• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243
merhaba
ya ben buraya yazdıktan sonra bilgisayar dondu o yüzden yazdıklarınızı takip edemedim şekerim
niye kaale almayım hiç öyle kötü huylarım yoktur:))
bana mı küstünüz, ben olaya fransız kaldım yaa
Ahaha yok kızzz hanı gırer gırmez dedınya mucızem buzın sızı zıyarete geldım dıye gerıye bı ben kalmıştım benı zıyarete gelmedınmı kustum ilte demiştim. Sonrasında da çıkınca espri yapayım dedım

iyi geceler bayanlar ben geldiiiimmmmmm :32::32::32::32::32:
Hoş geldın canımm
aman seydam kahkaha ıle guldum he
ay bende her ay otomatıge baglamıştım
pekala şeydacım alıklık varmı alıklık bu arada meryem hepınıze slm söledı kv delermış
Var var alıklık ben şahıdım:1:
he öle bi muahhpet geçmştide sende öle demiştin şimödi sigra smlen,i kullnıca acabamı dedim :))

elifff bak geldi kuzumm..fare dağ konuşunn
Heee gordum gordum :1::1:

hoş gedlin cnm nasılsınnn...

yok kız alıklık varsa da ben bilmm innki..ama aptal bir gülümseme var 19 dişim gözüküyor :60::60:

unutma valla heee..o kayınvaldene söle bi gelrim ora tam çirkef olurum..heheh benm kv sorsan neler der ayy düşünmek dahi istemiyom..."aman aman allh muhafaza allh kmseye vermesizn böle cadısını"der
:60:60::60:60:
derse desin oğlu bende hahahahah
kız ıyomu eymenn

ne çığıryonn kızzzz:52::52::52:

farkedilmeyince cigirayim dedim ben de :9::9::9::9: mucize haniiiiiiiiiiimmmmmmmmmm gördünüzmü kar yagdi burda kaaaaarrrrr :52::52::52::52: ve hava yumusadi resmen ooohhhh :32::32::32::32:

he öle bi muahhpet geçmştide sende öle demiştin şimödi sigra smlen,i kullnıca acabamı dedim :))
evet canım nasıl oldu anlamadım bile sanki içen ben diilim he hiç aramadım masallah o kader üzüldüm bak aklıma geldii neden aramadım acaba cok bagımlı degilmişim demekk:))))
bende geldim utanarak ama:)

selamm neden utandınn

ii gecelr kızlar nasılsınız iki yazıom bi iş yapıorum kırmızı biber közlemiştim fırında onu ayıkladım temizledim yarına hazır missss:16::16:

ranana mavera yakalım gız sizi:34:

kolay gelsın cnm
yarın ne gıbı ışlemden gecırcen bakalım onları eşim böyle zeytınyaglı sarımsaklı yapıyo pek bı guzel oluyo

Ahaha yok kızzz hanı gırer gırmez dedınya mucızem buzın sızı zıyarete geldım dıye gerıye bı ben kalmıştım benı zıyarete gelmedınmı kustum ilte demiştim. Sonrasında da çıkınca espri yapayım dedım

Hoş geldın canımm

hosbuldum canim nasilsin bakalim?? dogum yaklastikca heyecan da tavan yapiyor mu???

ii gecelr kızlar nasılsınız iki yazıom bi iş yapıorum kırmızı biber közlemiştim fırında onu ayıkladım temizledim yarına hazır missss:16::16:

he ya yakaladın valla ama kaçmıyoduk ki biz sen açık değildin hem biraz önce bizim gurupta kimse yoktu valla iyi buldum burayı uykuda yok bizim beyde işte takılıyoruz işte

