sagol tatlımOhhhh ne güzel değişiklik olmuş sanada ban annemde kalmayı çok seviyom o yüzden senın adına çok mutlu oldum
canim o evde kullanilan lazer makinalari ise yaramiyor haberin olsun tatlim... esimin calistigi yerde onlardan da satiliyormus, ordan biliyorum, ben de istemistim ibi ara... diger dedigin makinayi bilmyiorumama ben :26: ben de lazere gitmek istiyorum ama 75-80 € dan basliyor bi seansi ayda bi gitsen pahaliya gelyior gibi :44::44::44:
evet canim bu aralar cok uykum geliyor yorgunluktan dün esimle birseyler seyrettim gelemedim ama kaynatmissiniz fokur fokur
ise giderken trende yazdiklarinizi okuyorum yani gündüzleri ziyaretcilerden biri benim ayiptir söylemesi
aramizda kalsin
hosbulduk canim nasilsin kirmizi narim benim. avatarina baktikca agzim sulaniyor
hamd olsun iyiyim güzelim sen nasilsin? adet agrin var herhalde sicak cay ic ayagini sicak tut. soguk havada adet agrisi artiyor ben kendimden biliyorum. ayagim az bir üsüsün karnim agrir kasiklarimada vurrur
burda beraber nöbetteyiz yani esler gelene kadar ondan sonra viiin diye kacacaz sanirim
hımm benim ağrıların sebebi bu sanırım canımm...anlamş bulunmaktayımm..bende adetn 1. gnü bitmek üzeryken kenimi çok üşüttğm zamn ağrım olurdu.aynı onun gibi çok sızlıyor..bir taraf değil komle kasıklarım karnım artık dayanmaıcm öle bir ağrı işte
Ayy gecmişa dönüp okuyunca gordum hoş geldin canım nasılsınesim gelmeden sohbet edeyim bari sizinle.
kizlar bana fikir verin ben laser veya ipl makinasi almayi düsünüyorum isteyenmeyen tüyler icin evde yapilanlardan var ama okadarda ucuz degil dogru karar verip iyisinden almak istiyorum.
calistigim icin kosmetikcilere laser yapanlara gidemiyorum bende böyle bi cözüm buldum ama yanlis makina almak istemiyorum
yardim edin bildiginiz bir marka varmi:26::26::26:
evet canim bu aralar cok uykum geliyor yorgunluktan dün esimle birseyler seyrettim gelemedim ama kaynatmissiniz fokur fokur
ise giderken trende yazdiklarinizi okuyorum yani gündüzleri ziyaretcilerden biri benim ayiptir söylemesi
aramizda kalsin
hosbulduk canim nasilsin kirmizi narim benim. avatarina baktikca agzim sulaniyor
hamd olsun iyiyim güzelim sen nasilsin? adet agrin var herhalde sicak cay ic ayagini sicak tut. soguk havada adet agrisi artiyor ben kendimden biliyorum. ayagim az bir üsüsün karnim agrir kasiklarimada vurrur
burda beraber nöbetteyiz yani esler gelene kadar ondan sonra viiin diye kacacaz sanirim
hb canım sagol bende sizleri gördügüme sevindım ablamda vardı cokmutluya 9yıl sonra anne oluyohoşgeldin canım bende iyi sayılırım
seni gördügüme sevindim ohhh iyi yapmıssın degişiklik iidir
evet dogru netde yorumlari okudum lazer iyi degil sanirim ama ipl isikli dur sayfasini yollayayim
Rio IPL Haarentfernung Gerät Test
bu ipl olanindan alip almakta kararsizim.
esin bilirmi bu aletin kalitesini:26:
aynen canim, hatta benim kalkip esimim cantasini hazirlamam lazim simdiden
olabilir canim, soguk da cok etkiliyor o da dogru... böyle sag ya da solda degil de tam ortada rahimde oluyor agri bende, sanki catliyormus da birazdan kanamaya baslicakmis gibi oluyor ama öyle normal adet gibi uzun süreli bi agri degil...
aramizda kalsin
Ayy gecmişa dönüp okuyunca gordum hoş geldin canım nasılsın
Hiç bi bikgim yok bu konuda mağalesef
yok canım adet ağrısı değil öncesi ağrısı ama 10 gndür çekiyorum resmn...üşüttm herha..birde bu yetmez gibi kabızda oldum..ağlıcm şimdi yaaaa
selamm kızlar nasılsınız?
bende haber yok hala aynı..
akşamüstü biraz sancı oldu feci şekilde ama geçti..
hiç doğuramıcam gibi geliyo bana :44::44:
bende seni görünce agzım sulanıyorhosbulduk canim nasilsin kirmizi narim benim. avatarina baktikca agzim sulaniyor
yaa serran da böle dedi dedi..ögrenmeden 10gün önce basladı kasıklarım agrıyor..yok canım adet ağrısı değil öncesi ağrısı ama 10 gndür çekiyorum resmn...üşüttm herha..birde bu yetmez gibi kabızda oldum..ağlıcm şimdi yaaaa
hb canım sagol bende sizleri gördügüme sevindım ablamda vardı cokmutluya 9yıl sonra anne oluyo
oyy canım yaaa..vala sen tam gnnde doğurcan herlde kuzum ..dokotr tam bi gn vermedimi cnm sana ..allh yardımcın olsun kuzum benmmselamm kızlar nasılsınız?
bende fark etmedim canim yazip yazmadigini.
cok sükür seni sormali? kalbin artik hizli carpiyor nede olsa 2tane kalp tasiyorsun cok hos ikisi bi arada carpiyor.
ya ne güzel tr.de heryerde kuaför ve her kuaför agda yapiyor bu aletlere gerek kalmiyor tabi
regeninde dedigi gibi lazere gitsek bi seans 80eurodan basliyor
kuru kayisi ye günde 2tane ardindanda bi bardak ilik su ic sifa niyetine birseyin kalmaz Insaallah
yok kuzum sen bu gıdışle 41 dolmadan doğuramıcan
ayyyy öle sancı olunca gıtmıyomsunuz hastaneye ben cok korkarım
bakseeen. sende dayanamazsin gelir bize bakarsin bakarsiiiinnhaha senı zıyaretcı senı
ay ıyı yapmısınız cn zaman gecırın bol bol
benım eşim evde olsa bakmam sıze dermışım
ayatel kursiyi çok okuyorum doğumu kolaylaştırıyomuş :))canım ya bak yavaş yavaş geliorum dio bebişin az kaldı rabbim kolaylıklar versin canım yusuf ve meryem suresini oku bol bol
oyy canım yaaa..vala sen tam gnnde doğurcan herlde kuzum ..dokotr tam bi gn vermedimi cnm sana ..allh yardımcın olsun kuzum benmm
neler yapmadımki cnm..kayısı bi işe yaramıyor.anca zeytnyağ içicem ama onada miğdem kabul etmiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?