• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243
ZATEN rabbım nasıp ederse bu topıcte paylasacam sız benım ılk arkadaslarımsınız .zaten rengl olamayınca ınsanın pskolojı bozuluyo korunuyosun dımı cnm

evet canım korunuyo sayılırım:) ama bugünde bakıldı gebelik yok..dogumdan sonra böle aylarca gelmeyebiliormus
of bir an önce gelse de bende yeniden tedavime baslasam zaten ha diyince hamile kalamıorum ama bakalım

tabiki ilk bizlerle paylasacaksın hemde..güzel haberlerini beklıyorum:16::16::16:

yok canm cıkmadım seni beklerkn pc dondu birden..
Evet sınavdayız ama insallah sonunda yüzümüz güler..

Dualarımda sende varsın canım inşallah herseyin hayırlısı olur bizler için

allah razı olsun cnm bende hep dua edıyorum rabbım nerde varsa bebek ısteyen tez zamanda yuzunu guldursun.esım bugun dedı oturoz boyle ah dedı bebegımız olsa onla oynardı zaman gecerdı sıkılmazdık dedı bende sırf o uzulmesın dıye olur ınsallah o gunlerıde goruruz ıcten uzuluyorum ama bellı etmıyorum .allah razı olsun sımdı oda bende doktora gdecez meryem bız hala doktora gtmedık ben tek smear cektırdım temız cıktı o zamana bıraktım ama fazla gec kalmım dımı gıyım bı doktora baksın ıyıce bı :52::52::52:

tamam canım sende Allah a emanetsin..
inşallah düşündügün gibi olur canım bu acıları dindirecek bir sebep cıkar..

bende seni cok seviyorum cok öpüyorum iyi geceler:3::3::3:

ahah burdayım sekerim..kader arkadasımız geldi ben tam cıkacagım zaman onuda görünce cıkamadım
sizleri yatırıp geri geldim topice diyecektimki sende bendenmişsin:)

ben hastaydım tüm gün uyuyup uyandım sanırım ondan biraz zor uyucam

Aman bı yer kaybolma bende iki de uyandım pek uykum yok pc den çıktım esime verdim bende cepten giriyorum işte boşver gece uzun kimse olmasa bile biz birbirimize yeteriz

allah razı olsun cnm bende hep dua edıyorum rabbım nerde varsa bebek ısteyen tez zamanda yuzunu guldursun.esım bugun dedı oturoz boyle ah dedı bebegımız olsa onla oynardı zaman gecerdı sıkılmazdık dedı bende sırf o uzulmesın dıye olur ınsallah o gunlerıde goruruz ıcten uzuluyorum ama bellı etmıyorum .allah razı olsun sımdı oda bende doktora gdecez meryem bız hala doktora gtmedık ben tek smear cektırdım temız cıktı o zamana bıraktım ama fazla gec kalmım dımı gıyım bı doktora baksın ıyıce bı :52::52::52:

ah insallah dualarınız kabul olur..
kuzum smearla hamileligin cok önemi yokki..
bence adetin 3.günü yada 2.günü dr. a git tüm tahlilleri yaptır hormonlara bakılsın
usg de bakılsın kist varmı
gerekirse rahim filmi cekilsin zaman gecıor kuzum bi an önce bişeler yapmalı

eşinden de sperm tahlili siter büyük ihtimalle ne varsa cıkar ortaya
sorun yoksada yumurta takibi yapılır hadi insallah

Aman bı yer kaybolma bende iki de uyandım pek uykum yok pc den çıktım esime verdim bende cepten giriyorum işte boşver gece uzun kimse olmasa bile biz birbirimize yeteriz

kız sen hamişsin sürekli uykulu olman gerek :)

benimde eşim geldi yataga pc de bakmıor hadi kapat die basımda beklıor..
ortalardan kaybolursam meraklanma yani:37:

kız sen hamişsin sürekli uykulu olman gerek :)

benimde eşim geldi yataga pc de bakmıor hadi kapat die basımda beklıor..
ortalardan kaybolursam meraklanma yani:37:

Hmm iyi mesaj anlaşıldı Can'ın sagolsun zaten uyuyorum saat iki de uyandım cok uykuda iyi değil çalışmıyorum ya yarın biraz fazla uyurum dert değil inşallah bigun sende Hamiş olursunda eşinin basına sen geçersin hadi uyuyalım diye:))

günaydın arkadaşlar ben ayın 3 ne çatlatma iğnesi oldum bugün 8. gün test yapsam çıkarmı diğer gebeliğimde 13 . günde çok slik çıkmıştı kanda çıktı sonra malesef kaybettim ::( şimdide çok sabırsızlnıyorum çıkmaz mı yaptırsam

günaydın arkadaşlar ben ayın 3 ne çatlatma iğnesi oldum bugün 8. gün test yapsam çıkarmı diğer gebeliğimde 13 . günde çok slik çıkmıştı kanda çıktı sonra malesef kaybettim ::( şimdide çok sabırsızlnıyorum çıkmaz mı yaptırsam

bence bekle canım 10.günde yaptırırsan kanda çıkar belki..hayırlı olur inş

aa maşallah hiçte göstermiyor. bizler aşılamadan kalırız inşallah. böyle şeylere gerek kalmdan stresçikler yapmadan. kolaycıkın :46::46:

canım daha erken çıkacagını zannetmıyorum 7 gunde anca rahıme duşuyo ve bolunmeye başlıyo ondan sonra kana karışıyo yanı çıkmaz değer çok çok az olur oda farkedılmez idrarda zaten farkedılmez kanda da çok düşük bi ihtimal

büşraaaaaaaa:3::3::3::3::3::3::3::3::3::3: ne oldu kız doktor ne dedı yınemı doğuramadın eve gelır gelmez nete gırdım haberını almak için ama cvb yazmamışsın. eee hadıı anlat doktor ne dedı

Back