Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243
Ahaha yok kızzz hanı gırer gırmez dedınya mucızem buzın sızı zıyarete geldım dıye gerıye bı ben kalmıştım benı zıyarete gelmedınmı kustum ilte demiştim. Sonrasında da çıkınca espri yapayım dedım

iyi geceler bayanlar ben geldiiiimmmmmm
Hoş geldın canımm
aman seydam kahkaha ıle guldum he
ay bende her ay otomatıge baglamıştım
pekala şeydacım alıklık varmı alıklık bu arada meryem hepınıze slm söledı kv delermış
Var var alıklık ben şahıdım
he öle bi muahhpet geçmştide sende öle demiştin şimödi sigra smlen,i kullnıca acabamı dedim :))

elifff bak geldi kuzumm..fare dağ konuşunn
Heee gordum gordum

farkedilmeyince cigirayim dedim ben de mucize haniiiiiiiiiiimmmmmmmmmm gördünüzmü kar yagdi burda kaaaaarrrrr ve hava yumusadi resmen ooohhhh

he öle bi muahhpet geçmştide sende öle demiştin şimödi sigra smlen,i kullnıca acabamı dedim :))
evet canım nasıl oldu anlamadım bile sanki içen ben diilim he hiç aramadım masallah o kader üzüldüm bak aklıma geldii neden aramadım acaba cok bagımlı degilmişim demekk:))))
bende geldim utanarak ama:)

selamm neden utandınn

ii gecelr kızlar nasılsınız iki yazıom bi iş yapıorum kırmızı biber közlemiştim fırında onu ayıkladım temizledim yarına hazır missss

ranana mavera yakalım gız sizi

kolay gelsın cnm
yarın ne gıbı ışlemden gecırcen bakalım onları eşim böyle zeytınyaglı sarımsaklı yapıyo pek bı guzel oluyo

hosbuldum canim nasilsin bakalim?? dogum yaklastikca heyecan da tavan yapiyor mu???

ii gecelr kızlar nasılsınız iki yazıom bi iş yapıorum kırmızı biber közlemiştim fırında onu ayıkladım temizledim yarına hazır missss

he ya yakaladın valla ama kaçmıyoduk ki biz sen açık değildin hem biraz önce bizim gurupta kimse yoktu valla iyi buldum burayı uykuda yok bizim beyde işte takılıyoruz işte

ooo tamamdır alıksa kesın gebe teste falan gerek kalmadı

kolay gelsın cnm
yarın ne gıbı ışlemden gecırcen bakalım onları eşim böyle zeytınyaglı sarımsaklı yapıyo pek bı guzel oluyo

kahvaltıya koyucam nasıl yapim sence sademi yağlımı

he ya yakaladın valla ama kaçmıyoduk ki biz sen açık değildin hem biraz önce bizim gurupta kimse yoktu valla iyi buldum burayı uykuda yok bizim beyde işte takılıyoruz işte
yok be canım gördümde ondan diorum

evet canım nasıl oldu anlamadım bile sanki içen ben diilim he hiç aramadım masallah o kader üzüldüm bak aklıma geldii neden aramadım acaba cok bagımlı degilmişim demekk:))))

selamm neden utandınn

ne bileyim konu ne bilmiyorum yabancıyımda baktım bol muhabbet var dalayım dedim ama biraz da çekindim nasıl karşılanırım diye kusura bakmayın herkese selam

hahaaha 15 ocak teyzesı ay şimdiden başladı doğumgunu hayallerıne
ayyy yerim ben onu yaaa..abla tabe o ...ooo girsin benim minik oğlağımm..yerim onu ben yerimm..neden bu kadar zeki olduğuda belli bakk...yaşından olgun davranıyor..afferimm benmm kızımaa yaaa

ayyy canım çekti heeee..

songül ben hamileyim galba..canım çok fazla şey istyo..çokta ilginçç.
dün nane limon kokusu aldım olsa içerdim
bugn maydonz suyu cnm istedi
şimdide patatesli çarşaf böreee
ay hiç birinide sevmm normlade...bir çarşaf böre kabaklı yada peynirli olursa yerim diğerlerini yimem..

ayyyyyy beni sistem atmıs ya delimi ne

iyilik güzellik canim ne olsun... seni sormali, sen nasilsin bakalim???
nasıl olım aynıı canımm erkeklere rest olayın dayımm sadece bugünn

ay nerde benim kii öle yapsam ben tammen umudu kes demektir önemsemedim die
asla bişiy yapmas demekki sanin ki anlıyo bu işlerden yok benim koçiş çakmıyo valla

ne bileyim konu ne bilmiyorum yabancıyımda baktım bol muhabbet var dalayım dedim ama biraz da çekindim nasıl karşılanırım diye kusura bakmayın herkese selam

aa cnm benım herkese acık topikımız hatta bız gece kuşlarıyız sende gece kuşuysan burda oluyoruz genelde
mesela ben 2 cocugu uyuttum attım kendımı hemen buraya

anaaa kız sen aserıyn ya aaa bence test yapmadan hepsını temın ettır eşini
adet olana kadar nasılsa gebesın dımı ama

ne resti ne resti bayilirim ben erkeklere rest cekmeye

selamm nedemek tanısırız konumuz bugün bende erkelere karsıı koymakk
sahsenn bebek davasını astık artıkın

aa cnm benım herkese acık topikımız hatta bız gece kuşlarıyız sende gece kuşuysan burda oluyoruz genelde
mesela ben 2 cocugu uyuttum attım kendımı hemen buraya

ohh ohh maşallah Allah bağışlasın Rabbim olmayanlara da versin bende 12 haftalık hemileyim genelde gece kuşuyumdur:) artık her gece başınızın belası olurum yav

Ahaha butun kvler aynı sanırım ( songulunkısı harıç ounkısı kv bıle değil bence)
Gel bıde boylesını gorsun benım kv bakalım o zaman ne dıcek elıf senı başımın ustunde gezdırcemmı dıcek ( ruyamda gorsem ınanmam) yoksa elif kımse elıne su dokemıyomu dıcek

Aaaa zaten o an cırkeflık yapsaydın bu kadar etkılı olmazdıkı

hosbuldum canim nasilsin bakalim?? dogum yaklastikca heyecan da tavan yapiyor mu???
Yaa aslında okadar heyecanlı değildim ama bu zıllıler benı heyecanlandırdı. Yarın kontrolum var ya donmezsen fılan deyınce otomatık olarak heyecan bastı. Sen nasılsın canım
ooo tamamdır alıksa kesın gebe teste falan gerek kalmadı
Yaaa aslında ben teşisi koydum ama ne bıleyım inanmıyo işte. Barı testı erken yap da boşuna strese girmeyelım dıyom onuda dınlemıyı ee ne yapcan bekliyoz bakalım mucıze hanımın keyfını

geceeem kı ben daha uyamamısım saat kaç olmuss ay bugün hiç uykum yok valla sinirden mi neden cabaa
sessiz gecem benimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…