• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243
yani arada gerekli bölee gerci ben hep böyleyim benim dedigim olacak illa
hamişmişin hee ALLAHIM sag salim kucagına almayı nasip etsin dua et bizleredee

sende içigiyordun demii bırakman iyi olmus yaa ben nasıl içiyodum bilmm cok tüksiniyorum kokusundan bilee

evet canım çok sağol RABBİM TEZ ZAMANDA ÖNCE KARNINIZI SONRADA KUCAKLARINIZI DOLDURSUN İNŞALLAH EDERİM TABİ

ay hadii inşALLAH bakalım pek ilginç seyler cekmiş canınn maydonuz suyuu mesela
içme hem haydonuzu gebelere vermiolarmıı

gel beraber olak bacım benim herife kısdım da ben :41::41::41:haketiolar
yok kız içmm bi anlıktı o birdaha gitti ztn cnmm..şimdi midem kalkıyoı hayalini bile kursamm
ayyyyyyyyyy canim valla kisi ben de pek sevmem ama keyfim yerinde olunca o bile güzel ya :9::9::9:

tamam olur sagdan sen dal, soldan ben :41::41::41::41: napti anlat bakayim.. senin gibi hatunu bulmus daha ne istiyo acaba :19::19::19:
evet cnm insnn keyfi yerinde oldumu her yer paris :)))
yani arada gerekli bölee gerci ben hep böyleyim benim dedigim olacak illa
hamişmişin hee ALLAHIM sag salim kucagına almayı nasip etsin dua et bizleredee

sende içigiyordun demii bırakman iyi olmus yaa ben nasıl içiyodum bilmm cok tüksiniyorum kokusundan bilee

evet yaa bazen otobüsüe biniyorumda millet leş gibi kokuyor.ay diyom bende böle kokuyodumm

kız o akşam meze nıyetıne yanı salata nıyetıne guzel olur ama kahvaltıda bıraz agır olmazmı sarımsak fılan gun içinde sıkıntı yaratabılır

Yaaa o zıllıler benım kanıma hırıyo hep ama. Bu arada bı hapşırıkta doğurma lafı acayıp hoşuma gıttı :1:
İşallah gelişiminde bı sorun yoktur normalde hep 2-3 hafta ılerden gıdıyordu ama en son gıttığımde sadece bı kaç gun ilerde çıktı bakalım bu sefer ne olmuş amann sağlıklı olsunda gerisi onemlı değil

Ahaha mevlut sekerı hakkında alıklık yapmıştın yaaa bu gun :1: ne cabuk unuttun
Heee bu arada eymen hıçkırmaya başladı birazdan tamamen uyanır zaten sınır olacak ne o bıseymı soracan :1:

takilma canim öyle ileride geride felan diye... hic de duymadimki ileri gidiyo ya da geriden geliyo diye bir sey olsun.. sonucta bi makinanin yaptigi ölcüm degil mi??? dedigin gibi sagligi yerinde olsun da önemli olan o :16::16::16:

canımm benim dogum günümü unuttuu gibi bişiy yanii ona kızdımm
en son kutlayan kocam olduu çok efkarlıyımm çokk

kız durr sonra ihale bana kalır bakk bebişlerin uyanır sen sakın ol
boş ver kavgayıı sekerim

benimki de onun gibi bir sey yapti yaa :50::50::50: hediye bilem almadi, hem de bana almadi yani düsün, üstelikte ne istedigimi biliyodu yaaa.. bak yine sinir oldum, sabah kalkinca catayim bi :9::9::9:

evet canım çok sağol RABBİM TEZ ZAMANDA ÖNCE KARNINIZI SONRADA KUCAKLARINIZI DOLDURSUN İNŞALLAH EDERİM TABİ
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
yok kız içmm bi anlıktı o birdaha gitti ztn cnmm..şimdi midem kalkıyoı hayalini bile kursamm

evet cnm insnn keyfi yerinde oldumu her yer paris :)))
evet yaa bazen otobüsüe biniyorumda millet leş gibi kokuyor.ay diyom bende böle kokuyodumm

dimii oh kurtulmus biz artık mis gibi kokuyos:21::21::21::21:

canımm benim dogum günümü unuttuu gibi bişiy yanii ona kızdımm
en son kutlayan kocam olduu çok efkarlıyımm çokk

kız durr sonra ihale bana kalır bakk bebişlerin uyanır sen sakın ol
boş ver kavgayıı sekerim

aa benm kavgam sakın olur malum yeren var ama en buyuk kavga sessızlıkte oluyo cok pıs kuserım

benimki de onun gibi bir sey yapti yaa :50::50::50: hediye bilem almadi, hem de bana almadi yani düsün, üstelikte ne istedigimi biliyodu yaaa.. bak yine sinir oldum, sabah kalkinca catayim bi :9::9::9:

ah ah bacım hediyesi batsın erkek milleti gecensee de aynı olay olmus du ben takınyılıyım belkide bilemicem
ama olmas böle ya çok sinir oldum heralde bu ilk ve son olur yoksa ne olacak oda gördüü
kıs catma kocana aaaaa anlatmıcam bak biğ daha

ha tamam anladım ya önu biliyorumda kısaltılmış olduğunu çıkaramadım kusura bakmayın daha 4-5 gündür üyeyim çözmeye çalışıyorum işte

aa cıx cnm ondan degıl sen gebesın ya gebeler alık olur ondan benım ustumden ancak kalktı alıklık
nerelısın cnm

kızlar fena gaza geldım cnm öle avga kusluk cektı anlatamam acaba ne bulsamda kavga cıkarsam ay cokta alttan alacak tıpı var bu ara
kız yazık kız sennki pek bir mülayim ne kavga çıkrıyon.kır kıçını otr...
aaa ıhanet yok ama pazartesı yapcaz
tabi kuzum ozmana kadr ters bir durum olmazsa pazartesi hemn yaporumm
kız o akşam meze nıyetıne yanı salata nıyetıne guzel olur ama kahvaltıda bıraz agır olmazmı sarımsak fılan gun içinde sıkıntı yaratabılır

Yaaa o zıllıler benım kanıma hırıyo hep ama. Bu arada bı hapşırıkta doğurma lafı acayıp hoşuma gıttı :1:
İşallah gelişiminde bı sorun yoktur normalde hep 2-3 hafta ılerden gıdıyordu ama en son gıttığımde sadece bı kaç gun ilerde çıktı bakalım bu sefer ne olmuş amann sağlıklı olsunda gerisi onemlı değil

Heee bu arada eymen hıçkırmaya başladı birazdan tamamen uyanır zaten sınır olacak ne o bıseymı soracan :1:

nee ettm kız ben hatrlamıyom heee ne dediydimkiii
hee sorcm benm meşhur soruyu sor...teyzen gurban kızma teyzenee

haha ımalat burdan gebelık burda lohusalık burda hatta ben hastaneden kk ya gırdım
ay ben hala burdayım kız elif sen unutcanmı bızı
Yaa canım başlarda kv bızden çıkmaz elımde sureklı pc yı gorurse çok tepkı alırım başlarda pek giremem ama eymen bey aras abısı gıbı uslu olursa hep burdayım demektır:1: eğer uslu olmazsada fırsat buldukça artık tabı bulabılırsem. Yaaa sen oğlunla konuşuyormussunya benım oğlu uslu dıye. O gunden sonra bende konuşmaya başladı benımkınde ters teptı sanırım daha da hareketlendı artık hıc durmuyo:1: bu arada oflu gelmedı doğurdu galıba:1:
tamam kız geleyim sizçağırırsınızda bem gelmem mi heç ba arada çok sıcak kanlısınız sevdim bu topiği
Aaa sorma yanıyoz valla:1: sıcak kanlıdan zıyade cenesı duşuk dıyebılırz:1:

kız ben diyom test alalım boşver bekliyelim daha erken diyo uyuz etti beni.bgun test alamaya gidim dedim tam montumu giyodum kolumdan çkti gtmseneneeee şebeklik yaptııı..almaz kiii bana oo bişe şimdi..abrtma der bana:25::25::25:

kız demezler...gelin ne kdr uzak olursa o kadar kıymetli olo..bak iki elti yakınız beni sevmez onuda sevmez ama diğerleri uzak biraz onları sever...
Amann erkek mılletı işte bende testı gızlı alırdım oda dah erken boşver fılan derdı:37:
Benımkı bende uzak olmaz ust katımdan taşınmıcak tabı bende o bakımdan yapacak bışey yok. Elden buşey gelmıyor

kızlar fena gaza geldım cnm öle avga kusluk cektı anlatamam acaba ne bulsamda kavga cıkarsam ay cokta alttan alacak tıpı var bu ara
Ahaha bul bakalım şimdi deyınce benımde canım cektı ama hayatta kavga edememkı zaten alttan alır.:37: bıde yarın mutlu olacağım için trıp yapmak aklıma gelmez. Ağzım kulaklarımda dolaşacam butun gun o yuzden sana bı kavga nedenı bulalım bence. Bende umut yok

ooo benım kv ıle ara yarım saat belkım 40 dk bı gıderım paşalar guıbı agırlar bızı
eltımlede bı arada oturuolar onlarda cok ıyı anlaşıyolar
benım kv cok ıyı en ıyı en tatlı en tonton
Anam senınkı kv statusune gırmıyono farklı bı statude:1:

ii geceler kızlar masllahınız var konuşmalarınıza yetişemiorum yanii :54::54:
Ahaha buldugun ılk yerden dal boşver takılma

ah ah bacım hediyesi batsın erkek milleti gecensee de aynı olay olmus du ben takınyılıyım belkide bilemicem
ama olmas böle ya çok sinir oldum heralde bu ilk ve son olur yoksa ne olacak oda gördüü
kıs catma kocana aaaaa anlatmıcam bak biğ daha

yok kusum seninle ilgisi yok yaa... daha hirsimi alamadim da ondan... yaa evlilik-nisan-nikah yildönümü,yilbasi, sevgililer günü vs vs hicbirini takmiyo, aklina bile gelmiyo.. ya bi dogum günüm ya.. bir de unutulcak bigün bile degil 29 Ekim sen düsün yani :50::50::50: amaaannn yapsin böyle kaybeden kendisi olur ben degil :19::19::19: takintili olmakla ilgisi yokki, özel bigün yaaa unutmasinlar iste o kadar :20::20::20:

tosun olcak o tosun aras kankası gıbı

ii geceler kızlar masllahınız var konuşmalarınıza yetişemiorum yanii :54::54:
selam sende hoş geldin evet bazen bende yakalayamıyorum:))
aa benm kavgam sakın olur malum yeren var ama en buyuk kavga sessızlıkte oluyo cok pıs kuserım
ah o küsmek nasıl bişiy ben çok meral ediyorum küserim konusmm ben konusana kadar yüz kere askım der sarılır ne bilim hayattda ayrılmas kıçımdan biz hiç küsemeyiz onun için çok küsmek istemişimdirr hiç müümkün olmadı
bi kac saat önce en iisi gidim yatım dedim yatagın içine geldi askım napıon sen burda dioo
cama rujla seni seviom yazmıs kalk ben naptım bak dioo yaa
siz çok güzel muhabbet ediyonuz,dinlemek daha zevkli :1::1::1::1::16:

kıss sen yokmusun hep sessiz bi kösedee konus azcık zatii görüşemiyos:)))

yok kusum seninle ilgisi yok yaa... daha hirsimi alamadim da ondan... yaa evlilik-nisan-nikah yildönümü,yilbasi, sevgililer günü vs vs hicbirini takmiyo, aklina bile gelmiyo.. ya bi dogum günüm ya.. bir de unutulcak bigün bile degil 29 Ekim sen düsün yani :50::50::50: amaaannn yapsin böyle kaybeden kendisi olur ben degil :19::19::19: takintili olmakla ilgisi yokki, özel bigün yaaa unutmasinlar iste o kadar :20::20::20:

hımmmm o toptan halletmış ışını bı kere hatırladımmı gerısı gekcek dıye
ay 29 ekım deme benım tospıkte 29 ekımde doğcaktı göya ne hevesım vardı hep cumhurıyet bebesı dıyodum

aa cıx cnm ondan degıl sen gebesın ya gebeler alık olur ondan benım ustumden ancak kalktı alıklık
nerelısın cnm

aaa kim demiş alık olur diye neyse bizimde 6 ay sonra kalkar aslen gümüşhaneliyim ama izmirde yaşıyorum sen nerelisin

selam sende hoş geldin evet bazen bende yakalayamıyorum:))

ah o küsmek nasıl bişiy ben çok meral ediyorum küserim konusmm ben konusana kadar yüz kere askım der sarılır ne bilim hayattda ayrılmas kıçımdan biz hiç küsemeyiz onun için çok küsmek istemişimdirr hiç müümkün olmadı
bi kac saat önce en iisi gidim yatım dedim yatagın içine geldi askım napıon sen burda dioo
cama rujla seni seviom yazmıs kalk ben naptım bak dioo yaa

kıss sen yokmusun hep sessiz bi kösedee konus azcık zatii görüşemiyos:)))

haha ne guzelde jest yapmış adamcagız bıde kızzgınsız hala bak
aaa ben kustummu cok asık suratlı olurum yaklaştırmam
ama cokta uzatamam alır yıne gönlumu
asy sevıyo ben onu ya ay bak bırden de özlemem cıktı

aaa kim demiş alık olur diye neyse bizimde 6 ay sonra kalkar aslen gümüşhaneliyim ama izmirde yaşıyorum sen nerelisin

ay o benım teshısım kım alık moduna gırdıyse sonnda cıft cızgı gördu
demek ızmırde yaşıyosun ne guzel
ben oldum olası doğdum doğası sakaryadayım cnm

Back