Ahaha yok kızzz hanı gırer gırmez dedınya mucızem buzın sızı zıyarete geldım dıye gerıye bı ben kalmıştım benı zıyarete gelmedınmı kustum ilte demiştim. Sonrasında da çıkınca espri yapayım dedımmerhaba
ya ben buraya yazdıktan sonra bilgisayar dondu o yüzden yazdıklarınızı takip edemedim şekerim
niye kaale almayım hiç öyle kötü huylarım yoktur:))
bana mı küstünüz, ben olaya fransız kaldım yaa
Hoş geldın canımmiyi geceler bayanlar ben geldiiiimmmmmm
Var var alıklık ben şahıdımaman seydam kahkaha ıle guldum he
ay bende her ay otomatıge baglamıştım
pekala şeydacım alıklık varmı alıklık bu arada meryem hepınıze slm söledı kv delermış
Heee gordum gordumhe öle bi muahhpet geçmştide sende öle demiştin şimödi sigra smlen,i kullnıca acabamı dedim :))
elifff bak geldi kuzumm..fare dağ konuşunn
hoş gedlin cnm nasılsınnn...
yok kız alıklık varsa da ben bilmm innki..ama aptal bir gülümseme var 19 dişim gözüküyor
unutma valla heee..o kayınvaldene söle bi gelrim ora tam çirkef olurum..heheh benm kv sorsan neler der ayy düşünmek dahi istemiyom..."aman aman allh muhafaza allh kmseye vermesizn böle cadısını"der
60: 60:
derse desin oğlu bende hahahahah
kız ıyomu eymenn
ne çığıryonn kızzzz
evet canım nasıl oldu anlamadım bile sanki içen ben diilim he hiç aramadım masallah o kader üzüldüm bak aklıma geldii neden aramadım acaba cok bagımlı degilmişim demekk:))))he öle bi muahhpet geçmştide sende öle demiştin şimödi sigra smlen,i kullnıca acabamı dedim :))
bende geldim utanarak ama:)
ii gecelr kızlar nasılsınız iki yazıom bi iş yapıorum kırmızı biber közlemiştim fırında onu ayıkladım temizledim yarına hazır missss
ranana mavera yakalım gız sizi
Ahaha yok kızzz hanı gırer gırmez dedınya mucızem buzın sızı zıyarete geldım dıye gerıye bı ben kalmıştım benı zıyarete gelmedınmı kustum ilte demiştim. Sonrasında da çıkınca espri yapayım dedım
Hoş geldın canımm
Var var alıklık ben şahıdım
Heee gordum gordum
ii gecelr kızlar nasılsınız iki yazıom bi iş yapıorum kırmızı biber közlemiştim fırında onu ayıkladım temizledim yarına hazır missss
Ahaha yok kızzz hanı gırer gırmez dedınya mucızem buzın sızı zıyarete geldım dıye gerıye bı ben kalmıştım benı zıyarete gelmedınmı kustum ilte demiştim. Sonrasında da çıkınca espri yapayım dedım
Hoş geldın canımm
Var var alıklık ben şahıdım
Heee gordum gordum
kolay gelsın cnm
yarın ne gıbı ışlemden gecırcen bakalım onları eşim böyle zeytınyaglı sarımsaklı yapıyo pek bı guzel oluyo
yok be canım gördümde ondan diorumhe ya yakaladın valla ama kaçmıyoduk ki biz sen açık değildin hem biraz önce bizim gurupta kimse yoktu valla iyi buldum burayı uykuda yok bizim beyde işte takılıyoruz işte
evet canım nasıl oldu anlamadım bile sanki içen ben diilim he hiç aramadım masallah o kader üzüldüm bak aklıma geldii neden aramadım acaba cok bagımlı degilmişim demekk:))))
selamm neden utandınn
ayyy yerim ben onu yaaa..abla tabe o ...ooo girsin benim minik oğlağımm..yerim onu ben yerimm..neden bu kadar zeki olduğuda belli bakk...yaşından olgun davranıyor..afferimm benmm kızımaa yaaahahaaha 15 ocak teyzesı ay şimdiden başladı doğumgunu hayallerıne
nasıl olım aynıı canımm erkeklere rest olayın dayımm sadece bugünniyilik güzellik canim ne olsun... seni sormali, sen nasilsin bakalim???
