hakkat topik seni seçti bu akşamm.....
hepte böle b.ktan şeler için seçilirim zati pufff
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hakkat topik seni seçti bu akşamm.....
tamm kıı bayram yerine cevirdin burayıı heebarısalımm[/QUOTE]hahaa güselmiş dogru demiş yani
masaallah ya çok imrenirim valla bendee sen gibi olurum inşş
sen bebek gelecek canım benimm hem heyecan hem göbek valla kendi kendine doguru verirsin
[UOTE]=lamia_;27827624] ben ağlarım ikimizinnn yerineeeeeeeeee nolduu kızzz öslede bilim suumu walla küs istemedimm ah bi bilsemmmmm:26:
:13::13::13::13::13:walla btün simgeleri yolladım ne edem dahaaa
Yok canım yaaa hıssetmıyom yanı su zamana kadar en fazla hıssettığım bı kac batma ve çok anı hareketlerınde acıtıyordu. Normal olarak hıssettığım adet agısu gıbı bazen bıraz falası bazende bıraz azı bende daha çok sırt agrısı var. Ama o zaten nomal omurılığe bakı yapıyor bebek. Yanı kısacası bu yasaıklarıma sancı denmez. Dıyom ya sancıları orunce gozletım portledı.eheheheheh kız arayan mevlasınıda bulur benideeee
kuzum peki sen bu sancıları hissediyomusun yani nstde hissetiğin sancılar mı yoksa hissetmediklerin mi çıkıyo... bide bu çatı dedikleri kalça kemiğimi .... yoksa rahim açılması mı .... beni aydınlatırmısın çok fena hayallaer kuruyom kafamdaaaa
sorma kız maşallah elife.... ay bende korkağımdır yani hele pazar günleri ben mutfaktayken eşim geliyo yanıma bazen ayy bende bi sıçrama psikolojim çatlak işte benim... ama napım hafta içi hep tekim insana pek alışık diilmama karanlıktan oldum olası korkarımmmwalla hele bi kızsın topa tutarım onu ama gündüz tutarım beni bırakıp gidip yatıyo sonraakuzu sen geçmiş okumuyonmu bakimmm
gecen gece songulle ben varken konustu nurgul telden giriyormus
sadece okuyabiliomus yazması zor dio
ahahha elif bişeyden korkmaz
benm gibi gölgsnden korkan insana korku filmi izletti
ahhaha yasasın kötülük...
birazdan gözünü acsın ilk iş sana fırça olur
okuyorum tatlım okumm mı sen diincee hatırladım simdiikuzu sen geçmiş okumuyonmu bakimmm
hahaahha bidaha küsmek yok ama tamam mııııı bacılar küsmez birbirineeeee
eliffff kanıtt varmışş ay ne korkmuştum kıştan hatırlıyomusun muhabbetini yapmıştıkkanılarım depreştiiii
Hayırlı geceler bacularrr ben geldim
Nasılsınız bakalım?Afiyettesinizdir inşallah
anammmm eliifim korkutuyon insanı yafffBen bı yandan ızlıyorum gercı şimdi bitti. Ben çok severım oyle seylerı. Acık sadistlık varya ruhumda her hafta hıç kacırmadan izlerım. Yaww kanıtın neyınden korkuyon bılmem bı aralar fana dadanmıştım netten csı ny izlıyordum. Kanıtın yabncı versıyonu ama onlarınkı çok daha guzel onları ızlerken korkarsan anlarım resmen kopuk kolları bacakları incelıyorlar sansurde yok tam benlık
okuyorum tatlım okumm mı sen diincee hatırladım simdii
kusura bakma nurgül kardeş ben unutkamımda biras
geceeemmmm beebeemmm hoş geldin nasılsınHayırlı geceler bacularrr ben geldim
hg gecemmmm
ehh ehh sizi gördük daha iyi olduk efendim..afiyetler bizden size olsun
tüm gönül dostlarına selam olsun
Hoş geldın canım nasılsınHayırlı geceler bacularrr ben geldim
Ayy ne guzel bı dua bu boyle ınsAna huzur verıyo yaaCikarsa kalbinde yara,
yaradan dönüstürür bunu birgün hayra,
sen sabretmesini bilirsen,
yaradan düsürmez seni dara..
.Kaldir basini semaya, ac ellerini Mewla'ya...
Sen istemesini bilirsen Mewla cevap werir bu özel günde her dua'ya..
Geceniz mübarek olsun
Ahaha hatırlıyom o gunu hatta fılmın adı tepenın gozlerıydı. Ben evde yanlızdım eşim gececıydı. Ama acık korkmuştum sankıkuzu sen geçmiş okumuyonmu bakimmm
ahahha elif bişeyden korkmaz
benm gibi gölgsnden korkan insana korku filmi izletti
ahhaha yasasın kötülük...
birazdan gözünü acsın ilk iş sana fırça olur
Ahaha abartmayın beyaa bende korkuyom. Ama senın kadar değil. Arada eşim sessız sessız gelınce benımde sıçradığım oluyo tabı dırek sarılınca ne oluyo fılan oluyom. Ama bende evde hep yanlızım. Hatta eşim vardıyalı calışıyo gececiliğinde fılan hep yanlız yatıyom. Başlarda bıraz korkuyordum sonra onada alıştım şimdi ohhh koca yatak bana kalıyo dıyom. Bu aralar zaten ayrı odalarda yatıyoruz. 20 gunden fazladır. Ben rahat yatamıyom dıye ayırdık yatakları. Hem benım üstümü çok açıyo hasta oluyom sonrasorma kız maşallah elife.... ay bende korkağımdır yani hele pazar günleri ben mutfaktayken eşim geliyo yanıma bazen ayy bende bi sıçrama psikolojim çatlak işte benim... ama napım hafta içi hep tekim insana pek alışık diilmama karanlıktan oldum olası korkarımmmwalla hele bi kızsın topa tutarım onu ama gündüz tutarım beni bırakıp gidip yatıyo sonraa
ay kızlar ben kaçoıyorum başıom çok ağrımaya başladı innki yaaaa...
