• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Aşkıyla Yananlar - 2012 Umudumuz Olsun

bebeğinin cinsiyeti ne olmasını istersin (önce sağlık tabi )

• Ankete Katılan
    243
hmm ara verip vermeme konusunda bir sey diyemem bitanem, onu druna sor o zaman... esinle konustun mu bu konuyu???

canım eşim tüp bebege gecelim diorr bendee aslın da tüp bebege daha düşünmüyorum
sonuc ta tek kanalla hamiş kalan cok diorum bi raz daha beklimm en azından
bunca sene bekledim ama nasıl dayanırım onu bilemiyorum su son asılama da olsun
bakalım bi neler olacak kararsızım işde bendee

:nazar::nazar::nazar:
sen dr.a gittikçe gelip bizede anlatırsın o zaman.
5haftada bir olmasıda ne uzun.ama oralarda burdaki gibi deilmiş işleyiş..
burda her hafta bi bahane bul git az bi katkı payı ile görebiliyorsun bebişi..

acaba sizde de bizim gibi 2li test 3lü test te yappılıormu?

kız orası ıyı
eltım fransada sadece test yapıldı gebe oldugu ögrenıldı ılk usg 3 aylıkkn nasıl ama

Allahın selamı üzerinize olsun nasılsınız ne var ne yok Sağolun bende iyiyim O kadar isim var biri (berrin dışında) selamımı almadı ya Hayırdır küsmüyüz Yoksa beni beğenmediniz mi Ben gideyimde değer verdiğiniz birini çağırayım kimi istersiniz???

aleyküm selam fana...
yok begenmemekle olur mu..üzerimde ölü topragı var bugün,topicte durgun..
hoşgeldin hatta sen bu saatlerde gelmesdin sasırdım

Allahın selamı üzerinize olsun nasılsınız ne var ne yok Sağolun bende iyiyim O kadar isim var biri (berrin dışında) selamımı almadı ya Hayırdır küsmüyüz Yoksa beni beğenmediniz mi Ben gideyimde değer verdiğiniz birini çağırayım kimi istersiniz???

canim bazen sayfalar hizli ilerliyoya ondan bi önceki sayfada kaldiysa ondan olmustur yoksa kimse selamini almadan gecmez canim :16::16::16: benim de mesajlarin kayniyo arada bazen ben de hatirlatiyorum kendimi :34:

aa dur kız ne acelecısın sen
aaaaa fazzlamı yoruldun ne

canım eşim tüp bebege gecelim diorr bendee aslın da tüp bebege daha düşünmüyorum
sonuc ta tek kanalla hamiş kalan cok diorum bi raz daha beklimm en azından
bunca sene bekledim ama nasıl dayanırım onu bilemiyorum su son asılama da olsun
bakalım bi neler olacak kararsızım işde bendee

anladim canim ama en iyi karari esinle birlikte verirsiniz... tüp bebegi neden düsünmüyorsun ki hem??? sen bu arada yatmaya gidiyordun dimi tuttum ben seni :9::9::9:

kızlar geldim nette sorun var süekli şifre yanlış diyo..girom ato..şaşırdım istemyo sanırım beni:))))
kızlar sizde sorim adet ağrısı hiç çeken varmı??

aleyküm selam fana...
yok begenmemekle olur mu..üzerimde ölü topragı var bugün,topicte durgun..
hoşgeldin hatta sen bu saatlerde gelmesdin sasırdım

şaşırtayım dedimde ben şaşırdım Ne bileyim ya sıkıntımı yutupta geldim Kafa dağıtırız birlikte diye ne bileyim ya yüzüm düştü şimdi:( Neyse ya canım çokmkalamıycam zaten Size bakayım dedim belki güzel haberler vardır diye Sedefi merak ettim Bide şeydanın durumunu merak ettim haber var mı diye bakayım dedim Nasılsın canım neden böyle durağansın oysa hareketlisin sen Ben seni kahkaha simgelerinin fazlalığıyla biliyorum

Allahın selamı üzerinize olsun nasılsınız ne var ne yok Sağolun bende iyiyim O kadar isim var biri (berrin dışında) selamımı almadı ya Hayırdır küsmüyüz Yoksa beni beğenmediniz mi Ben gideyimde değer verdiğiniz birini çağırayım kimi istersiniz???[/QUOT

hosgeldin..kiz burasi biraz uyusuk bugün.. yavar isliyor. kusurumuza bakma artik

kizlar burda randevu almadan doktorun kapisini bile calamazsin (biraz abarttim ama calsanda sana randevu verirler bakmak yerine) zaten özele gidiyorum.
yani her hafta gitsem bile baya tuzluya patlar bana. bise oldumu anca hastaneye acile gidebilirsin...
Ayy benım hastanemde muayene ücreti 42 tl bu gun muayene oluyorsun 10 gun sonra kontrole çağırıyor o ücretsiz sonra bidahaki ay çağırıyo o ücretli yani öyle çok tuzluya patlamıyo

ben yatıcam kıslar çıkıyorum herkese hayırlı geceler
İyi geceler canım tatlı rüyalar

Canım kusura bakma. Neden küs olalım sadece dikkatımden kaçmış okadar. Yoksa neden selamını almıyayım aşkoösun

Bugün asabiyim galiba özür dilerim Bi bakıp çıkayım dedim bu saatlerde hepinizi görmek mümkün oluyo Size hayırlı bol muhabbetli akşamlar Yine görüşürüz inş. Tekrardan özür diliyorum gerginliğimi size malettim:(

kızlar geldim nette sorun var süekli şifre yanlış diyo..girom ato..şaşırdım istemyo sanırım beni:))))
kızlar sizde sorim adet ağrısı hiç çeken varmı??

ayyy caniim benim su an benim yasadigim sey iste :50::50::50: hele bir de bu ay rahim kalinlastirici hap kullandim ya, of of of ne sen sor ne ben söyleyim, kocaman parcalar var yaaa öyle bir agriyo vücut atarken, normalden fazlaya hani :50:

Bugün asabiyim galiba özür dilerim Bi bakıp çıkayım dedim bu saatlerde hepinizi görmek mümkün oluyo Size hayırlı bol muhabbetli akşamlar Yine görüşürüz inş. Tekrardan özür diliyorum gerginliğimi size malettim:(

gel kuzum gel, bizim üstümüzde at stresini :9::9::9: baska yere yansitma :34:

Son düzenleme:
oğlanı uyuttum bende geldim kızlarr nasılsınız
ayy ne malım insan bi selamünaleykum der beeee :20: napıyorsunuz bakalımmm
İyiyim canım sen napıyorsun ömür nasıl

Ayy cidden bu ün sende bişeyler var bak kızıyom artık bi silkelen kenıne gel bunlar nasıl cümleler öle :20:

estafurullah canim. hepimizin basina gelebilir. hatta benim gelmisti coooo önceleri :1::1::1:

Back