Hoş geldın canımm

ooo tamamdır alıksa kesın gebe teste falan gerek kalmadı

kolay gelsın cnm
yarın ne gıbı ışlemden gecırcen bakalım onları eşim böyle zeytınyaglı sarımsaklı yapıyo pek bı guzel oluyo

kahvaltıya koyucam nasıl yapim sence sademi yağlımı

he ya yakaladın valla ama kaçmıyoduk ki biz sen açık değildin hem biraz önce bizim gurupta kimse yoktu valla iyi buldum burayı uykuda yok bizim beyde işte takılıyoruz işte
yok be canım gördümde ondan diorum

evet canım nasıl oldu anlamadım bile sanki içen ben diilim he hiç aramadım masallah o kader üzüldüm bak aklıma geldii neden aramadım acaba cok bagımlı degilmişim demekk:))))

selamm neden utandınn

ne bileyim konu ne bilmiyorum yabancıyımda baktım bol muhabbet var dalayım dedim ama biraz da çekindim nasıl karşılanırım diye kusura bakmayın herkese selam

hahaaha 15 ocak teyzesı ay şimdiden başladı doğumgunu hayallerıne
ayyy yerim ben onu yaaa..abla tabe o ...ooo girsin benim minik oğlağımm..yerim onu ben yerimm..neden bu kadar zeki olduğuda belli bakk...yaşından olgun davranıyor..afferimm benmm kızımaa yaaa

ayyy canım çekti heeee..

songül ben hamileyim galba..canım çok fazla şey istyo..çokta ilginçç.
dün nane limon kokusu aldım olsa içerdim
bugn maydonz suyu cnm istedi
şimdide patatesli çarşaf böreee
ay hiç birinide sevmm normlade...bir çarşaf böre kabaklı yada peynirli olursa yerim diğerlerini yimem..:25::25::25::25:

ayyyyyy beni sistem atmıs ya delimi ne

iyilik güzellik canim ne olsun... seni sormali, sen nasilsin bakalim???
nasıl olım aynıı canımm erkeklere rest olayın dayımm sadece bugünn

aras yıkanırken uucaktı nerdeyse hemen mıyıştı ablasıda uyudu oh am topiklık havadayım yanı
ay acıtasyın daha etkılı oluyo
ay ebn unuttugunda cok sok olmuştum ay bekledım saat 12 ye kadar kesın şaka yapıyo dedım ay bı ara arabaya gıttı dedım kesın hedıye cıcek pasta bişey gelıcek aa elı boş geldı neyse yattık daha beklıyom
demezmı hadı aşkım ıyıgeceler
sonra dedımkı gercekten unuttunmu neyı dedı jeton duştu
hıc cırkefleşmedım ona daha koydu abı ohhhhhh
bıdaha hep vıcdan azabı duydu ertesı gun ışten ızın almış hemen organızasyon

ay nerde benim kii öle yapsam ben tammen umudu kes demektir önemsemedim die
asla bişiy yapmas demekki sanin ki anlıyo bu işlerden yok benim koçiş çakmıyo valla

ne bileyim konu ne bilmiyorum yabancıyımda baktım bol muhabbet var dalayım dedim ama biraz da çekindim nasıl karşılanırım diye kusura bakmayın herkese selam

aa cnm benım herkese acık topikımız hatta bız gece kuşlarıyız sende gece kuşuysan burda oluyoruz genelde
mesela ben 2 cocugu uyuttum attım kendımı hemen buraya

ayyy yerim ben onu yaaa..abla tabe o ...ooo girsin benim minik oğlağımm..yerim onu ben yerimm..neden bu kadar zeki olduğuda belli bakk...yaşından olgun davranıyor..afferimm benmm kızımaa yaaa

ayyy canım çekti heeee..

