• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243
hahaa güselmiş dogru demiş yani:9::9:
masaallah ya çok imrenirim valla bendee sen gibi olurum inşş
sen bebek gelecek canım benimm hem heyecan hem göbek valla kendi kendine doguru verirsin

[UOTE]=lamia_;27827624]:14::14::14::14::43::43::43::43: ben ağlarım ikimizinnn yerineeeeeeeeee:24: nolduu kızzz öslede bilim suumu walla küs istemedimm ah bi bilsemmmmm:26:

:13::13::13::13::13::29::29::29::54::54::54::74::74::74::74:walla btün simgeleri yolladım ne edem dahaaa
tamm kıı bayram yerine cevirdin burayıı hee:38:barısalımm[/QUOTE]
Yok canımm okadar da degıl kendı kendıme doğurmuyayım am ben hp rahattım nedense sankı hıç çıkmıcakmış gıbı hıssedıyordum o yuzden kafama katık kendımı dınlemıyordum hıç. Zaten desemde ınnmıyodu eşim. Kasılmam var dıyodum tas gıbı oldum dıyodum bebek totosunu dayamıştır dıyodu:1: oram agrıyo dıyodum olcak okadar dıyodu buram agrıyo dıyodum mıllet yerınden kalkmıyo bıle dıyodu:1: gercı oyle abartılacak bıseyım hıç olmadı çok rahat geçirdım. Şimdide sen çok rahat doğum yaparsın dıyo.

eheheheheh kız arayan mevlasınıda bulur benideeee:9::9:
kuzum peki sen bu sancıları hissediyomusun yani nstde hissetiğin sancılar mı yoksa hissetmediklerin mi çıkıyo... bide bu çatı dedikleri kalça kemiğimi .... yoksa rahim açılması mı .... beni aydınlatırmısın çok fena hayallaer kuruyom kafamdaaaa:27:
Yok canım yaaa hıssetmıyom yanı su zamana kadar en fazla hıssettığım bı kac batma ve çok anı hareketlerınde acıtıyordu. Normal olarak hıssettığım adet agısu gıbı bazen bıraz falası bazende bıraz azı bende daha çok sırt agrısı var. Ama o zaten nomal omurılığe bakı yapıyor bebek. Yanı kısacası bu yasaıklarıma sancı denmez. Dıyom ya sancıları orunce gozletım portledı.
Kalça kemığı catı oluyo canım elıyle bakıyo işte. Herhalde iki kemık arasındakı mesafeye bakıyo yanı ben oyle bılıyom. Rahım acılması da bebegın gelecegı yol oluyo o acılmadan bebk gelemıyo ya ona bakıyorlar işte

Cikarsa kalbinde yara,
yaradan dönüstürür bunu birgün hayra,
sen sabretmesini bilirsen,
yaradan düsürmez seni dara..
.Kaldir basini semaya, ac ellerini Mewla'ya...
Sen istemesini bilirsen Mewla cevap werir bu özel günde her dua'ya..
Geceniz mübarek olsun

kuzu sen geçmiş okumuyonmu bakimmm:20:

gecen gece songulle ben varken konustu nurgul telden giriyormus
sadece okuyabiliomus yazması zor dio:31:

ahahha elif bişeyden korkmaz
benm gibi gölgsnden korkan insana korku filmi izletti:52::52::52:

ahhaha yasasın kötülük...
birazdan gözünü acsın ilk iş sana fırça olur:1::1::1:
sorma kız maşallah elife.... ay bende korkağımdır yani hele pazar günleri ben mutfaktayken eşim geliyo yanıma bazen ayy bende bi sıçrama psikolojim çatlak işte benim... ama napım hafta içi hep tekim insana pek alışık diilm:52:ama karanlıktan oldum olası korkarımmm:23:walla hele bi kızsın topa tutarım onu ama gündüz tutarım beni bırakıp gidip yatıyo sonraa:33:

okuyorum tatlım okumm mı sen diincee hatırladım simdii
kusura bakma nurgül kardeş ben unutkamımda biras
hahaahha bidaha küsmek yok ama tamam mııııı:20: bacılar küsmez birbirineeeee:21:

tamm bacım sen öle diosan öle olsunn canım benimm lamişimm:4::4::4:

eliffff kanıtt varmışş ay ne korkmuştum kıştan hatırlıyomusun muhabbetini yapmıştıkk:27:anılarım depreştiiii:35:

Ben bı yandan ızlıyorum gercı şimdi bitti. Ben çok severım oyle seylerı. Acık sadistlık varya ruhumda :1: her hafta hıç kacırmadan izlerım. Yaww kanıtın neyınden korkuyon bılmem :37: bı aralar fana dadanmıştım netten csı ny izlıyordum. Kanıtın yabncı versıyonu ama onlarınkı çok daha guzel onları ızlerken korkarsan anlarım resmen kopuk kolları bacakları incelıyorlar sansurde yok:52: tam benlık

ay kızlar ben kaçoıyorum başıom çok ağrımaya başladı innki yaaaa...
allha şükür bağırsaklarım düzene gridi hee

Ben bı yandan ızlıyorum gercı şimdi bitti. Ben çok severım oyle seylerı. Acık sadistlık varya ruhumda :1: her hafta hıç kacırmadan izlerım. Yaww kanıtın neyınden korkuyon bılmem :37: bı aralar fana dadanmıştım netten csı ny izlıyordum. Kanıtın yabncı versıyonu ama onlarınkı çok daha guzel onları ızlerken korkarsan anlarım resmen kopuk kolları bacakları incelıyorlar sansurde yok:52: tam benlık
anammmm eliifim korkutuyon insanı yafff:30:
kopuk kollar bacaklar mıııııııııı ben izlesem bi sene rüyamdan cıkmazlar ha

ahhahhaa alemsin berrinim nurgül e kusura bakma demişinya:1:
o bakmaz yazmaz sadece okur:1:

Yok canımm okadar da degıl kendı kendıme doğurmuyayım am ben hp rahattım nedense sankı hıç çıkmıcakmış gıbı hıssedıyordum o yuzden kafama katık kendımı dınlemıyordum hıç. Zaten desemde ınnmıyodu eşim. Kasılmam var dıyodum tas gıbı oldum dıyodum bebek totosunu dayamıştır dıyodu:1: oram agrıyo dıyodum olcak okadar dıyodu buram agrıyo dıyodum mıllet yerınden kalkmıyo bıle dıyodu:1: gercı oyle abartılacak bıseyım hıç olmadı çok rahat geçirdım. Şimdide sen çok rahat doğum yaparsın dıyo.

[/QUOTE]
hadi inşallaha öyle olur canımm allah yardımcın olsunn ko işin varken sen pek heyecanlı olmıcan sanırım ne güsel sakinleştirıomus bak senii
Hayırlı geceler bacularrr ben geldim:1:
Nasılsınız bakalım?Afiyettesinizdir inşallah:21:
geceeemmmm beebeemmm hoş geldin nasılsın

Hoş geldın canım nasılsın
Cikarsa kalbinde yara,
Geceniz mübarek olsun
Ayy ne guzel bı dua bu boyle ınsAna huzur verıyo yaa

ahahha elif bişeyden korkmaz
benm gibi gölgsnden korkan insana korku filmi izletti:52::52::52:

ahhaha yasasın kötülük...
birazdan gözünü acsın ilk iş sana fırça olur:1::1::1:
Ahaha hatırlıyom o gunu hatta fılmın adı tepenın gozlerıydı. Ben evde yanlızdım eşim gececıydı. Ama acık korkmuştum sankı :1:
sorma kız maşallah elife.... ay bende korkağımdır yani hele pazar günleri ben mutfaktayken eşim geliyo yanıma bazen ayy bende bi sıçrama psikolojim çatlak işte benim... ama napım hafta içi hep tekim insana pek alışık diilm:52:ama karanlıktan oldum olası korkarımmm:23:walla hele bi kızsın topa tutarım onu ama gündüz tutarım beni bırakıp gidip yatıyo sonraa:33:
Ahaha abartmayın beyaa bende korkuyom. Ama senın kadar değil. Arada eşim sessız sessız gelınce benımde sıçradığım oluyo tabı dırek sarılınca ne oluyo fılan oluyom. Ama bende evde hep yanlızım. Hatta eşim vardıyalı calışıyo gececiliğinde fılan hep yanlız yatıyom. Başlarda bıraz korkuyordum sonra onada alıştım şimdi ohhh koca yatak bana kalıyo dıyom. Bu aralar zaten ayrı odalarda yatıyoruz. 20 gunden fazladır. Ben rahat yatamıyom dıye ayırdık yatakları. Hem benım üstümü çok açıyo hasta oluyom sonra

Iyı geceler canım tatlı ruyalar. Dıkkat et kendıne yınede yorma kendını

kacırdık kızıı canımm uctuu

hepte böle b.ktan şeler için seçilirim zati pufff:37::37::37::37: :17:
okadar cvp yazdım yazı yazarken attı beni topik yaaaaaaaaaa:47:
tamm kıı bayram yerine cevirdin burayıı hee:38:barısalımm