allha şükür bağırsaklarım düzene gridi hee
anammmm eliifim korkutuyon insanı yafff
kopuk kollar bacaklar mıııııııııı ben izlesem bi sene rüyamdan cıkmazlar ha
ahhahhaa alemsin berrinim nurgül e kusura bakma demişinya
o bakmaz yazmaz sadece okur
okadar cvp yazdım yazı yazarken attı beni topik yaaaaaaaaaahepte böle b.ktan şeler için seçilirim zati pufff
Yok canımm okadar da degıl kendı kendıme doğurmuyayım am ben hp rahattım nedense sankı hıç çıkmıcakmış gıbı hıssedıyordum o yuzden kafama katık kendımı dınlemıyordum hıç. Zaten desemde ınnmıyodu eşim. Kasılmam var dıyodum tas gıbı oldum dıyodum bebek totosunu dayamıştır dıyodu oram agrıyo dıyodum olcak okadar dıyodu buram agrıyo dıyodum mıllet yerınden kalkmıyo bıle dıyodu gercı oyle abartılacak bıseyım hıç olmadı çok rahat geçirdım. Şimdide sen çok rahat doğum yaparsın dıyo.tamm kıı bayram yerine cevirdin burayıı heebarısalımm
hoşgeldinnn zeynepcin nasılsı nasıl gidiyooo özlettin kendini yahuuuHayırlı geceler bacularrr ben geldim
kuzum ne güzel yazmışın biliyosan böyle sözler paylaş bizimle sık sık okuruz ne güzellllCikarsa kalbinde yara,
yaradan dönüstürür bunu birgün hayra,
sen sabretmesini bilirsen,
yaradan düsürmez seni dara..
.Kaldir basini semaya, ac ellerini Mewla'ya...
Sen istemesini bilirsen Mewla cevap werir bu özel günde her dua'ya..
Geceniz mübarek olsun
kuzummmmmmokuyorum tatlım okumm mı sen diincee hatırladım simdii
kusura bakma nurgül kardeş ben unutkamımda biras
tamm bacım sen öle diosan öle olsunn canım benimm lamişimm
kız ben izlemekten diil izledikten sonra kurduğum hayallarden korkuomhertürlü korku filmi kol bacak bende izlerimde işte ya sonraaa......gece altıma işerim alim allah... çıkamam yataktan.... ne bilim küçüklükten kalma bişiy sanırsam hani çok konuşulurdu bu tarz şeyler bilinç altıma yeleşmişş... çıt dese biyerden kan sıçrar beynimee... bu gidişle ben çocuğun odasınıda ayıramm büyür bizimlen artıkınnnBen bı yandan ızlıyorum gercı şimdi bitti. Ben çok severım oyle seylerı. Acık sadistlık varya ruhumda her hafta hıç kacırmadan izlerım. Yaww kanıtın neyınden korkuyon bılmem bı aralar fana dadanmıştım netten csı ny izlıyordum. Kanıtın yabncı versıyonu ama onlarınkı çok daha guzel onları ızlerken korkarsan anlarım resmen kopuk kolları bacakları incelıyorlar sansurde yok tam benlık
Rabbim rahatlık ferahlık versin kuzum..... ii geceler....ay kızlar ben kaçoıyorum başıom çok ağrımaya başladı innki yaaaa...
allha şükür bağırsaklarım düzene gridi hee
Yok kızzz hıc aklına gelmıcek sekılde çozuyorlar cınayetlerı hayranım onların dızılerıne. Bızımkılerde onları taklıt edıyor işte. Herseyde oldugu gıbı. Bı fılmde bende oyle olmuştum tam bır hafta kendıme gelememiştim. Yanlız kalamıyordum o derece yanı ıyy hala aklıma geldıkce korkarımanammmm eliifim korkutuyon insanı yafff
kopuk kollar bacaklar mıııııııııı ben izlesem bi sene rüyamdan cıkmazlar ha
ahhahhaa alemsin berrinim nurgül e kusura bakma demişinya
o bakmaz yazmaz sadece okur
yeni film baslıor kanal d de hadi beraber izleyelim fıstıklar
ooooo bende daha neler var bi bilsennnhoşbuldumm canımmm
kıs ne laflar var sende öyle
ahahha valla ne yalan söliim bende korkmustumAhaha hatırlıyom o gunu hatta fılmın adı tepenın gozlerıydı. Ben evde yanlızdım eşim gececıydı. Ama acık korkmuştum sankı
songül nedenn yok nerede caep bilionuz muu
Songule kaynı gelıyomuş aılesıyle yatılı onlar erken uyurlarsa gelırım dıyodu uyumadılar galıbasongül nedenn yok nerede caep bilionuz muu
kız ben izlemekten diil izledikten sonra kurduğum hayallarden korkuomhertürlü korku filmi kol bacak bende izlerimde işte ya sonraaa......gece altıma işerim alim allah... çıkamam yataktan.... ne bilim küçüklükten kalma bişiy sanırsam hani çok konuşulurdu bu tarz şeyler bilinç altıma yeleşmişş... çıt dese biyerden kan sıçrar beynimee... bu gidişle ben çocuğun odasınıda ayıramm büyür bizimlen artıkınnn: