• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243
selamm nedemek tanısırız konumuz bugün bende erkelere karsıı koymakk
sahsenn bebek davasını astık artıkın:34::34:

koy koy ben de destekçin olurum biraz da biz taş fırını olalım ya hu hep onların sözü mü olacak iyi yapıyosun

songül ben hamileyim galba..canım çok fazla şey istyo..çokta ilginçç.
dün nane limon kokusu aldım olsa içerdim
bugn maydonz suyu cnm istedi
şimdide patatesli çarşaf böreee
ay hiç birinide sevmm normlade...bir çarşaf böre kabaklı yada peynirli olursa yerim diğerlerini yimem..:25::25::25::25:
ay hadii inşALLAH bakalım pek ilginç seyler cekmiş canınn maydonuz suyuu mesela
içme hem haydonuzu gebelere vermiolarmıı

ne resti ne resti :52::52::52::52: bayilirim ben erkeklere rest cekmeye :9::9::9:

gel beraber olak bacım benim herife kısdım da ben :41::41::41:haketiolar

ohh ohh maşallah Allah bağışlasın Rabbim olmayanlara da versin bende 12 haftalık hemileyim genelde gece kuşuyumdur:) artık her gece başınızın belası olurum yav

sağol tatlım
aa demek gebesın sende cok sevındım cnm oda kk cocugumu benım ufaklık gıbı yoksa ugraştırmadımı sızı
beklerız cnm her hgece hep gece

Ahaha butun kvler aynı sanırım ( songulunkısı harıç :1: ounkısı kv bıle değil bence)
Gel bıde boylesını gorsun benım kv bakalım o zaman ne dıcek elıf senı başımın ustunde gezdırcemmı dıcek:53: ( ruyamda gorsem ınanmam) yoksa elif kımse elıne su dokemıyomu dıcek:1:

Aaaa zaten o an cırkeflık yapsaydın bu kadar etkılı olmazdıkı

Yaa aslında okadar heyecanlı değildim ama bu zıllıler benı heyecanlandırdı. Yarın kontrolum var ya donmezsen fılan deyınce otomatık olarak heyecan bastı. Sen nasılsın canım

Yaaa aslında ben teşisi koydum ama ne bıleyım inanmıyo işte. Barı testı erken yap da boşuna strese girmeyelım dıyom onuda dınlemıyı:37: ee ne yapcan bekliyoz bakalım mucıze hanımın keyfını:1:

takilma sen bu zillere canim :9::9::9: git güzelce kontorlüne, zamani gelince de, yarin ya da daha sonra allah bilir orasini, bi hapsirikta doguruver insallah :16::16::16: bebis kocaman oldu dimi artik her an gelebilir :52::52::52:

farkedilmeyince cigirayim dedim ben de :9::9::9::9: mucize haniiiiiiiiiiimmmmmmmmmm gördünüzmü kar yagdi burda kaaaaarrrrr :52::52::52::52: ve hava yumusadi resmen ooohhhh :32::32::32::32:
ii ettn kuzum ama hemen frkketik seni çığrmasanda gördük seni :)))
evet cnm gördüm çok güzel bembeyaz..ay ben kışı sevmm pekk.ama güzel duruyorduu
evet canım nasıl oldu anlamadım bile sanki içen ben diilim he hiç aramadım masallah o kader üzüldüm bak aklıma geldii neden aramadım acaba cok bagımlı degilmişim demekk:))))

selamm neden utandınn
ayy kız benmkii 3 ay oldu bırakalı ama neden bilmm arada aklıma vuro..bir tek bebek olursa zorlnmıcm ona sevniyorum..diğer gebeliğimde içmiştim çünküüü
ooo tamamdır alıksa kesın gebe teste falan gerek kalmadı

Ahaha yok kızzz hanı gırer gırmez dedınya mucızem buzın sızı zıyarete geldım dıye gerıye bı ben kalmıştım benı zıyarete gelmedınmı kustum ilte demiştim. Sonrasında da çıkınca espri yapayım dedım

Hoş geldın canımm

Var var alıklık ben şahıdım:1:

Heee gordum gordum :1::1:
kız ne alıklığımı gördün aşk olun heee...:19:

sağol tatlım
aa demek gebesın sende cok sevındım cnm oda kk cocugumu benım ufaklık gıbı yoksa ugraştırmadımı sızı
beklerız cnm her hgece hep gece

çok teşekkür ederim evet öyle hazirana geliyor inşallah ben bu kk anlamadım ne oluyo ki tabi gelirim ara sıra bazı bazı gelsende gönlüm razı:9

çok teşekkür ederim evet öyle hazirana geliyor inşallah ben bu kk anlamadım ne oluyo ki tabi gelirim ara sıra bazı bazı gelsende gönlüm razı:9

aaa olmadı bak
kk kadınlar kulubu cnm
bızım ufaklık ıcın az taktıkler ögrenmedım buralardan sonunda ıhale çörekotu bal tarcına kaldı

ayy kız benmkii 3 ay oldu bırakalı ama neden bilmm arada aklıma vuro..bir tek bebek olursa zorlnmıcm ona sevniyorum..diğer gebeliğimde içmiştim çünküüü

ayyyyyyyyyy canim valla kisi ben de pek sevmem ama keyfim yerinde olunca o bile güzel ya :9::9::9:

ay hadii inşALLAH bakalım pek ilginç seyler cekmiş canınn maydonuz suyuu mesela
içme hem haydonuzu gebelere vermiolarmıı

