Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243
Kızlar bana musade kacayım yavastan
yarın ananeme gıdıcem vakıtlıce kalkıp evın ışlerını organıze edebılyım
k i b öptum cok

Iyı geceler canım benımde yarın erken kalkmam lazım once sağlık ocagına ordan da anneme gıdecem bıde ac karna çağırdı tahlıl yapacakmış. Ee yeğenımde bende yaa onuda bırakmam lazım oğlen okula yetısecek ama benım yatmaya nıyetım yok

iyi o zaman benim kociş kızmadan ben gideyimpek sevmiyo netle haşır neşir olmamı Allah'a emanet olun cicişler

Eki Görüntüle 572154
işte benim testlerim kızlarrrr silikte olsa gördüm

ayyyyy ben hala cok mutluyum..sabahtan aldım haberini ama birde burdan kutlayayım dedim

Allah ım saglıkla kucagına almayı nasip etsin seydammm
aklımda ne cok sey vardı ama yazıya gelince dökülmedi ama sen anlarsın beni:)))

Son düzenleme:
Bı bakım goz atım dedım nevar neyok gecmıse baktım seydaya cok sevındım o benı lısteden sılmış oyuzden gırmıyorum ama nedense bı bakyım kım hamış dıye sevınıyorum bıde berını cok merak etım asılamasını ama hayırlısı cnm nasılsın sen ıyısın dımı ınsallah senınde yuzun bı gun guler ve unutursun gecmışi tatlım

MERYEM CIKTIN SANIRIm ALLAHIMA EMNET OL SENIN KALBIN VE YUREGIN COK TEMIZ UNUTMA HERSEY BI SINAV VE BIZDE BU SINAVDAYIZ SABRET CNM BAK BENDE BEKLIYORUM BI BUCUK SENE OLDU VE YOK HAER AY OLDUMU NE OLDU INTERNETEN NE OKURSAM YAPIYOM ESIM BILE KIZIYO MESALA BU AY SUT BUHARI YAPACAM GTIM YERLERDEN DUA ISTIYORUM BYLE AMA INANIYORUM UMIDIMI KAYBETMIYORUM SENDE OYLE YAP CNM ALLAHA EMANET

meryem ben geldim görmüon mu nasılsın canımm
ah kuzum pc dondu onla ugrastım kapadım actım o ara gitmişsin
Hayırlı geceler meryem nasılsın
iim canım seni gördüm daha ii oldum bayadır görmüodum merak etmiştim
sen nasılsın anlat bakayım neler yapıosun

aa kuzum silermi hiç uzun zaman bat tan haber vermediysen cıkarıor gecmiş kalmasın die..
ama şimdi yaz hemen geri yazar senide..bize küsme sakınnnn sevioruz seni

ahh ahh kadercim unutabilirmiyim bilmiorum ama birgün yüzümün gülmesini herseyden cok istiyorum

yok canm cıkmadım seni beklerkn pc dondu birden..
evet sınavdayız ama insallah sonunda yüzümüz güler..

dualarımda sende varsın canım inşallah herseyin hayırlısı olur bizler için

cnm benım batlar 1 sene normaldı 28 oluyodum ondan sonra degıstı 25 dustubende tam bılmıyordum seyda benı baska bı topıcte dua topıck orda bıle belırsız yazıyo sanırsam seyda seye kızdı arkadasla laflarken tarıh sanırım 27 dedım seyeda gormus neden soylemıyosun dedı ama net deıl ve tabı o tarıhte olmadım ben bıle bılmıyorum sastı tarıhlerım bıraz uzun oldu cnm olsun ben ona msj attım cvb yazmadı boşver tatlım bakıp sızlerı okumak ıyı haberlerınızı almak bıle yeter

oyy canım benim sende gel yaz ama bize haberlerini alalım..
demek seninde düzenin degişti normaldir canım illaki oynuyor tarihler ama ben 3 aydır regl olmuyorum
tarlusal verdi dr söksün die içtim bitti ama hala ses seda yok..

öle şiştim öle bunaldımki sanırım bu regl yüzünden duygularımda alt üst..

Meryem cnm ben cıkıyorum allahıma emanet ol ınan senı tanımasamda cok sevdım senınle sevındım ve uzuldum ınan bu gunlerın aklına geldınde soyle bı gulumseyecen ya cnm arkadasım opuyorum

Kiz Meryem sen hala Burda mısın iste bak ben yine geldim hasretinize daha fazla dayanamadım :)))

Son düzenleme:

ZATEN rabbım nasıp ederse bu topıcte paylasacam sız benım ılk arkadaslarımsınız .zaten rengl olamayınca ınsanın pskolojı bozuluyo korunuyosun dımı cnm

Meryem cnm ben cıkıyorum allahıma emanet ol ınan senı tanımasamda cok sevdım senınle sevındım ve uzuldum ınan bu gunlerın aklına geldınde soyle bı gulumseyecen ya cnm arkadasım opuyorum
tamam canım sende Allah a emanetsin..
inşallah düşündügün gibi olur canım bu acıları dindirecek bir sebep cıkar..

bende seni cok seviyorum cok öpüyorum iyi geceler
Kiz Meryem sen hala Bursa'mızın iste bak ben yine geldim hazretinize dayanamadım :)))

ahah burdayım sekerim..kader arkadasımız geldi ben tam cıkacagım zaman onuda görünce cıkamadım
sizleri yatırıp geri geldim topice diyecektimki sende bendenmişsin:)

ben hastaydım tüm gün uyuyup uyandım sanırım ondan biraz zor uyucam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…