- 2 Ocak 2012
- 9.907
- 393
- 413
misafiri var kuzum elti ve kv si gelmiş hemde yatılı
ay ne tatlı
yaaa ne kadar kalacaklarmıss uyusun onlar gelsin songül yaa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ay ne tatlı
kız buda korku filmi olmasın garip garip sahneler var....yeni film baslıor kanal d de hadi beraber izleyelim fıstıklar
ahhha bende izledim o filmi bütün versiyonlarını.... öle canavar diil işte ben hayalaeet korkuyommm.. öcüüüü kız gene korkcam neyseee kendim yazıyom kendim korkuyomm....Hoş geldın canım nasılsın
Ayy ne guzel bı dua bu boyle ınsAna huzur verıyo yaa
Ahaha hatırlıyom o gunu hatta fılmın adı tepenın gozlerıydı. Ben evde yanlızdım eşim gececıydı. Ama acık korkmuştum sankı
Ahaha abartmayın beyaa bende korkuyom. Ama senın kadar değil. Arada eşim sessız sessız gelınce benımde sıçradığım oluyo tabı dırek sarılınca ne oluyo fılan oluyom. Ama bende evde hep yanlızım. Hatta eşim vardıyalı calışıyo gececiliğinde fılan hep yanlız yatıyom. Başlarda bıraz korkuyordum sonra onada alıştım şimdi ohhh koca yatak bana kalıyo dıyom. Bu aralar zaten ayrı odalarda yatıyoruz. 20 gunden fazladır. Ben rahat yatamıyom dıye ayırdık yatakları. Hem benım üstümü çok açıyo hasta oluyom sonra
Iyı geceler canım tatlı ruyalar. Dıkkat et kendıne yınede yorma kendını
anamm yatakları ayıramm korkarım benn Allahtan gececi falan değill napardımm...cidden benim ki paronaya oldu artık yaa...benimki diyoki korkularının üstüne git yüzleş onlarla dedim Allah karşılaştırmasın ne diyon sennnkorkudan oracıkta ruhuma rahmet yaniiiiYok kızzz hıc aklına gelmıcek sekılde çozuyorlar cınayetlerı hayranım onların dızılerıne. Bızımkılerde onları taklıt edıyor işte. Herseyde oldugu gıbı. Bı fılmde bende oyle olmuştum tam bır hafta kendıme gelememiştim. Yanlız kalamıyordum o derece yanı ıyy hala aklıma geldıkce korkarım
Konusu ne acaba bana sıkıcı bı fılm gıbı geldı sankı ama yınede ızlıyom işte
valla bencede sıkıcı kuzum ben degiştim bile kanalıKonusu ne acaba bana sıkıcı bı fılm gıbı geldı sankı ama yınede ızlıyom işte
okadar cvp yazdım yazı yazarken attı beni topik yaaaaaaaaaa
ooooo bende daha neler var bi bilsennn
ahahha valla ne yalan söliim bende korkmustum
dongi yanımda yatıor ama sanki elbise dolabının üstünde bi cift göz tepeden bana bakıordu
hele sonlara dogru cıkan o kırmızı baslıklı kız varya o hep gözümün önündeydi kaç gece:18:
ay ne tatlı
İyiyim canım..sizi gördüm daha iyi oldumHoş geldın canım nasılsın
Ayy ne guzel bı dua bu boyle ınsAna huzur verıyo yaa
Ahaha hatırlıyom o gunu hatta fılmın adı tepenın gozlerıydı. Ben evde yanlızdım eşim gececıydı. Ama acık korkmuştum sankı
Ahaha abartmayın beyaa bende korkuyom. Ama senın kadar değil. Arada eşim sessız sessız gelınce benımde sıçradığım oluyo tabı dırek sarılınca ne oluyo fılan oluyom. Ama bende evde hep yanlızım. Hatta eşim vardıyalı calışıyo gececiliğinde fılan hep yanlız yatıyom. Başlarda bıraz korkuyordum sonra onada alıştım şimdi ohhh koca yatak bana kalıyo dıyom. Bu aralar zaten ayrı odalarda yatıyoruz. 20 gunden fazladır. Ben rahat yatamıyom dıye ayırdık yatakları. Hem benım üstümü çok açıyo hasta oluyom sonra
Iyı geceler canım tatlı ruyalar. Dıkkat et kendıne yınede yorma kendını
kız demin yazdım o kadar topik attı kaldı walla neyse ettiğim duları yazım bari... Rabbim bi avazda kurtarsın inş ... nazarlardan sakınsın sağlıklı sıhatli al evladını kucağınaaaokadar cvp yazdım yazı yazarken attı beni topik yaaaaaaaaaa
Yok canımm okadar da degıl kendı kendıme doğurmuyayım am ben hp rahattım nedense sankı hıç çıkmıcakmış gıbı hıssedıyordum o yuzden kafama katık kendımı dınlemıyordum hıç. Zaten desemde ınnmıyodu eşim. Kasılmam var dıyodum tas gıbı oldum dıyodum bebek totosunu dayamıştır dıyodu oram agrıyo dıyodum olcak okadar dıyodu buram agrıyo dıyodum mıllet yerınden kalkmıyo bıle dıyodu gercı oyle abartılacak bıseyım hıç olmadı çok rahat geçirdım. Şimdide sen çok rahat doğum yaparsın dıyo.