gel beraber olak bacım benim herife kısdım da ben :41::41::41:haketiolar

tamam olur sagdan sen dal, soldan ben :41::41::41::41: napti anlat bakayim.. senin gibi hatunu bulmus daha ne istiyo acaba :19::19::19:

koy koy ben de destekçin olurum biraz da biz taş fırını olalım ya hu hep onların sözü mü olacak iyi yapıyosun

yani arada gerekli bölee gerci ben hep böyleyim benim dedigim olacak illa
hamişmişin hee ALLAHIM sag salim kucagına almayı nasip etsin dua et bizleredee
sende içigiyordun demii bırakman iyi olmus yaa ben nasıl içiyodum bilmm cok tüksiniyorum kokusundan bilee

anaaa kız sen aserıyn ya aaa bence test yapmadan hepsını temın ettır eşini
adet olana kadar nasılsa gebesın dımı ama
kız ben diyom test alalım boşver bekliyelim daha erken diyo uyuz etti beni.bgun test alamaya gidim dedim tam montumu giyodum kolumdan çkti gtmseneneeee şebeklik yaptııı..almaz kiii bana oo bişe şimdi..abrtma der bana:25::25::25:
Ahaha butun kvler aynı sanırım ( songulunkısı harıç :1: ounkısı kv bıle değil bence)
Gel bıde boylesını gorsun benım kv bakalım o zaman ne dıcek elıf senı başımın ustunde gezdırcemmı dıcek:53: ( ruyamda gorsem ınanmam) yoksa elif kımse elıne su dokemıyomu dıcek:1:

Aaaa zaten o an cırkeflık yapsaydın bu kadar etkılı olmazdıkı

Yaa aslında okadar heyecanlı değildim ama bu zıllıler benı heyecanlandırdı. Yarın kontrolum var ya donmezsen fılan deyınce otomatık olarak heyecan bastı. Sen nasılsın canım

Yaaa aslında ben teşisi koydum ama ne bıleyım inanmıyo işte. Barı testı erken yap da boşuna strese girmeyelım dıyom onuda dınlemıyı:37: ee ne yapcan bekliyoz bakalım mucıze hanımın keyfını:1:
kız demezler...gelin ne kdr uzak olursa o kadar kıymetli olo..bak iki elti yakınız beni sevmez onuda sevmez ama diğerleri uzak biraz onları sever...

kızlar fena gaza geldım cnm öle avga kusluk cektı anlatamam acaba ne bulsamda kavga cıkarsam ay cokta alttan alacak tıpı var bu ara

kız ben diyom test alalım boşver bekliyelim daha erken diyo uyuz etti beni.bgun test alamaya gidim dedim tam montumu giyodum kolumdan çkti gtmseneneeee şebeklik yaptııı..almaz kiii bana oo bişe şimdi..abrtma der bana:25::25::25:

kız demezler...gelin ne kdr uzak olursa o kadar kıymetli olo..bak iki elti yakınız beni sevmez onuda sevmez ama diğerleri uzak biraz onları sever...

aaa ıhanet yok ama pazartesı yapcaz

aaa olmadı bak
kk kadınlar kulubu cnm
bızım ufaklık ıcın az taktıkler ögrenmedım buralardan sonunda ıhale çörekotu bal tarcına kaldı

ha tamam anladım ya önu biliyorumda kısaltılmış olduğunu çıkaramadım kusura bakmayın daha 4-5 gündür üyeyim çözmeye çalışıyorum işte

cnm eşiim bı kavanoza yag sarımsak yapıo ay acaba sırkede varmıydı vardı vardı
bıdaha cıkarıp yıyoz oh mıs
kız o akşam meze nıyetıne yanı salata nıyetıne guzel olur ama kahvaltıda bıraz agır olmazmı sarımsak fılan gun içinde sıkıntı yaratabılır

takilma sen bu zillere canim :9::9::9: git güzelce kontorlüne, zamani gelince de, yarin ya da daha sonra allah bilir orasini, bi hapsirikta doguruver insallah :16::16::16: bebis kocaman oldu dimi artik her an gelebilir :52::52::52:
Yaaa o zıllıler benım kanıma hırıyo hep ama. Bu arada bı hapşırıkta doğurma lafı acayıp hoşuma gıttı :1:
İşallah gelişiminde bı sorun yoktur normalde hep 2-3 hafta ılerden gıdıyordu ama en son gıttığımde sadece bı kaç gun ilerde çıktı bakalım bu sefer ne olmuş amann sağlıklı olsunda gerisi onemlı değil

Ahaha mevlut sekerı hakkında alıklık yapmıştın yaaa bu gun :1: ne cabuk unuttun
Heee bu arada eymen hıçkırmaya başladı birazdan tamamen uyanır zaten sınır olacak ne o bıseymı soracan :1:

tamam olur sagdan sen dal, soldan ben :41::41::41::41: napti anlat bakayim.. senin gibi hatunu bulmus daha ne istiyo acaba :19::19::19:

canımm benim dogum günümü unuttuu gibi bişiy yanii ona kızdımm
en son kutlayan kocam olduu çok efkarlıyımm çokk
kızlar fena gaza geldım cnm öle avga kusluk cektı anlatamam acaba ne bulsamda kavga cıkarsam ay cokta alttan alacak tıpı var bu ara

kız durr sonra ihale bana kalır bakk bebişlerin uyanır sen sakın ol
boş ver kavgayıı sekerim

ooo benım kv ıle ara yarım saat belkım 40 dk bı gıderım paşalar guıbı agırlar bızı
eltımlede bı arada oturuolar onlarda cok ıyı anlaşıyolar
benım kv cok ıyı en ıyı en tatlı en tonton

Back