Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243
ARTik bundan sonra böyle kimsenin şahsi meselelerine karışmayacağım sessiz kalmak daha güzel neyse herkese iyi geceler Allah'a emanet olun hersey gönlünüzde olsun dualarım sizlerle olacak

Genelde boyleyimdir bir laf beni kendime getirdi bir serzeniş diyelim tatlim

aaaaaaaaaaaaaa olmaz ama böle bak biz burda 1 yıldır hep varız
alınganlıklar kırılganlıklar olur ama gecer hemen
sen alınma kuzum..neden oldugunu biliorum ben ama insanlar bazen yanlıs anlasılabiliolar yani kötü niyetinden degil kimsenin..hem şimdi o arkadasımızı anlamalıyız..zor günler

burda herkes birbirini sever,mutlu olsun ister
sende bugün kırılganlk yaptın sohbete katılmadın sonra ama birdaha böle yaparsan üzülürüm ben
bu gece bu gece de kalsın bitsin

Canım ama boyle yapma en azından bırıne kırıldıysan bunu burda dıle getır de o kısıde kırıldıgını farketsın. Yada hiç uzatma hiç bişey olamamış gıbı davran çünkü eminimki o kırıldıgın kışının haberı bıle yok. Yarın yıne hıcbıey olmamış gıbı sana cvb yazacak.

yarenım cok güzel gerçekten bır mucize aslında tek dr. bağlı kalmamak lazım

şeydacım mucizelere inan ve mucizen senınle olsun bende cok sıkıntılar yaşadım cok sey ıstemedım hep dua ettim allahım hayırlı bır evlat nasip et dedim bılıyorsun 1 bebeğimi 8 haftaık düşürdüm kanamalı cok ağladım cok üzüldüm ama isyan etmedım 2 ay sonra tekrar hamıle kaldım ama hiç kalp atışı yok dr. süreklı bekleyelım dedi 3 ay oldu bebek 12 haftalık olması gerekırken 7 haftada klamış yanı içimde haftalarca ölü bebekle kaldım allahtan benı zehırlemedı cünkü ne ağrım ne sızım kontrol ıcın gittiğimde fark ettiler tabı yıne kürtaj cok şükür hamıle kalabılıyorum ama onunlada bıtmıyo hamıle kalıncada sorun bıtmıyor kese yok kese gözüktü bebek yok bebebk güözüktü kalp atışı yok tabı bu süreçte moral sıfır o yuüzden moralını ıyı tut
beni genetiğe sevk ettıler sonunda ve protrombin(G20210A) heterozigot mutasyon cıktı kan pıhtılaşması varmış bende ama rabbım hayırlsını versın ınan dualarım senınle inş. bebişini hayırlısıyla kucağına alacaksın canım benım

kızlar benim yatılı misafirlerim vardı kaç gündür gelemedim...şeydacımı okuyunca üzüldüm...hani nerde o güçlü kız...hayatla dalga gecen şeyda...inan kendine bebeğine...meleğin seninle olcak...geç buldun ama kaybetmiyceksin...stres en büyük düşmanı bu işlerin...rahat ol...koy elini karnına bebeğinle konuş...rahatlat kendini...seni çoook sewiyorum canımın içi...kendinide bizide üzme

senn yaşadıkların daha zor kuzum allh yardımcın olsun..allh bir daha aynı acıyı yaşatmasın kuzum..destegn için sağol cnm benmmm

ay kız halen güçlüyüm..ben öle haylci biir değilim.
düzüm dedm gibi öle böle değil..sadece dua ediyorum benimle olsun diye dedğil sadece hayırlısnı diliyorum.hayırlısı neyse o olsun.belki hayırrsız evlat oluck belki sakat olcak belki kusuru olcak..rabbm daha byk acı vermmk için bunu böle yapıyo belki bilmiyorum..
kendimi hamile gbi hiç histtmedm
ve kanamm da gelmedi belki o yzden bu kdr rahat ve takıntısız durruyorum cnm

ARTik bundan sonra böyle kimsenin şahsi meselelerine karışmayacağım sessiz kalmak daha güzel neyse herkese iyi geceler Allah'a emanet olun hersey gönlünüzde olsun dualarım sizlerle olacak

