sedef sen nasılsın canımokudum bıraz gecmısı asılaman tutmamıs canım yaa cok uzuldum..
sedef sen nasılsın canımokudum bıraz gecmısı asılaman tutmamıs canım yaa cok uzuldum..
evet canım ya uzun zaman oldu senle sohbet edemedık osledım kız eskı sohbetlerımızı ne guzel kaynatıoduk yaa..canım insaallah 12.sı ugur getırır bıze de guzel haberı verırım.. masaaallah senınde doğum yaklasmıs kuzum hayırlısıyla bı avazda dogurursun ınsaallah
şeydamm bende senı cok osledım kuzum yaa erken kacmak zorunda kaldım canım esımın halası gelmıstı yenı telefon aldı da muzık yukledık ondan cıktımfacemı ozelden yazım sana ekle benı bebem inşaallah bu ay sen de bende bekleyen butun kıslarda 2013e hamiş gırerız
ayy bu arada ben dun dedım ya sınem ankaraya gıdom dıye yazmıs faceye dıye aksam bı baktım sınem sınavı kazandım almanyaya gıdıyorum yazmıs cok sevındım yaahe bı de 9 aylıgına new york a da gıdecekmıs hatun gezmeye
Berrinimm canımm Doğum günün kutlu olsun..Yeni yaşında çok mutlu ol çoook
inşllh cnm hepimizin son ayı olur kuzum bugün
ay cn ne güldüm yaaa..kız o meme kanserine karşı bişe 9 aylığına gidiyorum diye cnm..analdınmı kuzummm
evet bende sevndim sonnda kocsnn yanına gio kuuzm...
gelde iki muhappet edek
ayy geçmiş olsun cnm dikket et cnm ya salgın var ztn kuzumm.....ay ne kadaar malım yhaaa bende cok guldum kendıme
canım vallahı senden duydum ılk defa onun meme kanserıne karsı bıse oldunu
canım aksam gıremedım cok fena hastayım kuzzum ya ılacta kullanamıyorum boğazım sıstı kulaklarım agrıyo yatıyorum dun sabahtan berı
dun sende yoktun tatlımm..kızlar nerlerdeiniz bakım iki gündür pek sakınn buralar
kızlar hepınıze merhabalar
yazıyrum ama kımse yok duşunce gucumle cagırıorum sızlerı hadı bakalım beklıyorum
yazıyrum ama kımse yok duşunce gucumle cagırıorum sızlerı hadı bakalım beklıyorum
hoşbulduk kuzucukk ohh elifte geldiii:)))
ooo super ben hemencık tablo ıstıyorum
hahah kız böle diyon ya beni çok umutlanrıyon kuzum..sırf siz bozulmayın üzülmeyin diye hamile kalmak istom başka sebepten değil yanii
409de6 Ovulation charts on FertilityFriend.com
oh oh maşalla kuşum ya
ay seyda azkaldı ya sımdı sen adet duzenı ıcın ılaç aıyomusun cnm
yanı bebış yoksa adet zamanlımı gelır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?