• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243
gitmiyom kızzz burdayımda niye küstün ahh bi bilsem......
bilemedimm sen bi tahmin et bakalım hıhıh
ay cnm işte o hiç olmaz ben hoşlşmıyom salya sümklikten..hele krşımdaki hiç ağlamsın benm derdime istemm istemm :)))
olsun güllim..kanamm daha yok o yzden böelym bakma sen bana.kanmm olunca o zman ağlaşırızzz

ay nedesem olmuyorr vallaa ben de bilemedim
inş olmas kanamanda aglaşmayızzz tatlımm su ara benim de aglayasım yok
gecen baya atmısım demekki stresimii haaha ben ve aglamamak bana bile ilginç geldi ssanki

doğum yapmış canım ya başka bi topikte gördüm iyimiş sadece dikiş ağrısı olmuş az ama kucağıma alınca unuttum herşeyi yazmışşş:16::16:

ii hadi sevindimm normal mi olmus acep onuda bilion muu bakım
ben gece gündüz burdayım görmedimm ama sen
yere bakan yürek yakan nerden gördün hemenn seni senii:20::20::20:

hadi masallah caanımm doguracan bi çırpıda inş heyecandan mı cıktı sancın doguma gideni görünce
beni arkadas normal doguracam die nerdeyse gece gündüz yürüyoduu ay çok heyecanlıydı
2 saat için dee 8 cm acıllmıstıı ben dogum haneye girmiştim hattaa:27::27::27: hayırlı haberlerin olur inş

bu aradaaa ofluu ne oldu bileniniz var mıı:52::52::52:canlar
İşallah canım ama okadar sancıyı gorunce eşiminde benımde gozlerımız portledı resmen
Ben bu arlar çok yurudum ama acılma yok sadece yumuşama varmış. Hatta bıraz once muzık duydum yattığım yerden oynuyordum osman bı kızdı bana barı spn gunlerınde yapma dıye :1: dha gecen gune kadar evın içinde gobek atıyordum oda dalga gecıyordu sen bu çocugu ya yollarda yada oynuyarak doğuracan dıye

gitmiyom kızzz burdayımda niye küstün ahh bi bilsem......

ayy kuzum yaaa ii hbrler bunlar heran tetikte olcan yanii .... ay inş kocacının evde olduğu bi vakit gelirde rahat olur hastaneye gitmnn....Allah büüyk bakalım normal yapıcan bu gişilee :15:
Anannn tetıkte fılan olmuyom ben ne kadar çok dusunursem okadar cagııım o yuzden dusunmucem hıç hersey kafada bıtıyo bence
Evet bu gıdışle çatır çatır douracam
ayy çok heyecnlı yaaaa....
anam stres oldum heee..rabbm tek ıkınmayla pırtltsın kuzum benmm..
ayy kucnda sağ salim al kuzum valla

ay cnm işte o hiç olmaz ben hoşlşmıyom salya sümklikten..hele krşımdaki hiç ağlamsın benm derdime istemm istemm :)))
olsun güllim..kanamm daha yok o yzden böelym bakma sen bana.kanmm olunca o zman ağlaşırızzz

yok cnm o kdrda demedim kzuzum..
sen bakma bana benm annemde der ısırgan otu gibisin diyo..
ben böle ne demdimi bilmyom..kırdysam sen kusura bakma..
frkındayım tesli etmk iston ama huyum kurusun işte uyuz bi yapim var.boşver sen beni cnm..
senn bebn cinsiyeti belli oldumu kabızlık düzeldi dime
Yok kızz stres olma ben çok rahatım işallah canım yaaa

ya ben bide girip oldum söle bakıyorum daa en çürük ben mişim he
herkesin masallahıı:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:var yada benim gibi dile getirmiyorr

gecen baya atmısım demekki stresimii haaha ben ve aglamamak bana bile ilginç geldi ssanki
:14::14::14::14::43::43::43::43: ben ağlarım ikimizinnn yerineeeeeeeeee:24: nolduu kızzz öslede bilim suumu walla küs istemedimm ah bi bilsemmmmm:26:

