• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243
sedef sen nasılsın canım:3::3::3:okudum bıraz gecmısı asılaman tutmamıs canım yaa cok uzuldum..:50::50::50:

İyi diyelim iyi olalım canım benim..ewet aşılamam tutmadı.bu ay boş gececek yenş doktorum hormon tahlilleri istedi onları yaptırcam..adetimin 3. Günü kontrole gitcem aşılamaya başlıycaz tekrar.bu sefer yumurtaları iğneyle büyütcez

evet canım ya uzun zaman oldu senle sohbet edemedık osledım kız eskı sohbetlerımızı ne guzel kaynatıoduk yaa:31::31::31:..canım insaallah 12.sı ugur getırır bıze de guzel haberı verırım..:16::16:masaaallah senınde doğum yaklasmıs kuzum hayırlısıyla bı avazda dogurursun ınsaallah:emir_bebek::emir_bebek:

şeydamm bende senı cok osledım kuzum yaa erken kacmak zorunda kaldım canım esımın halası gelmıstı yenı telefon aldı da muzık yukledık ondan cıktım :31::31:facemı ozelden yazım sana ekle benı bebem:34::34::34:inşaallah bu ay sen de bende bekleyen butun kıslarda 2013e hamiş gırerız:16::16::16:
ayy bu arada ben dun dedım ya sınem ankaraya gıdom dıye yazmıs faceye dıye aksam bı baktım sınem sınavı kazandım almanyaya gıdıyorum yazmıs cok sevındım yaa:16::16::16:he bı de 9 aylıgına new york a da gıdecekmıs hatun gezmeye:nazar::nazar::nazar::nazar::16::16::16:

inşllh cnm hepimizin son ayı olur kuzum bugün :16::16::16:
ay cn ne güldüm yaaa..kız o meme kanserine karşı bişe 9 aylığına gidiyorum diye cnm..analdınmı kuzummm
evet bende sevndim sonnda kocsnn yanına gio kuuzm...
gelde iki muhappet edek

kızlarr nerdesiniz bugün ve yarın so günüm gelinde muheppt edelim sonra çağırsnzda gelmm bakk heee..küsüm hepinizee

