• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243
cnm akşa akraba vardı mubarek le bı catlamıştıkı kırmızı genış puff yanı
avonun bılyalı catak gıderıcını aldı okadar sılınmışkı anlatamam sana kızarıklık tamamen gıtmış saydam bı renk almış
hem ındırımde 18 tl ye aldı grmesem ınanmazdım
avon işe yarıyomuymuş bu konuda :) dur bende bi bakim bulabilrsem alırım....bide kuzum elevit kullanırken sende akıntı yaptımı hiç...:26:
ben çok zayıf başladım gebeliğe 50 kiloyla.
25 kilo aldım..
yediğim her şey yaradı..
çatlakları da önleyemedim malesef :14:
ohh yarasın oğluş beslensin doğumdan sonra geçer yavaş yavaş ya kırmızılıklar gitsin yeter... benimde karnımda yoktu ama göğsü çatlamıştı:53:

Canım hiç krem kullanmadınmı

Yok canım benım karnımda hıç çatlak yok. Sadece kalçamda var. Orayı gormediğim için krem surmek aklıma gelmedı sonra bır baktım kı halçamda çatlak dolmuş. Bıde kızlar boyle çok paralar vermenıze gerek yok. Ben 3. Ayımda doktora dedim çatlaklar için krem yazarmısınız dıye. Oda devletın karşıladığı bı tane krem var onu yazayım dedi. Fıto. 4. Ayımdan ıtıbaren bıkmadan usanmadan her gece kremlendım. Bu zamana kadar 5 ayda toplasan 5-10 gece anca surmemişimdir. Okadar ıtınalı kullandım kremı. Her ay yazdırdım doktora hemde 2 kutu ve parada odemedım cok cok cuzı bı rakam. Ama karnım çok purussuz bı tane bıle çatlak yok

Hoş geldın almanya yolcusu
banada ilkinde lierac verdi işte aslında mustelanınkini tavsiye etti ama eczacı lierac verdi 90 tl ye almıştık geçen sene ... hep karnımda kullandım bi çatlağım olmadı gerçi karnım çok çıkmamıştı benim... göğsümde oluştu çatlak orayada sürmeyi hiç akıl etmedim... ama dediğim kremi bi sorum bakim ya bide bünye meselesi kimde kremsiz gram çatlak olmaz kiminde ne sürersen sür çatlıyo genetik diyolar annede var mı çatlak....

avon işe yarıyomuymuş bu konuda :) dur bende bi bakim bulabilrsem alırım....bide kuzum elevit kullanırken sende akıntı yaptımı hiç...:26:

ohh yarasın oğluş beslensin doğumdan sonra geçer yavaş yavaş ya kırmızılıklar gitsin yeter... benimde karnımda yoktu ama göğsü çatlamıştı:53:

banada ilkinde lierac verdi işte aslında mustelanınkini tavsiye etti ama eczacı lierac verdi 90 tl ye almıştık geçen sene ... hep karnımda kullandım bi çatlağım olmadı gerçi karnım çok çıkmamıştı benim... göğsümde oluştu çatlak orayada sürmeyi hiç akıl etmedim... ama dediğim kremi bi sorum bakim ya bide bünye meselesi kimde kremsiz gram çatlak olmaz kiminde ne sürersen sür çatlıyo genetik diyolar annede var mı çatlak....

ay bende akıntı degılde acaıp kg yaptı
1 ayda 7 kg alınca dr hemen kestı

ay bende akıntı degılde acaıp kg yaptı
1 ayda 7 kg alınca dr hemen kestı
hımm banada decavit verdi ama içi aynıymış arkta gördüm aynı ilaç... sabah kalktığımda oluyo bitek böyle bildiğin krem gibi beyaz birden akıyo :26:gün içinde başka olmuyo..acaba dedim ilaç yaparmı dr ye sordum kaşıntı yanma yoksa normal dedi... ama ben hiç öyle akıntı görmedim...bende hiç kilo almadım daha aynı gidiyoz bakalım... iştahımda çok açılmadı acıkıyom ama iki lokma yiyip doyuyorum sonra yine açımm...:51:

işte benim bebişimin fotosu kızlar cinsiyeti hakkında yorumlarınızı bekliyorum

Eklentiler

• $189.jpg
    $189.jpg
    7,6 KB · Görüntüleme: 55
kızlarr merhaba,, geldim ama gitcem şimdikk:1::1: oğluş uyanıkk emzirdim şimdi babasına verdim gazını çıkar diye:1::1:
ervada süt istiyomuş ona süt ısıtcam, songülll senın aras cıkk napıyoo ,
Ahaha anne olunca boyle oluyo sanırım gelmenle gıtmen bır oluyo sanırım :1: bı songul her daim burda bakalım ben nasıl olucam:1:
ben çok zayıf başladım gebeliğe 50 kiloyla.
25 kilo aldım..
yediğim her şey yaradı..
çatlakları da önleyemedim malesef :14:
Bende çok zayıftım hatta senden daha zayıftım 44 kılo ile hamıle kaldım dun ıtıbarıyle 66 kıloyum 22 kılo aldım

amin inşallah maşallah diyelim nazar değmesin doğumunda anlattığın kadar kolay olur inşallah benim çok zor geçiyo aç duruyorum dersem inanın ne yersem anında çıkarıyorum herşeyden tiksindim mutfak banyo tuvalet temizlik malzemeleri parfüm sabun eşimden ara ara kendimdn bile
Aaa öyle ara ara kokular bende de oluyodu. Ozellıkle sabun deterjan. Zaten doktor yasakladığı için eşim izin vermıyordu 9 ay boyunca çamaşur suyunu elıme almadım gerçı doktor ilk 3 ay yasaklamıştı ama benım pımpırık eşim hala elletmez kullanılacağı zaman kendı doker yıkar
biz iyiyiz canım senide gördüm daha iyi oldum:16::16::16:

artık Alamayalara vize de cıktı gider gitmez müjdeli haberi verirsin bize:52:

olabilir canım belkide evet zehirlenme degildi ama öle kötüydümki dogumda okadar sancı cekmeyince dedm herhalde ben ölüyom ama şimdi iyiyim şükür:nazar:

ah elifim senle aramda 10gün falan vardı seniher gördügümde duygulanıom..
beraber basladık ama bu yolu ben tamamlayamadım..

bende memnun oldum canım..
aa sen gebesin demek:49:
Allah ım senin bebegini korusun bu öle kötü bir duyguki kimseye yasatmasın...
dualarında benide eksik etme olurmu:54:
Canım keske bebeğin senınle olsaydı ama elden bışey gelmıyo mağalesef:50: bende çok uzuluyorum
kullandım canım vazelin ayrı kullandım badem yağı ayrı kullandmmm
Badem yağını duymuştum kullananları ama vazelını ılk defa duyuyorum. Yanı faydası olup olmadığından emın değilim

Ahaha anne olunca boyle oluyo sanırım gelmenle gıtmen bır oluyo sanırım :1: bı songul her daim burda bakalım ben nasıl olucam:1:

Bende çok zayıftım hatta senden daha zayıftım 44 kılo ile hamıle kaldım dun ıtıbarıyle 66 kıloyum 22 kılo aldım

Aaa öyle ara ara kokular bende de oluyodu. Ozellıkle sabun deterjan. Zaten doktor yasakladığı için eşim izin vermıyordu 9 ay boyunca çamaşur suyunu elıme almadım gerçı doktor ilk 3 ay yasaklamıştı ama benım pımpırık eşim hala elletmez kullanılacağı zaman kendı doker yıkar

Canım keske bebeğin senınle olsaydı ama elden bışey gelmıyo mağalesef:50: bende çok uzuluyorum

Badem yağını duymuştum kullananları ama vazelını ılk defa duyuyorum. Yanı faydası olup olmadığından emın değilim

haha ben gunduz ış basıı benı kk da görmek zor
gece 9 dan sonra keyıf yapıyorum sende 9 dan sonra atarsın osmana gelırsın yıne

evet elden bişe gelmiyor..keşke gelse de yapabilsem:50:
böle seyler yasayacagım aklıma bile gelirmiydi ki..
sen cok sanslı bir annesin unutma sakın bunu..
yoruldugunda gücün tükendiginde bile hep mutlu ol şükret haline
üzülme sakın sen iiki varsın:54:

ayyy kalabalıgız ama sessz geldi bana topic..
nedense daha bir kalabalık gürültü istiyorum sanırım:52::52::52:
Canım sorma bu gun yeğenım bende kalıyo ona oyun aramaktan sızlere yazamıyom anca yanı yerınden kalk onun yanına gıt pc de oyun ara beğendır derken bı bakıyom ne kadar zman geçmiş. Yoksa duşuk cenelıyımdır bılırsın

