kız seyda sen olakmısın bebnım kızda oğlak göye kova olcaktı
arasta akrep olcaktı terazı oldu amann benımkılerde hıc normal akışta olamadı burcları
hımm yareni neden çok sevdimi şimdi anlıyorum :)
doğum günü ne zman kuzum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kız seyda sen olakmısın bebnım kızda oğlak göye kova olcaktı
arasta akrep olcaktı terazı oldu amann benımkılerde hıc normal akışta olamadı burcları
tatlım sen çok ince düşünyorsun o sebepten ben sana takam diyorum snei anlamdımızdan değilki kuzummm..kız sen sigaramı içon bakimmmm
aaa anlarım valla yok öle
cok takılırım öle şeylere ben Allah ıcın bı kere dışında öel hata yapmadı
gercı o kadar acıtasyondan sonra ne mumkun
Fare dağa küsmüş dağın haberi yok. Laf attım ama kale alınmadım
Beyfendinin keyfini bekliyoruz canım (sorun onda olduğu için) bende çok fazla ısrar etmiyorum artık.Ben anne olacaksam o da baba olcak sonuçta.Geçen çok sinirlendirdi beni,gitme sen en fazlası boşarım seni olur biter dedim.
asabii arkadasım benimm tam destek arkandayım erkeklerr böyle davranışları hakediyorBeyfendinin keyfini bekliyoruz canım (sorun onda olduğu için) bende çok fazla ısrar etmiyorum artık.Ben anne olacaksam o da baba olcak sonuçta.Geçen çok sinirlendirdi beni,gitme sen en fazlası boşarım seni olur biter dedim.
kıı selam verdin kayboldun yaamerhaba
ya ben buraya yazdıktan sonra bilgisayar dondu o yüzden yazdıklarınızı takip edemedim şekerim
niye kaale almayım hiç öyle kötü huylarım yoktur:))
bana mı küstünüz, ben olaya fransız kaldım yaa
hahahah aldılar gitti heee..ay bugn ne güldüm hee sankim gülmeye ihticm varmış gibi..dur sedef oluyom...))adetten önce hep gülerdim adet olcam..ya da adetten önce hep ağlardım kensin hamileyimm(sedefim alınma heee hoşuma gittydi ondan diyommm)
çok gülesim vrrr çokk durudurun beni çokmu ağlıcm ne 60:60:60:60:
Ahaha yasasın kotuluk dıyorsun kadın mılletı işte hepimiz aynıyız sanırımay evett taktımm bunun acısını da cıkartım bak şimdiii gör olacaklarıı mum olacakk sahsen bende onu istiyorumm
Bencede aman kacmasın bak ben kendımden çok memnunum bı aslan burcu olaraktan memnun olmayanlar kendılerı bılırlertatlım sen çok ince düşünyorsun o sebepten ben sana takam diyorum snei anlamdımızdan değilki kuzummm..kız sen sigaramı içon bakimmmm
hahah ayyc nmsın benim yaaa..elifff bak dün dedim konu bu işte...
belki tutumuştur kızz ne malummm..ay tutuysa ağustosta doğr heee.ben hep kış bebği olsun isterdim :))
ay sözmü geri alim varsada kaçmasın :)
kız eliff sen bana çirkeff de kuzum...senin bebek şimdi doğmasın 21 arlıktan sonra doğsun bak sen çirkefi görrsün cnm
Ahaha tamam unutmucam işallah helebı yarın olsunda offf zaman geçmıyo yaaaayy bende heycnlandım..kız beni unut bak neler yaparım sana :)))yalan atrdsan rüyama girr heee..
