- 30 Kasım 2012
- 4.729
- 162
- 123
selamm nedemek tanısırız konumuz bugün bende erkelere karsıı koymakk
sahsenn bebek davasını astık artıkın
koy koy ben de destekçin olurum biraz da biz taş fırını olalım ya hu hep onların sözü mü olacak iyi yapıyosun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
selamm nedemek tanısırız konumuz bugün bende erkelere karsıı koymakk
sahsenn bebek davasını astık artıkın
ay hadii inşALLAH bakalım pek ilginç seyler cekmiş canınn maydonuz suyuu meselasongül ben hamileyim galba..canım çok fazla şey istyo..çokta ilginçç.
dün nane limon kokusu aldım olsa içerdim
bugn maydonz suyu cnm istedi
şimdide patatesli çarşaf böreee
ay hiç birinide sevmm normlade...bir çarşaf böre kabaklı yada peynirli olursa yerim diğerlerini yimem..
ne resti ne resti bayilirim ben erkeklere rest cekmeye
ohh ohh maşallah Allah bağışlasın Rabbim olmayanlara da versin bende 12 haftalık hemileyim genelde gece kuşuyumdur:) artık her gece başınızın belası olurum yav
Ahaha butun kvler aynı sanırım ( songulunkısı harıç ounkısı kv bıle değil bence)
Gel bıde boylesını gorsun benım kv bakalım o zaman ne dıcek elıf senı başımın ustunde gezdırcemmı dıcek ( ruyamda gorsem ınanmam) yoksa elif kımse elıne su dokemıyomu dıcek
Aaaa zaten o an cırkeflık yapsaydın bu kadar etkılı olmazdıkı
Yaa aslında okadar heyecanlı değildim ama bu zıllıler benı heyecanlandırdı. Yarın kontrolum var ya donmezsen fılan deyınce otomatık olarak heyecan bastı. Sen nasılsın canım
Yaaa aslında ben teşisi koydum ama ne bıleyım inanmıyo işte. Barı testı erken yap da boşuna strese girmeyelım dıyom onuda dınlemıyı ee ne yapcan bekliyoz bakalım mucıze hanımın keyfını
ohh ohh maşallah Allah bağışlasın Rabbim olmayanlara da versin bende 12 haftalık hemileyim genelde gece kuşuyumdur:) artık her gece başınızın belası olurum yav
ii ettn kuzum ama hemen frkketik seni çığrmasanda gördük seni :)))farkedilmeyince cigirayim dedim ben de mucize haniiiiiiiiiiimmmmmmmmmm gördünüzmü kar yagdi burda kaaaaarrrrr ve hava yumusadi resmen ooohhhh
ayy kız benmkii 3 ay oldu bırakalı ama neden bilmm arada aklıma vuro..bir tek bebek olursa zorlnmıcm ona sevniyorum..diğer gebeliğimde içmiştim çünküüüevet canım nasıl oldu anlamadım bile sanki içen ben diilim he hiç aramadım masallah o kader üzüldüm bak aklıma geldii neden aramadım acaba cok bagımlı degilmişim demekk:))))
selamm neden utandınn
ooo tamamdır alıksa kesın gebe teste falan gerek kalmadı
kız ne alıklığımı gördün aşk olun heee...Ahaha yok kızzz hanı gırer gırmez dedınya mucızem buzın sızı zıyarete geldım dıye gerıye bı ben kalmıştım benı zıyarete gelmedınmı kustum ilte demiştim. Sonrasında da çıkınca espri yapayım dedım
Hoş geldın canımm
Var var alıklık ben şahıdım
Heee gordum gordum
sağol tatlım
aa demek gebesın sende cok sevındım cnm oda kk cocugumu benım ufaklık gıbı yoksa ugraştırmadımı sızı
beklerız cnm her hgece hep gece
Gel gel yaren ve ben butun hamılelığı burda gecırdık zaten
Gel gel yaren ve ben butun hamılelığı burda gecırdık zaten
çok teşekkür ederim evet öyle hazirana geliyor inşallah ben bu kk anlamadım ne oluyo ki tabi gelirim ara sıra bazı bazı gelsende gönlüm razı:9
ii ettn kuzum ama hemen frkketik seni çığrmasanda gördük seni :)))
evet cnm gördüm çok güzel bembeyaz..ay ben kışı sevmm pekk.ama güzel duruyorduu
ayy kız benmkii 3 ay oldu bırakalı ama neden bilmm arada aklıma vuro..bir tek bebek olursa zorlnmıcm ona sevniyorum..diğer gebeliğimde içmiştim çünküüü
kız ne alıklığımı gördün aşk olun heee...