Yok canım yaaa hıssetmıyom yanı su zamana kadar en fazla hıssettığım bı kac batma ve çok anı hareketlerınde acıtıyordu. Normal olarak hıssettığım adet agısu gıbı bazen bıraz falası bazende bıraz azı bende daha çok sırt agrısı var. Ama o zaten nomal omurılığe bakı yapıyor bebek. Yanı kısacası bu yasaıklarıma sancı denmez. Dıyom ya sancıları orunce gozletım portledı.
Kalça kemığı catı oluyo canım elıyle bakıyo işte. Herhalde iki kemık arasındakı mesafeye bakıyo yanı ben oyle bılıyom. Rahım acılması da bebegın gelecegı yol oluyo o acılmadan bebk gelemıyo ya ona bakıyorlar işte
ooooo bende daha neler var bi bilsennn
ahahha valla ne yalan söliim bende korkmustum
dongi yanımda yatıor ama sanki elbise dolabının üstünde bi cift göz tepeden bana bakıordu
hele sonlara dogru cıkan o kırmızı baslıklı kız varya o hep gözümün önündeydi kaç gece:18:
ay ne tatlı
Kız onlar canavar değilki tuhaf tuhaf ınsanlar ınsanları olduruyorlarkız buda korku filmi olmasın garip garip sahneler var....
ahhha bende izledim o filmi bütün versiyonlarını.... öle canavar diil işte ben hayalaeet korkuyommm.. öcüüüü kız gene korkcam neyseee kendim yazıyom kendim korkuyomm....
anamm yatakları ayıramm korkarım benn Allahtan gececi falan değill napardımm...cidden benim ki paronaya oldu artık yaa...benimki diyoki korkularının üstüne git yüzleş onlarla dedim Allah karşılaştırmasın ne diyon sennnkorkudan oracıkta ruhuma rahmet yaniiii
İki özürlünün bırbırıne olan aşkını anlatıyo sanırım. Film anlam kazanmaya başladı ama dram tarzı fılmler fazla dıkkatımı çekmıyo benım ben daha çok psikolojık gızem filmlerı hoşuma gıdıyo.valla bencede sıkıcı kuzum ben degiştim bile kanalı
biraz sattım gibi oldu kızlar ama kusuruma bakmayın
sovda bugun ne giysem i actım sesli müzikli hareketli bari az güleyim:)))
ahahha bende hep öle oldum bugün
ama onada formül ürettim yazıyı göndermeden kopyalıom
olurda topicten atılmıssam hemen yeniden girip
yapıstıra basıp yolluom
Tamam canım artık bı aksılık çıkmazsa yarın gorusuruz. Iyı geceler tatlı ruyalarkuzular benim ki uyandı bende acil kaçış pozisyonu aldımmm yarın bakarım artıkın hepinizi tek tek öptümmm özleyinn beni anacımmmmm
ii gceer lamişimkuzular benim ki uyandı bende acil kaçış pozisyonu aldımmm yarın bakarım artıkın hepinizi tek tek öptümmm özleyinn beni anacımmmmm
ii geceler gecmiş olsun kuzuuuuben yatıyım artıkk gözlerim bugulu bugulu bakmaya basladı sankii
baya baya girip oldum hee hadin hoş sohbetler sizlerreee
MüCEVHER VARKEN PUL NEYE YARAR.
ASLINI BiLMEYEN KUL NEYE YARAR.
HERKES BIR YOL TUTMUS GiDiYOR
AMA ALLAHA VARMAYAN YOL NEYE YARAR.
BU MüBAREK GüNüN FEYZi üZERiNiZE,
BEREKETi EViNiZE,
NURU AHiRETiNiZE,
SICAKLIGI YUVANIZA DOLSUN.
BEDENiNiZ SAGLIKLI,
KALBiNiZ HUZURLU,
DUALARINIZKABUL olsun
Ask fatıma'nın gözlerınde bır alı tebbesümüydü..
.ask amınenın kucagında abdullah'ın yetımıydı.
..ask sahabenın yüregınde rabbının habıbıydı..
.ask görmeden sevmektı..
.ask efendımız(sav)mescıde gıderken hz.aıse'nın ardından hayran hayran bakısıydı.
..ask ezanı serıfı okurken bılalı habesın sesıydı.
..ve ask ümmetı ümmetı dıye seccadelerı göz yaslarıyla ıslatmaktı.
ii gceer lamişim
ii geceler gecmiş olsun kuzuuuu
aminnnn kuzum...
sen bu gece ne güsel şeyşer paylastın bizimle
kızlar bende yatısa gecıorummmm
elifim hadi yat dinlen kuzum sen yorma kendini..
zeynebim seninde konuskan bi günündü sevindim:)
mesudecim yazıların için destegin için saol tatlım
iyi uykular canlar..Yarın nasipse görüşmek üzere
Ranana bu akşam senı çok şairane gordum hayırdır bacım
ARTik bundan sonra böyle kimsenin şahsi meselelerine karışmayacağım sessiz kalmak daha güzel neyse herkese iyi geceler Allah'a emanet olun hersey gönlünüzde olsun dualarım sizlerle olacak
Genelde boyleyimdir bir laf beni kendime getirdi bir serzeniş diyelim tatlim
Anaaa ne oldu canım yaaa bak merak saldı şimdi farkında olmadan kalbınımı kırdık