• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243
Anaaa ben lap dıye konuya daldım sızlere selam vermedım. Iyı akşamlar kızlar nasılsınız :3::3::3::3:

Ve aleykum selam valla bende şimdi cok aliniyodum:7: neyseki farkına vardın songulum bak gülüm diyorum cok Skibbe'nin biliyorsun hormonların yüksek beni görün ya bu ne ilgisizlik ya :17: :17: :3::3:3:3:

hamdolsun canım iyiyim sonra hatırlat sana bişey diycem ama sonra hatırlat şimdi değil:1:
tamm adamını buldun ben unuturum hem neden sonra simdi söle bakımm
Anaaa ben lap dıye konuya daldım sızlere selam vermedım. Iyı akşamlar kızlar nasılsınız :3::3::3::3:

selamm canım hoş geldin nasılsın ben iyiim sükür

Cıdden çok haklısın bu naıl bı zıhnıyet anlamıyorum insanların moralını bu sekılde naıl bozar bılmem. Bu kadının pazartesıye kadar neler hıssedeceğini nasıl duşunmez :37:çok sınır oldum
işte ben diyom yaa öküz diye..ok çok ii dokotr diğer dokotrlara göre daha başarılı ama öküzzzz.
sıçtı ağzıma..oysa odadan ne güzl çıkmıştı koş koşş diyeee..inşllh bende yarın koşa koşa güle güle gelicemmmm
iidir kuzucuk sen nasılsın bakalımmmm:16::16::16::16:
he dımı ama manasız bı konuşma bence
benımde duşuk yaptıgımda degerım bı haftada ıkı katına ancak cıkmıştı dr hıc dış gebelıkten bahsetmedı
hep kımyasal yada labrotuar gebelıgı dedı
bu arada gecen sene bugun canımdan can gıtmeye başlamış dunyam başıma yıkılmıştı ne uzucu gundu

hee yaaa manyak işte..ay kız polistik overde dış gebelik çok gözüküyor belkide ondn dedi..ay çok korkunç bişey ya..benm yengem ölmden döndü..allhtan 2 çouğu vr istemyodu.tek tüpü alındı diğeri bağlndı...
ay kız vr ya bu dış gebelk olursa eğer velet ta nerde kalmış yaaa..bugn resmlere bakodumda dış gebelik anltan yerde başldım gülmeye dedm b.k vr orda kalonuz yürü gt rahmime orda büyüü:)))
kız artık unut geçen seneyi bakk paşan hemen oralrda bi yerde...
bende 22 kasımda kaybettimm kuzum...
ama aklıma takılan tek şey neden sağ yumurtlığım halen ağrıyor

he dımı ama manasız bı konuşma bence
benımde duşuk yaptıgımda degerım bı haftada ıkı katına ancak cıkmıştı dr hıc dış gebelıkten bahsetmedı
hep kımyasal yada labrotuar gebelıgı dedı
bu arada gecen sene bugun canımdan can gıtmeye başlamış dunyam başıma yıkılmıştı ne uzucu gundu
Canım yasanılacak seylerın onune gecmıyoruz magalesef kı ama sukret kı araın senı çok bekletmedı. Hem sen neden boyle uzucu tarıhlerı aklından çıkarmıyosun bakayım :20: bak ben bılmem ne zaman kalbı durdu ne zaman kurtaj oldum. Çok da pnemlı degıl benım için aslında o acıyıda yasamam lazımmış dıyorum buda benım sınavımmış dıyorum daha fala kafaya takmaya gerek yok. Helekı ustunden bu kadar zaman gectıkten sonra
tmm kuzum haber verrim valla kaçta giderm bilmm..eşim gececi dabh 7 de gelck uyur kalkr giderz cnm..her şeyn hayırlısı be kuzum ne diim
Tamam canım haber verde gerekırse akşam ver ama habersız bırakma sakın

işte ben diyom yaa öküz diye..ok çok ii dokotr diğer dokotrlara göre daha başarılı ama öküzzzz.
sıçtı ağzıma..oysa odadan ne güzl çıkmıştı koş koşş diyeee..inşllh bende yarın koşa koşa güle güle gelicemmmm

hee yaaa manyak işte..ay kız polistik overde dış gebelik çok gözüküyor belkide ondn dedi..ay çok korkunç bişey ya..benm yengem ölmden döndü..allhtan 2 çouğu vr istemyodu.tek tüpü alındı diğeri bağlndı...
ay kız vr ya bu dış gebelk olursa eğer velet ta nerde kalmış yaaa..bugn resmlere bakodumda dış gebelik anltan yerde başldım gülmeye dedm b.k vr orda kalonuz yürü gt rahmime orda büyüü:)))
kız artık unut geçen seneyi bakk paşan hemen oralrda bi yerde...
bende 22 kasımda kaybettimm kuzum...
ama aklıma takılan tek şey neden sağ yumurtlığım halen ağrıyor

cnm benım kötu getırme aklına bakım
aaaaa herşey guzel olck cnm benımmm
ay evet paşam burda ve su koca tazıklı kaka yaptı bırazdan gelırım

