• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243
tatlım benım ya ne kadar özlettın kendını hem cok özledım hemde sana cok kızgınım kendını bu kafdar özelettıgın ıcın
cnm ya gecmış olsun sağlık problemlerını ışalla en yakın zmanda atlatırsın sukurkı bı bebek kaybın daha olmadan farkına varıldı
ee daha ne var ne yok arkadaşım ya cok uzun zaman oldu

yaa haklısın canım sen doğumunu yapmışsın çok şükür herşey yolundaymış meryemi me çok üzüldüm şeydanın hamile olduğunu duydum çok sevindim ama epey uzak kaldığım için duygularımı zamanında iletemedim bi kaç defa denedim ama vazgeçtim şimdi bile içim bi fena oldu geçmiş aklıma geldi duygulandım.
neyse inşallah artık burdayım sizlerle yaralarımı sarıcam daha umutlu olucam aslında yazmak istediğim çookk şey varr

vallahi cagırdı:1::1:

bende hemen koştum geldim kanakım:54:

canım benim inan çok aklıma geldiniz ama bikaç defa girmeyi denedim ama vazgeçtim.
ama hepinizin haberlerini eliften aldım senin için inan ki çok üzüldüm ama şuan konuyu tekrar tekrar konuşmayalım bence rabbim birdaha yaşatmasın daha bugün elife dedim meriyle ben kaldım eski ekipten inşallah bizde 2013 ilk çeyreğinde gebeyiz diye:1:

yaa haklısın canım sen doğumunu yapmışsın çok şükür herşey yolundaymış meryemi me çok üzüldüm şeydanın hamile olduğunu duydum çok sevindim ama epey uzak kaldığım için duygularımı zamanında iletemedim bi kaç defa denedim ama vazgeçtim şimdi bile içim bi fena oldu geçmiş aklıma geldi duygulandım.
neyse inşallah artık burdayım sizlerle yaralarımı sarıcam daha umutlu olucam aslında yazmak istediğim çookk şey varr

cnm ya martan berı cok şey degıştı gercekten uzuntulerımız sevınclerımız umutlarımız umutsuzluklarımız bızımle bırlıkteydı
ama herşeyden önemlısı hepbırlıkteydık
beraberce yaşamaya calıştık
sende bızle yaşa cnm ınan kötu şeyler payaştıkca azalıyo
mutluluk paylaştıkca coğalıyo

canım benim inan çok aklıma geldiniz ama bikaç defa girmeyi denedim ama vazgeçtim.
ama hepinizin haberlerini eliften aldım senin için inan ki çok üzüldüm ama şuan konuyu tekrar tekrar konuşmayalım bence rabbim birdaha yaşatmasın daha bugün elife dedim meriyle ben kaldım eski ekipten inşallah bizde 2013 ilk çeyreğinde gebeyiz diye:1:

amin canım ama ne olacagım inanki hiç belli degil..
öle sinsi bi hastalıkki bu..
gelecege dair ne bir umudum var ne de hevesim..sadece korkular sardı heryerimi..

Allah ım ne verirse hayırlısını versin kucagımıza aldırmayı nasip etsin insallah

bende tatlım elife sordum nasıl oldunu hatta sana msn den yazdım cevap alamadım
tam amelıyat tarıhın bellımı cnm
zaten buyuk ıhtımal topiğimiz 2013 olcak bıdaha sızlere gun sayıcaz
sızın satınız bnım satım sızın batınız benım batım artık

cnm ya martan berı cok şey degıştı gercekten uzuntulerımız sevınclerımız umutlarımız umutsuzluklarımız bızımle bırlıkteydı
ama herşeyden önemlısı hepbırlıkteydık
beraberce yaşamaya calıştık
sende bızle yaşa cnm ınan kötu şeyler payaştıkca azalıyo
mutluluk paylaştıkca coğalıyo

haklısın ya zaten sizlerin gerçekliği de bu hamile kalıpta terk etmediniz sadece benim sorunum dememeniz biz diye görmeniz,açıksası ben sanal ortamda
arkadaşlıkların bu kadar gerçekçi olabileceğine inanmazdım ama sizlerle yanlış düşündüğümü anladım
gerçi ben biraz kaçak dövüşdüm düşük yaptım üzüldüm tekrar üzüntüm depreşir diye gelmedim beni affedin lütfen

sana maşallah diyorum kız 2. de doğurdun nerdeyse büyüttün:1:ama herşeye yetişiyosun maşallah sana canım ya ben bazen diyorum ya ben kendime zor yetişiyorum çocuk olsa naparım diye:1:

