Kızlar bana musade kacayım yavastan
yarın ananeme gıdıcem vakıtlıce kalkıp evın ışlerını organıze edebılyım
k i b öptum cok
Iyı geceler canım benımde yarın erken kalkmam lazım once sağlık ocagına ordan da anneme gıdecem bıde ac karna çağırdı tahlıl yapacakmış. Ee yeğenımde bende yaa onuda bırakmam lazım oğlen okula yetısecek ama benım yatmaya nıyetım yok
günaydın kızlar canım arkadaşlrım benimmmm..
dün eşimle tartışırken eve ayrı geldik bende eve giderken eczaneden 2 tane test aldım..eve geldim gibi yaptım veee anında sonuççç
kızlar hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
rabbim izin verrise bebğim tutunur..bana dua edin kızlar ben hepimize dua ediyorum biloyorsunuz..dokotrumu aradım sabhleyn uykusundan uyndırdım :)))
cuma günü gel dedi test yapalım dedi.değere göre ultrasonlada bakarız dedi..değer 1500 civroı olursa bakıckmış kese gözkr dedi..dün idrak edemedim.bu sabah uyndığımda idrak ettim..rüyamda bir bebk gördüm..masmavi gözleri vrdı.keldi.çok güzeldi..kirpikleri uzun..annemmm diyordu..uyandığımda ağldım..çok şükrettimm..rabbim sen bebeğimi koru..bebğim sana emnat dedim.aynı acıyı bir daha gösterme bu sefer bebğimi kucağımda sağlıkla sıhatle ver yarabbim dedim....
kızlar ben 1 snedir uğrşıyorum biliyorsunuz..onu dene bunu dene olmuyor..he 1 sene derken düşükten sonra 1sne..normlinde 3..herneyse..ben geçen sende bu sende ümmüsubyan okuttum..zehra teyzem okudu.innın bana o okudu yumurtam gelişti hamile kaldım..ayrıyetten süt buharınıda yaptım..ve bu ay her cuma günü sela ile ezan arası 2 rekat namaz kılıp secdeye vardığımda 40 defa "yunus peygamberin tespihini"çektim..her secdeye indiğimde..ardından duamı ettim.ve yasin okudum bol bol..her mübin durğında 3 defa mübin suresini okudum..yine dua ettim..ve her şeyi allhtan istedim..beni doktr kapılarından süründürmemesini..ve hep olumlu oludm mutsuz olmadım..azcık olmsuzluk vardı oda olmazsa çok yıkılmıyım diye..dedim okundum ialcımı içtim yumurtam oldu süt buharımı yaptım. duamı ettim..ilşkiye girdim..gerisi rabbime kalmış dedim olmazsa rabbimin saati değil..olursa..rabbimin yüceliğinden...
sizi çok seviyorum kızlar..hepinize teker teker dular ediyorum..sizde bana dua edin lütfen duaya ihticm var bebğim tutunsun..sağlıklı sıhtli olsun canlarrımm
Eki Görüntüle 572154
işte benim testlerim kızlarrrr silikte olsa gördüm
ah kuzum pc dondu onla ugrastım kapadım actım o ara gitmişsinmeryem ben geldim görmüon mu nasılsın canımm
iim canım seni gördüm daha ii oldum bayadır görmüodum merak etmiştimHayırlı geceler meryem nasılsın
Bı bakım goz atım dedım nevar neyok gecmıse baktım seydaya cok sevındım o benı lısteden sılmış oyuzden gırmıyorum ama nedense bı bakyım kım hamış dıye sevınıyorum bıde berını cok merak etım asılamasını ama hayırlısı cnm nasılsın sen ıyısın dımı ınsallah senınde yuzun bı gun guler ve unutursun gecmışi tatlım
MERYEM CIKTIN SANIRIm ALLAHIMA EMNET OL SENIN KALBIN VE YUREGIN COK TEMIZ UNUTMA HERSEY BI SINAV VE BIZDE BU SINAVDAYIZ SABRET CNM BAK BENDE BEKLIYORUM BI BUCUK SENE OLDU VE YOK HAER AY OLDUMU NE OLDU INTERNETEN NE OKURSAM YAPIYOM ESIM BILE KIZIYO MESALA BU AY SUT BUHARI YAPACAM GTIM YERLERDEN DUA ISTIYORUM BYLE AMA INANIYORUM UMIDIMI KAYBETMIYORUM SENDE OYLE YAP CNM ALLAHA EMANET
ah kuzum pc dondu onla ugrastım kapadım actım o ara gitmişsin
iim canım seni gördüm daha ii oldum bayadır görmüodum merak etmiştim
sen nasılsın anlat bakayım neler yapıosun
aa kuzum silermi hiç uzun zaman bat tan haber vermediysen cıkarıor gecmiş kalmasın die..
Ama şimdi yaz hemen geri yazar senide..bize küsme sakınnnn sevioruz seni
Ahh ahh kadercim unutabilirmiyim bilmiorum ama birgün yüzümün gülmesini herseyden cok istiyorum
cnm benım batlar 1 sene normaldı 28 oluyodum ondan sonra degıstı 25 dustubende tam bılmıyordum seyda benı baska bı topıcte dua topıck orda bıle belırsız yazıyo sanırsam seyda seye kızdı arkadasla laflarken tarıh sanırım 27 dedım seyeda gormus neden soylemıyosun dedı ama net deıl ve tabı o tarıhte olmadım ben bıle bılmıyorum sastı tarıhlerım bıraz uzun oldu cnm olsun ben ona msj attım cvb yazmadı boşver tatlım bakıp sızlerı okumak ıyı haberlerınızı almak bıle yeter
ayyyyy ben hala cok mutluyum..sabahtan aldım haberini ama birde burdan kutlayayım dedim
Allah ım saglıkla kucagına almayı nasip etsin seydammm
aklımda ne cok sey vardı ama yazıya gelince dökülmedi ama sen anlarsın beni:)))
oyy canım benim sende gel yaz ama bize haberlerini alalım..
demek seninde düzenin degişti normaldir canım illaki oynuyor tarihler ama ben 3 aydır regl olmuyorum
tarlusal verdi dr söksün die içtim bitti ama hala ses seda yok..
öle şiştim öle bunaldımki sanırım bu regl yüzünden duygularımda alt üst..
tamam canım sende Allah a emanetsin..Meryem cnm ben cıkıyorum allahıma emanet ol ınan senı tanımasamda cok sevdım senınle sevındım ve uzuldum ınan bu gunlerın aklına geldınde soyle bı gulumseyecen ya cnm arkadasım opuyorum
Kiz Meryem sen hala Bursa'mızın iste bak ben yine geldim hazretinize dayanamadım :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?