Annemde var catlaklar yaaa hangı bunye kabul ederkı benım ne kadar zayıf oldugumu sen bılıyorsun. Şimdi karnım resmen 10-13 kıloluk karpuz buyukluğunde bıde ben omrum boyunca zayıftım o yuzden çatlamaya çok musattım. Zaten totoşa sürmedim aklıma gelmedı şimdi harıta gıbı orası canım bu kremı cılt hastalıklarının tedavısıne fılan verıyorlarmış. Gecen ay 2 kutu yazdırdım sistem vermedı malum kanunlar sureklı değişiyo. Eczacı bana dedıkı aile hekımlığıne gıdıp yazdıranılırsınız ama teşise yanık yazsın o zaman 5 kutu bıle verır dedı. O kadar etkılı bı kremmış. Bende yarın yazdırcam aıle hekımlığıne u ay yıne sorun yaşattı bana. Heee bu arada totoşta çatlaklar var dedım yaa. Gordukten sonra onların ustune de surmeye başladım bı kaç gun içinde eşim fark var sankı kırmızığı azalmış dedı kı bende farkettım cıdden azalttı. Yanı yazdırın dursun evde ne zararı olur
işte benim bebişimin fotosu kızlar cinsiyeti hakkında yorumlarınızı bekliyorum
Kız ben bunu seklını bıle anlamadım kı nerde kaldı cınsıyet tahmını ahahaha

sende sakın üzülme canım ya inanıyorum kısa zamanda yerini dolduracak rabbim bizde dualarımızla yanındayız inşallah o mutlu anı beraber paylaşacağız

Canım sorma bu gun yeğenım bende kalıyo ona oyun aramaktan sızlere yazamıyom anca yanı yerınden kalk onun yanına gıt pc de oyun ara beğendır derken bı bakıyom ne kadar zman geçmiş. Yoksa duşuk cenelıyımdır bılırsın

Annemde var catlaklar yaaa hangı bunye kabul ederkı benım ne kadar zayıf oldugumu sen bılıyorsun. Şimdi karnım resmen 10-13 kıloluk karpuz buyukluğunde bıde ben omrum boyunca zayıftım o yuzden çatlamaya çok musattım. Zaten totoşa sürmedim aklıma gelmedı şimdi harıta gıbı orası canım bu kremı cılt hastalıklarının tedavısıne fılan verıyorlarmış. Gecen ay 2 kutu yazdırdım sistem vermedı malum kanunlar sureklı değişiyo. Eczacı bana dedıkı aile hekımlığıne gıdıp yazdıranılırsınız ama teşise yanık yazsın o zaman 5 kutu bıle verır dedı. O kadar etkılı bı kremmış. Bende yarın yazdırcam aıle hekımlığıne u ay yıne sorun yaşattı bana. Heee bu arada totoşta çatlaklar var dedım yaa. Gordukten sonra onların ustune de surmeye başladım bı kaç gun içinde eşim fark var sankı kırmızığı azalmış dedı kı bende farkettım cıdden azalttı. Yanı yazdırın dursun evde ne zararı olur

Kız ben bunu seklını bıle anlamadım kı nerde kaldı cınsıyet tahmını ahahaha

he ya teyzesi doktor pozisyonu iyi yakalayamadı tam toplanırken çekti neyse cuma günü gideceğim o zaman net bi foto koyarım sen içinden geçeni söyle yeter zaten tahmin yürütüyoruz

Kızlar bana musade kacayım yavastan
yarın ananeme gıdıcem vakıtlıce kalkıp evın ışlerını organıze edebılyım
k i b öptum cok

haha ben gunduz ış basıı benı kk da görmek zor
gece 9 dan sonra keyıf yapıyorum sende 9 dan sonra atarsın osmana gelırsın yıne
Ayy osman geldığı ılk andan ıtıbaren zaten bebış ona ait:1: zaten az çok tanımızsınızdır ne kadar pımpırık olduğunu ne kadar duşuncelı olduğunu bı memişkosu yok oda oksa bana hıç getırmez herhalde :1:

Allaha şukurler olsun canım. Ama sende kendını harap etme bu zor donemı işallah beraber atlatıcaz sende kavuşacaksın meleğıne
he ya teyzesi doktor pozisyonu iyi yakalayamadı tam toplanırken çekti neyse cuma günü gideceğim o zaman net bi foto koyarım sen içinden geçeni söyle yeter zaten tahmin yürütüyoruz

Erkek geçıyo benım içimden ama yınede hayırlısı olsun sağlıklı bı şekılde kucağına alda onemlı olan o

Kızlar bana musade kacayım yavastan
yarın ananeme gıdıcem vakıtlıce kalkıp evın ışlerını organıze edebılyım
k i b öptum cok

müsade senin güle güle git bende çıkıyorum zaten geceniz hayrolsun öpüldünüz canlar kendinize cici bakın görüşmek üzere

Back