• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243
ay ebn kafayı yerdım orası kesınde onca seyı ör ör bıtermı
ay yarın kontrol be elıfım saat kaçta
Evet canım yayarın kontrol var saat 1 de ama belkı bıraz daha geç girebılırım. Yarın 11 de osmanın sınavı var hastanede buluşacaz yanı doktorun yanına gırmek için osmanın gelmesını beklerım belki geç kalabılır o bakımdan ama çok heyecanlı olmazsam ve aklıma gelırse ararım senı haberdar ederım yarın zaten hersey bellı olur herhalde

ay cnm bilirlermi senn yaptını ben hazır sanırdım onalrı kuzum valla heee..
Eline aldığında el örgüsü yelek olduğu belli oluyo ama çok daha guzel duruyo ıyıkı örmusum :52:

hoş bulduk canım iyiyim saol sen nasılsın
37 haftaya girmişsin masallah benim arkadas 36 haftasında dogum yaptıı
seninde az kalmıstır sanırım kac hafta da dogum oluyor tam bilmiom ama:44:
Yaa sorma girdim valla bazen benımkıne diyom benım oğlum artık prameture değil diyom oda guluyo
Bakalım yarın kontrolum var ortalama ne kadar kaldığını soyler herhalde olurda sezeryan derse zaten kesın tarıhı bıle verır bakarsın yarın hastaneden hıç gelemezmışım:52:

$image.jpg
Anaaa dığer pc den denedım sanırım oldu:24:
Buda benım mevlut sekerim

saolasınız kızlar ben iyiyim sizler nasılsınız
iidir cnm ne olsun takılıyom öle sen napon ne yaptın dün bakalımmm
kızlar ya arası yıkıcam uyutucam en gec 1 saate gelıcem haberınız olsun ben gelene kadar oyalanın bıraz pc acık olucak tabı sıte benı atıcak

tamm kzuucuk sıhteler olsun cnmşimdidenn

Yaa sorma girdim valla bazen benımkıne diyom benım oğlum artık prameture değil diyom oda guluyo
Bakalım yarın kontrolum var ortalama ne kadar kaldığını soyler herhalde olurda sezeryan derse zaten kesın tarıhı bıle verır bakarsın yarın hastaneden hıç gelemezmışım:52:

Eki Görüntüle 571381
Anaaa dığer pc den denedım sanırım oldu:24:
Buda benım mevlut sekerim

ay nederler ALLAHIM bi çırpıda kurtarsınmı derler saglıkla gelsin bebişin canım
ismi belli mii ne düşündünüs bu arada sekeriniz da çok sirin masallaahh

iidir cnm ne olsun takılıyom öle sen napon ne yaptın dün bakalımmm

hiç bişiy eşimle kavga yaptıkk dogum günümü dün aksam isden gelince
geldi yanagımdan öptü dogm günn kut olsn dediii bende en son sen kutladın dedim
ordan burdan derken işdee öle her sene aynı sey

ay nederler ALLAHIM bi çırpıda kurtarsınmı derler saglıkla gelsin bebişin canım
ismi belli mii ne düşündünüs bu arada sekeriniz da çok sirin masallaahh

Eymen ola cak canım ama yanına bı isim daha koyarmıyız koymazmıyız oradı bellı değil:1:
Çok sağol canım

Eymen ola cak canım ama yanına bı isim daha koyarmıyız koymazmıyız oradı bellı değil:1:
Çok sağol canım

eymen güsel isim canım elif eymen de uyuyor kayın peder ismimi düşülüyor yanın da
nedendir bu ben bilmiyorumm böyle bişiy illa koyulacak kayınpeder kaynana ismi
tabi sizde varmıyor böyle bişiy dee

olşmuş kuzum koyabilmişin resmii ....

Evet yaaa bununla cekıp yuklemeyı akıl edemedım hıç baştan tel le çektım parladı osmanda foto makınadıyla çek dedi oda fazla kalıtelı geldı onu yuklemıyo bıde nekadar sandalye tepesinde yuklemeye uğraştım :37: bu pc ye geçeceğimi zaten söylemıştım bıde bununla denıyeyım oylesıne çektım hemende yukledı bı daha uğraşmam buldum kolayını

ay cnm ondan sebep kavga edilirmi kuzum yaaa..benmiunutuyo bile..sennki htrlımaş en azndan..insan en mutlu gnnde kavga çıkrrmı

selam berrincim. nasılsın? seni ziyarete geldim:)
mucizem, senin dde dr. kontrolun vardı galiba..gittin mi ne oldu? niye çağırdı acaba diye meraklanmıştık hepimiz:)

