avon işe yarıyomuymuş bu konuda :) dur bende bi bakim bulabilrsem alırım....bide kuzum elevit kullanırken sende akıntı yaptımı hiç...:26:cnm akşa akraba vardı mubarek le bı catlamıştıkı kırmızı genış puff yanı
avonun bılyalı catak gıderıcını aldı okadar sılınmışkı anlatamam sana kızarıklık tamamen gıtmış saydam bı renk almış
hem ındırımde 18 tl ye aldı grmesem ınanmazdım
ohh yarasın oğluş beslensin doğumdan sonra geçer yavaş yavaş ya kırmızılıklar gitsin yeter... benimde karnımda yoktu ama göğsü çatlamıştıben çok zayıf başladım gebeliğe 50 kiloyla.
25 kilo aldım..
yediğim her şey yaradı..
çatlakları da önleyemedim malesef
banada ilkinde lierac verdi işte aslında mustelanınkini tavsiye etti ama eczacı lierac verdi 90 tl ye almıştık geçen sene ... hep karnımda kullandım bi çatlağım olmadı gerçi karnım çok çıkmamıştı benim... göğsümde oluştu çatlak orayada sürmeyi hiç akıl etmedim... ama dediğim kremi bi sorum bakim ya bide bünye meselesi kimde kremsiz gram çatlak olmaz kiminde ne sürersen sür çatlıyo genetik diyolar annede var mı çatlak....Canım hiç krem kullanmadınmı
Yok canım benım karnımda hıç çatlak yok. Sadece kalçamda var. Orayı gormediğim için krem surmek aklıma gelmedı sonra bır baktım kı halçamda çatlak dolmuş. Bıde kızlar boyle çok paralar vermenıze gerek yok. Ben 3. Ayımda doktora dedim çatlaklar için krem yazarmısınız dıye. Oda devletın karşıladığı bı tane krem var onu yazayım dedi. Fıto. 4. Ayımdan ıtıbaren bıkmadan usanmadan her gece kremlendım. Bu zamana kadar 5 ayda toplasan 5-10 gece anca surmemişimdir. Okadar ıtınalı kullandım kremı. Her ay yazdırdım doktora hemde 2 kutu ve parada odemedım cok cok cuzı bı rakam. Ama karnım çok purussuz bı tane bıle çatlak yok
Hoş geldın almanya yolcusu