aras yıkanırken uucaktı nerdeyse hemen mıyıştı ablasıda uyudu oh am topiklık havadayım yanı
ay acıtasyın daha etkılı oluyo
ay ebn unuttugunda cok sok olmuştum ay bekledım saat 12 ye kadar kesın şaka yapıyo dedım ay bı ara arabaya gıttı dedım kesın hedıye cıcek pasta bişey gelıcek aa elı boş geldı neyse yattık daha beklıyom
demezmı hadı aşkım ıyıgeceler
sonra dedımkı gercekten unuttunmu neyı dedı jeton duştu
hıc cırkefleşmedım ona daha koydu abı ohhhhhh
bıdaha hep vıcdan azabı duydu ertesı gun ışten ızın almış hemen organızasyon
ne bileyim konu ne bilmiyorum yabancıyımda baktım bol muhabbet var dalayım dedim ama biraz da çekindim nasıl karşılanırım diye kusura bakmayın herkese selam
ayyy yerim ben onu yaaa..abla tabe o ...ooo girsin benim minik oğlağımm..yerim onu ben yerimm..neden bu kadar zeki olduğuda belli bakk...yaşından olgun davranıyor..afferimm benmm kızımaa yaaa
ayyy canım çekti heeee..
songül ben hamileyim galba..canım çok fazla şey istyo..çokta ilginçç.
dün nane limon kokusu aldım olsa içerdim
bugn maydonz suyu cnm istedi
şimdide patatesli çarşaf böreee
ay hiç birinide sevmm normlade...bir çarşaf böre kabaklı yada peynirli olursa yerim diğerlerini yimem..
ayyyyyy beni sistem atmıs ya delimi ne
nasıl olım aynıı canımm erkeklere rest olayın dayımm sadece bugünn
ay nerde benim kii öle yapsam ben tammen umudu kes demektir önemsemedim die
asla bişiy yapmas demekki sanin ki anlıyo bu işlerden yok benim koçiş çakmıyo valla
ne bileyim konu ne bilmiyorum yabancıyımda baktım bol muhabbet var dalayım dedim ama biraz da çekindim nasıl karşılanırım diye kusura bakmayın herkese selam
aa cnm benım herkese acık topikımız hatta bız gece kuşlarıyız sende gece kuşuysan burda oluyoruz genelde
mesela ben 2 cocugu uyuttum attım kendımı hemen buraya
Ahaha butun kvler aynı sanırım ( songulunkısı harıçhoş gedlin cnm nasılsınnn...
yok kız alıklık varsa da ben bilmm innki..ama aptal bir gülümseme var 19 dişim gözüküyor
unutma valla heee..o kayınvaldene söle bi gelrim ora tam çirkef olurum..heheh benm kv sorsan neler der ayy düşünmek dahi istemiyom..."aman aman allh muhafaza allh kmseye vermesizn böle cadısını"der
60: 60:
derse desin oğlu bende hahahahah
kız ıyomu eymenn
ne çığıryonn kızzzz
Aaaa zaten o an cırkeflık yapsaydın bu kadar etkılı olmazdıkıaras yıkanırken uucaktı nerdeyse hemen mıyıştı ablasıda uyudu oh am topiklık havadayım yanı
ay acıtasyın daha etkılı oluyo
ay ebn unuttugunda cok sok olmuştum ay bekledım saat 12 ye kadar kesın şaka yapıyo dedım ay bı ara arabaya gıttı dedım kesın hedıye cıcek pasta bişey gelıcek aa elı boş geldı neyse yattık daha beklıyom
demezmı hadı aşkım ıyıgeceler
sonra dedımkı gercekten unuttunmu neyı dedı jeton duştu
hıc cırkefleşmedım ona daha koydu abı ohhhhhh
bıdaha hep vıcdan azabı duydu ertesı gun ışten ızın almış hemen organızasyon
Yaa aslında okadar heyecanlı değildim ama bu zıllıler benı heyecanlandırdı. Yarın kontrolum var ya donmezsen fılan deyınce otomatık olarak heyecan bastı. Sen nasılsın canımhosbuldum canim nasilsin bakalim?? dogum yaklastikca heyecan da tavan yapiyor mu???
Yaaa aslında ben teşisi koydum ama ne bıleyım inanmıyo işte. Barı testı erken yap da boşuna strese girmeyelım dıyom onuda dınlemıyıooo tamamdır alıksa kesın gebe teste falan gerek kalmadı
kahvaltıya koyucam nasıl yapim sence sademi yağlımı
yok be canım gördümde ondan diorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?