ay hadii inşALLAH bakalım pek ilginç seyler cekmiş canınn maydonuz suyuu mesela
içme hem haydonuzu gebelere vermiolarmıı
gel beraber olak bacım benim herife kısdım da ben haketiolar
koy koy ben de destekçin olurum biraz da biz taş fırını olalım ya hu hep onların sözü mü olacak iyi yapıyosun
sende içigiyordun demii bırakman iyi olmus yaa ben nasıl içiyodum bilmm cok tüksiniyorum kokusundan bileeayy kız benmkii 3 ay oldu bırakalı ama neden bilmm arada aklıma vuro..bir tek bebek olursa zorlnmıcm ona sevniyorum..diğer gebeliğimde içmiştim çünküüü
kız ben diyom test alalım boşver bekliyelim daha erken diyo uyuz etti beni.bgun test alamaya gidim dedim tam montumu giyodum kolumdan çkti gtmseneneeee şebeklik yaptııı..almaz kiii bana oo bişe şimdi..abrtma der banaanaaa kız sen aserıyn ya aaa bence test yapmadan hepsını temın ettır eşini
adet olana kadar nasılsa gebesın dımı ama
kız demezler...gelin ne kdr uzak olursa o kadar kıymetli olo..bak iki elti yakınız beni sevmez onuda sevmez ama diğerleri uzak biraz onları sever...Ahaha butun kvler aynı sanırım ( songulunkısı harıç ounkısı kv bıle değil bence)
Gel bıde boylesını gorsun benım kv bakalım o zaman ne dıcek elıf senı başımın ustunde gezdırcemmı dıcek ( ruyamda gorsem ınanmam) yoksa elif kımse elıne su dokemıyomu dıcek
Aaaa zaten o an cırkeflık yapsaydın bu kadar etkılı olmazdıkı
Yaa aslında okadar heyecanlı değildim ama bu zıllıler benı heyecanlandırdı. Yarın kontrolum var ya donmezsen fılan deyınce otomatık olarak heyecan bastı. Sen nasılsın canım
Yaaa aslında ben teşisi koydum ama ne bıleyım inanmıyo işte. Barı testı erken yap da boşuna strese girmeyelım dıyom onuda dınlemıyı ee ne yapcan bekliyoz bakalım mucıze hanımın keyfını
kız ben diyom test alalım boşver bekliyelim daha erken diyo uyuz etti beni.bgun test alamaya gidim dedim tam montumu giyodum kolumdan çkti gtmseneneeee şebeklik yaptııı..almaz kiii bana oo bişe şimdi..abrtma der bana
kız demezler...gelin ne kdr uzak olursa o kadar kıymetli olo..bak iki elti yakınız beni sevmez onuda sevmez ama diğerleri uzak biraz onları sever...
aaa olmadı bak
kk kadınlar kulubu cnm
bızım ufaklık ıcın az taktıkler ögrenmedım buralardan sonunda ıhale çörekotu bal tarcına kaldı
kız o akşam meze nıyetıne yanı salata nıyetıne guzel olur ama kahvaltıda bıraz agır olmazmı sarımsak fılan gun içinde sıkıntı yaratabılırcnm eşiim bı kavanoza yag sarımsak yapıo ay acaba sırkede varmıydı vardı vardı
bıdaha cıkarıp yıyoz oh mıs
Yaaa o zıllıler benım kanıma hırıyo hep ama. Bu arada bı hapşırıkta doğurma lafı acayıp hoşuma gıttıtakilma sen bu zillere canim git güzelce kontorlüne, zamani gelince de, yarin ya da daha sonra allah bilir orasini, bi hapsirikta doguruver insallah bebis kocaman oldu dimi artik her an gelebilir
Ahaha mevlut sekerı hakkında alıklık yapmıştın yaaa bu gun ne cabuk unuttunii ettn kuzum ama hemen frkketik seni çığrmasanda gördük seni :)))
evet cnm gördüm çok güzel bembeyaz..ay ben kışı sevmm pekk.ama güzel duruyorduu
ayy kız benmkii 3 ay oldu bırakalı ama neden bilmm arada aklıma vuro..bir tek bebek olursa zorlnmıcm ona sevniyorum..diğer gebeliğimde içmiştim çünküüü
kız ne alıklığımı gördün aşk olun heee...
tamam olur sagdan sen dal, soldan ben napti anlat bakayim.. senin gibi hatunu bulmus daha ne istiyo acaba
kızlar fena gaza geldım cnm öle avga kusluk cektı anlatamam acaba ne bulsamda kavga cıkarsam ay cokta alttan alacak tıpı var bu ara