliyemiyoırum
Yaww heyecanlanıpta benıde heyecanlandırmayın :1: durun bu aralar çokkkkkkkkk. Relax olmam lazım :1: ama sızlere haber vermeden olurmu hiç
ayyy elifim tüm gece beni ezikledi bu kadınyaaaa
hemde burda yazıkları neki öle msjlar attı ki..artık adımı sorsalar ezik meri derim o derece:35::35:

Yaaa sorma bı ovdu bı ovdu kendımı antenle ızlıyom dıyo kotu hissettım valla :1:

Olurmu yavrum anne karnında ne kadar durursa okadar ıyıdır. O yuzden dıyorum ee tabı bu işin uykusuzluk bolumude var:1: annem aradı 12 de daha uyuyordum dedı uyu uyu 5 gun sonra uyuyamıcan.:1: ana telı kapatınca bana geldıler acaba malum mu oldu kadına neden 5 gun dedı. Şimdi ona bakıcam bakalım 5 gun sonra doğuruyomuyum :1:

Yaww heyecanlanıpta benıde heyecanlandırmayın :1: durun bu aralar çokkkkkkkkk. Relax olmam lazım :1: ama sızlere haber vermeden olurmu hiç

Yaaa sorma bı ovdu bı ovdu kendımı antenle ızlıyom dıyo kotu hissettım valla :1:

ay kız dur hesap yapalım 5 gn diye :)))
sen relax ol cnm..bekel kuzum..bebk en erken 26 arlıkta gelcek oğlk burcu olcak:)))
bakalım çok inat olcak çokkkk

Ucizem yanlış anlama birşeyleri kanıtlamak amacında değilim bilmiyordum bilseydim o yorumu yapmazsın zaten ne kırılmayı nede kırmayı isterim

yaren2007 kullanıcısından alıntı
kızlae dua edelım şeydamında sonu böyle olsun
bı topikten alıntı

rabbim hakkında hayırlısını versin inş. ama ben yaşadığım tecrübemi anlatıcam. moral çok önemli sen moralini yüksek tut. zaten hayırlıysa seninle kalıcaktır. bende kan tahlilini ilk yaptırdığımda 106 çıktı bi gece şiddetli karın ağrısıyla acile gittim tekrar kan tahlili ve değer 93 çıktı. dış gebelik yada düşük yapıcaksın dediler . ordan oraya ordan oraya süreklediler. hastanede yatırdırlar. 6 saatte bi kan tahlili yapıcaz dediler. ve kan değerlerim 309 çıktı 6 saat sonra 226 çıktı bi 6 saat sonra 332 çıktı derken ben dayanamayıp kendi rızamla imza atıp hastaneden çıktım çıktığım gün kendi doktoruma koştum kan tahlili yaptı bu sefer 516 çıktı. doktorumda karın ağrısı da var diye dış gebelik dedi. gerçi hastanede yatarken her doktor ayrı ayrı sen düşürüceksin öbürü hayır dış gebesin diyip beynimi yediler. günlerce ağladım beklemekten başka çağre yoktu. 2 günde bi kan değerlerine bakılmaya devam ediyordu en son pzartesi 516 çıkmıştı. çarşamba 1370 çıktı cuma günü 1370 i 2 ye katlamıştı ve keseyi gördük :) ve şuan rabbimin izniyle 17 haftalık hamileyim . sana diceğim şu ki umudunu kaybetme ben gibi kendini parçalama olacakla öleceğin önüne gecilmiyo. sen kendine iyi bak dinlen meyva ye bol su iç ve hep dua et. ben o dönem hiç isyan etmedim.rabbim sana sığınıyorum hakkımda hayırlısını ver dedim hep. çünkü aylarca bebek özlemi çekmiştim şimdi hamileydim ama bu yaşadığım sıkıntıda da bi hayır vardır dedim.. lütfen sen de kendini bırakma ve hep dua et olur mu
yarenım cok güzel gerçekten bır mucize aslında tek dr. bağlı kalmamak lazım

mucizem77 kullanıcısından alıntı
sağol cnm benm..rabbimden her zmn hayırlısını istedim yapck bişe yok..şuan hiç bir şey hissedemiyorum.hamile kaldımı hamile oldumuda hissedemiyorum.
bakalım işte her şeyin hayırlısı dedim gibi.
kanamam gelmediği için şuan salak gibiyim bakalım..cuma olsun.öle eşimn tarfı bilmiyor iyiki söylemmemişim..
gel birde o cahil insnlarla yine uğraş..
çarşmba kına pazar gnü düğün var of insan içine çıkmak istemyorum..
öle herkeste olan mucizeler bende olmaz kuzum.be düzüm.dümdüz yaşıyorum öle şanslı bir şey de değilim.
yuımurta varsa hamile kalırım yoksa yok..bebek tutunmadıysa düşük tutunduysa ver yansın..
cnm bir şeyy istemyor öle kuzum..
tammıyla rabbme teslim olduığum için öle içim çok kötü değil..ağldım sızldım ağrken uyudum.sanırım asıl acıyı kanamm olunca yaşıcm

sağol herkesin hakkında hayırlısını versn rabbm

şeydacım mucizelere inan ve mucizen senınle olsun bende cok sıkıntılar yaşadım cok sey ıstemedım hep dua ettim allahım hayırlı bır evlat nasip et dedim bılıyorsun 1 bebeğimi 8 haftaık düşürdüm kanamalı cok ağladım cok üzüldüm ama isyan etmedım 2 ay sonra tekrar hamıle kaldım ama hiç kalp atışı yok dr. süreklı bekleyelım dedi 3 ay oldu bebek 12 haftalık olması gerekırken 7 haftada klamış yanı içimde haftalarca ölü bebekle kaldım allahtan benı zehırlemedı cünkü ne ağrım ne sızım kontrol ıcın gittiğimde fark ettiler tabı yıne kürtaj cok şükür hamıle kalabılıyorum ama onunlada bıtmıyo hamıle kalıncada sorun bıtmıyor kese yok kese gözüktü bebek yok bebebk güözüktü kalp atışı yok tabı bu süreçte moral sıfır o yuüzden moralını ıyı tut
beni genetiğe sevk ettıler sonunda ve protrombin(G20210A) heterozigot mutasyon cıktı kan pıhtılaşması varmış bende ama rabbım hayırlsını versın ınan dualarım senınle inş. bebişini hayırlısıyla kucağına alacaksın canım benım

Back