Evet yaaa bununla cekıp yuklemeyı akıl edemedım hıç baştan tel le çektım parladı osmanda foto makınadıyla çek dedi oda fazla kalıtelı geldı onu yuklemıyo bıde nekadar sandalye tepesinde yuklemeye uğraştım :37: bu pc ye geçeceğimi zaten söylemıştım bıde bununla denıyeyım oylesıne çektım hemende yukledı bı daha uğraşmam buldum kolayını
he valla yazık o akadar uğrştına bak şıp diye yklemşsin...çok gzüel maşşlhh maşllh yaaa..hepsi btti dimi işi cnmm
eymen güsel isim canım elif eymen de uyuyor kayın peder ismimi düşülüyor yanın da

ay benim kayınpederin isminide öle bol koymuşlar..görmcem bile eltimn kızna ismini koydurmuşş..valla cingar çıkrırım kız olursa ismi kesinlikle bana ait.ama erkek olursa eşime..ama ucundan karışırım hhahah..kayınpederin ismi ayrıyettem benm babmın ismi

ay cnm ondan sebep kavga edilirmi kuzum yaaa..benmiunutuyo bile..sennki htrlımaş en azndan..insan en mutlu gnnde kavga çıkrrmı

babam evdeyken bana derdi ki sen türünün son örnegisinin
napım olmayası huylarım var benim napım oda bunları bildigi halde
yapmıyor ya ben en çok ona kısıyorum ay unutsaydı ne olurduu bilmiyorum artık
hem bizim kavgalarımız hep sacma sapan seylerden olmusturr komedi gibii

mucizem, senin dde dr. kontrolun vardı galiba..gittin mi ne oldu? niye çağırdı acaba diye meraklanmıştık hepimiz:)

evet cnm gttim ...öle kontrolüm vardı ..ultrasonla muayne etti içersi gayet ii dedi güzel dedi..öle cnm işte başka bişe demdi..kanaman olursa randevu al dedi.olmazsa gel test yapalım dedi

Kustum bı beni ziyarete gelmemişsin :37: bı ben kaldım halbukı
Canım senın sınırlerın bozulmuş kavga etmek için mağana aramışsın daha doğrusu fazla duygusallaştığın için herşey batar olmuş sana

Ayy o konuyu hiçççççç açma allaha şukur yenı kapadık o mevzuyu:1:

hoş geldin canım ne iyi yaptın ben iyiyim nasıl olayım hayat da hersey ters giderken
sen nasılsın nasıl gidiyor

ay benim kayınpederin isminide öle bol koymuşlar..görmcem bile eltimn kızna ismini koydurmuşş..valla cingar çıkrırım kız olursa ismi kesinlikle bana ait.ama erkek olursa eşime..ama ucundan karışırım hhahah..kayınpederin ismi ayrıyettem benm babmın ismi

vayy sorun olmas desene o zaman benim eşim arkadası var oglunun adını mehmet koydular adını kıs dio babamın adı oglan dio babamın adı ne kadar güsel olmus tam ortak noktoo nasıl denk gelmiş
ne bilim ben koymam heralde kayınpder adını gerci sag diil de

babam evdeyken bana derdi ki sen türünün son örnegisinin
napım olmayası huylarım var benim napım oda bunları bildigi halde
yapmıyor ya ben en çok ona kısıyorum ay unutsaydı ne olurduu bilmiyorum artık
hem bizim kavgalarımız hep sacma sapan seylerden olmusturr komedi gibii

ay valla iki surat asarım belki ama haytta öle kasmm kendimi cnm.üüzlcek o kadar çok şey varki..3 günlük dünyada yaşlanıyorum diye kutlamadı diye haytta kavga çıkrmm..canım öle şeyler yüüznden kavga ederseniz saygınız tükenir diyim bak ben..ben bilirimki cebindeki parayı hediye beklemm ztn..sabah kutlamş gece kutlamş önmli değil..beni sevdini bilirm oda bana yitr..sende takılma öle şeylere cnm..

he valla yazık o akadar uğrştına bak şıp diye yklemşsin...çok gzüel maşşlhh maşllh yaaa..hepsi btti dimi işi cnmm

Yaa evet canım yaa bundan sonra istediğiniz butun resimleri yuklucem yarında gobeğimi çektireyım osmana songul merak edıyordu sizde gorun son halımı

Son düzenleme:
Back