Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243
yeni film baslıor kanal d de hadi beraber izleyelim fıstıklar
kız buda korku filmi olmasın garip garip sahneler var....
ahhha bende izledim o filmi bütün versiyonlarını.... öle canavar diil işte ben hayalaeet korkuyommm.. öcüüüü kız gene korkcam neyseee kendim yazıyom kendim korkuyomm....
anamm yatakları ayıramm korkarım benn Allahtan gececi falan değill napardımm...cidden benim ki paronaya oldu artık yaa...benimki diyoki korkularının üstüne git yüzleş onlarla dedim Allah karşılaştırmasın ne diyon sennnkorkudan oracıkta ruhuma rahmet yaniiii

Konusu ne acaba bana sıkıcı bı fılm gıbı geldı sankı ama yınede ızlıyom işte
valla bencede sıkıcı kuzum ben degiştim bile kanalı

biraz sattım gibi oldu kızlar ama kusuruma bakmayın
sovda bugun ne giysem i actım sesli müzikli hareketli bari az güleyim:)))
okadar cvp yazdım yazı yazarken attı beni topik yaaaaaaaaaa

ahahha bende hep öle oldum bugün
ama onada formül ürettim yazıyı göndermeden kopyalıom
olurda topicten atılmıssam hemen yeniden girip
yapıstıra basıp yolluom

Heee ne geceydı ama wc ye gıtmeden yatmıştım ee evde kımsede yoktu senın yanında yıne dongı vardı ben temellı yanlızdım

kuzular benim ki uyandı bende acil kaçış pozisyonu aldımmm yarın bakarım artıkın hepinizi tek tek öptümmm özleyinn beni anacımmmmm

ben yatıyım artıkk gözlerim bugulu bugulu bakmaya basladı sankii
baya baya girip oldum hee hadin hoş sohbetler sizlerreee

MüCEVHER VARKEN PUL NEYE YARAR.
ASLINI BiLMEYEN KUL NEYE YARAR.
HERKES BIR YOL TUTMUS GiDiYOR
AMA ALLAHA VARMAYAN YOL NEYE YARAR.
BU MüBAREK GüNüN FEYZi üZERiNiZE,
BEREKETi EViNiZE,
NURU AHiRETiNiZE,
SICAKLIGI YUVANIZA DOLSUN.
BEDENiNiZ SAGLIKLI,
KALBiNiZ HUZURLU,
DUALARINIZKABUL olsun

İyiyim canım..sizi gördüm daha iyi oldum
kız demin yazdım o kadar topik attı kaldı walla neyse ettiğim duları yazım bari... Rabbim bi avazda kurtarsın inş ... nazarlardan sakınsın sağlıklı sıhatli al evladını kucağınaaa

hoşgeldinnn zeynepcin nasılsı nasıl gidiyooo özlettin kendini yahuuu

kuzum ne güzel yazmışın biliyosan böyle sözler paylaş bizimle sık sık okuruz ne güzellll

kuzummmmmm

kız ben izlemekten diil izledikten sonra kurduğum hayallarden korkuomhertürlü korku filmi kol bacak bende izlerimde işte ya sonraaa......gece altıma işerim alim allah... çıkamam yataktan.... ne bilim küçüklükten kalma bişiy sanırsam hani çok konuşulurdu bu tarz şeyler bilinç altıma yeleşmişş... çıt dese biyerden kan sıçrar beynimee... bu gidişle ben çocuğun odasınıda ayıramm büyür bizimlen artıkınnn

Rabbim rahatlık ferahlık versin kuzum..... ii geceler....[/QUOTE]
Hoşgördüm tatlım..Fena değil bi değişlik yok hayatımda malesef:2:Evet biraz uzak kaldım bazı sebeplerden dolayı ama artık burdayım

tahmin ediyorum kıs sende ne cevherler olduğunu

Ask fatıma'nın gözlerınde bır alı tebbesümüydü..
.ask amınenın kucagında abdullah'ın yetımıydı.
..ask sahabenın yüregınde rabbının habıbıydı..
.ask görmeden sevmektı..
.ask efendımız(sav)mescıde gıderken hz.aıse'nın ardından hayran hayran bakısıydı.
..ask ezanı serıfı okurken bılalı habesın sesıydı.
..ve ask ümmetı ümmetı dıye seccadelerı göz yaslarıyla ıslatmaktı.

Kız onlar canavar değilki tuhaf tuhaf ınsanlar ınsanları olduruyorlar
Ama varya resmen kahkaha attım gecenın bı yarısı ayy hala guluyom yaaa
İki özürlünün bırbırıne olan aşkını anlatıyo sanırım. Film anlam kazanmaya başladı ama dram tarzı fılmler fazla dıkkatımı çekmıyo benım ben daha çok psikolojık gızem filmlerı hoşuma gıdıyo.
kuzular benim ki uyandı bende acil kaçış pozisyonu aldımmm yarın bakarım artıkın hepinizi tek tek öptümmm özleyinn beni anacımmmmm
Tamam canım artık bı aksılık çıkmazsa yarın gorusuruz. Iyı geceler tatlı ruyalar

ii gceer lamişim
ben yatıyım artıkk gözlerim bugulu bugulu bakmaya basladı sankii
baya baya girip oldum hee hadin hoş sohbetler sizlerreee
ii geceler gecmiş olsun kuzuuuu

aminnnn kuzum...
sen bu gece ne güsel şeyşer paylastın bizimle

Ranana bu akşam senı çok şairane gordum hayırdır bacım

kızlar bende yatısa gecıorummmm

elifim hadi yat dinlen kuzum sen yorma kendini..
zeynebim seninde konuskan bi günündü sevindim:)
mesudecim yazıların için destegin için saol tatlım

ii gceer lamişim

ii geceler gecmiş olsun kuzuuuu

aminnnn kuzum...
sen bu gece ne güsel şeyşer paylastın bizimle

ARTik bundan sonra böyle kimsenin şahsi meselelerine karışmayacağım sessiz kalmak daha güzel neyse herkese iyi geceler Allah'a emanet olun hersey gönlünüzde olsun dualarım sizlerle olacak

kızlar bende yatısa gecıorummmm

elifim hadi yat dinlen kuzum sen yorma kendini..
zeynebim seninde konuskan bi günündü sevindim:)
mesudecim yazıların için destegin için saol tatlım

iyi uykular canlar..Yarın nasipse görüşmek üzere

Iyı geceler kızlar bende çıkayım barı oooo saat de kaç olmuş. tatlı ruyalar hepinize

ARTik bundan sonra böyle kimsenin şahsi meselelerine karışmayacağım sessiz kalmak daha güzel neyse herkese iyi geceler Allah'a emanet olun hersey gönlünüzde olsun dualarım sizlerle olacak

Anaaa ne oldu canım yaaa bak merak saldı şimdi farkında olmadan kalbınımı kırdık

Anaaa ne oldu canım yaaa bak merak saldı şimdi farkında olmadan kalbınımı kırdık

Boşver tatlım kafana takacak birşey değil kırılmaya meğilliyse bu kalp nedene niçine bakmaz Rabbim kırık kalplerde yaşar ve sanırım bende kırık kalbimi bu yüzden seviyorum iyi geceler canim kendine iyi bak dualardasin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…