Evet canım yayarın kontrol var saat 1 de ama belkı bıraz daha geç girebılırım. Yarın 11 de osmanın sınavı var hastanede buluşacaz yanı doktorun yanına gırmek için osmanın gelmesını beklerım belki geç kalabılır o bakımdan ama çok heyecanlı olmazsam ve aklıma gelırse ararım senı haberdar ederım yarın zaten hersey bellı olur herhaldeay ebn kafayı yerdım orası kesınde onca seyı ör ör bıtermı
ay yarın kontrol be elıfım saat kaçta
Eline aldığında el örgüsü yelek olduğu belli oluyo ama çok daha guzel duruyo ıyıkı örmusumay cnm bilirlermi senn yaptını ben hazır sanırdım onalrı kuzum valla heee..
Yaa sorma girdim valla bazen benımkıne diyom benım oğlum artık prameture değil diyom oda guluyohoş bulduk canım iyiyim saol sen nasılsın
37 haftaya girmişsin masallah benim arkadas 36 haftasında dogum yaptıı
seninde az kalmıstır sanırım kac hafta da dogum oluyor tam bilmiom ama:44:
kızlar ya arası yıkıcam uyutucam en gec 1 saate gelıcem haberınız olsun ben gelene kadar oyalanın bıraz pc acık olucak tabı sıte benı atıcak
iidir cnm ne olsun takılıyom öle sen napon ne yaptın dün bakalımmmsaolasınız kızlar ben iyiyim sizler nasılsınız
kızlar ya arası yıkıcam uyutucam en gec 1 saate gelıcem haberınız olsun ben gelene kadar oyalanın bıraz pc acık olucak tabı sıte benı atıcak
Yaa sorma girdim valla bazen benımkıne diyom benım oğlum artık prameture değil diyom oda guluyo
Bakalım yarın kontrolum var ortalama ne kadar kaldığını soyler herhalde olurda sezeryan derse zaten kesın tarıhı bıle verır bakarsın yarın hastaneden hıç gelemezmışım
Eki Görüntüle 571381
Anaaa dığer pc den denedım sanırım oldu
Buda benım mevlut sekerim
iidir cnm ne olsun takılıyom öle sen napon ne yaptın dün bakalımmm
ay nederler ALLAHIM bi çırpıda kurtarsınmı derler saglıkla gelsin bebişin canım
ismi belli mii ne düşündünüs bu arada sekeriniz da çok sirin masallaahh
Tamam canım aras beyı op benım için ohh yıkanınca mıs gıbı olur o
Eymen ola cak canım ama yanına bı isim daha koyarmıyız koymazmıyız oradı bellı değil
Çok sağol canım
olşmuş kuzum koyabilmişin resmii ....
hiç bişiy eşimle kavga yaptıkk dogum günümü dün aksam isden gelince
geldi yanagımdan öptü dogm günn kut olsn dediii bende en son sen kutladın dedim
ordan burdan derken işdee öle her sene aynı sey
he valla yazık o akadar uğrştına bak şıp diye yklemşsin...çok gzüel maşşlhh maşllh yaaa..hepsi btti dimi işi cnmmEvet yaaa bununla cekıp yuklemeyı akıl edemedım hıç baştan tel le çektım parladı osmanda foto makınadıyla çek dedi oda fazla kalıtelı geldı onu yuklemıyo bıde nekadar sandalye tepesinde yuklemeye uğraştımbu pc ye geçeceğimi zaten söylemıştım bıde bununla denıyeyım oylesıne çektım hemende yukledı bı daha uğraşmam buldum kolayını
eymen güsel isim canım elif eymen de uyuyor kayın peder ismimi düşülüyor yanın da
nedendir bu ben bilmiyorumm böyle bişiy illa koyulacak kayınpeder kaynana ismi
tabi sizde varmıyor böyle bişiy dee
ay cnm ondan sebep kavga edilirmi kuzum yaaa..benmiunutuyo bile..sennki htrlımaş en azndan..insan en mutlu gnnde kavga çıkrrmı
selam berrincim. nasılsın? seni ziyarete geldim:)
mucizem, senin dde dr. kontrolun vardı galiba..gittin mi ne oldu? niye çağırdı acaba diye meraklanmıştık hepimiz:)
Kustum bı beni ziyarete gelmemişsinselam berrincim. nasılsın? seni ziyarete geldim:)
mucizem, senin dde dr. kontrolun vardı galiba..gittin mi ne oldu? niye çağırdı acaba diye meraklanmıştık hepimiz:)
Canım senın sınırlerın bozulmuş kavga etmek için mağana aramışsın daha doğrusu fazla duygusallaştığın için herşey batar olmuş sanahiç bişiy eşimle kavga yaptıkk dogum günümü dün aksam isden gelince
geldi yanagımdan öptü dogm günn kut olsn dediii bende en son sen kutladın dedim
ordan burdan derken işdee öle her sene aynı sey
eymen güsel isim canım elif eymen de uyuyor kayın peder ismimi düşülüyor yanın da
nedendir bu ben bilmiyorumm böyle bişiy illa koyulacak kayınpeder kaynana ismi
tabi sizde varmıyor böyle bişiy dee
hoş geldin canım ne iyi yaptın ben iyiyim nasıl olayım hayat da hersey ters giderkenselam berrincim. nasılsın? seni ziyarete geldim:)
ay benim kayınpederin isminide öle bol koymuşlar..görmcem bile eltimn kızna ismini koydurmuşş..valla cingar çıkrırım kız olursa ismi kesinlikle bana ait.ama erkek olursa eşime..ama ucundan karışırım hhahah..kayınpederin ismi ayrıyettem benm babmın ismi
babam evdeyken bana derdi ki sen türünün son örnegisinin
napım olmayası huylarım var benim napım oda bunları bildigi halde
yapmıyor ya ben en çok ona kısıyorum ay unutsaydı ne olurduu bilmiyorum artık
hem bizim kavgalarımız hep sacma sapan seylerden olmusturr komedi gibii
he valla yazık o akadar uğrştına bak şıp diye yklemşsin...çok gzüel maşşlhh maşllh yaaa..hepsi btti dimi işi cnmm
ay benim kayınpederin isminide öle bol koymuşlar..görmcem bile eltimn kızna ismini koydurmuşş..valla cingar çıkrırım kız olursa ismi kesinlikle bana ait.ama erkek olursa eşime..ama ucundan karışırım hhahah..kayınpederin ismi ayrıyettem benm babmın ismi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?