Ahahha senın adam tam sopalıkmış heee cidden unutmuş tarıhın ne oldugunu hee. Yaa o gun yogunluktan unutsa bı sekılde anlıcam gercı onunda affedılır bı tarafı yok komple tarıhı unutucak hee elıme duşmesın ne dıyeyım. Kız doğru duzgun okuma yazma bılmeyen kv bıle doğum gunumu hatta burcumu bıle bılıraslan burcuyum ya hıç sevmez aslan burcunu ahaha hatta cocuğun olursa aslan burcu olsun dışlı oluyorlar fılan dıyordu
ay ben degiştirmeye calışmıyorum kii eşim sadece bunları bilmiyor kendide söylüyor zatti ama yapmıyor aman yapmasınne diimki canım..ben insanların değiştrlmeisne karşıyım canım..istyorsa yapmalalı.zoraki olmaz.hee mesela bugn bir yere gtsekmi onu yapsakmı sinemaya gtsekmi ..bu farklı bir şey ama ince düşünmiyen brinden ince düşünmesini not yazak gibi istemek çok saçma..kendini üzersin..benim eşim sinrlennce çok çok sinrlennce ağlar opnn dışında ağlamaz..ağlamasını istemek gibi birşey..bende başta öle istyodum öle olsun böle olsun..ay baktım kendimi yıpratıyuom inçeldiği yerden kopsun dedimm..o yanaştı sen artık beni sevmn öle böle..benmki çocuk gibi..hayatı boyunca tek sevdi kişi ben..ona değer veren tek kişide ben o yüzden..onn içinde çok fedkrlık yaptım sanırım o sebepten cnmm
evet canım benim 6 sı onun 11 unutmak mümkün diil bencede aman nesee ben karar verdim özel bi gün kutlamak yok artıkahaha kız sızın burcunuz bıle aynıymışanaaa bırbırınızın doğumgununu unutmanıza ımkan yok arada kaç gun var ayy ortada buluşun 1 kerede kutlayın gıtsın
ahaha kız sızın burcunuz bıle aynıymışanaaa bırbırınızın doğumgununu unutmanıza ımkan yok arada kaç gun var ayy ortada buluşun 1 kerede kutlayın gıtsın
Kız esprı yaptım. Bu gun bı cenem duşukkı sorma kıme ne laf atacagımı sasırıyom
AY CNM HATRLMIYOMKİ YA beraber hamile kalamlım mı ne birde o bebek bura gelcekmi ne öle bişydi sanırım :)))
evet cnm bilorummm farkındayım canm ama gel gir araya muhappet edek ne yapon ne edon ..ne ver ne yok anlat azcıkkk
ne diimki canım..ben insanların değiştrlmeisne karşıyım canım..istyorsa yapmalalı.zoraki olmaz.hee mesela bugn bir yere gtsekmi onu yapsakmı sinemaya gtsekmi ..bu farklı bir şey ama ince düşünmiyen brinden ince düşünmesini not yazak gibi istemek çok saçma..kendini üzersin..benim eşim sinrlennce çok çok sinrlennce ağlar opnn dışında ağlamaz..ağlamasını istemek gibi birşey..bende başta öle istyodum öle olsun böle olsun..ay baktım kendimi yıpratıyuom inçeldiği yerden kopsun dedimm..o yanaştı sen artık beni sevmn öle böle..benmki çocuk gibi..hayatı boyunca tek sevdi kişi ben..ona değer veren tek kişide ben o yüzden..onn içinde çok fedkrlık yaptım sanırım o sebepten cnmm
elıfff aras efendı 37 haftalık doğdu ve sen 37 haftalıksın farkındasın dımı bı bakmışın benım gıbı yarın kontrele gıdıp bebeşınle erı dönersın
Bende hiç bir değişiklik yok canımdoktora falan gitmiyoruz öyle beklemedeyiz işte
aman hıc ınsaflı deılsınız cok yazmısınız he
buzın cnm benım demek eşin öle yaptı
aaa bende bu konuda cok kapsırlıyımdır valla
10 senede 1 defa unuttu amma acıtasyon yaptım bellı degıl
o ara ısı cok yoğundu gruplar falan
tabı ona daha pahalıya mal oldu orası ayrı
meger unutması hatırlamasından daha zevklıymış
yaşasın kötuluk
ay ne bilim kzuuzm ben ciddi sandıydım ama :)))
hakket beriin sizin doğum güğnnüz yakın nasıl unutulru kızzz
sizin bebşelr çörek otu bebği olurmu olur valla ben beklerim eliftennn...kızzz eliff bak songül bana dua etti...en yakın benm ilk önce azından beni geçir he :)))tuvallte bile msj at bize
Kız zaten oğlak burcları çirkkef olurayy napim kız takmıyom..öle böle sonnda hatrlıyor..bugnde gelmşş 26 aralık bak bilom diyo :)))gülüyorum napim..ama geçen sene eve geldinde saat 10 du.o saatte gidip pasta aldı çiçenide eksik etemdi :))
ayy kız ben severim aslan burcunu..ayy kız bende oğlak burcuyum ama çirkefimdir..