Genelde boyleyimdir bir laf beni kendime getirdi bir serzeniş diyelim tatlim

canım ben seni kırmak istemedim...sadece üzülme deme yeter kuzum dedim..kötüde değildi msjım öle düşünyorum...soradan san amsj attım ama ya sen görmedin yada gönlünü alamdım..az önce yazdım msjı tekrr okudum kötü bişe dediğimi düşünmyorum.bir daha oku istersen..
kırdıysam özürde dilemiştim aşadaki benim sana yazdım msj..umarım analmşsındır..şahsi mesel dedğil..beni burda herkes bilyor nasıl biri oldumu..
dedim gbi kötü bişe yazmdım ben..benm durumuda göz önnde bulundur cnm..belki sende hamile olduğun için duygulrını daha yoğun yaşıyorsundur.
rabb,m kırık kalplerle yaşar diyosun...sen kırıdlın üzüldün ama benm haberim yok...senn kalbnde yaşayıp benmkide yaşamıyor mu.ne demek istedn onuda anlamış değilim uztmıcam tatlım.istersen yazdığım msjı bida kopyalayıom berber okuyalım..kötü bişe demdim

sana yazdığım msjdan sonra ksuura bakma yazdın ve ardından bunu yazdım bende

üzlmüyorum şuan cnm ilk değerim 540 tı 4 gn sonra 743 2 gn sonra 712..cuma gnü tekrr gtcm kuzm işte her şeyn hayırlısı

amn cnm aminn

anladim cnaim, dedigin gibi hayirliis olsun, insallah cuma günü iyi bi sonuc alirsin ne diyeyim.. kolay degildir mutlaka yasayan bilir, ama iste bizim de elimizden gelen üzülme takma kafana demek... eldne bask abir sey gelmyiorsik maalesef..

kizlar bu arada saremnaz gelmiyor mu yoksa ben mi karsilasamiyorum??? haberi olan var mis nasilmis???

öle cnm sende aynısını yaşadın...bilirsin kuzum..
allh hepimize afiyet versin..
bazen diyorum çok boş yaşıyoruz..
bilmiyorum..
amannn ben sizi anlıyorum cnm..
ama iyiki eşimn tafına demşm bir tek ona sevniyorum kuzummm
kizlar bu arada saremnaz gelmiyor mu yoksa ben mi karsilasamiyorum??? haberi olan var mis nasilmis???

ayy cnm yok gelmyor kuzum..bende arda faceden konuşuyorum..
allh onuda evldınında birbirne bağışlasın..

ah cnm o çamasırlar makınaya kondu daha yıkanması bıtecek
yanı hala bıtmedı
naptıntoparladınmı sende

öle çok iş yapmıyorum kuzum..
işte mutfağı toprladım öleee...
çok tuvalte çıkom songl.her gttmde elimde peçete ..valla salak oldum icene..tansiyonumda düşo herhalde başım döno yine bu ara

öle çok iş yapmıyorum kuzum..
işte mutfağı toprladım öleee...
çok tuvalte çıkom songl.her gttmde elimde peçete ..valla salak oldum icene..tansiyonumda düşo herhalde başım döno yine bu ara

cnm benım ya en zor surec bu zaten
benım ıcınde cok zordu ve kanama olmadıkca umut baglıyodum
ıkı arada kalmak cok kötu
cnm degerın duşsede hala hcg oranı var vucudunda onunda etkılerı söz konusu

cnm benım ya en zor surec bu zaten
benım ıcınde cok zordu ve kanama olmadıkca umut baglıyodum
ıkı arada kalmak cok kötu
cnm degerın duşsede hala hcg oranı var vucudunda onunda etkılerı söz konusu

doğru diyon kuzum.....
her şeyin hayırlısı..benm öle umudum yok cnmda..kanama olmdığı için tiye almak daha koly oluyoo
yaren nasıl oldu öksüyrmu gene

ah reklam cıktı bende kendimi attım hemen topice...
eşimle 1453ü izliorus ay pek ciddiye aldık sanırım biz buişi..
telleri falan kıstıık ısıgı kapattık mısır patlattık ahhaa

bu kociş ya cok duygusal ya da pinti bir adam ki sinema özlemimi böle gideriyor

seydam songülüm zeynebim elifcim sizler neler yapıosunuz acaba

doğru diyon kuzum.....
her şeyin hayırlısı..benm öle umudum yok cnmda..kanama olmdığı için tiye almak daha koly oluyoo
yaren nasıl oldu öksüyrmu gene

ay öksurmezmı cnm ya dun gece yıne öksurdu babası gece acıle götuurdu nasıl bı cocuk saatlerce durmadan öksurur ya artık karnı acıdı öksurmekten
sonuc genızlerınde balgam bırıkmış atamayıncada öksuruk yapmış
antıbıyotık artı soğukalgınık ılac

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…