Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yaren2007 o benim facemde ekli ve her zaman konusuyoruz söylemedi bana gıcıkkkk!! hamiş olmasa saçını başını yolardım ama neyseeeeee
oflu acar acmaz sana baktımmmmm daha gelmıyomuş bızım ufaklık
cnm dr un ne dedı
ebeler baktı hala 1 parmak.
doktor inanamadı.
kendisi de baktı şaşırdı hala 1 parmak..
cuma tekrar çağırdı.
bebeğin suyu iyi dedi.
cuma tekrar gel.
tekrar bakalım dedi..
3400 gr olmş
sezeryandan korktuğumu söyledim ben onun için bekliyo
cuma duruma göre konuşcaz.
aksi bi durum olursa hemen gel dedi.
ebe bana dedi ki 2 güne kadar doğurursun korkma
inşallah dedim amaa bilmiyorum moralim çok bozuldu.
bi yandan korkuyorum bi yandan bekliyorum..
cnm benım ya emınım son zamanlar cok sıkıcı ve endışelı oluyo
tatlım 2 gunun kaldı gunun dolarsa cokta bekleme derım
nasıpten ötesı yok bence kendıne son 2 gun ver
çok beklemek istemiyorum ama doktoruma çok güveniyorum.
o ne derse o olacak ama çevremde çok baskı geliyo.
korkma bişey olmaz diye.
burdaki komşu iki kızını da 40. haftadan 10 gün sonra doğurmuş.
kaynanamda sezeryan daha kötü kızım bekle azıcık daha diyo.
aksi durum olursa zaten doktor beklemeyecek.
bebeğin suyu iyi diye bekletiyo..
bakalım cumaya kadar ne değişecek..
doğru dıyon cnm benım nasıpten ötesı yok
sen bekle bekle glmedı ben ummadıgım anda geldı
ınşalla en yakın zmanda ben doğurdum yazısını göruruz cnm
ah ondan sonra başlıyo asıl annelıık
ama senın oğlun aras gıbı uykucu gazsız sakın bebek olucak dımı cnm
inşallah canım ya dua et nolur hayırlısıyla gelsin yavrum.
geceleri uyuyamıyorum artık yaa.
azıcık akıntı olsa kalkıyorum acaba su mu geliyo diye.
psikolojım alt üst oldu gerçekten..
inşallah sakin bi bebek olur da üzmez annesini..
bir de hava bugün çok soğuktu üşütmüşüm çok fena..
midem ve sırtım öyle ağrıyo ki nefes alamıyorum.
sıcak su torbası koyuyorum sırtıma mideme..
azıcık geçti şimdi..
burnumda tıkalı
Elifim ben geldimmmmayy unutmuşum topiği kullanmayı:)
ayyyy ınanmıyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Şuan benden başka kimse yok topikte normal saat geç oldu ( gerçi önceden bizler için gayet erken bi saatti) ee artık anneler gebeler çoğaldı herkes erkenci.
beni geçmişten tanıyanlar bilir yeni arkadaşlar için kısa bi özet geçiyim en son mart ayında düşükle sonuçlanan bi gebelik yaşadım sonrasında geçen ay hsg çektirdim ve tüplerimde yapışıklıklar olduğunu ve rahim darlığının olduğunu öğrendim yani gebelik oluşsa da düşük ya da erken doğum riskinin yüksek olduğu söylendi ve dr.um histeroskopi ve lap.olmam gerektiğini söyledi 1-2 aya ameliyatımı olucam sonrası yine bakıcaz.
evet bayanlar şimdilik böyle tekrar aranızda olmak güzel özellikle elifim,meryemim,nilim,yarenim:),şeydacım,sizleri çok özledim( bana göre yeni olacak arkadaşlarla da tanışmayı isterim )umarım eski sohbetlerimiz tadını tekrar yaşarız hepinizi tekrar kocaman öpüyorumm
inan inan döndüm aranıza
hıh unutursun tabi...ben varya sana acayip küsüm ne hayırsız pampikmişsin senElifim ben geldimmmmayy unutmuşum topiği kullanmayı:)
Şuan benden başka kimse yok topikte normal saat geç oldu ( gerçi önceden bizler için gayet erken bi saatti) ee artık anneler gebeler çoğaldı herkes erkenci.
beni geçmişten tanıyanlar bilir yeni arkadaşlar için kısa bi özet geçiyim en son mart ayında düşükle sonuçlanan bi gebelik yaşadım sonrasında geçen ay hsg çektirdim ve tüplerimde yapışıklıklar olduğunu ve rahim darlığının olduğunu öğrendim yani gebelik oluşsa da düşük ya da erken doğum riskinin yüksek olduğu söylendi ve dr.um histeroskopi ve lap.olmam gerektiğini söyledi 1-2 aya ameliyatımı olucam sonrası yine bakıcaz.
evet bayanlar şimdilik böyle tekrar aranızda olmak güzel özellikle elifim,meryemim,nilim,yarenim:),şeydacım,sizleri çok özledim( bana göre yeni olacak arkadaşlarla da tanışmayı isterim )umarım eski sohbetlerimiz tadını tekrar yaşarız hepinizi tekrar kocaman öpüyorumm
hemen meryemı elıfı cagırdım canımm
bak ben bıraktıgın yerdeyım cnm hala
senden umut kesmıştım ben