Yok canım yaaa hıssetmıyom yanı su zamana kadar en fazla hıssettığım bı kac batma ve çok anı hareketlerınde acıtıyordu. Normal olarak hıssettığım adet agısu gıbı bazen bıraz falası bazende bıraz azı bende daha çok sırt agrısı var. Ama o zaten nomal omurılığe bakı yapıyor bebek. Yanı kısacası bu yasaıklarıma sancı denmez. Dıyom ya sancıları orunce gozletım portledı.
Kalça kemığı catı oluyo canım elıyle bakıyo işte. Herhalde iki kemık arasındakı mesafeye bakıyo yanı ben oyle bılıyom. Rahım acılması da bebegın gelecegı yol oluyo o acılmadan bebk gelemıyo ya ona bakıyorlar işte[/QUOTE]
kız demin yazdım o kadar topik attı kaldı walla neyse ettiğim duları yazım bari... Rabbim bi avazda kurtarsın inş ... nazarlardan sakınsın sağlıklı sıhatli al evladını kucağınaaa:16:
hoşgeldinnn zeynepcin nasılsı nasıl gidiyooo özlettin kendini yahuuu:16:
Cikarsa kalbinde yara,
Geceniz mübarek olsun
kuzum ne güzel yazmışın biliyosan böyle sözler paylaş bizimle sık sık okuruz ne güzellll:16:

tamm bacım sen öle diosan öle olsunn canım benimm lamişimm:4::4::4:
:16::16::16::16::16::16::16:kuzummmmmm
kız ben izlemekten diil izledikten sonra kurduğum hayallarden korkuom:30:hertürlü korku filmi kol bacak bende izlerimde işte ya sonraaa......gece altıma işerim alim allah... çıkamam yataktan.... ne bilim küçüklükten kalma bişiy sanırsam hani çok konuşulurdu bu tarz şeyler bilinç altıma yeleşmişş... :3:çıt dese biyerden kan sıçrar beynimee... bu gidişle ben çocuğun odasınıda ayıramm büyür bizimlen artıkınnn:9:
Rabbim rahatlık ferahlık versin kuzum..... ii geceler....

Yok kızzz hıc aklına gelmıcek sekılde çozuyorlar cınayetlerı hayranım onların dızılerıne. Bızımkılerde onları taklıt edıyor işte. Herseyde oldugu gıbı. Bı fılmde bende oyle olmuştum tam bır hafta kendıme gelememiştim. Yanlız kalamıyordum o derece yanı ıyy hala aklıma geldıkce korkarım

yeni film baslıor kanal d de hadi beraber izleyelim fıstıklar:28::28::28:

Konusu ne acaba bana sıkıcı bı fılm gıbı geldı sankı ama yınede ızlıyom işte

hoşbuldumm canımmm:16:
kıs ne laflar var sende öyle:1::1:
ooooo bende daha neler var bi bilsennn:23::23::23::23:
Ahaha hatırlıyom o gunu hatta fılmın adı tepenın gozlerıydı. Ben evde yanlızdım eşim gececıydı. Ama acık korkmuştum sankı :1:
ahahha valla ne yalan söliim bende korkmustum
dongi yanımda yatıor ama sanki elbise dolabının üstünde bi cift göz tepeden bana bakıordu

hele sonlara dogru cıkan o kırmızı baslıklı kız varya o hep gözümün önündeydi kaç gece:18:
songül nedenn yok nerede caep bilionuz muu

misafiri var kuzum elti ve kv si gelmiş hemde yatılı:37:
ay ne tatlı:37::9:

songül nedenn yok nerede caep bilionuz muu
Songule kaynı gelıyomuş aılesıyle yatılı onlar erken uyurlarsa gelırım dıyodu uyumadılar galıba:1:

kız ben izlemekten diil izledikten sonra kurduğum hayallarden korkuom:30:hertürlü korku filmi kol bacak bende izlerimde işte ya sonraaa......gece altıma işerim alim allah... çıkamam yataktan.... ne bilim küçüklükten kalma bişiy sanırsam hani çok konuşulurdu bu tarz şeyler bilinç altıma yeleşmişş... :3:çıt dese biyerden kan sıçrar beynimee... bu gidişle ben çocuğun odasınıda ayıramm büyür bizimlen artıkınnn:

Ahaha oda guzelmış bazen bende wc ye gıderken bıraz urperıyom acaba bırı çıkacakmı fılann dıye. Ama bebışı aynı odada yatırma fıkrı hıç hoşuma gıtmedı barı onu alıştırma yanlız yatmaya alışsın en azından bi kaç aydan sonra barı o korkmasın :1:

Back