:13::13::13::13::13::29::29::29::54::54::54::74::74::74::74:walla btün simgeleri yolladım ne edem dahaaa

Ben ağladım bile YAV zaten hamileliğin verdigi bir duygusallık var dersemde inanmayın ben oldu bitti duygusal bir ayuyum zaten inan hayat hep imtihan sizin imtihanınız böyle benimki başka yerden kimse dört dörtlük değil inanın ailem oldunuz cok zor günler geçirdim yanımda bir Rabbim vardı ahhh ahhh gene koptum ben neyse daha fazla gitmeden durayım dualarım hep sizinle canı gönülden istiyorum diliyorum Rabb'inden bu aciz kulunun duasını kabul ederse ne ala
insallah eder kuzum..
ah demek sende duygusal bir ayusun ne hoş:27::27:
mesude kız sen bana ii gelıosun ha ne güzl seyler yazıosun..yasadıgım iyi kötü herseyde o zamanlar burda yoktun ama yinede beni anladıgını düşünüorum.ben 27 yasımdayım sen peki?
Hoş bulduk canım
Ben gıttım işte doktora başlarda herşey yolundaydı bebeğin suyu iyi dedi başını tam dayamamış boyle gıderse doğuma daha var dedı zaten am bu arada biri doğuruyormuş doktor apar topar gıttı doğuma neyse benı nst ye aldılar bende sancı çıktı 125 lerı gordum bıldığım kadarıyla 140 larla doğum oluyomuş. Hemen muayeneye aldı tekrardan alttan baktı bu sefer çatı musaitmiş normal doğum için açılma yok ama rahım ağzı yumuşamış. Herhan herşey olabılır dedı. Eğer bebiş gelmezse pazartesı gunu yıne gel dedı. İşte kasılmaları takıp et 5 dk bır olursa mutlaka gel dedı yanı velasıl heran doğurabılırmışım
ohh dogur valla artık zamanı geldi..
Rabb im bir avazda kurtarsın insallah...
aminnnnnnn:16::16:

kız dün bildiğin paparayı yedim yaniii:9:aman gittim döndüm yattım sonrada diyo tmm gel gel sarıl ben dönmeyince kendi döndü sarıldı yattı bilir üşüdümü ısıttı bi güzelll:16:ya aslında gitmezdim de dün belim başım falan fena ağrıyodu yanii :31:bide ben o yatınca korkuyom :17:

ayy korkuyonmu kız sende benim gibi yap ben alıom laptopu yataga giriom...
zaten simdiden anlastık hamile olunca hep yatacamya ozaman tablet alacak bana hem elimde rahatlıkla tasıcam hemde size yazcam:52:

insallah eder kuzum..
mesude kız sen bana ii gelıosun ha ne güzl seyler yazıosun..yasadıgım iyi kötü herseyde o zamanlar burda yoktun ama yinede beni anladıgını düşünüorum.ben 27 yasımdayım sen peki?

zaten simdiden anlastık hamile olunca hep yatacamya ozaman tablet alacak bana hem elimde rahatlıkla tasıcam hemde size yazcam:52:
Amın canım işallahh hakkımızda hayırlısı olsun

İşallah canım ama okadar sancıyı gorunce eşiminde benımde gozlerımız portledı resmen
Ben bu arlar çok yurudum ama acılma yok sadece yumuşama varmış. Hatta bıraz once muzık duydum yattığım yerden oynuyordum osman bı kızdı bana barı spn gunlerınde yapma dıye :1: dha gecen gune kadar evın içinde gobek atıyordum oda dalga gecıyordu sen bu çocugu ya yollarda yada oynuyarak doğuracan dıye
hahaa güselmiş dogru demiş yani:9::9:
masaallah ya çok imrenirim valla bendee sen gibi olurum inşş
sen bebek gelecek canım benimm hem heyecan hem göbek valla kendi kendine doguru verirsin