ıyıyım tatlım ya aslında degılım sular kesık makınada cammaşırım kaldı yıkanacaktım yıkanamadım
yaren öksuruyo dun gece öksurmekten uyuyamadı puf ışt okadar ıyıyım
sen nasılsın cnm

üşütüümü kuzum yaaa..geçmiş olsun tatlımm...bugn nasıl halen oöksüryomu..
bizde de elektrk keskti yeni geldi sayılır cnm

Canım yasanılacak seylerın onune gecmıyoruz magalesef kı ama sukret kı araın senı çok bekletmedı. Hem sen neden boyle uzucu tarıhlerı aklından çıkarmıyosun bakayım :20: bak ben bılmem ne zaman kalbı durdu ne zaman kurtaj oldum. Çok da pnemlı degıl benım için aslında o acıyıda yasamam lazımmış dıyorum buda benım sınavımmış dıyorum daha fala kafaya takmaya gerek yok. Helekı ustunden bu kadar zaman gectıkten sonra

Tamam canım haber verde gerekırse akşam ver ama habersız bırakma sakın
habersiz bıkrmm kuzum sizi ben..sen kaçta gtcn kuzummm
cnm benım kötu getırme aklına bakım
aaaaa herşey guzel olck cnm benımmm
ay evet paşam burda ve su koca tazıklı kaka yaptı bırazdan gelırım
tmm tmm kötü getrmiyom aklıma:)))
ayy git sen temzile paşayı o vakittt:25::25::25:
kız hamişlerin arasına niye katmadın kendini deli
ay ne bilim cnm ben düzenliyom ya listeyii.kendimi taşımak bi tuaf oldu..
kalp atışı fln duyum şu şeyde düzelsin sonra cnm

Ve aleykum selam valla bende şimdi cok aliniyodum:7: neyseki farkına vardın songulum bak gülüm diyorum cok Skibbe'nin biliyorsun hormonların yüksek beni görün ya bu ne ilgisizlik ya :17: :17: :3::3:3:3:
Anam ben songul degılım kı:1: bak yazıyo işte elifım ben:1: bak goruyorum senı:53: actım gozlerımı:53: saka bı yana naılsın ıyımısın
elıfcım sen ne zaman gıdıyosun kacta yanı
Randevum 4 te zaten osman 3:30 da işten çıkıyo iş çıkışı gıdecez işte ama hemen alırmı bılmem

tamm adamını buldun ben unuturum hem neden sonra simdi söle bakımm

selamm canım hoş geldin nasılsın ben iyiim sükür
Iyıyım allaha sukur mıde yanmadı yaşıyorum bıraz okadar ama ıyıyım yattığım yerden sızlerle konuşuyom işte

İşallah canım yaa nekadar mutlu olurum anlatamam. Ama cıdden okuz doktorlarla uğraşmak çok zor. Banada denk gelmıştı oylesı ıyyyy hatırlamak dahı ıstemıyorum:37:
Ben ınanıyorum sn yaın gulerek çıkacaksın o odadan :31:

ii akşamalr kuzular nasılsınız.... başım çok ağrıyo benim .. belim deseniz öyle bi bakim dedim napıyosunuz ...
aras tata mı yapmışş..:15:amann annes temizle heen pişik olmasın paşa... berrinim burda fanacım burda ...:52:elif senin paşa nasıl sen nasılsın yarın güzel hbrlerle gel inş...:34:

:20::20::20::20::20::20::20: buparmakların hepsi sevgili şeydacıma anladın kanımca :34:

Anam ben songul degılım kı:1: bak yazıyo işte elifım ben:1: bak goruyorum senı:53: actım gozlerımı:53: saka bı yana naılsın ıyımısın

Randevum 4 te zaten osman 3:30 da işten çıkıyo iş çıkışı gıdecez işte ama hemen alırmı bılmem

Iyıyım allaha sukur mıde yanmadı yaşıyorum bıraz okadar ama ıyıyım yattığım yerden sızlerle konuşuyom işte

İşallah canım yaa nekadar mutlu olurum anlatamam. Ama cıdden okuz doktorlarla uğraşmak çok zor. Banada denk gelmıştı oylesı ıyyyy hatırlamak dahı ıstemıyorum:37:
Ben ınanıyorum sn yaın gulerek çıkacaksın o odadan :31:

hahah odaya girmeye gerek yokki kuzum..kan değerini aldım gibi herşey tmmdır :)))

ii akşamalr kuzular nasılsınız.... başım çok ağrıyo benim .. belim deseniz öyle bi bakim dedim napıyosunuz ...
aras tata mı yapmışş..:15:amann annes temizle heen pişik olmasın paşa... berrinim burda fanacım burda ...:52:elif senin paşa nasıl sen nasılsın yarın güzel hbrlerle gel inş...:34:

:20::20::20::20::20::20::20: buparmakların hepsi sevgili şeydacıma anladın kanımca :34:

yaa lamia elifle songüle bişey desene ben onlara merhaba dedim onlar bana merhaba demediler yaa

Back