bu arada hamile isem bebğim aslan burcu olcek :))
Ahaha kız sen baysğı takmışsın bu durumu bence bu dıleğini ona soyleme sonra sınırın gecınce pısman olursunay ben degiştirmeye calışmıyorum kii eşim sadece bunları bilmiyor kendide söylüyor zatti ama yapmıyor aman yapmasın
benim de elimde diil kafa taktım ya olacak ya olacakk napım
evet canım benim 6 sı onun 11 unutmak mümkün diil bencede aman nesee ben karar verdim özel bi gün kutlamak yok artık
Yaa hatta kontrolden hemen sonra aldıgınıda bılıyom hatta bu gun hep onu duşundum. O yuzden yarını sabırsızlıkla beklıyorum acaba ne dıcek dıye gerçi kadılmalar fılan başladı bende sende de varmıydıelıfff aras efendı 37 haftalık doğdu ve sen 37 haftalıksın farkındasın dımı bı bakmışın benım gıbı yarın kontrele gıdıp bebeşınle erı dönersın
sizin bebşelr çörek otu bebği olurmu olur valla ben beklerim eliftennn...kızzz eliff bak songül bana dua etti...en yakın benm ilk önce azından beni geçir he :)))tuvallte bile msj at bize
Ahaha kız sen baysğı takmışsın bu durumu bence bu dıleğini ona soyleme sonra sınırın gecınce pısman olursungene tribini yap ama artık kutlamak yok fılan deme bence
tatlım sen çok ince düşünyorsun o sebepten ben sana takam diyorum snei anlamdımızdan değilki kuzummm..kız sen sigaramı içon bakimmmmbeni anlayan biriii oldu sanın daaa
bendee anlasam ah bidee ben anlasamm bence işine gelmedii
ay ben c den msj atmıştım dımı ay amelıyata gırerken hemencık uzatmadan sana dua ettım cnm belkıde tutmuştur
sora başladım arasıma hemen nefes alsın dıye
beni anlayan biriii oldu sanın daaa
bendee anlasam ah bidee ben anlasamm bence işine gelmedii
Anam tuvalete gerek yok heyecandan unutmazsam her yerden atarım msjı sıze ayy boyle dedınız bı heyecan sardı şımdı benı
Kız zaten oğlak burcları çirkkef olurbide çok çalışkan olurlarmış. Gerçi ben pek bılmem kvlerden duyduğum kadarıyla
Ahaha kız sen baysğı takmışsın bu durumu bence bu dıleğini ona soyleme sonra sınırın gecınce pısman olursungene tribini yap ama artık kutlamak yok fılan deme bence
Yaa hatta kontrolden hemen sonra aldıgınıda bılıyom hatta bu gun hep onu duşundum. O yuzden yarını sabırsızlıkla beklıyorum acaba ne dıcek dıye gerçi kadılmalar fılan başladı bende sende de varmıydı
tatlım sen çok ince düşünyorsun o sebepten ben sana takam diyorum snei anlamdımızdan değilki kuzummm..kız sen sigaramı içon bakimmmm
hahah ayyc nmsın benim yaaa..elifff bak dün dedim konu bu işte...
belki tutumuştur kızz ne malummm..ay tutuysa ağustosta doğr heee.ben hep kış bebği olsun isterdim :))
ay sözmü geri alim varsada kaçmasın :)
kız eliff sen bana çirkeff de kuzum...senin bebek şimdi doğmasın 21 arlıktan sonra doğsun bak sen çirkefi görrsün cnm
haha ay yok kuşum ya nst de sıfır kasılma sancı cıktı hıc nıyetı yoktu benım hıssettıgımde bışey yoktu hatta
ya ben bılmıyorum kasılma nasıl oluyo bıde ıkı cocuk doğurdum
ay doğurdum da dıyemıyom he aldılar öle dıyım
nenden gitmiyorsunuz cnm??dinlenmek içinmi yoksa başka sbeptenmi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?