yok cnm bu ay hiç bir şey kullnıyorum...belkide adetim yine şaştı ondan böle oldum..kendim kulnsammmmı acaba
ben geldimmmm ama bu sefer sen gitmişsin
aaa ıdermıyım kankalRIM GELMIŞŞŞŞ
kız gtmez o buralardadır cnmben geldimmmm ama bu sefer sen gitmişsin
işte normali bugn cnm işte..benm tahminm bu yönde gerisini allh bilir..kulansaydım progestan kullncktım 2 gn kullnıp diğer gn bırkcktımaa tabıkı kullanma kuşum
adetın ecıktımı cnm normalde buun du dımı
aaa ıdermıyım kankalRIM GELMIŞŞŞŞ
ay kızlar gördünüzmü haberlerde anne ikişzlere hamile emar çekliyor.ve ikizler kavga ediyor..biri gayet rahat diğeri büzülmş..çok ilginçti yaa
ay kızlar gördünüzmü haberlerde anne ikişzlere hamile emar çekliyor.ve ikizler kavga ediyor..biri gayet rahat diğeri büzülmş..çok ilginçti yaa
ben gormedım amadur nette bı bakayım bulurum şimdik kusur kalmıyayım
haha gördum ya cok şekerler
ben gormedım amadur nette bı bakayım bulurum şimdik kusur kalmıyayım
haha kız aşmıerdın ac hadı bakalım hamarat hatun
Hayirli olsun canim Rabbim kalp atislarini duymani, saglikli gene kucagina almani nasip eder Insaallah
allhtan ümit kesilmez canım amin inşlh hayırlısı olsun bebegin allah kucagına almayı nasıp etsin inşlh
evet çok tatlılar ya ..çok ilgnç..daha doğmadan kavgaya başlamışlar
hayırlı akşamlar kızlar bnde geldim nasılsınız
izledim kaçarmı benden ayıp ettınayy hamarat oldum sayende ama mevluttte mılletın gözunde delı olucam normal bı ınsan yapmaz bunları
ay cnm bilirlermi senn yaptını ben hazır sanırdım onalrı kuzum valla heee..izledim kaçarmı benden ayıp ettınayy hamarat oldum sayende ama mevluttte mılletın gözunde delı olucam normal bı ınsan yapmaz bunları
gözn aydın cnm allh kucanda göstersin cnmSağol canım kalp atışlarını ben duymadım ama ultrasonu çeken kalbi atmaya başlamış dedi.
Evet canım aynen öyle .
hoşgeldin cnmm nasılsınhayırlı akşamlar kızlar bnde geldim nasılsınız
kardeş kardeşin ne olduğunu ne öldüğünü istermişo yüzden erkenden başlamışlar kavgaya
hayırlı akşamlar kızlar bnde geldim nasılsınız
hoş geldin canım nasılsın
hoşgeldin cnmm nasılsın
merhaba arkadaşım nasılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?