haha ben yıne organızeyı yapıyorum cnm
gunduz hıc gırmıyorum iş guc
akşam oldugundada cocukları yatırıp gelıyorum
onlar yatıncada benım keyıf vaktım gelıyo
ooo ne gezmekten kusuz kalıyorum ne kk dan maşalla bana

haklısın ya zaten sizlerin gerçekliği de bu hamile kalıpta terk etmediniz sadece benim sorunum dememeniz biz diye görmeniz,açıksası ben sanal ortamda
arkadaşlıkların bu kadar gerçekçi olabileceğine inanmazdım ama sizlerle yanlış düşündüğümü anladım
gerçi ben biraz kaçak dövüşdüm düşük yaptım üzüldüm tekrar üzüntüm depreşir diye gelmedim beni affedin lütfen

cnm benım ya kıyamam
ama ben duşuk yaptıhgımda burada toparlandım ınankı cunku normal yaşamda 1 2 konuşuyolar sonra bıkıyolar ydaa ılgı alanlarına gırmıyosun
gercekten bız hıc bırakmadık cnm burayı
cunku ben ne kadar uzuldumu endışelerımı kaygılarımı hıc unutmadım
rabbım gecmısııde unutturmasın

amin canım ama ne olacagım inanki hiç belli degil..
öle sinsi bi hastalıkki bu..
gelecege dair ne bir umudum var ne de hevesim..sadece korkular sardı heryerimi..

Allah ım ne verirse hayırlısını versin kucagımıza aldırmayı nasip etsin insallah

amin canım.
sen pko yu atlattın mı en son bildiğim rahim ağzı yetmezliği vardı.
ben de de korkular pişmanlıklar hsg yi bukadar geç çektirdiğim için kızdım kendime sıkıntı varmış tüplerde sonuçta bizde uğraş dur yok kürler yok bacakları tepeye dikmeler:) yani dr. kimyasal gebelik oluşması bile bi şans dedi bana o zaman

haha ben yıne organızeyı yapıyorum cnm
gunduz hıc gırmıyorum iş guc
akşam oldugundada cocukları yatırıp gelıyorum
onlar yatıncada benım keyıf vaktım gelıyo
ooo ne gezmekten kusuz kalıyorum ne kk dan maşalla bana

senin meşhur kahvaltılarında devamdır ozaman:) aynen dediğin gibi programlama yapınca herşeye zaman kalıyor çocuk biraz bu özelliğide geliştiriyor insanda

amin canım.
sen pko yu atlattın mı en son bildiğim rahim ağzı yetmezliği vardı.
ben de de korkular pişmanlıklar hsg yi bukadar geç çektirdiğim için kızdım kendime sıkıntı varmış tüplerde sonuçta bizde uğraş dur yok kürler yok bacakları tepeye dikmeler:) yani dr. kimyasal gebelik oluşması bile bi şans dedi bana o zaman

canım ömür geçer pko geçmez yani bu hastalıgı atlatmak yok ama tedaviyle de olsa zorlada olsa yenebiliyoruz şükür
ben hariicinde seydamda ve lamiada eylemsevcanda da vardı hepsi kaldı:nazar::nazar:

canm bende ne ararsan var rahimagzı yetmezligi,pko.troid,adet düzensizligi ve son olarak erken dogumdan sonra yapılan genetik testlerde kan pıhtılaşması da cıktı:14:

benim çocuk sahibi olmam tam bir mucize olur anlıyacagın

dogumdan sonra 3 ay geçti regl olamadım..söktürücüde verdi dr bi hafta oldu biteli daha olamadım:5:
olduktan sonra bende rahimfilmi cekilcem
doktorum herseyi yapalım sen bekleyecek hasta degilsin dedi anla durumumu yani:50:

offf be pampikim zaman gecti hayat geçti ömrümün yarısı gitti ama içimdeki acı varya öle bir yakıyorki hala beni..

senin meşhur kahvaltılarında devamdır ozaman:) aynen dediğin gibi programlama yapınca herşeye zaman kalıyor çocuk biraz bu özelliğide geliştiriyor insanda

aaa eksık kalırmı hıc
ay sen gelıncede karnım acıktı bı anda
cnm programlı yaşayıp normal yaşamından ödun vermıcenkı mutlu anne cocuklarına pozıtıf enerjı versın eve tıkılıp kaldınmı al sana lohusa depresyonu

Back