Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243
aman hıc ınsaflı deılsınız cok yazmısınız he
buzın cnm benım demek eşin öle yaptı
aaa bende bu konuda cok kapsırlıyımdır valla
10 senede 1 defa unuttu amma acıtasyon yaptım bellı degıl
o ara ısı cok yoğundu gruplar falan
tabı ona daha pahalıya mal oldu orası ayrı
meger unutması hatırlamasından daha zevklıymış
yaşasın kötuluk

ayy napim kız takmıyom..öle böle sonnda hatrlıyor..bugnde gelmşş 26 aralık bak bilom diyo :)))gülüyorum napim..ama geçen sene eve geldinde saat 10 du.o saatte gidip pasta aldı çiçenide eksik etemdi :))

ayy kız ben severim aslan burcunu..ayy kız bende oğlak burcuyum ama çirkefimdir..
bu arada hamile isem bebğim aslan burcu olcek :))

ay ben degiştirmeye calışmıyorum kii eşim sadece bunları bilmiyor kendide söylüyor zatti ama yapmıyor aman yapmasın
benim de elimde diil kafa taktım ya olacak ya olacakk napım
ahaha kız sızın burcunuz bıle aynıymış anaaa bırbırınızın doğumgununu unutmanıza ımkan yok arada kaç gun var ayy ortada buluşun 1 kerede kutlayın gıtsın
evet canım benim 6 sı onun 11 unutmak mümkün diil bencede aman nesee ben karar verdim özel bi gün kutlamak yok artık

elıfff aras efendı 37 haftalık doğdu ve sen 37 haftalıksın farkındasın dımı bı bakmışın benım gıbı yarın kontrele gıdıp bebeşınle erı dönersın

ay ne bilim kzuuzm ben ciddi sandıydım ama :)))

hakket beriin sizin doğum güğnnüz yakın nasıl unutulru kızzz

Bende hiç bir değişiklik yok canım doktora falan gitmiyoruz öyle beklemedeyiz işte

elıfff aras efendı 37 haftalık doğdu ve sen 37 haftalıksın farkındasın dımı bı bakmışın benım gıbı yarın kontrele gıdıp bebeşınle erı dönersın

sizin bebşelr çörek otu bebği olurmu olur valla ben beklerim eliftennn...kızzz eliff bak songül bana dua etti...en yakın benm ilk önce azından beni geçir he :)))tuvallte bile msj at bize

beni anlayan biriii oldu sanın daaa

ay ne bilim kzuuzm ben ciddi sandıydım ama :)))

hakket beriin sizin doğum güğnnüz yakın nasıl unutulru kızzz

bendee anlasam ah bidee ben anlasamm bence işine gelmedii

sizin bebşelr çörek otu bebği olurmu olur valla ben beklerim eliftennn...kızzz eliff bak songül bana dua etti...en yakın benm ilk önce azından beni geçir he :)))tuvallte bile msj at bize

ay ben c den msj atmıştım dımı ay amelıyata gırerken hemencık uzatmadan sana dua ettım cnm belkıde tutmuştur
sora başladım arasıma hemen nefes alsın dıye

Kız zaten oğlak burcları çirkkef olur bide çok çalışkan olurlarmış. Gerçi ben pek bılmem kvlerden duyduğum kadarıyla
Ahaha kız sen baysğı takmışsın bu durumu bence bu dıleğini ona soyleme sonra sınırın gecınce pısman olursun gene tribini yap ama artık kutlamak yok fılan deme bence

Yaa hatta kontrolden hemen sonra aldıgınıda bılıyom hatta bu gun hep onu duşundum. O yuzden yarını sabırsızlıkla beklıyorum acaba ne dıcek dıye gerçi kadılmalar fılan başladı bende sende de varmıydı

Anam tuvalete gerek yok heyecandan unutmazsam her yerden atarım msjı sıze ayy boyle dedınız bı heyecan sardı şımdı benı

Ahaha kız sen baysğı takmışsın bu durumu bence bu dıleğini ona soyleme sonra sınırın gecınce pısman olursun gene tribini yap ama artık kutlamak yok fılan deme bence

ay evett taktımm bunun acısını da cıkartım bak şimdiii gör olacaklarıı mum olacakk sahsen bende onu istiyorumm

beni anlayan biriii oldu sanın daaa

bendee anlasam ah bidee ben anlasamm bence işine gelmedii
tatlım sen çok ince düşünyorsun o sebepten ben sana takam diyorum snei anlamdımızdan değilki kuzummm..kız sen sigaramı içon bakimmmm
ay ben c den msj atmıştım dımı ay amelıyata gırerken hemencık uzatmadan sana dua ettım cnm belkıde tutmuştur
sora başladım arasıma hemen nefes alsın dıye

hahah ayyc nmsın benim yaaa..elifff bak dün dedim konu bu işte...
belki tutumuştur kızz ne malummm..ay tutuysa ağustosta doğr heee.ben hep kış bebği olsun isterdim :))
ay sözmü geri alim varsada kaçmasın :)

kız eliff sen bana çirkeff de kuzum...senin bebek şimdi doğmasın 21 arlıktan sonra doğsun bak sen çirkefi görrsün cnm

haha ay yok kuşum ya nst de sıfır kasılma sancı cıktı hıc nıyetı yoktu benım hıssettıgımde bışey yoktu hatta
ya ben bılmıyorum kasılma nasıl oluyo bıde ıkı cocuk doğurdum
ay doğurdum da dıyemıyom he aldılar öle dıyım

kız seyda sen olakmısın bebnım kızda oğlak göye kova olcaktı
arasta akrep olcaktı terazı oldu amann benımkılerde hıc normal akışta olamadı burcları

hahahah aldılar gitti heee..ay bugn ne güldüm hee sankim gülmeye ihticm varmış gibi..dur sedef oluyom...))adetten önce hep gülerdim adet olcam..ya da adetten önce hep ağlardım kensin hamileyimm(sedefim alınma heee hoşuma gittydi ondan diyommm)
çok gülesim vrrr çokk durudurun beni çokmu ağlıcm ne 60:60:60:60:

nenden gitmiyorsunuz cnm??dinlenmek içinmi yoksa başka sbeptenmi..

Beyfendinin keyfini bekliyoruz canım (sorun onda olduğu için) bende çok fazla ısrar etmiyorum artık.Ben anne olacaksam o da baba olcak sonuçta.Geçen çok sinirlendirdi beni,gitme sen en fazlası boşarım seni olur biter dedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…