ii akşamalr kuzular nasılsınız.... başım çok ağrıyo benim .. belim deseniz öyle bi bakim dedim napıyosunuz ...
aras tata mı yapmışş..amann annes temizle heen pişik olmasın paşa... berrinim burda fanacım burda ... elif senin paşa nasıl sen nasılsın yarın güzel hbrlerle gel inş...
buparmakların hepsi sevgili şeydacıma anladın kanımca
ii akşamalr kuzular nasılsınız.... başım çok ağrıyo benim .. belim deseniz öyle bi bakim dedim napıyosunuz ...
aras tata mı yapmışş..amann annes temizle heen pişik olmasın paşa... berrinim burda fanacım burda ... elif senin paşa nasıl sen nasılsın yarın güzel hbrlerle gel inş...
hahahha sen songüle songül bana.... yani Allah razı olsun songülde hbrdar etmese beklioz seni burda... yazmıon akşama kadarr diğer yerden desen öyle...hahah odaya girmeye gerek yokki kuzum..kan değerini aldım gibi herşey tmmdır :)))
neden benle konusmuyonus anlamdımm
Konuşalım canımeee naılsın anlat guzelım bu gun neler yaptın anaa cıdden bu gun nr yaptınız kızlar . Merak ettım şimdi malum hafta sonu herkezın kocışı evdedır değişik bişey konuşmuş oluruz maganayla
İşallah canım bakalım hangı haberın guzel olacagına daha ben bıle karar veremışken nasıl anlıcam bılmemii akşamalr kuzular nasılsınız.... başım çok ağrıyo benim .. belim deseniz öyle bi bakim dedim napıyosunuz ...
Dogru dıyosun ah ahhh benım hıç beta hcg degerım olmadı ozendım şimdi.hahah odaya girmeye gerek yokki kuzum..kan değerini aldım gibi herşey tmmdır :)))
ayy canım kusura bakma farkedememışım merhabaaaaaaaaaaaaaaaaayaa lamia elifle songüle bişey desene ben onlara merhaba dedim onlar bana merhaba demediler yaa
kıs yasmışlar ya yasmamışlar mıı..yaa lamia elifle songüle bişey desene ben onlara merhaba dedim onlar bana merhaba demediler yaa
saol kuzum yatıom belim ağrıyo kalkıom başım ... baş ağrısı neysede bel ağrısı çok korkutuyo geçer inş... ayy yerim onun totoşunu ben geçen resmni gördüm maşşalahhhhhh ne güzel gülmüş öyle.... güle güle sıçratıyo desene....cnm gecmış olsun
ay temızledım teızlemesınede acar acmaz fıskırttı kakaları bu sefer kurtardımkendımı gecen sabah ustum başım bok ıcınde kaldı o derece puskurıyoz yanı
aman boşvber kuzum benm meslei istersek idyelim şeyda yarın doğuruyomuş meğersem 9 aylıkmışş:)))hahahha sen songüle songül bana.... yani Allah razı olsun songülde hbrdar etmese beklioz seni burda... yazmıon akşama kadarr diğer yerden desen öyle...kuzum beklemek stresli iş vesselam şitres yapıoz burda:18:
cnm gecmış olsun
ay temızledım teızlemesınede acar acmaz fıskırttı kakaları bu sefer kurtardımkendımı gecen sabah ustum başım bok ıcınde kaldı o derece puskurıyoz yanı
Anam ben songul degılım kıbak yazıyo işte elifım ben bak goruyorum senı actım gozlerımı saka bı yana naılsın ıyımısın
Biliyorum tatlım senin selamını aldım ya sözüm songuleydi hala cevap yok galiba ben cok alındım gideceğim buralardansagol canim cok şükür iyim sen nasilsin
hahah güsel fikirmiş neden acaba biz mi konuya dahil olamadık acabaaBerrincim beni de kale almiyorlar gel bizde ikimiz takılalım kıskansınlar oh16
kızlar selam oooo bu gece de kalabalığızzzz
hoş geldin fatoşumm nasılsın kuzucummmmkızlar selam oooo bu gece de kalabalığızzzz
ayy kız soba gibisi yok..bende üşünce diğer odaya geçomm..otrduğum odada doğl gaz sobası var ama diğer sobada ilklerime kdr ısnıyom kuzummmevet ya ii yaptınn gerci ne anlatı sabahtan beri sokak sokak gezdik biz sogukda
ordan annme gittik yemege ve ısınmaya çok sogukl burasıı ben ufo yakıyorum bidee
annemde soba var oraya kaçıos koçiş istedimii
aman olmasın cnm daha ii olunca daha zor valla..bazen diyom hiç test yapmadan gideymişim daha iiİşallah canım bakalım hangı haberın guzel olacagına daha ben bıle karar veremışken nasıl anlıcam bılmemyarın doğum şeklıne karar verıcek doktor. Bazen ne var normal doğur dıyorum bazende sezeryan mı olsa ne guzel sncı fılan çekmıyorsun dıyırum. Once hangısının guzel haber olduguna benım karar vermem lazım sanırım
Ee hmılelıkte bas agrısı çok oluyo canım yaa ama bel ağrısı için erken değilmi
Dogru dıyosun ah ahhh benım hıç beta hcg degerım olmadı ozendım şimdi.
ayy canım kusura bakma farkedememışım merhabaaaaaaaaaaaaaaaaaaffettın dımı
Anam ben songul degılım kıbak yazıyo işte elifım ben bak goruyorum senı actım gozlerımı saka bı yana naılsın ıyımısın
Biliyorum tatlım senin selamını aldım ya sözüm songuleydi hala cevap yok galiba ben cok alındım gideceğim buralardansagol canim cok şükür iyim sen nasilsin
ayy biz bugün dışarı çıktık dedim eşime sobalı bi tanıdık yokki gitsek az ısıtsak kemiklerimizi.... bileydik sizde var atlar gelirdik kızz ohh missssevet ya ii yaptınn gerci ne anlatı sabahtan beri sokak sokak gezdik biz sogukda
ordan annme gittik yemege ve ısınmaya çok sogukl burasıı ben ufo yakıyorum bidee
hoşgeldinn nasılsın ... ben ilk zamnlrdan tanıyorum seni ama sen yeni gitmiştin o vakit... ben lamia... yeni yıl hayırlı uğurlu olsun inş senin için...kızlar selam oooo bu gece de kalabalığızzzz
ilahi kuzumİşallah canım bakalım hangı haberın guzel olacagına daha ben bıle karar veremışken nasıl anlıcam bılmemyarın doğum şeklıne karar verıcek doktor. Bazen ne var normal doğur dıyorum bazende sezeryan mı olsa ne guzel sncı fılan çekmıyorsun dıyırum. Once hangısının guzel haber olduguna benım karar vermem lazım sanırım
Ee hmılelıkte bas agrısı çok oluyo canım yaa ama bel ağrısı için erken değilmi
Dogru dıyosun ah ahhh benım hıç beta hcg degerım olmadı ozendım şimdi.
ayy canım kusura bakma farkedememışım merhabaaaaaaaaaaaaaaaaaaffettın dımı
ayy kız soba gibisi yok..bende üşünce diğer odaya geçomm..otrduğum odada doğl gaz sobası var ama diğer sobada ilklerime kdr ısnıyom kuzummm
Doğalgaz yokmu canım yaa ama sankı ızmırın bazı bolgelerınde yok bılıyorum ayy cok zor olmuyormu hergun annene kaçınevet ya ii yaptınn gerci ne anlatı sabahtan beri sokak sokak gezdik biz sogukda
kızlar selam oooo bu gece de kalabalığızzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?