Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243
tatlım sen çok ince düşünyorsun o sebepten ben sana takam diyorum snei anlamdımızdan değilki kuzummm..kız sen sigaramı içon bakimmmm

yok benim öle alışkanlıklarım çok geri de kaldııı
aaa anlarım valla yok öle
cok takılırım öle şeylere ben Allah ıcın bı kere dışında öel hata yapmadı
gercı o kadar acıtasyondan sonra ne mumkun

en güseli ben yapmm acı tasyon direk kopartırım kıyametii ne mümkünn ama bundan sonra yok istemm hatırlasın bende hatırlamıcamm
eee aras uyudumuu

Fare dağa küsmüş dağın haberi yok. Laf attım ama kale alınmadım

merhaba
ya ben buraya yazdıktan sonra bilgisayar dondu o yüzden yazdıklarınızı takip edemedim şekerim
niye kaale almayım hiç öyle kötü huylarım yoktur:))
bana mı küstünüz, ben olaya fransız kaldım yaa

ayy cnm utanıyodur.sıkılıyodur..bizler gibi değil erkkler anlayış gösterseydin azcık sende..güzel güzel ikna et onu..ne kadar erkn o kAdar cabuk mudale...allh yardımcınız olsun cnmm

asabii arkadasım benimm tam destek arkandayım erkeklerr böyle davranışları hakediyor
yok öle sımartmakk bundan sonraa
kıı selam verdin kayboldun yaa

aman seydam kahkaha ıle guldum he
ay bende her ay otomatıge baglamıştım
pekala şeydacım alıklık varmı alıklık bu arada meryem hepınıze slm söledı kv delermış

ay evett taktımm bunun acısını da cıkartım bak şimdiii gör olacaklarıı mum olacakk sahsen bende onu istiyorumm
Ahaha yasasın kotuluk dıyorsun kadın mılletı işte hepimiz aynıyız sanırım
Bencede aman kacmasın bak ben kendımden çok memnunum bı aslan burcu olaraktan memnun olmayanlar kendılerı bılırler
Kız çben demiyom çirkef dıye kv dıyo yoksa ben anlamam oyle burçlardan bı aslanı bılırım bıde balıgı oda osman dıye yoksa dığerlerınden pek anlamam

ayy bende heycnlandım..kız beni unut bak neler yaparım sana :)))yalan atrdsan rüyama girr heee..
bu arada senn bebk uyomu kız sor bakem
Anne-Bebek Burç Uyumu
Ahaha tamam unutmucam işallah helebı yarın olsunda offf zaman geçmıyo yaaa

Anaaaaa kız oncekı gıttığımde bıle 15-20 lerde sançı cıkmıştı bende gerçi o zaman hiç bişey hissetmemıştım şimdi bişeyler hissetmeye başladım bakalım yarın ne çıkacak bırden dıyınce ozendım benımkını de alsınlar . Dur yarın bu kalp olayından ben bı doktoru korkutayım zaten kadın sezeryana meğilli ben bı zarf atayım belki tutar

hoş buldumm Allah iyilik versin canm. aşılama tutmamış galiba, hayırlısı olsun canm. ne diyeyim üzülme desem de boş
illaki üzülmüşsündür ama nasip olayınca Allah ol demeyince biz ne yaparsak yapalım olmuyor işte..inşallah bundan sonra yüzümüz güler canm
ben de iyiyim şükür, aşılama mı yaptırsam direk tüpe mi başvursam kafam karşık benim de biraz...

he öle bi muahhpet geçmştide sende öle demiştin şimödi sigra smlen,i kullnıca acabamı dedim :))

elifff bak geldi kuzumm..fare dağ konuşunn

ii gecelr kızlar nasılsınız iki yazıom bi iş yapıorum kırmızı biber közlemiştim fırında onu ayıkladım temizledim yarına hazır missss

ranana mavera yakalım gız sizi

iyi geceler bayanlar ben geldiiiimmmmmm
hoş geldin canım nasılsınn

evet canım tutmadı cok üzüldümm napım üzülmemek de elde diil sanırım
asılamada dene sansını bencee olur belki tüp bebek daha yorucu
ALLAHIMM o asamalara getirmesin inş napalım bizim de sınavımız buymus demekki
cektigimiz acılarr üzüntüler,
halimize çok şükür

bende geldim utanarak ama:)

ben aliskin oldugum icin utanip sIkIlmIyorum valla

hoşgeldınız efendım nasılsınız bakalım bızde tam erkeklerı şımartmaya son sloganı yapıyoduk cnm

iyiyim kusum ne olsun feyste takiliodum seydayi farkettim, sonra aklima siz geldiniz bi bakem dedim...bana uyar valla, fazla yüz vermeyelim

iyilik güzellik canim ne olsun... seni sormali, sen nasilsin bakalim???

iyi geceler bayanlar ben geldiiiimmmmmm
hoş gedlin cnm nasılsınnn...
aman seydam kahkaha ıle guldum he
ay bende her ay otomatıge baglamıştım
pekala şeydacım alıklık varmı alıklık bu arada meryem hepınıze slm söledı kv delermış
yok kız alıklık varsa da ben bilmm innki..ama aptal bir gülümseme var 19 dişim gözüküyor
unutma valla heee..o kayınvaldene söle bi gelrim ora tam çirkef olurum..heheh benm kv sorsan neler der ayy düşünmek dahi istemiyom..."aman aman allh muhafaza allh kmseye vermesizn böle cadısını"der
60:60:
derse desin oğlu bende hahahahah
kız ıyomu eymenn
ben geldim yaaaaaaaaaaa
ne çığıryonn kızzzz

aras yıkanırken uucaktı nerdeyse hemen mıyıştı ablasıda uyudu oh am topiklık havadayım yanı
ay acıtasyın daha etkılı oluyo
ay ebn unuttugunda cok sok olmuştum ay bekledım saat 12 ye kadar kesın şaka yapıyo dedım ay bı ara arabaya gıttı dedım kesın hedıye cıcek pasta bişey gelıcek aa elı boş geldı neyse yattık daha beklıyom
demezmı hadı aşkım ıyıgeceler
sonra dedımkı gercekten unuttunmu neyı dedı jeton duştu
hıc cırkefleşmedım ona daha koydu abı ohhhhhh
bıdaha hep vıcdan azabı duydu ertesı gun ışten ızın almış hemen organızasyon

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…