Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243
aaaaaaaaaaaaaaaa rezalet bi ben eksik kalmısım

misafirim vardı fıstıklarım hmen attım kendimi buraya
sizler nasılsınız bakalım?keyifler nası?

Meryemim inan bende seni soracaktım şimdi iyiki geldin sana şikayet edeyim topigi beni kimse takmiyo bana laf kimse atmiyo beni kimse sevmiyo siz beni begenmiyo musunuz? :13::2:

öyle kuzum bak hiç birimizin içine kötü bişiy gelmedi şükürler olsun en gğzel hbrleri alıcaksın yokluklarıla sınadı Rabbim acılarıyla sınamasın inşş...benimde ilk öprendiğim zamn ki psikolojimi bi bilsen ... dış gebelik mi tuttu mu tutmadımı... bide bende diğer büyüyen yumurtlar kist oldu allah bide onların ağrısı ha düştü düşücek falan ayy zor ya kalamıyoz sıkıntı kalıyoz korku.. Rabbim hepimize hayırlı gebelikler hayırlı doğumlar nasip etsin inş .... bekleyen diğer bacılarada tez vakitte nasip etsin güzel allahım...

hoş geldin ama ben kaçıodum benim ki trip attı gitti belim ağrıyo diyon yatmıyon dyee öptüm senin nanişten ..

ayy cnm ondanda olur..çamaşırlrını pamuklu kuln bak.asla ıslak bırkma kuzum..asla üşütme ztn..ay çok zor kuzum ufo nasl ısıtısın cnm kış kapıda valla..delik delin boruları uzatun siz kız daha yeni kış gelo önleminiiz alınn

ayy biz bugün dışarı çıktık dedim eşime sobalı bi tanıdık yokki gitsek az ısıtsak kemiklerimizi.... bileydik sizde var atlar gelirdik kızz ohh missss
kıı bizde yok ama annem de var gelin gelin hep beraber toplasırızz
ya bundan sonra bende öle yapım barii her aksam bi kapıda

meryemimmmm hoş geldin nasılsınn
ben iyiim şükürr evet sen geç kaldın bugün

her gün gitmiyprom kıs anneme artık bu ev bırascık da uzak zor geliyor gidip gelmesii
yakım valla acımıyorumm çok üşüyorum zatenn bu sogukdaa anca ısınıyoz zatii
bizim semt yok işde pek geliceginide sanmıyorumm bu tarafa keske gelse canım cok ii olacak aslında

hahah güsel fikirmiş neden acaba biz mi konuya dahil olamadık acabaa

selamm hoş geldin nasılsınn

Bilmemin berrinin ya hadi ben neyse de sende de mı hata bilmiyorum ki ne yapsak ki konu ne ki dahil olalım yav ben hiçbiri anlamadim

lamişcim normal dogumu anlatan kusum

bi senle ben normal dogurduk sanırım bu topicte
ve normal olmayan bi zamanda
sorma kuzu yaa belki hbrsiz oldu ya ondan korkmadık ... gerçi ben nasip olursa normal istiyom yine tabi son aylarda yusuflamazsam ama nasip inş vakitli saatli hayırlı doğumlar olsun ... kız şaka gibi birine doğumu anlatsan sorar sen nerden biliyon...

grinin elli tonu kitabın adı
ben biliorum o kitabıı

çoookkk ebedi bir roman dimi
kitap tercihin beni sasırttı pampikim
evet ya ii yaptınn gerci ne anlatı sabahtan beri sokak sokak gezdik biz sogukda
ordan annme gittik yemege ve ısınmaya çok sogukl burasıı ben ufo yakıyorum bidee
annemde soba var oraya kaçıos koçiş istedimii
ooff bairi sobamı dediiiiii
annenlere yakın otursam alırdım elime kestanemi misafirleri olurdum her hafta
meryemm hoşgeldinnn kuzummmmmm

hoşbuldummm cicişşşiimm

cnm aras kakasını gaz eslıgınde yapıyo ondan öle sukur o yuzden gaz sabncısı ceykmıyo oğlum
yaren hala öksuruyo cnm ya gece uyumadım desem yerı

Son düzenleme:

delik olmas ya üstekiler nederr bakalım bi şekilde ısınıcaz ya baska cagremis
yokk sürekli calısıyor zaten o zaman isınıyordaa bana yetnmiyor işdee

evet cnm artık benmde içme artık kötü bişe gelmiyor..ay bekliyelim bakalım...
amin kuzum rabbm kucmızda göstersin kuzum benmmm

iyilik canım ben bugün adet olmadım dün bayağ bi gezdin öğleden sonra başım çok ağırdı dedim kesin adet olucam yarın bugün de hafiften sızladı karnım kasıklarım falan ama sonra geçti yaww sonra bi ateşimi ölçym dedim (37.1) ayy ümitlendim yaa elifim

Bilmemin berrinin ya hadi ben neyse de sende de mı hata bilmiyorum ki ne yapsak ki konu ne ki dahil olalım yav ben hiçbiri anlamadim
ezikmiyiz biz acabaa
ooff bairi sobamı dediiiiii
annenlere yakın otursam alırdım elime kestanemi misafirleri olurdum her hafta

ayy ne güldümm annem de cok sever misafirii beklerdik biz de hep seniii canım

cnm aras kakasını gaz eslıgınde yapıyo ondan öle sukur o yuzden gaz sabncısı ceykmıyo oğlum

AllAh kolaylıklar versin canim harekete cok gecmis olsun dikkat et canim havalar baya sogudu

kızçeler ben jet hızla kaçar .... kocadan azar yedik akşam akşam... gidip trip atayım bahaneylede yatayım... hepinizin gönlündeki murad neyse Rabbim onu versin sizlere... güzel hbrlrle denk gelriz inş bidahakine öptüm hepiniziiiiii

Meryemim inan bende seni soracaktım şimdi iyiki geldin sana şikayet edeyim topigi beni kimse takmiyo bana laf kimse atmiyo beni kimse sevmiyo siz beni begenmiyo musunuz? :13::2:
ahahaha yok kıs takmas olurlarmı sen hamişsin ya seni cok yormamak için yazmıolardır
(ıyykkk nebiçim bir neden bulduysam:)sen yaz kuzum hepsine t eker teker isimleriyle bak bakalım ozaman yazarlarmı yazmazlarsa da ben gösteririm onlara

meryemimmmm hoş geldin nasılsınn
ben iyiim şükürr evet sen geç kaldın bugün
misafir vardı kuzum ama olsun yine size yetiştim oh misss

ayyy demi cocuk yok ama normal dogumu bilios
ah ister sezeryan ister normal olsun ama vakitli saglıklıca olsun insallah

ama normal dogumu bende tavsiye ediyorum
sancın yoksada 1 suni sancı verıolar 20dk kıvranıosun sonra hemen cocuk yanında

ayy cnm yaaa aman gaz sancısı çekmesin kuzum..
ee cnm ilaç fln verdinmi şurup fln..
kız kekik suyu çok ii geliyor.evde zencefilin vrmı???yoksa bal karabiber limon karıştr ver.
zencefil vrsa içine zencefilde koy kuzum 2 3 kaşığa keser pekmez de yedir
delik olmas ya üstekiler nederr bakalım bi şekilde ısınıcaz ya baska cagremis
yokk sürekli calısıyor zaten o zaman isınıyordaa bana yetnmiyor işdee

ay cnm üsteklierini boşver doncan kuzum hasta olcksın yaaa...

canım gecmiş olsun havalar küçük büyük herkesi mafetti
içerse eger limonu sık balla karıstır bire bir giribee ben hap içmeden geçirim
şükür hep

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…