ZATEN rabbım nasıp ederse bu topıcte paylasacam sız benım ılk arkadaslarımsınız .zaten rengl olamayınca ınsanın pskolojı bozuluyo korunuyosun dımı cnm
yok canm cıkmadım seni beklerkn pc dondu birden..
Evet sınavdayız ama insallah sonunda yüzümüz güler..
Dualarımda sende varsın canım inşallah herseyin hayırlısı olur bizler için
tamam canım sende Allah a emanetsin..
inşallah düşündügün gibi olur canım bu acıları dindirecek bir sebep cıkar..
bende seni cok seviyorum cok öpüyorum iyi geceler
ahah burdayım sekerim..kader arkadasımız geldi ben tam cıkacagım zaman onuda görünce cıkamadım
sizleri yatırıp geri geldim topice diyecektimki sende bendenmişsin:)
ben hastaydım tüm gün uyuyup uyandım sanırım ondan biraz zor uyucam
allah razı olsun cnm bende hep dua edıyorum rabbım nerde varsa bebek ısteyen tez zamanda yuzunu guldursun.esım bugun dedı oturoz boyle ah dedı bebegımız olsa onla oynardı zaman gecerdı sıkılmazdık dedı bende sırf o uzulmesın dıye olur ınsallah o gunlerıde goruruz ıcten uzuluyorum ama bellı etmıyorum .allah razı olsun sımdı oda bende doktora gdecez meryem bız hala doktora gtmedık ben tek smear cektırdım temız cıktı o zamana bıraktım ama fazla gec kalmım dımı gıyım bı doktora baksın ıyıce bı
Aman bı yer kaybolma bende iki de uyandım pek uykum yok pc den çıktım esime verdim bende cepten giriyorum işte boşver gece uzun kimse olmasa bile biz birbirimize yeteriz
Cnm cvbını alım cıkayım
kız sen hamişsin sürekli uykulu olman gerek :)
benimde eşim geldi yataga pc de bakmıor hadi kapat die basımda beklıor..
ortalardan kaybolursam meraklanma yani
günaydın arkadaşlar ben ayın 3 ne çatlatma iğnesi oldum bugün 8. gün test yapsam çıkarmı diğer gebeliğimde 13 . günde çok slik çıkmıştı kanda çıktı sonra malesef kaybettim :şimdide çok sabırsızlnıyorum çıkmaz mı yaptırsam
günaydın arkadaşlar ben ayın 3 ne çatlatma iğnesi oldum bugün 8. gün test yapsam çıkarmı diğer gebeliğimde 13 . günde çok slik çıkmıştı kanda çıktı sonra malesef kaybettim :şimdide çok sabırsızlnıyorum çıkmaz mı yaptırsam
büşraaaaaaaane oldu kız doktor ne dedı yınemı doğuramadın eve gelır gelmez nete gırdım haberını almak için ama cvb yazmamışsın. eee hadıı anlat doktor ne dedı
kızlar nil karaibrahimgil aşılama yöntemiyle ikiz bebeklerine hamileymiş:)darısı bize olsun:)kadın 36 yaşındaymışşaşırdım duyunca
mucizemmm yani sevgili şeydacım hamilesin ve benim haberim yok !! sakın benimle konusmaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?