songül ben hamileyim galba..canım çok fazla şey istyo..çokta ilginçç.
dün nane limon kokusu aldım olsa içerdim
bugn maydonz suyu cnm istedi
şimdide patatesli çarşaf böreee
ay hiç birinide sevmm normlade...bir çarşaf böre kabaklı yada peynirli olursa yerim diğerlerini yimem..:25::25::25::25:

anaaa kız sen aserıyn ya aaa bence test yapmadan hepsını temın ettır eşini
adet olana kadar nasılsa gebesın dımı ama

ayyyyyy beni sistem atmıs ya delimi ne

nasıl olım aynıı canımm erkeklere rest olayın dayımm sadece bugünn

ay nerde benim kii öle yapsam ben tammen umudu kes demektir önemsemedim die
asla bişiy yapmas demekki sanin ki anlıyo bu işlerden yok benim koçiş çakmıyo valla

ne resti ne resti :52::52::52::52: bayilirim ben erkeklere rest cekmeye :9::9::9:

selamm nedemek tanısırız konumuz bugün bende erkelere karsıı koymakk
sahsenn bebek davasını astık artıkın:34::34:

aa cnm benım herkese acık topikımız hatta bız gece kuşlarıyız sende gece kuşuysan burda oluyoruz genelde
mesela ben 2 cocugu uyuttum attım kendımı hemen buraya

ohh ohh maşallah Allah bağışlasın Rabbim olmayanlara da versin bende 12 haftalık hemileyim genelde gece kuşuyumdur:) artık her gece başınızın belası olurum yav

hoş gedlin cnm nasılsınnn...

yok kız alıklık varsa da ben bilmm innki..ama aptal bir gülümseme var 19 dişim gözüküyor :60::60:

unutma valla heee..o kayınvaldene söle bi gelrim ora tam çirkef olurum..heheh benm kv sorsan neler der ayy düşünmek dahi istemiyom..."aman aman allh muhafaza allh kmseye vermesizn böle cadısını"der
:60:60::60:60:
derse desin oğlu bende hahahahah
kız ıyomu eymenn

ne çığıryonn kızzzz:52::52::52:
Ahaha butun kvler aynı sanırım ( songulunkısı harıç :1: ounkısı kv bıle değil bence)
Gel bıde boylesını gorsun benım kv bakalım o zaman ne dıcek elıf senı başımın ustunde gezdırcemmı dıcek:53: ( ruyamda gorsem ınanmam) yoksa elif kımse elıne su dokemıyomu dıcek:1:

aras yıkanırken uucaktı nerdeyse hemen mıyıştı ablasıda uyudu oh am topiklık havadayım yanı
ay acıtasyın daha etkılı oluyo
ay ebn unuttugunda cok sok olmuştum ay bekledım saat 12 ye kadar kesın şaka yapıyo dedım ay bı ara arabaya gıttı dedım kesın hedıye cıcek pasta bişey gelıcek aa elı boş geldı neyse yattık daha beklıyom
demezmı hadı aşkım ıyıgeceler
sonra dedımkı gercekten unuttunmu neyı dedı jeton duştu
hıc cırkefleşmedım ona daha koydu abı ohhhhhh
bıdaha hep vıcdan azabı duydu ertesı gun ışten ızın almış hemen organızasyon
Aaaa zaten o an cırkeflık yapsaydın bu kadar etkılı olmazdıkı

hosbuldum canim nasilsin bakalim?? dogum yaklastikca heyecan da tavan yapiyor mu???
Yaa aslında okadar heyecanlı değildim ama bu zıllıler benı heyecanlandırdı. Yarın kontrolum var ya donmezsen fılan deyınce otomatık olarak heyecan bastı. Sen nasılsın canım
ooo tamamdır alıksa kesın gebe teste falan gerek kalmadı
Yaaa aslında ben teşisi koydum ama ne bıleyım inanmıyo işte. Barı testı erken yap da boşuna strese girmeyelım dıyom onuda dınlemıyı:37: ee ne yapcan bekliyoz bakalım mucıze hanımın keyfını:1:

geceeem kı ben daha uyamamısım saat kaç olmuss ay bugün hiç uykum yok valla sinirden mi neden cabaa
sessiz gecem benimmm

Back