Herkese öncelikle merhabalar ;
Uzun zamandır buradaki kişlerden yardım alıp kendime yol çizmeme rağmen yeni üye oldum çünkü insan umutsuzluğuna herzamn kılıf aramak istemiyor biz bir bütünüz çünkü derdimizde bir dermanımızda o yuzden sizlerle çoçuk özlemi yaşarken neler yaşadığımı ve sonunda hayırlı haberi nasıl aldığımı paylaşmak istiyorum ki bana nasıl ışık tutuysa burdaki yaşananlar umarım benim hikayemde faydalı olur.Ben 25 yaşında iki yıllık evlliyim ilk ay korundukdan sonra hap kullanımını bıraktım ve 4. ayda kimyasal gebelik yaşadım buarada hamile kalmak istediğimi kimseye söylemediğimden bir bilgisizlikde vardı kimyasal gebelikden sonraki ay hemen hamile kalırım umudu oldu ve bu yaklasık birsene kadar hüsranlarla geçti tabi her adetde ağlamakdan içim dışıma çıkardı sonra eşimde varikosel olduğu anlaşıldı işte ben o zmn ancak rahatlayabildim bir yerde şuçlu benken ona attım ki en iyisini yapmtığımı düşünüyorum yoksa girmiş olduğum buhrandan hiç çıkamazdım sonunda eşim değerler yukseldi ve sonuç mükemmel oldu ancak hala sonuç erişemiyorduk buarada bir yıl boyunca hiç bir dr bize bir tedavi uygulamadı normal yolla olacak dedi ama olmadı en son bir tüp bebek merkezine gittik dr genel olarak durmumum ii olduğunu ancak yumurtlamanın yetersiz olduğunu syledi ilk ay klomen tedavisi oldum 21.günü progesteron değerin 0 dan 9 çıktı ancak sonuç yıne yoktu.diğer ay klomen artı puregon verdi 3 tane yumurtam oldu ikiz bile olabilir dedi çatlama iğnesi yapıldı ancak sonrasında kontrol etmedi ki siz bu hatayı yapmayın çatlayıp çatlamadığını kontrol ettirin benimki çatlamamış ve kist oldu tabi bunu dr kabul etmıyor ama olmadığınada asırı saırdı başka dr dedi çatlamadığı için kist olmuş dedi o an da bıraktık o dr her muayene200 tl veriyorduk üstelik o ay kist yüzünden birsey yapılamamıştı artık aşılama düşünüyorduk eşimde ısrarla rahim film çekilsin olacak diyordu zaten aşılamnın ilk adımı hsg özel dr 1500 istemişti o güvensizlikden sonra başka bir özel dr değil hastanede 500 tl anestezili oldum ki hiç acımayın paraya en güvenli yolu bu çektirdik o ay bırsey yapılmadı 5 gun cinsel perhis yaşadıkdan sonra ilişkiye düzenle devam ettik ki hsg sonrası hamile kalanları okumuştum buradan o ay yine birsey olamdı ancak ben aşırı rahatım kafama takmıyorum ertesi ay bende aşırı uyku hissi başladı her sese uyanan ben kapı seslerini duymaz oldum ben bir kere aşırı bir kusma oldu gece yarısına kadar ve adet 4 gün kala o kusmanın heyecanınla kan verdim ancak sonuç 0.15 çıktı yıne olmadı dedim bulantım kusmam bıdaha olmadı gögüslerimde çok agrı hisside yoktu aylardan beri sekmeyen adetim ilk defa 5 gun geçti ve tekrar kan verdim sonuç 175 cıktı 4 haftalık hamileyim şükürler olsunki eşimin dediği gib filmden sonra hamile kaldım sevinçden ağladı haberi verdiğimde daha çok yeni ama ben ne kadar korksamda inanıyorum beni bırakmayacağına Allahım hepinize hayırlı sağlıklı evletlar sahibi olmayı nasip etsin ...Bu arada hsg donemınde soğan kurude uygulamıştım her konuda aklınıza takılan bir sey olursa cvplamaya hazırım iyi gunler

inşllh cnm hepimizin son ayı olur kuzum bugün :16::16::16:
ay cn ne güldüm yaaa..kız o meme kanserine karşı bişe 9 aylığına gidiyorum diye cnm..analdınmı kuzummm
evet bende sevndim sonnda kocsnn yanına gio kuuzm...
gelde iki muhappet edek

:60::60::60::60::60:ay ne kadaar malım yhaaa:60::60::60:bende cok guldum kendıme:9::9::9:
canım vallahı senden duydum ılk defa onun meme kanserıne karsı bıse oldunu:1::1:
canım aksam gıremedım cok fena hastayım kuzzum ya ılacta kullanamıyorum boğazım sıstı kulaklarım agrıyo yatıyorum dun sabahtan berı:31::31:

kızlar hepınıze merhabalar
yazıyrum ama kımse yok duşunce gucumle cagırıorum sızlerı hadı bakalım beklıyorum

:60::60::60::60::60:ay ne kadaar malım yhaaa:60::60::60:bende cok guldum kendıme:9::9::9:
canım vallahı senden duydum ılk defa onun meme kanserıne karsı bıse oldunu:1::1:
canım aksam gıremedım cok fena hastayım kuzzum ya ılacta kullanamıyorum boğazım sıstı kulaklarım agrıyo yatıyorum dun sabahtan berı:31::31:
ayy geçmiş olsun cnm dikket et cnm ya salgın var ztn kuzumm.....
kızlar nerlerdeiniz bakım iki gündür pek sakınn buralar
dun sende yoktun tatlımm..
kızlar hepınıze merhabalar
yazıyrum ama kımse yok duşunce gucumle cagırıorum sızlerı hadı bakalım beklıyorum

ben gedimm ben gedimm

Back