[UOTE]=lamia_;27827624]:14::14::14::14::43::43::43::43: ben ağlarım ikimizinnn yerineeeeeeeeee:24: nolduu kızzz öslede bilim suumu walla küs istemedimm ah bi bilsemmmmm:26:

:13::13::13::13::13::29::29::29::54::54::54::74::74::74::74:walla btün simgeleri yolladım ne edem dahaaa[/QUOTE]
tamm kıı bayram yerine cevirdin burayıı hee:38:barısalımm

Son düzenleme:
ii hadi sevindimm normal mi olmus acep onuda bilion muu bakım
ben gece gündüz burdayım görmedimm ama sen
yere bakan yürek yakan nerden gördün hemenn seni senii:20::20::20:
eheheheheh kız arayan mevlasınıda bulur benideeee:9::9:
B
kuzum peki sen bu sancıları hissediyomusun yani nstde hissetiğin sancılar mı yoksa hissetmediklerin mi çıkıyo... bide bu çatı dedikleri kalça kemiğimi .... yoksa rahim açılması mı .... beni aydınlatırmısın çok fena hayallaer kuruyom kafamdaaaa:27:

Dedim:" Halim nice olacak."
Buyurdu: " Allah'ın rahmetinden ümit kesmeyin" ( zümer süresi)

Dedim;" Cok zorluk çekiyorum "
Buyurdu; " Her zorluktan sonra bir kolaylık vardır "( inşirah süresi)

Dedim ;" Dayanamıyorum "
Buyurdu ; " Allah sabredenlerle beraberdir" ( Bakara süresi)

Dedim;" Cok huzursuzum "
Buyurdu;" Kalpler ancak Allah'ın zikriyle huzur bulur"(Rad süresi)

Benden bu kadar herkese hayırlı geceler olsun
işte bunlar çok güzelll..rabbmm rabmm..karıncann sensini duyan rabbmmm

ayy çok ağlndınya onndır kuzum..
ayy kızlar ben kaçom yaaa çok uykum geldi mal gbiym zteee
herkesin masallahıı:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:var yada benim gibi dile getirmiyorr

senii gidi çürük seniiii çekli ardan bziebuşltrma..ay cnm şaka da sen ufoyla durdukça daha çok hasta olcn heee..
bol meyve ye cnm

insallah eder kuzum..

ayy sorma yaaaa bende psikolojik ayuuu:27::27::27:nolcak benim bu halim bilmm kız bi kaç kere aldım girdim yatağa ama çıtırtılardan uyanck diye yavaş yavaş yazzz böğğ geldi.... şimdi koltuğa yatırdm onu açtım tvyi uyuttum onu uyanıpta saatin farkına varana kadar iyiyizz.:9::9:

ayy çok ağlndınya onndır kuzum..
ayy kızlar ben kaçom yaaa çok uykum geldi mal gbiym zteee

senii gidi çürük seniiii çekli ardan bziebuşltrma..ay cnm şaka da sen ufoyla durdukça daha çok hasta olcn heee..
bol meyve ye cnm

evet ben cürükk
sana ii geceler canımm allah rahatlık versin
aglamak dedim de gözlerim yasardı ama giripden:27::27::27:

eliffff kanıtt varmışş ay ne korkmuştum kıştan hatırlıyomusun muhabbetini yapmıştıkk:27:anılarım depreştiiii:35:

her gece geliorsun ama hiç konusmuyorsunn nidenn acabaa
yada konustunda ben mii görmedimm

ahahha benmde sabah kalktıgımdanberi bogazım şiş...
ah ne kötü bir duygu..