bu arada senn bebk uyomu kız sor bakem
Anne-Bebek Burç Uyumu
Anaaaaa kız oncekı gıttığımde bıle 15-20 lerde sançı cıkmıştı bende gerçi o zaman hiç bişey hissetmemıştım şimdi bişeyler hissetmeye başladım bakalım yarın ne çıkacak bırden dıyınce ozendım benımkını de alsınlar . Dur yarın bu kalp olayından ben bı doktoru korkutayım zaten kadın sezeryana meğilli ben bı zarf atayım belki tutarhaha ay yok kuşum ya nst de sıfır kasılma sancı cıktı hıc nıyetı yoktu benım hıssettıgımde bışey yoktu hatta
ya ben bılmıyorum kasılma nasıl oluyo bıde ıkı cocuk doğurdum
ay doğurdum da dıyemıyom he aldılar öle dıyım
hoş geldin canım ne iyi yaptın ben iyiyim nasıl olayım hayat da hersey ters giderken
sen nasılsın nasıl gidiyor
vayy sorun olmas desene o zaman benim eşim arkadası var oglunun adını mehmet koydular adını kıs dio babamın adı oglan dio babamın adı ne kadar güsel olmus tam ortak noktoo nasıl denk gelmiş
ne bilim ben koymam heralde kayınpder adını gerci sag diil de
iyi geceler bayanlar ben geldiiiimmmmmm
he öle bi muahhpet geçmştide sende öle demiştin şimödi sigra smlen,i kullnıca acabamı dedim :))yok benim öle alışkanlıklarım çok geri de kaldııı
en güseli ben yapmm acı tasyon direk kopartırım kıyametii ne mümkünn ama bundan sonra yok istemm hatırlasın bende hatırlamıcamm
eee aras uyudumuu
merhaba
ya ben buraya yazdıktan sonra bilgisayar dondu o yüzden yazdıklarınızı takip edemedim şekerim
niye kaale almayım hiç öyle kötü huylarım yoktur:))
bana mı küstünüz, ben olaya fransız kaldım yaa
iyi geceler bayanlar ben geldiiiimmmmmm
hımm yareni neden çok sevdimi şimdi anlıyorum :)
doğum günü ne zman kuzum
hoş geldin canım nasılsınniyi geceler bayanlar ben geldiiiimmmmmm
hoş buldumm Allah iyilik versin canm. aşılama tutmamış galiba, hayırlısı olsun canm. ne diyeyim üzülme desem de boş
illaki üzülmüşsündür ama nasip olayınca Allah ol demeyince biz ne yaparsak yapalım olmuyor işte..inşallah bundan sonra yüzümüz güler canm
ben de iyiyim şükür, aşılama mı yaptırsam direk tüpe mi başvursam kafam karşık benim de biraz...
bende geldim utanarak ama:)
hoşgeldınız efendım nasılsınız bakalım bızde tam erkeklerı şımartmaya son sloganı yapıyoduk cnm
hoş geldin canım nasılsınn
evet canım tutmadı cok üzüldümm napım üzülmemek de elde diil sanırım
asılamada dene sansını bencee olur belki tüp bebek daha yorucu
ALLAHIMM o asamalara getirmesin inş napalım bizim de sınavımız buymus demekki
cektigimiz acılarr üzüntüler,
halimize çok şükür
hoş gedlin cnm nasılsınnn...iyi geceler bayanlar ben geldiiiimmmmmm
yok kız alıklık varsa da ben bilmm innki..ama aptal bir gülümseme var 19 dişim gözüküyoraman seydam kahkaha ıle guldum he
ay bende her ay otomatıge baglamıştım
pekala şeydacım alıklık varmı alıklık bu arada meryem hepınıze slm söledı kv delermış
unutma valla heee..o kayınvaldene söle bi gelrim ora tam çirkef olurum..heheh benm kv sorsan neler der ayy düşünmek dahi istemiyom..."aman aman allh muhafaza allh kmseye vermesizn böle cadısını"derAhaha yasasın kotuluk dıyorsun kadın mılletı işte hepimiz aynıyız sanırım
Bencede aman kacmasın bak ben kendımden çok memnunum bı aslan burcu olaraktan memnun olmayanlar kendılerı bılırler
Kız çben demiyom çirkef dıye kv dıyo yoksa ben anlamam oyle burçlardan bı aslanı bılırım bıde balıgı oda osman dıye yoksa dığerlerınden pek anlamam
Ahaha tamam unutmucam işallah helebı yarın olsunda offf zaman geçmıyo yaaa
Anaaaaa kız oncekı gıttığımde bıle 15-20 lerde sançı cıkmıştı bende gerçi o zaman hiç bişey hissetmemıştım şimdi bişeyler hissetmeye başladım bakalım yarın ne çıkacak bırden dıyınce ozendım benımkını de alsınlar . Dur yarın bu kalp olayından ben bı doktoru korkutayım zaten kadın sezeryana meğilli ben bı zarf atayım belki tutar
ne çığıryonn kızzzzben geldim yaaaaaaaaaaa
yok benim öle alışkanlıklarım çok geri de kaldııı
en güseli ben yapmm acı tasyon direk kopartırım kıyametii ne mümkünn ama bundan sonra yok istemm hatırlasın bende hatırlamıcamm
eee aras uyudumuu