Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243

analdım kuzum çok çok ii analdımmm

cnm gecmış olsun
ay temızledım teızlemesınede acar acmaz fıskırttı kakaları bu sefer kurtardımkendımı gecen sabah ustum başım bok ıcınde kaldı o derece puskurıyoz yanı

hahah odaya girmeye gerek yokki kuzum..kan değerini aldım gibi herşey tmmdır :)))
hahahha sen songüle songül bana.... yani Allah razı olsun songülde hbrdar etmese beklioz seni burda... yazmıon akşama kadarr diğer yerden desen öyle... kuzum beklemek stresli iş vesselam şitres yapıoz burda:18:

evet ya ii yaptınn gerci ne anlatı sabahtan beri sokak sokak gezdik biz sogukda
ordan annme gittik yemege ve ısınmaya çok sogukl burasıı ben ufo yakıyorum bidee
annemde soba var oraya kaçıos koçiş istedimii

İşallah canım bakalım hangı haberın guzel olacagına daha ben bıle karar veremışken nasıl anlıcam bılmem yarın doğum şeklıne karar verıcek doktor. Bazen ne var normal doğur dıyorum bazende sezeryan mı olsa ne guzel sncı fılan çekmıyorsun dıyırum. Once hangısının guzel haber olduguna benım karar vermem lazım sanırım
Ee hmılelıkte bas agrısı çok oluyo canım yaa ama bel ağrısı için erken değilmi

hahah odaya girmeye gerek yokki kuzum..kan değerini aldım gibi herşey tmmdır :)))
Dogru dıyosun ah ahhh benım hıç beta hcg degerım olmadı ozendım şimdi.

yaa lamia elifle songüle bişey desene ben onlara merhaba dedim onlar bana merhaba demediler yaa
ayy canım kusura bakma farkedememışım merhabaaaaaaaaaaaaaaaaa affettın dımı

yaa lamia elifle songüle bişey desene ben onlara merhaba dedim onlar bana merhaba demediler yaa
kıs yasmışlar ya yasmamışlar mıı.. ilahi sen nasılsın neler yaptın bakalım dr falan konuşamadık epeydir...
cnm gecmış olsun
ay temızledım teızlemesınede acar acmaz fıskırttı kakaları bu sefer kurtardımkendımı gecen sabah ustum başım bok ıcınde kaldı o derece puskurıyoz yanı
saol kuzum yatıom belim ağrıyo kalkıom başım ... baş ağrısı neysede bel ağrısı çok korkutuyo geçer inş... ayy yerim onun totoşunu ben geçen resmni gördüm maşşalahhhhhh ne güzel gülmüş öyle.... güle güle sıçratıyo desene....

hahahha sen songüle songül bana.... yani Allah razı olsun songülde hbrdar etmese beklioz seni burda... yazmıon akşama kadarr diğer yerden desen öyle... kuzum beklemek stresli iş vesselam şitres yapıoz burda:18:
aman boşvber kuzum benm meslei istersek idyelim şeyda yarın doğuruyomuş meğersem 9 aylıkmışş:)))
yarın olo hayrola yarın olmadan konuşmak boşş...beilom ben ii hebrle gelcmmmm..
cnm gecmış olsun

anammmm kız neden öle sıço..normalmi kuzum

kızlar selam oooo bu gece de kalabalığızzzz
hoş geldin fatoşumm nasılsın kuzucummmm
ordan annme gittik yemege ve ısınmaya çok sogukl burasıı ben ufo yakıyorum bidee
ayy kız soba gibisi yok..bende üşünce diğer odaya geçomm..otrduğum odada doğl gaz sobası var ama diğer sobada ilklerime kdr ısnıyom kuzummm
aman olmasın cnm daha ii olunca daha zor valla..bazen diyom hiç test yapmadan gideymişim daha ii

ben müsade istiyorum
Lamiacım konuşamadık gercekten Bi dahaki sefere inş. Ama gördüğün gibi iyiyim Sende iyisin umarım ağrılar normaldir
ama artık bebiş sahibisin iyi ol

Songül tekrardan kusura nbakma canım

Berrinim senle konuşmayan ı bana şikayet et o meselede bi sonraki muhabbete Artıkın özelden yazarım:

Şeydacım Umarım o minik kalbi duyarsın hamişlere eklenir de başımıza tac olursun inş.

Pampik canım bu kitab hakkında soracaklarım var bende seviyorum kiştapları artık bi dahakine

Elifim sana kıyamam ki ben :

anammm kızzz ne bu alınganlıkkk..ay bugn herkezde bir aınganlık bende de algılama güçlü vr kuzum

ayy biz bugün dışarı çıktık dedim eşime sobalı bi tanıdık yokki gitsek az ısıtsak kemiklerimizi.... bileydik sizde var atlar gelirdik kızz ohh missss
hoşgeldinn nasılsın ... ben ilk zamnlrdan tanıyorum seni ama sen yeni gitmiştin o vakit... ben lamia... yeni yıl hayırlı uğurlu olsun inş senin için...
ilahi kuzum kız ne güzel Rabbim nasip etti şükür bu günlere geldin bi sizin takvime bakıp bi kendimnkine bakınca doğum falan hayal gibi.. ama merak etme hakkında hangisi hayırlıysa Rabbim gönlünü ona razı eder... bormalden de korkma hiç evet sancı var tmm kolay demiyolar ama o sancıların sonunda evladını görme duygusu varya o tarifsiz bişiy işte.....sezeryanında evet sancısız hali güzel ama doğumdan sonrası sıkıntı yaşayanlar genelde öyle diyo bakgeçen songül bi topik söylemişti kız iyikide normal doğum yaptım diye yazı yazmışş.... insan okuyunca normal doğurası geliyo....

aaaaaaaaaaaaaaaa rezalet bi ben eksik kalmısım

misafirim vardı fıstıklarım hmen attım kendimi buraya
sizler nasılsınız bakalım?keyifler nası?

ayy kız soba gibisi yok..bende üşünce diğer odaya geçomm..otrduğum odada doğl gaz sobası var ama diğer sobada ilklerime kdr ısnıyom kuzummm

ya bu eve soba deligini salona koymuslar orada cok büyük iki kişi için dier odalarda delik yok
dogal gazda yok bizim buralarda malum ev aldık kilima alamadık ufofa beni ısıtmıyor
ondanmıdır intihap oldu zatii annem de solugu alıyom artıkk

Doğalgaz yokmu canım yaa ama sankı ızmırın bazı bolgelerınde yok bılıyorum ayy cok zor olmuyormu hergun annene kaçın hem sıcak hemde elektrıkten tasarruf etmış olursunuz. Ayy ne cımrıyım ama bak yemekte bedavaya gelıyo hem yapma derdıde yok

Hoş geldın bacım nasılsın goruşmeyelı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…