he valla bence ben pek dillendirmiyom şikayetlerimi seni şikayetçi seni:1::1::1:
seydaum deme kız öle valla zoruna gitmesinde olmucaksa hemen gelsin kırmızılar
gelmemeside kötü,beklemekte kötü...
inan 3ay sürekli gelsin die bekledim allah ım bizi hiçbirsey için bekletmesin ne diim
bu seferde meryem düştüü sanırımm ne oluyorsaa bugün
valla tepik atıp dısarı yolluo bugün beni topic
topikkkkk topikkkk meryemi geri verrrrrrrrr:41::41::41::41::41:
geri dön geri dönnnnn ne olur nınııınııııı:52::52:
Dedim:" Halim nice olacak."
Buyurdu: " Allah'ın rahmetinden ümit kesmeyin" ( zümer süresi)

Dedim;" Cok zorluk çekiyorum "
Buyurdu; " Her zorluktan sonra bir kolaylık vardır "( inşirah süresi)

Dedim ;" Dayanamıyorum "
Buyurdu ; " Allah sabredenlerle beraberdir" ( Bakara süresi)

Dedim;" Cok huzursuzum "
Buyurdu;" Kalpler ancak Allah'ın zikriyle huzur bulur"(Rad süresi)

Benden bu kadar herkese hayırlı geceler olsun

ii geceler mesudem ne güzel seyler yazmıssın:46::46::46::46::46:

ama daha erken dur kaçma:42:

her gece geliorsun ama hiç konusmuyorsunn nidenn acabaa
yada konustunda ben mii görmedimm
kuzu sen geçmiş okumuyonmu bakimmm:20:

gecen gece songulle ben varken konustu nurgul telden giriyormus
sadece okuyabiliomus yazması zor dio:31:
eliffff kanıtt varmışş ay ne korkmuştum kıştan hatırlıyomusun muhabbetini yapmıştıkk:27:anılarım depreştiiii:35:
ahahha elif bişeyden korkmaz
benm gibi gölgsnden korkan insana korku filmi izletti:52::52::52:
ayy sorma yaaaa bende psikolojik ayuuu:27::27::27:nolcak benim bu halim bilmm kız bi kaç kere aldım girdim yatağa ama çıtırtılardan uyanck diye yavaş yavaş yazzz böğğ geldi.... şimdi koltuğa yatırdm onu açtım tvyi uyuttum onu uyanıpta saatin farkına varana kadar iyiyizz.:9::9:

ahhaha yasasın kötülük...
birazdan gözünü acsın ilk iş sana fırça olur:1::1::1:

ah ne kötü bir duygu..

he valla bence ben pek dillendirmiyom şikayetlerimi seni şikayetçi seni:1::1::1:

seydaum deme kız öle valla zoruna gitmesinde olmucaksa hemen gelsin kırmızılar
gelmemeside kötü,beklemekte kötü...
inan 3ay sürekli gelsin die bekledim allah ım bizi hiçbirsey için bekletmesin ne diim

valla tepik atıp dısarı yolluo bugün beni topic

ii geceler mesudem ne güzel seyler yazmıssın:46::46::46::46::46:

ama daha erken dur kaçma:42:
hakkat topik seni seçti bu akşamm.....:23:
hahaa güselmiş dogru demiş yani:9::9:
masaallah ya çok imrenirim valla bendee sen gibi olurum inşş
sen bebek gelecek canım benimm hem heyecan hem göbek valla kendi kendine doguru verirsin

[UOTE]=lamia_;27827624]:14::14::14::14::43::43::43::43: ben ağlarım ikimizinnn yerineeeeeeeeee:24: nolduu kızzz öslede bilim suumu walla küs istemedimm ah bi bilsemmmmm:26:

:13::13::13::13::13::29::29::29::54::54::54::74::74::74::74:walla btün simgeleri yolladım ne edem dahaaa
tamm kıı bayram yerine cevirdin burayıı hee:38:barısalımm[/QUOTE]
hahaahha bidaha küsmek yok ama tamam mııııı:20: bacılar küsmez birbirineeeee:21:

Son düzenleme:
ah ne kötü bir duygu..

kıı kim tepik attı sanaa valla ben onu varyaa
annemin arkadsı var 7 24 beraber dio senin de götün bi dorulmadı
ben çürük elmaa amann çok şükürrr

Back